astropedia.gr

Ο 8ος οίκος στην συναστρία

Ο 8ος οίκος στην συναστρία
Ο 8ος οίκος είναι βαθύς, μυστήριος και σκοτεινός, ένας πολύ ευαίσθητος τομέας στον χάρτη μας, που εκπροσωπεί τη σεξουαλική και συναισθηματική οικειότητα. Δείχνει επίσης, κατά πόσο μπορούμε να κρύψουμε τους καταναγκασμούς και τις εμμονές μας. Είναι ο οίκος του ενστίκτου και του τέλους, δείχνει το θάνατο και την αναγέννηση που ακολουθεί αυτού του τέλους. Έτσι αν κάποιοι πλανήτες του συντρόφου μας πέσουν σε αυτόν τον τομέα, δείχνει ότι μαζί του θα αποκομίσουμε πολύ έντονες εμπειρίες, για καλό ή για κακό. Το άτομο που ενεργοποιεί αυτόν τον τομέα θα μας φέρει αντιμέτωπους με ζητήματα ελέγχου και εξουσίας, χειραγώγησης και εμμονών.

Ο σκοπός του 8ου οίκου είναι να μας διδάξει το πώς πρέπει να ασχοληθούμε με θαμμένα ζητήματα στη σχέση μας τα οποία μπορεί να μην θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Μπορεί να δείχνει επίσης έντονη έλξη και αντιπάθεια ταυτόχρονα, αγάπη και μίσος. Πολλά εξαρτώνται από το πώς θα χειριστούμε τις καταστάσεις.  Το πρόσωπο του πλανήτη θα έχει μια βαθιά επίδραση στο πρόσωπο του οίκου. Επίσης, ο όγδοος οίκος δείχνει το αν θα μοιράσουμε ή θα χωρίσουμε τους οικονομικούς πόρους μας και κατά πόσο τα χρέη ή τα δάνεια θα επηρεάσουν τη σχέση.

Διάβασε παρακάτω την επιρροή του
κάθε πλανήτη στον 8ο οίκο στη συναστρία

Ο Ήλιος στον 8ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Ήλιος σου πέφτει στον 8οοίκο του συντρόφου σου, υπάρχει μια ακαριαία μαγνητική έλξη μεταξύ σας. Εμπνέεις το σύντροφό σου να είναι πιο σεξουαλικός και του δημιουργείς έντονα συναισθήματα. Λόγω αυτής της έντασης των συναισθημάτων,  θα μπορούσαν να προκύψουν ανεξέλεγκτα πάθη, ζήλια και κτητικότητα. Βοηθάς το σύντροφό σου να δει τα πράγματα πιο βαθιά, να αισθάνεται πιο βαθιά και να προσπαθεί να εξιχνιάσει τις κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς σου. Η σεξουαλική πράξη μεταξύ σας είναι αρκετά έντονη και ισχυρή και σίγουρα αξέχαστη και για τους δυο σας. Αυτή η οικοθεσία δείχνει έναν ισχυρό συναισθηματικό δεσμό μεταξύ σας αλλά με πολλά σκαμπανεβάσματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό σημαίνει ότι απλώς θα αποκομίσετε χρήματα από κληρονομιές ή μαζί θα ασχοληθείτε με απόκρυφα θέματα.

Η Σελήνη στον 8ο οίκο στη συναστρία

Όταν η Σελήνη σου πέφτει στον 8ο οίκο τουσυντρόφουσου, δείχνει ότι νιώθεις την ανάγκη για ένα βαθύ συναισθηματικό δεσμό με το σύντροφό σου. Αισθάνεσαι πολύ έντονα συναισθήματα, είτε αυτά είναι αγάπης, είτε μίσους, εξαρτάται τις όψεις της Σελήνης σου. Ο σύντροφός σου το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί να σε ελέγξει και να σε εξουσιάσει, σε μια προσπάθεια να έχει το πάνω χέρι στη σχέση σας. Και οι δυο σας, είτε θα αγαπάτε ο ένας τον άλλον βαθιά ή αντίθετα θα μισείτε έντονα ο ένας τον άλλον. Υπάρχει κάτι στο σύντροφό σου που αντικατοπτρίζει μια κρυμμένη πτυχή του εαυτού σου την οποία φοβάσαι να αντιμετωπίσεις, με αποτέλεσμα να σε διακατέχουν εμμονές, φόβος, ζήλια και μια έντονη επιθυμία να ελέγξεις το σύντροφό σου. Μπορεί να γίνετε οι πιο φλογεροί εραστές ή οι χειρότεροι εχθροί. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η σχέση θα είναι έντονη και παρά την έντονη σεξουαλική επιθυμία, θα υπάρχει δράμα και ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές.

Ο Ερμής στον 8ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Ερμής σου πέφτει στον 8ο οίκο του συντρόφου σου, υπάρχει ένταση και βάθος στις συνομιλίες σας και η επικοινωνία μπορεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας που σας έχει ενώσει μαζί. Θα είναι εύκολο για σένανα σκεφτείς και να συζητήσεις με το σύντροφό σου για θέματα που αφορούν την οικειότητα και την εμπιστοσύνη, όπως και για τους κοινούς οικονομικούς πόρους σας. Επίσης, σκέφτεσαι και μιλάς περισσότερο για τη σεξουαλικότητα και οικεία θέματα. Σας αρέσει να μοιράζεστε τα μυστικά σας ή ακόμα και να συμμετέχετε σε κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες ή οικονομικές συναλλαγές ή να συζητάτε για κληρονομιές και διαθήκες. Αυτή η οικοθεσία δείχνει αμοιβαίο ενδιαφέρον για τα απόκρυφα ή ψυχολογικά ή επιστημονικά θέματα. Είναι επίσης ένας αποτελεσματικός συνδυασμός για επιχειρηματικές συνεργασίες. Θα σας ενδιαφέρει η μετά θάνατον ζωή, η τηλεπάθεια και ίσως έχετε τηλεπαθητική επικοινωνία.

Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο στη συναστρία

Όταν η Αφροδίτη σου πέφτει στον 8ο οίκο του συντρόφου σου,έχεις βαθιά συναισθήματα για το σύντροφό σου, αποδέχεσαι τα ελαττώματά του και μπορείς να κατανοήσεις το βάθος της ψυχής του. Μπορεί να τον/την αποπλανήσεις με μια σου ματιά!Αν η Αφροδίτη σου δέχεται καλές όψεις, μπορεί να βοηθήσεις το σύντροφό σου να είναι πιο διπλωματικός ή μπορεί να συμπράξεις στο να έχει οικονομικό κέρδος μέσω του γάμου σας ή κληρονομιάς που θα επηρεάσουν τη σχέση. Υπάρχει έντονη σεξουαλική έλξη, ισχυρά συναισθήματα και μια διαισθητική σύνδεση μεταξύ σας. Αν όμως η Αφροδίτη σου δέχεται άσχημες όψεις, θα υπάρχουν ζήλια και κτητικότητα που θα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα στη σχέση ή μπορεί να συμβάλεις σε οικονομικές απώλειες του συντρόφου σου. Νιώθετε και οι δύο ότι έχετε μια βαθιά, ουσιαστική και οικεία σχέση και μια ισχυρή επιθυμία για τη συγχώνευση των οικονομικών πόρων σας, του σώματος και της ψυχής σας. Το σεξ θα είναι έντονο και εθιστικό.

Ο Άρης στον 8ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Άρης σου πέφτει στον 8ο οίκο του συντρόφου σου, ενεργοποιείς το σύντροφό σου να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά του και τα βαθύτερα νοήματα της ζωής. Μπορεί να τον βοηθήσεις να σου αποκαλύψει πολλά μυστικά ή θέματα ταμπού ή απλά τον ωθείς στην εσωτερική γνώση και τον αποκρυφισμό. Αυτή η οικοθεσία παράγει μια ισχυρή επιθυμία να εισέλθει ο ένας στην κρυφή σφαίρα του άλλου και να φέρει στο φως τα ψυχολογικά του προβλήματα. Το σεξ είναι πολύ σημαντικό και για τους δυο σας και κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει πολύ πάθος. Μαζί μπορεί να εμπλακείτε σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με την ασφάλιση, τα φορολογικά, ή τις κληρονομιές. Αν ο Άρης σου δέχεται άσχημες όψεις, η ζήλεια, η κτητικότητα, η χειραγώγηση και η ίντριγκα μπορεί να διαλύσουν τη σχέση σας. Μπορεί επίσης να υπάρχει βία ή να εκθέσει ο ένας τον άλλο σε κίνδυνο και σε ακραίες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο.

Ο Δίας στον 8ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Δίας σου πέφτει στον 8ο οίκο του συντρόφου σου, μπορεί να αποφέρεις πολλά οφέλη στο σύντροφό σου και κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι πολύ γενναιόδωρος μαζί του. Θέλεις να γνωρίσεις το σύντροφό σου σε βαθύτερο επίπεδο και έχεις την επιθυμία για συγχώνευση των οικονομικών πόρων σας. Και οι δύο μπορεί να επωφεληθείτε οικονομικά από τη συμβίωση ή το γάμο. Θα ζήσετε μια έντονη συναισθηματικά σχέση όπου θα είναι δύσκολο να μην δώσετε ο ένας στον άλλον.  Αυτή η οικοθεσία μπορεί να φέρει πλούτο μέσω του γάμου καθώς και να επιτρέπετε ο ένας στον άλλον να χειριστεί το κοινό ταμείο σας. Κάποιος από τους δυο σας θα μπορούσε να ωφεληθεί μέσα από δωρεές ή κληρονομιές. Επίσης υπάρχει ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον για τη θρησκεία ή θέματα που σχετίζονται με τη μετά θάνατον ζωή. Αν ο Δίας σου δέχεσαι άσχημες όψεις μπορεί να συμβάλεις στην οικονομική απώλεια του συντρόφου σου ή να υπάρχουν απώτερα ή κρυφά ή ανήθικα κίνητρα που είστε μαζί.

Ο Κρόνος στον 8ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Κρόνος σου πέφτει στον 8ο οίκο του συντρόφου σου, είναι πιθανό να διαφωνείτε σχετικά με το ποια περιουσιακά στοιχεία θα πρέπει να είναι ατομικά και ποια κοινά. Ίσως κάποιος από τους δυο σας δεν έχει τόσο βαθιά συναισθήματα και να μην ταιριάζετε σεξουαλικά. Μπορεί από την πλευρά σου να τον περιορίζεις και να του δημιουργείς πίεση όσον αγορά το σεξ ή οικονομικά θέματα. Ο σύντροφός σου νιώθει ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και  οικειότητα στη σχέση σας και ανησυχεί  σχετικά με το τι δεν ξέρει για σένα ή νομίζει ότι του κρατάς μυστικά. Αν ο Κρόνος σου δέχεται ευνοϊκές όψεις, μπορεί να βοηθήσεις το σύντροφό να είναι πιο υπεύθυνος στις οικονομικές του υποθέσεις και να κάνει συνετή και συντηρητική χρήση των κοινών οικονομικών σας. Μπορεί επίσης να τον ενθαρρύνεις στην προώθηση των φιλοδοξιών του. Αν ο Κρόνος σου δέχεται άσχημες όψεις, θα υπάρχει έλλειψη πραγματικής αγάπης και συναισθηματική και σεξουαλική ασυμβατότητα. Μπορεί επίσης να υπάρξει οικονομική απώλεια λόγω θανάτου ή σύγκρουση για κληρονομιές.

Ο Ουρανός στον 8ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Ουρανός σου πέφτει στον 8ο οίκο του συντρόφου σου,η αμοιβαία έντονη σεξουαλική έλξη που υπάρχει μεταξύ σας μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές και απροσδόκητες αλλαγές στη ζωή του συντρόφου σου. Τα πάντα γύρω από τη σχέση σας, από τον τρόπο που χειρίζεστε τα κοινά οικονομικά σας όσο και η σεξουαλική σας δραστηριότητα θα είναι έντονα, απρόβλεπτα και έξω από τα συνηθισμένα. Από την πλευρά σου αναζητάς καταλυτικές αλλαγές στη σχέση σου, πράγμα το οποίο μπορεί να αποδειχθεί σοκαριστικό τόσο για το σύντροφό σου όσο και για τους άλλους γύρω σου. Αν ο Ουρανός σου δέχεται άσχημες όψεις, μπορεί να γίνεις υπαίτιος ξαφνικών και απροσδόκητων οικονομικών απωλειών ή μπορεί ξαφνικά να αναζητήσεις την ελευθερία σου, ανατρέποντας ριζικά τη ζωή του συντρόφου σου, συναισθηματικά και οικονομικά.

Ο Ποσειδώνας στον 8ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Ποσειδώνας σου πέφτει στον8οοίκο του συντρόφου σου, παρά το γεγονός ότι είσαι αρκετά γενναιόδωρος με το σύντροφό σου, αυτός μπορεί να έχει άλλες οικονομικές υποχρεώσεις που απαιτούν την υποστήριξη και την ευαισθησία σου. Οι καταστάσεις γύρω από τους κοινούς οικονομικούς πόρους σας και τα χρήματα είναι περίπλοκες και ασαφείς. Όσον αφορά το σεξ, αν ο Ποσειδώνας σου δέχεται θετικές όψεις, θα υπάρξει μια μαγική ή μυστική σχέση που θα σας οδηγήσει σε μια βαθύτερη πνευματικότητα. Θα μοιράζεστε πολλά απόκρυφα από τη ζωή σας και θα χάνεστε στη μαγεία της σεξουαλικότητας. Ίσως να έχετε ενδιαφέρον για θρησκευτικές ή μυστικιστικές δραστηριότητες. Μπορεί να βοηθήσεις το σύντροφό σου να ξεπεράσει το φόβο του θανάτου και να ασχοληθεί με πνευματικά θέματα. Αν όμως ο Ποσειδώνας σου δέχεται άσχημες όψεις, θα υπάρξει σύγχυσηκαι εξαπάτηση, τόσο από συναισθηματική όσο και από οικονομική άποψη.

Ο Πλούτωνας στον 8ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Πλούτωνας σου πέφτει στον 8ο οίκο του συντρόφου σου, θα κάνεις τα πάντα για να μάθεις ό, τι αφορά το σύντροφό σου ή μπορεί να έχεις συμφέρον από τη σχέση σας. Διαισθητικά γνωρίζεις τους ενδόμυχους φόβους του συντρόφου σου και μπορεί να τον βοηθήσεις να τους ξεπεράσει ή να τους αυξήσει, αυτό εξαρτάται από το τι όψεις δέχεται ο Πλούτωνάς σου. Κάνεις πολλές προσωπικές και ίσως βαριές ερωτήσεις και σε αυτήν την ανταλλαγή των πολύ προσωπικών πληροφοριών δημιουργείται ένας έντονα συναισθηματικά δεσμός όπου ο ένας ξέρει τα μυστικά του άλλου.  Αυτή η βαθιά ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών μπορεί να κάνει το σύντροφό σου να αισθάνεται πολύ ευάλωτος και να φοβάται ότι μπορεί να χρησιμοποιήσεις ό, τι γνωρίζεις εναντίον του. Το σεξ θα είναι έντονο και παθιασμένο, ακόμη και επικίνδυνο. Όταν είστε μαζί απολαμβάνετε την αποκάλυψη μυστικών και πραγμάτων που είναι κρυμμένα. Μπορεί να υπάρχουν διαμάχες για την εξουσία όσον αφορά την κατανομή των οικονομικών πόρων ή θέματα ελέγχου για τα χρήματα.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: