astropedia.gr

Ο 9ος οίκος στην συναστρία

Ο 9ος οίκος στην συναστρία
Ο 9ος οίκος σηματοδοτεί την περιπέτεια και την εξερεύνηση του αγνώστου ή οτιδήποτε έχει να κάνει με τους ξένους και το εξωτερικό και αναφέρεται στις πνευματικές, φιλοσοφικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις ενός ατόμου. Αντιπροσωπεύει τα μακρινά ταξίδια και την ανώτερη εκπαίδευση, το νόμο και τις εκδόσεις.

Στη συναστρία, τα παραπάνω θέματα φυσικά δεν υποδηλώνουν πάθος και ρομαντισμό, αλλά δείχνουν κατά πόσο θα υπάρξει πνευματική ανάπτυξη στη σχέση κι αν υπάρχει κοινή φιλοσοφία ζωής μεταξύ των ατόμων. Δείχνει το θαυμασμό και το σεβασμό που υπάρχει στη σχέση, αν τα άτομα μοιράζονται τις ίδιες ιδέες και ιδανικά, αν μαζί νιώθουν αισιόδοξα και έχουν διάθεση για περιπέτεια και ταξίδια.

Φανερώνει αν μαζί θα είναι πιο πνευματώδεις κι ανθα αναζητούν την επέκταση, τα ταξίδια, την εκπαίδευση, την εξερεύνηση, την αλήθεια και πολλές εμπειρίες. Πολλοί πλανήτες στον 9ο οίκο δείχνουν ενθάρρυνση, τα άτομα νιώθουν καλά μαζί και η σχέση τους δεν παραμένει ποτέ στάσιμη, αλλά συνεχώς αυξάνεται και επεκτείνεται.

Διάβασε παρακάτω την επιρροή του
κάθε πλανήτη στον 9ο οίκο στη συναστρία

Ο Ήλιος στον 9ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Ήλιος σου πέφτει στον 9ο οίκο του συντρόφου σου, εμπνέεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε νέες πνευματικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις. Μπορεί επίσης να τον παρακινήσεις να ενδιαφερθεί για τη θρησκεία ή τη διδασκαλία. Του αφυπνίζεις την επιθυμία να ταξιδέψετε μαζί, επεκτείνεις το μυαλό του και τον ωθείς να αλλάξει τρόπο ζωής και να έρθει σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς. Επίσης σέβεσαι την ανεξαρτησία και την ελευθερία του και του κεντρίζεις την αίσθηση της περιπέτειας. Επειδή ο 9ος οίκος κυβερνά τη δικαιοσύνη, τον εμπνέεις να κάνει το σωστό και να έχει ηθικές αξίες στη ζωή. Αν ο Ήλιος σου δέχεται αρνητικές όψεις, τότε προσπαθείς να κυριαρχήσεις στο σύντροφό σου και να του επιβάλεις τις πεποιθήσεις σου, πράγμα το οποίο επηρεάζει την αυτοπεποίθησή του. Οι αυταρχικές τάσεις σου δημιουργούν δυσαρέσκεια στη σχέση σας καθώς επιδιώκεις να αλλάξεις τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις του.

Η Σελήνη στον 9ο οίκο στη συναστρία
Όταν η Σελήνη σου πέφτει στον 9ο οίκο του συντρόφου σου, είσαι πολύ υποστηρικτικός με το σύντροφό σου και τον βοηθάς να δει με έναν ευρύτερο τρόπο τα πράγματα στη ζωή.Από την πλευρά του, ο σύντροφός σου μπορεί να αναδείξει την πνευματική πλευρά του εαυτού σου.Νιώθετε πολύ καλά όταν είστε μαζί, μοιράζεστε παρόμοια ιδανικά, αξίες και ενδιαφέροντα, μαζί έχετε τη διάθεση να βιώσετε νέες περιπέτειες και έχετε ενδιαφέρον για το άγνωστο. Βλέπετε τη ζωή πιο πνευματικά και έχετε παρόμοιο θρησκευτικό υπόβαθρο ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις πράγμα το οποίο εμβαθύνει την αγάπη του ενός προς τον άλλον. Αυτή είναι μια υπέροχη οικοθεσία για τη Σελήνη καθώς εκτιμάτε ο ένας τον άλλο και μοιράζεστε τα ίδια ιδανικά, φιλοσοφία ή θρησκευτικές πεποιθήσεις. Υπάρχει μια επεκτατική αίσθηση αυτής της σχέσης στην οποία και οι δύο θα έχετε την ευκαιρία να αναπτυχθείτε, να επεκταθείτε, να μάθετε και να ταξιδέψετε μαζί.

Ο Ερμής στον 9ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Ερμής σου πέφτει στον 9ο οίκο του συντρόφου σου, έχεις την τάση να αναλάβεις το ρόλο του σοφού συμβούλου προς το σύντροφό σου. Ίσως οι φιλοσοφικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις σου είναι αυτές που σας έφεραν κοντά. Μπορεί επίσης να κάνετε μαζί πολλές συζητήσεις για ταξίδια, τη φιλοσοφία και τη θρησκεία και βοηθάς το σύντροφό σου να δει την ευρύτερη πλευρά της ζωής. Από την πλευρά του, ο σύντροφός σου εντυπωσιάζεται με τη σοφία και τις γνώσεις σου, γίνεται πιο ανοιχτός στο να μιλά και να σκέφτεται να ζήσετε μαζί νέες εμπειρίες.Μαζί συζητάτε για την εκπαίδευση και την εξερεύνηση και θέλετε να ανακαλύψετε τις απαντήσεις στα μεγάλα φιλοσοφικά ερωτήματα της ζωής. Μαζί θα κάνετε πολλά ταξίδια και θα βιώσετε νέα και διαφορετικά πράγματα και έχετε κοινούς στόχους ζωής.

Η Αφροδίτη στον 9ο οίκο στη συναστρία
Όταν η Αφροδίτη σου πέφτει στον 9ο οίκο του συντρόφου σου, ο σύντροφός σου έχει μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση για την προσωπική σου ζωή και τις πεποιθήσεις σου. Η αγάπη του για σένα συνδέεται με την ελευθερία, τα ταξίδια, τις περιπετειώδεις εμπειρίες και την αναζήτησή του για την πνευματική αλήθεια. Από την πλευρά σου έλκεσαι από το σύντροφό σου για τις ιδέες και τις πεποιθήσεις του και γίνεσαι πιο  ανοιχτός στο να δοκιμάσετε μαζί νέες εμπειρίες. Και οι δυο σας αγαπάτε τα ταξίδια και μοιράζεστε μαζί ευχάριστες δραστηριότητες ενώ έχετε ενδιαφέρον για τη μάθηση. Μπορεί επίσης να έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα για την τέχνη ή τη μουσική. Από την πλευρά σου μπορεί να βοηθήσεις το σύντροφό σου στο χειρισμό των οικονομικών του και σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες ενώ αυτός σε βοηθά να επεκταθείς  κοινωνικά.Και οι δύο θα έχετε συναισθηματική κατανόηση για τη φιλοσοφία, τη θρησκεία ή το πολιτιστικό υπόβαθρο του άλλου.

Ο Άρης στον 9ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Άρης σου πέφτει στον 9ο οίκο του συντρόφου σου, διεγείρεις την επιθυμία του συντρόφου σου να εξερευνήσει και να βιώσετε νέα πράγματα μαζί. Αν ο Άρης σου δέχεται καλές όψεις, δείχνει κοινά ενδιαφέροντα και παρόμοια φιλοσοφία ζωής καθώς επίσης και μια έντονη ανάγκη για τα ταξίδια, τη μάθηση και την εξερεύνηση. Μπορεί συχνά να ταξιδεύετε μαζί για τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια ή με σκοπό την επαγγελματική εξέλιξη ή την επέκταση. Αν ο Άρης σου δέχεται δυσαρμονικές όψεις, θα αμφισβητήσεις τις θρησκευτικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις του συντρόφου σου με έναν τρόπο που του δημιουργεί θυμό και οργή. Θα προσπαθήσεις να τον εξαναγκάσεις να δεχτεί τις ιδέες σου και ανατρέπεις ό, τι πιστεύει.Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να τον πιέσεις να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη θρησκεία ή συγκεκριμένες πεποιθήσεις. Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις και αντικρουόμενα επιχειρήματα ή διαφωνίες όσον αφορά τις θρησκευτικές απόψεις, τις νομικές υποθέσεις, τη φιλοσοφία ή την εκπαίδευση.

Ο Δίας στον 9ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Δίας σου πέφτει στον 9ο οίκο του συντρόφου σου, επιδράς θετικά και αισιόδοξα προς το σύντροφό σου και τον παρακινείς να εξερευνήσει και να μάθει νέα πράγματα. Από την πλευρά του ο σύντροφός σου θα είναι πολύ εντυπωσιασμένος με τη νοημοσύνη και τη γνώση σου καθώς αισθάνεται ότι μπορεί να πάρει πολλά πράγματα  από εσένα. Αυτή η σχέση θα έχει ένα επεκτατικό στοιχείο όπου και οι δύο θα μάθετε και θα αναπτυχθείτε διανοητικά και πνευματικά και θα αποκομίσετε πολλές εμπειρίες από τα ταξίδια, τους ξένους πολιτισμούς, τη θρησκεία, τη φιλοσοφία και την πνευματικότητα ή τις ηθικές αξίες. Ο σύντροφός σου σε σέβεται και σε εκτιμά και αποδέχεται τις πεποιθήσεις σου για τη ζωή. Επίσης, θαυμάζει την ευφυΐα σου, τις ιδέες σου και τη γνώση σου. Υπάρχει μεγάλη έλξη μεταξύ σας η οποία απορρέει από τις παρόμοιες απόψεις και πεποιθήσεις για τη ζωή και είναι πολύ καλή για μια μακροπρόθεσμη σχέση. Επίσης μπορεί να δείξει ότι μαζί θα έχετε οικονομική ευημερία.

Ο Κρόνος στον 9ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Κρόνος σου πέφτει στον 9ο οίκο του συντρόφου σου, μπορεί να καταστείλεις την επιθυμία του συντρόφου σου να κάνει περισσότερα πράγματα στη ζωή ή να μην αποδέχεσαι τις πεποιθήσεις του ή να του δημιουργείς απαισιοδοξία. Ο σύντροφός σου μπορεί να έχει άκαμπτες ιδέες και φιλοσοφία ζωής ή θα μπορούσε να είναι πιο συντηρητικός ή θρησκευόμενος από εσένα, πράγμα το οποίο δημιουργεί εμπόδια και περιορισμούς στη σχέση σας. Είναι επίσης πιθανό ότι μπορεί να μην αποδέχεσαι τις πεποιθήσεις του συντρόφου σου ή να διαφωνείς με αυτές. Ο σύντροφός σου θα νιώσει την επιθυμία να απελευθερωθεί από τους περιορισμούς που του επιβάλεις. Ο Κρόνος είναι επίσης ο μεγάλος δάσκαλος, έτσι από τη θετική πλευρά, μπορεί να διδάξεις πολλά στο σύντροφό σου όσον αφορά τη μάθηση, τη φιλοσοφία και τα μακρινά ταξίδια.Αυτή η οικοθεσία συνήθως εμφανίζεται μεταξύ δύο ανθρώπων που έχουν διαφορετικό θρησκευτικό και κοινωνικό υπόβαθρο.

Ο Ουρανός στον 9ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Ουρανός σου πέφτει στον 9ο οίκο του συντρόφου σου, οι θρησκευτικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις του συντρόφου σου είναι πιθανό να σου δημιουργήσουν την ανάγκη για ανεξαρτησία και αλλαγή. Μπορεί η καινοτόμος φιλοσοφία σου για τη ζωή να τον εκθέτει ή αντίθετα να του υποδεικνύει καινούργιες ιδέες και αξίες που τον κάνουν να αισθάνεται πιο σίγουρος για τον εαυτό του και το μέλλον σας μαζί.Τον βοηθάς να έχει ελευθερία έκφρασης και ανοιχτό μυαλό μέσα από τα ταξίδια στο εξωτερικό ή μέσω της πνευματικής γνώσης ή μελετώντας θρησκευτικές, φιλοσοφικές, μεταφυσικές, επιστημονικές ή πνευματικές θεωρίες. Ο σύντροφός σου θαυμάζει και εκτιμά τις προοδευτικές ιδέες σου και την ευφυΐα σου καθώς επίσης και την ελευθερία του μυαλού σου. Αυτή η σχέση θα έχει πολλές αλλαγές και ασυνήθιστες εμπειρίες και περιπέτειες.

Ο Ποσειδώνας στον 9ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Ποσειδώνας σου πέφτει στον 9ο οίκο του συντρόφου σου, εμπνέεις το σύντροφό σου να δει ευρύτερα τον κόσμο και τη ζωή και υποστηρίζεις τις φιλοσοφικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις του συμβάλλοντας σε μια βαθύτερη πίστη για όλα τα πράγματα. Διευρύνεις τη φαντασία του και την αισιοδοξία στη σχέση σας. Από την πλευρά του ο σύντροφός σου είναι πολύ ανοιχτόμυαλος στη σχέση σας και σε κάνει πιο ευαισθητοποιημένο σε πνευματικά ή μυστικιστικά θέματα.Αν ταξιδεύετε μαζί είναι πιθανό να αποκομίσετε βαθιά μυστικιστικές εμπειρίες στο εξωτερικό. Και οι δύο θα θέλετε να πηγαίνετε σε μέρη που είναι μακριά αλλά πάνω από όλα, ήσυχα και γαλήνια. Αυτή η οικοθεσία δείχνει ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον για τις θρησκευτικές ιδέες, τους ξένους πολιτισμούς, την εκπαίδευση και τα ταξίδια. Αν ο Ποσειδώνας σου δέχεται άσχημες όψεις, μπορεί να τον ωθήσεις σε θρησκευτικές λατρείες αμφίβολης φύσης.

Ο Πλούτωνας στον 9ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Πλούτωνας σου πέφτει στον 9ο οίκο του συντρόφου σου, είναι πιθανό να αμφισβητήσεις τις θρησκευτικές και φιλοσοφικές απόψεις του συντρόφου σου, δημιουργώντας μια καταλυτική αλλαγή στη φιλοσοφία του για τη ζωή και την  πνευματικότητα. Οι συνομιλίες σας θα είναι έντονες, διεισδυτικές και φτάνουν στην ουσία των θεμάτων. Από τη θετική πλευρά, θα ανοίξεις νέους ορίζοντες στο σύντροφό σου με τη βαθιά γνώση σου και τα ταξίδια. Μπορεί επίσης να τον βοηθήσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή σε νομικά ζητήματα. Αν ο Πλούτωνάς σου δέχεται άσχημες όψεις, μπορεί να προσπαθήσεις εξαναγκαστικά να αλλάξεις ριζικά τις πεποιθήσεις του συντρόφου σου και να τον χειραγωγήσεις με σκοπό να αλλάξεις τις πεποιθήσεις του.Η επιθυμία σου να έχεις την εξουσία και τον έλεγχο μπορεί να αναγκάσει το σύντροφό σου να αναθεωρήσει πλήρως τη ζωή του και τις πεποιθήσεις του με αρνητικό αντίκτυπο για τη σχέση σας.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: