astropedia.gr

Διακοπές τον Αύγουστο ναι! Μαζί ή χώρια όμως;

Διακοπές τον Αύγουστο ναι! Μαζί ή χώρια όμως;
Ένα πολύ έντονο καλοκαίρι κορυφώνεται και μέσα από όλη την γενική αναστάτωση, τις ατυχίες και τους περιορισμούς που αυξάνουν το άγχος μας σε καθημερινή πλέον βάση, το θέμα των διακοπών γίνεται άκρως σημαντικό, καθώς πλέον η ανάγκη να ξεκουραστούμε και να αλλάξουμε παραστάσεις είναι τεράστια και ζωτικής σημασίας για να μπορέσουμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να ανανεωθούμε σωματικά και πνευματικά για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. 

Δεν είμαστε όμως όλοι το ίδιο και ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες αυτή την περίοδο και διαφορετικές πιέσεις ή θέματα που χρειάζεται να επεξεργαστούμε και αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για συγκρούσεις με το ταίρι  και να υπάρξει ασυμφωνία ως προς το τι ακριβώς θέλει ο καθένας να κάνει για τις διακοπές του, με αποτέλεσμα κάποια ζώδια να μην μπορέσουν να περάσουν θετικά και ήρεμα μαζί το καλοκαίρι και να πάει απλά ο χρόνος χαμένος ή ακόμη και να δημιουργηθούν εντάσεις από την καθημερινή τριβή.. Διακοπές μαζί ή μόνοι λοιπόν αυτόν τον Αύγουστο;

Ας δούμε με βάση τις τρέχουσες διελεύσεις του Αυγούστου ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να περάσουν όμορφα και να χαλαρώσουν με τον σύντροφο και ποιοι είναι αυτοί που μάλλον χρειάζονται την ησυχία τους και να κατεβάσουν για λίγο ρολά... Και αν δεν κάτσει ο Αύγουστος, υπάρχει και ο Σεπτέμβρης!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Είσαι μόνος ή μόνη και θες να μάθεις αν η μοναξιά σου παρατείνεται;
Υπάρχει καινούργια γνωριμία; Μήπως το παρελθόν δεν έχει ακόμη τελειώσει;

Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699ΚΡΙΟΣ
Θέλω, αλλά δεν με αφήνουν
Με τον Κρόνο και τον Δία ανάδρομους στον Υδροχόο, ο Κριός αυτή την περίοδο ναι μεν θα ήθελε να τα αφήσει όλα πίσω και να σε πάρει να φύγετε σε άλλη γη και σε άλλα μέρη, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό! Πίεση και αναποδιές σε στόχους, καθυστερήσεις που τον εκνευρίζουν, αναποδιές στα σχέδιά του και αποστασιοποίηση από φίλους, όλα αυτά δεν δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για χαλάρωση. Ούτε μαζί με κάποιον, ούτε και μόνος του. Το πρώτο μισό του μήνα έχει ήδη πάει χαμένο, υπάρχει μια ελπίδα να θελήσει περισσότερο χρόνο μαζί σου κατά το δεύτερο μισό του μήνα με την Αφροδίτη να βρίσκεται πλέον απέναντί του, αλλά οι δύσκολες όψεις που θα κάνει ο πλανήτης των σχέσεων, μάλλον ξινό θα σας βγει.. Άφησέ τον μόνο του και αν θέλετε από Σεπτέμβρη, το συζητάτε...ΤΑΥΡΟΣ
Σε κώμα στην αιώρα
Πολύ θα ήθελε να πάει διακοπές μαζί σου και να σου δείξει πόσο σε θέλει και πόσο όμορφα περνάτε μαζί, αλλά όλος ο μήνας είναι καμένο χαρτί για τον Ταύρο, τουλάχιστον από την πλευρά της χαλάρωσης και της απόλαυσης, καθώς ο Άρης συνεχίζει και τον βασανίζει από τον Ζυγό και η καθημερινότητά του έχει πάρει φωτιά από την δουλειά, τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες και όσο και να φημίζεται για την αντοχή και την υπομονή του, αυτός ο μήνας τον φέρνει στα όριά του και σίγουρα δεν θα ήθελες να πάτε διακοπές μαζί και αυτός να πέσει σε κώμα στην αιώρα, ενώ εσύ θα προσπαθείς να βρεις πώς να περάσεις τον χρόνο σου. Εκτός αν πάτε με παρέα, οπότε κάτι θα βρεις να κάνεις... Το αφήνουμε από Σεπτέμβρη λοιπόν καλύτερα, εκτός αν πάτε κάπου κοντινά και άμεσα, γύρω στον δεκαπενταύγουστο. 
 


ΔΙΔΥΜΟΣ
Τράβα με μαζί σου
Αναποδιές και καθυστερήσεις σε εργασιακά, πίεση και νεύρα από το σπίτι με τους δικούς του και όλο και κάποιο ζήτημα τον απασχολεί σε σχέση με τα οικεία του πρόσωπα ή έχει αναλάβει σχετικές ευθύνες γύρω από αυτούς και δεν μπορεί να τις αφήσει για αργότερα. Η ανάγκη του όμως για εξόρμηση και η έμφυτη περιέργεια να ανακαλύψει κάτι διαφορετικό και καινούργιο είναι πιο δυνατή κατά το πρώτο μισό του μήνα, οπότε τρέξε να προλάβεις τώρα και κάνε του έκπληξη, αποφασίζοντας εσύ για αυτόν και εσάς. Μην πιέσεις καταστάσεις κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα γιατί θα υπάρξουν εντάσεις και δεν θες καλοκαιριάτικα να ψάχνεσαι. Που ούτως ή άλλως ψάχνεσαι μαζί του, αλλά μην το κάνεις και καλοκαιριάτικα... Αν δεν σας κάθεται αυτές τις μέρες, μπορείς να σχεδιάσεις κάτι μαζί του κατά το τρίτο δεκαήμερο και θα περάσετε πολύ καλά μαζί!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μόνο με ένα θαύμα
Για το καλό σου καρκινάκι δεν θα πούμε πολλά, δεν πρόκειται άμεσα να κάνετε μαζί τίποτα. Και δεν μιλάμε μόνο για τις διακοπές του Αυγούστου, μιλάμε για τα πάντα. Το μυαλό του είναι στα οικονομικά αυτή την περίοδο και στις επαγγελματικές του επαφές. Για να μην τον παίρνουμε βέβαια εντελώς από τα μούτρα, στο μυαλό του είναι να σε πάρει να φύγετε και να πάτε κάπου μαζί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε, αλλά το άγχος ακόμη δεν τον αφήνει να προγραμματίσει κάτι συγκεκριμένο. Μάλλον διακοπές στο σπίτι μαζί του έχει ο μήνας, εκτός αν μένεις κάπου αλλού εσύ...


ΛΕΩΝ
Πόσο πια άλλο θέατρο μαζί του;
Από την μια θέλει να δώσει μια σε όλα και να αφήσει στο έλεος τα πάντα και να σηκωθεί να φύγει μαζί σου μακριά και να μην ξαναγυρίσει πίσω, από την άλλη όμως οι καταστάσεις άμεσα δεν τον αφήνουν. Κάτι προκύπτει από τα μέσα του μήνα και μετά και μπορείτε να ξεφύγετε μαζί κάπου κοντά, αλλά όμορφα. Αν η σχέση σας είναι σχετικά φρέσκια, οι οιωνοί είναι πολύ πιο θετικοί. Αν όμως πρόκειται για μία σταθερή σχέση που μετράει καιρό, τότε ίσως και να προκύψουν εντάσεις μεταξύ σας εκεί που θα είστε γιατί όλο και κάτι θα θυμηθεί από το παρελθόν ή όλο και κάτι θα του θυμίσεις εσύ από αυτά που έχουν συμβεί... Προχώρησε με προσοχή ή κάνε διακοπές χώρια του, να δει την γλύκα!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ας είχα τα χρήματα και θα πήγαινα και στον Άρη
Αυτόν τον μήνα θέλει να τα κάνει όλα! Έχει τρομερή ένταση, το σεξ πάντα καταπραΰνει και είναι γιατρικό για πολλά, αλλά οι διακοπές δεν είναι στο μυαλό του άμεσα, ούτε με σένα ούτε μόνος του. Τα οικονομικά του είναι το πρόβλημα, άσχετα με τι είναι αυτό που προβάλλεται σαν αιτία από την πλευρά του. Κάνε υπομονή και ο Σεπτέμβριος πλησιάζει όμως. Είναι πιο πιθανό να περάσεις καλά μαζί του τον επόμενο μήνα που ελαφρώς θα είναι πιο χαλαρός και κάτι θα έχει φροντίσει να κάνει με το πορτοφόλι του.


ΖΥΓΟΣ
Πας καλά που θα τον αφήσεις μόνο;
Αναστατωμένο το σκηνικό της ζωής του, αλλά θα ήθελε να είχε φύγει ήδη μαζί σου και τώρα να ήσασταν στο προορισμό που θα σου άρεσε. Διακοπές μαζί οπωσδήποτε πάντως αυτόν τον μήνα, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό του και σίγουρα δεν θα ήθελες να τον αφήσεις μόνο του κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Δεν είναι κακό να προσέχεις, να φροντίσεις και να περιφρουρείς τα κεκτημένα σου εξάλλου! Είναι πάντως ιδιαίτερα πιεσμένος και θα του ερχόταν δώρο από τον ουρανό, αν σχεδίαζες εσύ τα πάντα και απλά του ανακοίνωνες το πότε και πού. Διακοπές μαζί οπωσδήποτε λοιπόν και όσο πιο γρήγορα τόσο πιο καλά. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τώρα που γυρίζει
Ανάλογα με το δεκαήμερο που έχει γεννηθεί, όλα είναι πιθανά και από εκεί που δεν το περιμένεις να σου προτείνει ο ίδιος ξαφνικά να φύγετε άρον άρον και να πεταχτείτε κάπου μακριά, χωρίς μεγάλη προετοιμασία και πολλές αποσκευές. Βασικά θέλει αυτόν τον μήνα να μπορέσει να θάψει στην άμμο κάθε πρόβλημα και να αφήσει τις έγνοιες για αργότερα. Επωφελήσου λοιπόν και πήγαινε μαζί του, όπου και αν σου πει και μην ρωτάς πολλά. Τώρα είναι η ώρα, αργότερα από Σεπτέμβρη, έρχονται δυσκολίες και περιορισμοί, οικογενειακές του υποθέσεις θα τον θέλουν στην βάση του και το μυαλό του θα είναι αλλού. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Φτύστον, να κολλήσει
Η φύση του είναι ταξιδιάρικη και περιπετειώδης και αυτό δεν αλλάζει ούτε αυτόν τον μήνα, αλλά κάπου πιέζεται από υποχρεώσεις που δεν του αρέσουν και κάπου έχει αρχίσει να βαριέται και μαζί σου και τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σχεδιάσεις κάτι συγκεκριμένο, όσο εύκολο και αν είναι. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς αναφορά σε διακοπές, πέταξέ του κάτι για πιθανά σχέδια που κάνεις με φίλους σου, έχε τον λίγο στο φτύσιμο γιατί πάντα πιάνει αυτό σε έναν Τοξότη και περίμενε τις προτάσεις του από Σεπτέμβριο. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ναι, καλά...
Τα οικονομικά του είναι περίεργα, όλο και κάτι ψήνει σε συνεργασίες και δουλειές και κάνει κονέ ή συντηρεί τα κονέ που έχει. Το μυαλό του είναι στην δουλειά και τώρα είναι μια περίοδος που υπάρχουν γεγονότα που προετοιμάζουν εξελίξεις. Σιγά μην αφήσει τον γάμο και να πάει για πουρνάρια! Αν ξεκλέψει λίγο χρόνο κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, έχει καλώς. Αλλά και πάλι τι να το κάνεις; Και λίγο και αγχωμένο. Άφησέ τον να τραβήξει τον δρόμο του τον Αύγουστο, κάνε εσύ το δικό σου πρόγραμμα και τα ξαναλέτε από Σεπτέμβρη. Δεν χανόσαστε, έχει κρατήσει την επαγγελματική σου κάρτα! 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βαλ ‘τον στην βαλίτσα σου
Πάρ’τον να φύγετε, να πάτε σε άλλη γη και σε άλλα μέρη, πάρ’τον από το πόδι και σύρε τον μέχρι το πλοίο ή το αεροπλάνο. Από μόνος του δεν θα προτείνει τίποτα μέχρι να βγει ο μήνας, αν και το έχει μεγάλη ανάγκη και ο ίδιος να βρεθεί κάπου μακριά μαζί σου και να σε φλερτάρει ξανά λες και τώρα σε πρωτογνωρίζει. Διακοπές άμεσα και μαζί, θα κάνει καλό στην σχέση σας, θα ανανεωθεί το ερωτικό σας κομμάτι που έχει μείνει πίσω και επιπλέον τώρα μπορείς να του περάσεις ιδέες και να φυτέψεις σποράκια για το μέλλον σας. Τι καλύτερο να γίνει αυτό σε ένα χαλαρό και ξέγνοιαστο σκηνικό; 


ΙΧΘΥΕΣ
Άφησέ τον στο λιμάνι 
Και θέλει και δεν θέλει. Και μαζί σου και μόνος του. Ξέρεις πώς είναι το ζώδιο εξάλλου... Είναι εδώ και δεν είναι, είναι ξύπνιος αλλά μπορεί και να κοιμάται ταυτόχρονα. Το υπόλοιπο του μήνα πάντως δεν ευνοεί μετακινήσεις, μαζί ή χώρια, και αν τελικά κάνετε κάτι μαζί και πάτε κάπου, μάλλον ξινό θα σου βγει και ενδέχεται και να τσακωθείτε ή να παρεξηγηθείτε. Ο Σεπτέμβριος φαίνεται καλύτερος, τότε αυτός θα είναι και πιο κολλημένος μαζί σου, γιατί μάλλον έχει ανασφάλειες ή γιατί παίζεις τα χαρτιά σου τώρα εσύ καλύτερα. Άφησέ τον στο λιμάνι, πήγαινε εσύ τώρα να γεμίσεις μπαταρίες και θα τρέχει αυτός μετά πίσω σου να προλάβει το αεροπλάνο.  

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
 Newsletter