astropedia.gr

Ο 7ος οίκος στην συναστρία

Ο 7ος οίκος στην συναστρία
Στην Αστρολογία, ο έβδομος οίκος είναι ο οίκος των σοβαρών σχέσεων και του γάμου. Δείχνει τη διάθεση και την επιθυμία που έχουν δυο άτομα να συμβιώσουν μαζί ή ακόμα και να παντρευτούν. Μπορεί επίσης να δείξει μια σοβαρή σχέση στην οποία υπάρχει ρομαντισμός και συναίσθημα και το πώς βλέπει ο καθένας τη σχέση.

Στη συναστρία ο 7ος οίκος σηματοδοτεί τις προσδοκίες του καθενός μέσα στη σχέση αλλά και την ικανότητα να επηρεάσει ο ένας το κοινωνικό περιβάλλον του άλλου. Ο 7ος οίκος είναι γωνιακός οίκος στην αστρολογία, έτσι θεωρείται πολύ σημαντικός στην μελέτη της συναστρίας δυο ατόμων.

Αν και δεν δείχνει αν υπάρχουν ή όχι βαθιά συναισθήματα, επηρεάζει την άποψη που έχει ο ένας για τον άλλον όσον αφορά το ύφος και τη μακροβιότητα της σχέσης. Ανεξάρτητα ποιος πλανήτης υπάρχει σε αυτόν τον οίκο, υπάρχει συνήθως μια άμεση έλξη η οποία είναι κάτι περισσότερο από σεξουαλική. Και τα δύο άτομα θέλουν να οικοδομήσουν μια πιο σταθερή σχέση μαζί ή ακόμα μπορεί και να παντρευτούν.

Διάβασε παρακάτω την επιρροή
του κάθε πλανήτη στον 7ο οίκο στη συναστρία


Ο Ήλιος στον 7ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Ήλιος σου πέφτει στον 7ο οίκο του συντρόφου σου, τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου έχετε χαρακτηριστικά που σας κάνουν να θαυμάζετε ο ένας τον άλλον. Αν και έχετε εντελώς διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης των πραγμάτων, εν τούτοις υπάρχει διάθεση για συμβιβασμό και διαλλακτικότητα. Μαζί μπορείτε να πετύχετε πολλά και αισθάνεστε πιο σίγουροι, ως αποτέλεσμα της σχέσης σας. Απολαμβάνετε την κοινωνικοποίηση και υπάρχει μια πολύ ισχυρή έλξη μεταξύ σας η οποία οδηγεί σε μια σοβαρή σχέση ή ακόμα και σε γάμο, αν υπάρχουν και άλλες όψεις που το επιτρέπουν. Πρόκειται για μια εξαιρετική οικοθεσία στη συναστρία δυο ατόμων, καθώς και τα δυο άτομα δρουν ως καθρέφτες του άλλου, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Γενικά, υπάρχει μια ισορροπία του «δούναι και λαβείν» στη σχέση.

Η Σελήνη στον 7ο οίκο στη συναστρία

Όταν η Σελήνη σου πέφτει στον 7ο οίκο του συντρόφου σου, είσαι ευαίσθητος, προστατευτικός και διαισθητικός με τις ανάγκες του συντρόφου σου και ο σύντροφός σου νιώθει ότι λαμβάνει υποστήριξη και φροντίδα από εσένα. Έχεις μια αίσθηση ευθύνης και παρέχεις ζεστασιά και ειλικρινή φροντίδα πράγμα το οποίο δείχνει μια τεράστια αρμονία και άνεση στη σχέση σας. Και οι δυο σας απολαμβάνετε να κάνετε πράγματα μαζί ή απλά να είστε μαζί. Η συναισθηματική έλξη είναι ιδιαίτερα ισχυρή και η οικογένεια του ενός εκ των δυο σας μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση. Ίσως ακόμα να ζείτε κάτω από την ίδια στέγη. Ο γάμος μπορεί να συναφθεί για τη δημιουργία σπιτιού και οικογένειας αλλά και για την εσωτερική ασφάλεια. Η σχέση σας μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα ανάλογα με τις διαθέσεις και τις αντιδράσεις του καθενός, αλλά γενικά είναι μια πολύ καλή οικοθεσία για γάμο.

Ο Ερμής στον 7ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Ερμής σου πέφτει στον 7ο οίκο του συντρόφου σου, βοηθάς το σύντροφό σου να επικοινωνεί ανοιχτά για τη σχέση σας. Τον ωθείς να συμφωνήσει με τις απόψεις σου σχετικά με το τι χρειάζεται να κάνετε για να έχετε μια μακροχρόνια σχέση. Ο σύντροφός σου σέβεται τις ιδέες και τις απόψεις σου και αναζητά τις συμβουλές σου. Και οι δυο σας απολαμβάνετε να επικοινωνείτε μεταξύ σας και σέβεστε ο ένας τις απόψεις του άλλου.  Τα κοντινά ταξίδια και οι εκδρομές που κάνετε μαζί σας φέρνουν μεγάλη χαρά. Ο γάμος, οι σχέσεις και το πώς σκέφτεστε και αισθάνεστε για τη σχέση σας θα είναι τα κύρια θέματα των συζητήσεων σας. Η ικανότητά σας να επικοινωνείτε ανοιχτά σχετικά με προβλήματα της σχέσης σας μπορεί να συμβάλει θετικά στην αντιστάθμιση τυχόν αρνητικών ενδείξεων στη συναστρία σας και δείχνει μονιμότητα στη σχέση.

Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο στη συναστρία
Όταν η Αφροδίτη σου πέφτει στον 7ο οίκο του συντρόφου σου, κάνεις το σύντροφό σου να αισθανθεί γοητευτικός και ελκυστικός και του εκδηλώνεις τα συναισθήματα και την αγάπη σου. Είναι πιθανό να τον βοηθήσεις στην ανάπτυξη του κοινωνικού δικτύου του ή μπορεί να έχετε έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο μαζί. Ο σύντροφός σου έλκεται από την χάρη και το μαγνητισμό σου καθώς σε θεωρεί πολύ γοητευτικό επειδή διαθέτεις ό, τι αναζητά σε έναν ερωτικό σύντροφο. Από την πλευρά σου, εκτιμάς και θαυμάζεις το σύντροφό σου, υπάρχει μεγάλη συναισθηματική έλξη μεταξύ σας και η επιθυμία για μια σταθερή σχέση. Μπορεί επίσης να προσθέσεις μια καλλιτεχνική ποιότητα στη σχέση σας και μαζί είστε ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Θα υπάρξει πολλή τύχη σε αυτή τη σχέση και γενικά πρόκειται για μια σχέση αγάπης με προοπτική το γάμο.

Ο Άρης στον 7ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Άρης σου πέφτει στον 7ο οίκο του συντρόφου σου, ωθείς το σύντροφό σου σε δράση αλλά και να πάρει πρωτοβουλίες στη σχέση σας. Μπορεί όμως να είσαι αρκετά πιεστικός και επιθετικός στην προσπάθειά σου να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Είσαι φλογερός, ενθουσιώδης και σεξουαλικός πράγμα το οποίο έλκει το σύντροφό σου. Ο δυναμισμός και η έντονη δράση είναι χαρακτηριστικά αυτής της οικοθεσίας. Πολλά όμως εξαρτώνται από τις όψεις του Άρη σου και την ωριμότητα και των δυο σας. Αν ο Άρης σου δέχεται δυσαρμονικές όψεις, συμπεριφέρεσαι πολύ εγωιστικά, επιθετικά και παρορμητικά, προκαλώντας έτσι εχθρότητα. Αυτή η οικοθεσία δείχνει έντονη σεξουαλική έλξη, ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί εγγύηση ότι η σχέση θα αντέξει αν δεν συνυπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορούν να παρέχουν πίστη, αρμονία και σταθερότητα. Έτσι μπορεί να οδηγηθείτε ακόμα και σε διαζύγιο ή αγωγές μεταξύ σας και σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να γίνετε εχθροί ή ακόμα και να υπάρχει βία.

Ο Δίας στον 7ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Δίας σου πέφτει στον 7ο οίκο του συντρόφου σου, κάνεις χαρούμενο το σύντροφό σου και του παρέχεις αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Όταν είστε μαζί, αισθάνεται ότι μπορεί να επεκταθεί μαζί σου και να πετύχει ό, τι θέλει στη ζωή του. Ο σύντροφός σου θα ωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου και ίσως λάβει και οικονομικά οφέλη. Έχετε κοινές κοινωνικές, ηθικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές αξίες που δημιουργούν αρμονία στη σχέση σας η οποία επεκτείνεται πέρα από τη σεξουαλικότητα και τα συναισθήματα. Από την πλευρά σου, μεταφέρεις τις ηθικές και πνευματικές αξίες σου στη σχέση ενώ ο σύντροφός σου μπορεί να σε βοηθήσει να επεκτείνεις τους εκπαιδευτικούς στόχους σου. Αν ο Δίας σου δέχεται άσχημες όψεις μπορεί να προκύψουν δυσκολίες όσον αφορά την τάση σου προς την υποκρισία ή επειδή υπόσχεσαι περισσότερα από όσα μπορεί να δώσεις. Γενικά όμως, είναι μια πολύ οικοθεσία για μακροχρόνια σχέση και γάμο.

Ο Κρόνος στον 7ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Κρόνος σου πέφτει στον 7ο οίκο του συντρόφου σου, δείχνει μια σχέση όπου υπάρχουν πολλά βάρη, ευθύνες και δοκιμασίες πράγμα το οποίο επιβαρύνει τη σχέση ή ακόμα μπορεί να παρεμποδίσει το γάμο. Εάν όμως γίνει σχέση, από την πλευρά σου νιώθεις υπεύθυνος για το σύντροφό σου ενώ ο σύντροφός σου μπορεί να μη θέλει δέσμευση μαζί σου υπό το φόβο της ευθύνης. Αν ο Κρόνος σου δέχεται καλές όψεις, μπορεί να βοηθήσεις το σύντροφό σου να είναι πιο συνεπής στις υποχρεώσεις του και ευσυνείδητος. Αν ο Κρόνος σου δέχεται δυσαρμονικές όψεις, ο σύντροφός σου μπορεί να απαιτήσει πολλά από εσένα προκειμένου να είναι σε σχέση μαζί σου κι αυτό σου δημιουργεί συναισθηματικό βάρος. Εάν υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ σας και είσαι αρκετά ώριμος για να χειριστείς τις ευθύνες και είστε και οι δύο πρόθυμοι να προσπαθήσετε για τη σχέση, είναι πιθανός ο γάμος, διαφορετικά θα υπάρχουν ανασφάλειες, συναισθηματική απόσταση και σε κάποιες περιπτώσεις χωρισμός.

Ο Ουρανός στον 7ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Ουρανόςσου πέφτει στον7οοίκο τουσυντρόφουσου,μπορεί να νιώσεις κεραυνοβόλο έρωτα για το σύντροφό σου ή το αντίστροφο. Υπήρχε μια ακαριαία και άμεση έλξη μεταξύ σας όταν γνωριστήκατε, τα συναισθήματα που νιώσατε ήταν πολύ έντονα. Από την πλευρά σου, σοκάρεις το σύντροφό σου με τα συναισθήματά σου  και δημιουργείς ισχυρά πάθη στη σχέση σας. Η ανεξαρτησία, η φιλία, οι ανατροπές και τα σκαμπανεβάσματα θα κρατήσουν ζωντανή τη σχέση σας. Αν ο Ουρανός σου δέχεται καλές όψεις, μπορείτε πραγματικά να είστε τόσο καλοί φίλοι όσο και εραστές. Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό να απαιτήσεις πολλή ελευθερία στη σχέση ή μπορεί να είσαι πολύ απρόβλεπτος.Αυτή η οικοθεσία είναι αναζωογονητική και συναρπαστική για τη σχέση και κατάλληλη για ζευγάρια που είναι πολύ ανοιχτόμυαλα και προοδευτικά και συνήθως αποτρέπει τη δέσμευση και το γάμο.

Ο Ποσειδώνας στον 7ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Ποσειδώνας σου πέφτει στον 7ο οίκο του συντρόφου σου, δημιουργείς μια έντονα ρομαντική και συναισθηματική χροιά στη σχέση σας, νιώθεις ότι έχεις συναντήσει την αδελφή ψυχή σου. Μπορεί εύκολα να παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου και έχεις την τάση να εξιδανικεύεις το σύντροφό σου, παραβλέποντας τα ελαττώματά του. Μπορεί επίσης να αποσιωπήσεις πιθανά αρνητικά ζητήματα της σχέσης σας για χάρη της διατήρησης της αρμονίας. Αν ο Ποσειδώνας σου δέχεται καλές όψεις, υπάρχει μια ιδεαλιστική αγάπη και συμπάθεια και μπορεί να βοηθήσεις το σύντροφό σου. Ίσως μαζί ασχοληθείτε με την τέχνη, τη μουσική ή την ψυχαγωγία. Αν ο Ποσειδώνας σου δέχεται άσχημες όψεις, μπορεί να δημιουργήσεις σύγχυση ή να εξαπατήσεις το σύντροφό σου και να του δημιουργήσεις νευρωτικά προβλήματα ή εθισμούς που οδηγούν στο χωρισμό.

Ο Πλούτωνας στον 7ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Πλούτωνας σου πέφτει στον 7ο οίκο του συντρόφου σου, πρόκειται για μια βαθιά σχέση όπου συνυπάρχουν το πάθος και η οικειότητα. Θα υπάρξουν όμως και προκλήσεις, αλλά αυτό εξαρτάται από το πόσο ευέλικτος είσαι και αν ο σύντροφός σου προτιμά μια κυρίαρχη και αυταρχική προσωπικότητα. Αν προσπαθείς να επιβάλεις τη δύναμή σου ή χειραγωγείς το σύντροφό σου, τότε η σχέση σας δεν θα πάει καλά. Εάν όμως είσαι ώριμος και δεν παίζεις παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, και επιτρέπεις στο σύντροφό σου να έχει τη δική του προσωπικότητα, τότε αυτός σε θεωρεί πολύ ερωτικό, μυστηριώδη και δυνατό. Θα εκτιμήσει το γεγονός ότι χωρίς να φοβάσαι, διεκδικείς αυτό που θέλεις με τη δύναμή σου. Μπορεί να αλλάξειςτον τρόπο που βλέπει τη σχέση σας ο σύντροφός σου, μέσα από έντονες εμπειρίες αλλά και δράμα. Αυτή η οικοθεσία δείχνει μια πολύ δυνατή σχέση η οποία έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη ζωή και των δυο σας.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: