astropedia.gr

Ο 12ος οίκος στην συναστρία

Ο 12ος οίκος στην συναστρία
Ο 12ος οίκος σηματοδοτεί το σύντροφο της ψυχής μας αλλά και τους εχθρούς μας. Είναι ο οίκος των μυστικών και της εξαπάτησης,  της σύγχυσης και της πλάνης και αντιπροσωπεύει τα νοσοκομεία, τις φυλακές και τα ιδρύματα. Στη συναστρία, ο 12ος οίκος συνδέεται με την αδελφή ψυχή μας αλλά δείχνει επίσης κάποιον ο οποίος έρχεται στη ζωή μας που δεν είναι προς το συμφέρον μας. Έρχεται για να αποπληρώσει ένα κάρμα. Επειδή δείχνει την ψυχική ευαισθησία και την πνευματικότητα, έτσι αυτή η σχέση θα είναι πολύ πνευματική και συναισθηματική. Πολλοί πλανήτες στο 12ο οίκο δείχνουν ότι υπάρχει μια ισχυρή διαίσθηση μεταξύ των ατόμων, ακόμη και τηλεπάθεια, που μπορεί να κάνει τα άτομα να αισθάνονται άβολα. Με άλλα λόγια, μπορεί να δείξει την άνευ όρων αγάπη και τη συναισθηματική ευδαιμονία ή μια σχέση όπου και οι δύο νιώθουν εχθρικά ο ένας προς τον άλλον. Ή θα υπάρχει μεταξύ των ατόμων πνευματικός και ψυχικός συντονισμός ή μπορεί να βλάψει ο ένας τον άλλον ανεπανόρθωτα και να καταστρέψει τη ζωή του.

Διάβασε παρακάτω την επιρροή
του κάθε πλανήτη στον 12ο οίκο στη συναστρία

Ο Ήλιος στον 12ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Ήλιοςσου πέφτει στον 12οοίκο του συντρόφου σου,μπορεί να βοηθήσεις το σύντροφό σου να είναι πιο εξωστρεφής και να συνειδητοποιήσει τις δυνατότητές του καθώς επίσης να αποβάλει τον πόνο και τη λύπη του παρελθόντος. Η διαισθητική αντίληψη του συντρόφου σου σε βοηθά στην προσωπική σου έκφραση. Τον προτρέπεις να κατανοήσει το υποσυνείδητό του ή μπορείς να δεις το ασυνείδητό του  περισσότερο από όσο θα ήθελε. Αυτό μπορεί να τον κάνει να νιώθει άβολα και να θέλει να φύγει μακριά. Αν ο Ήλιος σου δέχεται ιδιαίτερα δύσκολες όψεις, μπορεί να του δημιουργήσεις ψυχολογικά συμπλέγματα και αίσθηση κατωτερότητας και να έχεις μια αρνητική επίδραση στη ζωή του καθώς φέρνεις στην επιφάνεια αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος. Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον για μυστικιστικά ή απόκρυφα θέματα. Αυτή η οικοθεσία δείχνει μια έντονα καρμική σχέση μεταξύ σας και ενεργοποιεί ο ένας το κάρμα του άλλου.

Η Σελήνη στον 12ο οίκο στη συναστρία

Όταν η Σελήνη σου πέφτει στον 12οοίκο του συντρόφου σου,είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός απέναντι στις επιθυμίες του συντρόφου σου και κατανοείς τα συναισθήματά του. Δεν θα χρειαστεί να μιλήσει ο σύντροφός σου για τα συναισθήματά του, απλά τα γνωρίζεις. Μπορεί να βοηθήσεις το σύντροφό σου να βρει πράγματα που είναι κρυμμένα αλλά και να θεραπεύσει τις πληγές της ψυχής του.Ως αποτέλεσμα, είτε εσύ ή ο σύντροφός σου νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε ή να ομολογήσετε πράγματα ο ένας προς τον άλλο τα οποία δεν ήταν γνωστά σε κανέναν. Αν η Σελήνη σου δέχεται αρνητικές όψεις, μπορεί να χρησιμοποιήσεις αυτές τις πληροφορίες για να βλάψεις και να καταστρέψεις το σύντροφό σου.Του δημιουργείς συναισθηματικές αντιδράσεις στο υποσυνείδητό του οι οποίες δεν είναι έκδηλες. Ή μπορεί να τον εξιδανικεύεις καθώς δεν μπορείς να καταλάβεις πάντα τη συμπεριφορά και τις ενέργειές του. Πάντα θα αμφισβητείς κατά πόσον έχεις βρει το άλλο σου μισό κι αν μαζί μπορείτε να ζήσετε ευτυχισμένοι.

Ο Ερμής στον 12ο οίκο στη συναστρία

Ότανο Ερμής σου πέφτει στον 12ο οίκο του συντρόφου σου,του επισημαίνεις πράγματα που είναι θετικά για την πνευματική του εξέλιξη και μπορεί να αποκαλύψεις τα κρυμμένα ταλέντα του. Από την πλευρά του, ο σύντροφός σου μπορεί να αισθανθεί τι σκέφτεσαι, σχεδόν τηλεπαθητικά. Ίσως ακόμα να έχει έρθει στη ζωή σου για να σου μεταδώσει ένα σημαντικό μήνυμα προκειμένου να κατανοήσεις καλύτερα τον τρόπο σκέψης σου. Αν ο Ερμής σου δέχεται δυσαρμονικές όψεις, δημιουργείς σύγχυση και ανησυχίες στο σύντροφό σου διαμέσου της επικοινωνίας. Οι συνομιλίες σας είναι περίπλοκες και δημιουργούν αβεβαιότητα στο σύντροφό σου όσον αφορά τις προθέσεις σου. Αυτή η αβεβαιότητα του προκαλεί ψευδαισθήσεις και μπερδεμένα συναισθήματα και σε θεωρεί αναξιόπιστο και ψεύτη. Θεωρεί ότι δεν του λες την αλήθεια και το μυαλό του βρίσκεται στην ομίχλη. Δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε μεταξύ σας ειλικρινά και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να τον οδηγήσεις στην παράνοια.

Η Αφροδίτη στον 12ο οίκο στη συναστρία
Όταν η Αφροδίτη σου πέφτει στον 12ο οίκο του συντρόφου σου,είσαι πολύ υποστηρικτικός και αγαπάς άνευ όρων το σύντροφό σου, προσπαθείς να τον βοηθήσεις στις δυσκολίες του. Από την πλευρά του ο σύντροφός σου νιώθει ότι μαζί σου αυξάνεται η αυτοπεποίθησή του και αισθάνεται βαθιά συναισθήματα προς εσένα. Αν έχεις καλές προθέσεις βοηθάς το σύντροφό σου να αποκαλύψει πολλά από τα κρυμμένα ταλέντα του ή ένα κρυφό μέρος του εαυτού του το οποίο δεν γνώριζε στο παρελθόν. Αν η Αφροδίτη σου δέχεται δυσαρμονικές όψεις, τότε ο σύντροφός σου δεν σε εμπιστεύεται και αμφισβητεί τα κίνητρά σου. Μπορεί να θεωρεί ότι του κρατάς μυστικά ή ακόμα ότι έχεις υστεροβουλία. Θα μπορούσαν να υπάρξουν παραπλάνηση και σύγχυση και στη χειρότερη περίπτωση νοσηρές φαντασιώσεις. Αυτή η οικοθεσία υποδηλώνει συνήθως μια μυστική σχέση και έχετε την τάση και οι δυο να την κρατήσετε κρυφή.

Ο Άρης στον 12ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Άρης σου πέφτει στον 12ο οίκο του συντρόφου σου,παρέχεις κίνητρα στο σύντροφό σου να δραστηριοποιηθεί για να επουλώσει τις πληγές του παρελθόντος και να απομακρύνει τους εχθρούς του. Τον βοηθάς να ανακαλύψει σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο τους λόγους που υποτιμά τον εαυτό του και να ξεπεράσει τους φόβους του. Μπορείς να επισημάνεις τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του και τον παρακινείς να κινηθεί μυστικά ή πίσω από τα παρασκήνια ή να ασχοληθείενδεχομένως με μυστικές ή πνευματικές δραστηριότητες. Αν ο Άρης σου δέχεται δυσαρμονικές όψεις, τότε έχοντας επίγνωση των αδυναμιών του συντρόφου σου, του προκαλείς εσωτερικές συγκρούσεις ή φέρνεις στην επιφάνεια παλιές πληγές που πονάνε ακόμα ή κρυμμένους φόβους που έχουν αρνητική επίδραση στη ζωή του. Μπορεί επίσης να του ασκήσεις ψυχολογική βία με τη σκληρή συμπεριφορά σου και σε ακραίες περιπτώσεις να γίνετε μυστικοί εχθροί.

Ο Δίας στον 12ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Δίας σου πέφτει στον 12ο οίκο του συντρόφου σου, μπορείς να διεισδύσεις στο υποσυνείδητο μυαλό του συντρόφου σου και νιώθεις ότι έχετε πνευματικό συντονισμό.Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική σύνδεση μεταξύ σας και μια διαισθητική κατανόηση του ενός προς τις ανάγκες του άλλου. Ο σύντροφός σου δεν θα είναι σε θέση να κρατήσει μυστικά από εσένα και εκφράζει πράγματα που συνήθως δεν τα έκανε με τους άλλους. Βοηθάς το σύντροφό σου να κατανοήσει και να ξεπεράσει τις υποσυνείδητες συναισθηματικές πληγές που προκλήθηκαν από εμπειρίες του παρελθόντος και τις οδυνηρές αναμνήσεις του. Έχετε αμοιβαίο ενδιαφέρον για το διαλογισμό, τη θρησκεία και το μυστικισμό ή μπορεί μαζί να συνεργαστείτε και να παρέχετε υπηρεσίες σε θρησκευτικές οργανώσεις, ιδρύματα και νοσοκομεία. Αν ο Δίας σου δέχεται δυσαρμονικές όψεις, μπορεί να ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον σε εθισμούς και αυτοκαταστροφικές συνήθειες.

Ο Κρόνος στον 12ο οίκο στη συναστρία

Ότανο Κρόνος σου πέφτει στον 12ο οίκο του συντρόφου σου, δίνεις σημαντική βοήθεια στο σύντροφό σου προκειμένου να έχει συνειδητή επίγνωση των ασυνείδητων συμπεριφορών που παρεμβαίνουν αρνητικά στην ευτυχία του. Τον ωθείς να έχει περισσότερη πειθαρχία στην αντιμετώπιση υποσυνείδητων ψυχολογικών συγκρούσεων που απορρέουν από οδυνηρές αναμνήσεις του παρελθόντος. Από την πλευρά του ο σύντροφός σου μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις διαίσθηση ή να σου μεταβιβάσει εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Αν ο Κρόνος σου δέχεται δυσαρμονικές όψεις, μπορεί να έχεις μια αρνητική, εκφοβιστική και ψυχολογικά καταθλιπτική επίδραση στο σύντροφό σου ο οποίος σε θεωρεί καταπιεστικό, άπονο ή συναισθηματικά ευαίσθητο. Επίσης, μπορεί να υπονομεύσεις την αυτοεκτίμηση του συντρόφου σου, χρησιμοποιώντας τις κρυμμένες αδυναμίες του εναντίον του ή αποκαλύπτεις αρνητικές πληροφορίες που χρησιμοποιείς προς όφελός σου και εις βάρος του συντρόφου σου.

Ο Ουρανός στον 12ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Ουρανός σου πέφτει στον 12ο οίκο του συντρόφου σου, παροτρύνεις το σύντροφό σου να εμπλακεί σε ασυνήθιστες και μυστικές δραστηριότητες και τον βοηθάς να απελευθερώσει νευρωτικές υποσυνείδητες συμπεριφορές που μπλοκάρουν τις θετικές αλλαγές στη ζωή του, κάνοντάς τον να υιοθετήσει νέες απόψεις για τη ζωή. Επίσης του μεταδίδεις τις εύστροφες και πρωτότυπες ιδέες σου, την πνευματική σοφία και τις γνώσεις σου. Αν ο Ουρανός σου δέχεται δυσαρμονικές όψεις, βγάζεις προς τα έξω τις παράξενες και παράλογες ψυχολογικές τάσεις του συντρόφου σου. Μπορεί να τον εισάγεις σε φιλίες και ομάδες οι οποίες θα ανατρέψουν τη ζωή του με καταστροφικό τρόπο. Επίσης, του αφυπνίζεις επώδυνες αναμνήσεις οι οποίες τον οδηγούν σε ανεπιθύμητες συναισθηματικές αντιδράσεις μεταξύ σας. Ο σύντροφός σου σε θεωρεί δεσποτικό και συναισθηματικά αδιάφορο. Από την πλευρά σου θεωρείς ότι ο σύντροφός σου είναι αδύναμος και ζει σε έναν ονειρικό κόσμο από τον οποίο δεν θέλει να ξεφύγει.

Ο Ποσειδώνας στον 12ο οίκο στη συναστρία

Ότανο Ποσειδώνας σου πέφτει στον 12ο οίκο του συντρόφου σου, νιώθεις ψυχικά βαθιά συνδεδεμένος με το σύντροφό σου όπου κι αν βρίσκεστε, είτε κοντά, είτε σε απόσταση. Και οι δύο θα έχετε πολλή συμπόνια οένας προς τον άλλον και μπορεί να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να ανακαλύψει τη δημιουργική πλευρά του. Παρακινείς το σύντροφό σου να προσφέρει βοήθεια σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και του υποκινείς το ενδιαφέρον για την ψυχολογία και τη θρησκεία. Δείχνει ότι μαζί έχετε μια βαθιά πνευματική και μυστικιστική σχέση που επιτρέπει και στους δυο σας να περνάτε πολύ χρόνο μόνοι και ποτέ δεν κουράζεστε ο ένας από τον άλλον. Αν ο Ποσειδώνα ςσου δέχεται δυσαρμονικές όψεις, βγάζεις προς τα έξω τον χειρότερο εαυτό του συντρόφου σου, τις νευρωτικές τάσεις του και τους υποσυνείδητους φόβους του. Μπορεί να ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον σε αυτοκαταστροφικές συνήθειες ή εθισμούς ή να παραπλανήσετε ο ένας τον άλλον καθώς στη σχέση αυτή δημιουργείται σύγχυση και απατηλά όνειρα.
 
Ο Πλούτωνας στον 12ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Πλούτωνάς σου πέφτει στον 12ο οίκο του συντρόφου σου, βοηθάς στην αναγέννηση του ασυνείδητου νου του συντρόφου σου και τον εξαναγκάζεις να δει την πραγματικότητα. Αν ο Πλούτωνάς σου δέχεται καλές όψεις μπορείς να τον βοηθήσεις να νιώσει πιο δυνατός ψυχικά και συναισθηματικά αλλά και να ανακαλύψει τα κρυμμένα ταλέντα του. Αν όμως ο Πλούτωνάς σου δέχεται δυσαρμονικές όψεις, είναι πιθανό να φέρεις στο φως άσχημες αναμνήσεις και κρυμμένες ανασφάλειες ή τον ωθείς να σαμποτάρει τον εαυτό του και να νιώθει αδύναμος μαζί σου καθώς δεν μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο και την εξουσία σου. Νιώθει ότι ξέρεις τι σκέφτεται ανά πάσα στιγμή, και σε ορισμένες περιπτώσεις του προκαλείς έναν ψυχικό καταναγκασμό ή ακόμη και ψυχολογική βία. Μπορεί να ανακαλύψεις ένα μυστικό του το οποίο να το χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου και το οποίο να έχει καταστρεπτικές συνέπειες για την ψυχολογία του συντρόφου σουκαι γενικά για τη ζωή του.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: