astropedia.gr

Ο 2ος οίκος στην συναστρία

Ο 2ος οίκος στην συναστρία
Ο 2ος οίκος αντιπροσωπεύει τα οικονομικά και τα αποκτήματα και ό, τι κάνουμε για να προσελκύσουμε κάποιο άτομο αλλά και το τι μπορεί να μας προσφέρει αυτό το άτομο συναισθηματικά και υλικά. Σηματοδοτεί επίσης τις αξίες και την αυτοεκτίμηση και δείχνει κατά πόσο νιώθουμε ασφαλείς στη σχέση. Επίσης, δείχνει τους υλικούς πόρους και κατά πόσο πιστεύουμε ότι η αγάπη σε αυτή τη σχέση είναι αληθινή και σταθερή.

Συνδέεται με τις αξίες μας και μπορούμε να μάθουμε κατά πόσο ο σύντροφός μας, μας δίνει αξία κι αν μας κάνει να νιώθουμε καλά. Εκτός από τον τρόπο που επηρεάζει ο σύντροφός μας τα οικονομικά μας και τις συνήθειες των δαπανών μας, ο δεύτερος οίκος μπορεί να δείξει αν υπάρχουν γερά θεμέλια για μια μακροχρόνια σχέση. Οι πλανήτες του συντρόφου μας σε αυτόν τον οίκο δείχνουν τη θετική ή αρνητική επιρροή του στην οικονομική μας κατάσταση, τον πλούτο και τα υλικά αγαθά. Μαζί μπορεί να είναι ευκολότερο να κάνουμε περισσότερα χρήματα ή να χάσουμε αποκτήματα και χρήματα.

Διάβασε παρακάτω την επιρροή του
κάθε πλανήτη στον 2ο οίκο στη συναστρία


Ο Ήλιος στον 2ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Ήλιοςσου πέφτει στον 2ο οίκο του συντρόφου σου, ο σύντροφός σου, σου  δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και ενισχύει την αξία σου. Εσύ από την πλευρά σου θαυμάζεις το σύντροφό σου κι αυτός σε αντάλλαγμα σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια στη σχέση σας. Επίσης, σου δείχνει την εκτίμησή του και την οικονομική του γενναιοδωρία. Μπορεί να βοηθήσεις το σύντροφό σου να κατανοήσει την αξία του χρήματος και να αναγνωρίσει τη δημιουργικότητά του και γενικά παίζεις σημαντικό ρόλο στην οικονομική του κατάσταση. Διατρέχεις όμως τον κίνδυνο να εξαρτηθείς οικονομικά από τον αγαπημένο σου ή ακόμα καινα απαιτείς χρήματα. Αυτό είναι ένα μικρό πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί κι αυτό κάνει το σύντροφό σου να νιώθει ότι τον εκμεταλλεύεσαι. Γενικά όμως, είναι μια πολύ καλή οικοθεσία που προωθεί τα καλά και σταθερά συναισθήματα και αυξημένη αυτο εκτίμηση. Η συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια είναι σημαντική και για τους δυο σας και είστε γενναιόδωροι ο ένας προς τον άλλον.

Η Σελήνη στον 2ο οίκο στη συναστρία

Όταν η Σελήνη σου πέφτει στον 2οοίκο του συντρόφου σου, δημιουργεί μια έντονη ανάγκη να νιώσετε και οι δυο σας συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια στη σχέση σας. Αισθάνεσαι ότι πρέπει να προσφέρεις συναισθηματικά και υλικά στο σύντροφό σου με αποτέλεσμα να νιώθει ασφάλεια και να είναι πολύ γενναιόδωρος μαζί σου. Μπορεί να υπάρχειεπίσης κάποια ζήλια και υπερβολικά προστατευτική συμπεριφορά μεταξύ σας, αλλά τον βοηθάς να βάλει τα οικονομικά τουσε τάξη. Η οικογένεια και οι οικογενειακές σου υποθέσεις είναι πιθανό να επηρεάσουν τα οικονομικά του συντρόφου σου. Νιώθεις επίσης ότι έχετε τιςίδιες αξίες πράγμα το οποίο δημιουργεί ισχυρήέλξη μεταξύσας. Ο καθένας εκτιμά τον άλλονκαι λαμβάνει σταθερότητα και αγάπη. Αυτή η οικοθεσία μπορεί να δείξει κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με εστιατόρια και ακίνητα. Μπορεί μαζί να δημιουργήσετε περιουσίακαι μοιράζεστε την πολυτέλεια και άλλες αισθησιακές απολαύσεις.

Ο Ερμής στον 2ο οίκο στη συναστρία
Ότανο Ερμήςσου πέφτει στον 2οοίκο του συντρόφου σου, απολαμβάνετε να συζητάτε για τα οικονομικά και κάνετε μαζί οικονομικό προγραμματισμό. Παρέχειςστο σύντροφό σου ιδέες και τρόπους για τη δημιουργία οικονομικής και υλικής ασφάλειας στη σχέση σας και με την επινοητικότητά σου μπορείς να βοηθήσεις για την ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης ή να πάρετε ως ζευγάρι έξυπνες οικονομικές αποφάσεις. Επίσης, ξοδεύετε τα χρήματά σας βασιζόμενοι στη λογική και την πρακτικότητα και όχι στον αυθορμητισμό. Τα χρήματα, τα αποκτήματα και οι αξίες σας είναι το αντικείμενο πολλών από τις συζητήσεις σας. Μαζί μπορεί να ασχοληθείτε με επιχειρηματικές δραστηριότητες και πρακτικές επενδύσεις. Κατά πάσα πιθανότητα αυτή είναι μια πολύ δημιουργική σχέση, όπου και οι δυο μαζί εκδηλώνετε τη δημιουργικότητά σας για να βγάλετε λεφτά.

Η Αφροδίτη στον 2ο οίκο στη συναστρία
Όταν η Αφροδίτησου πέφτει στον 2οοίκο του συντρόφου σου,έχεις τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που ο σύντροφός σου θαυμάζει. Κάνεις το σύντροφό σου να πιστεύει στον εαυτό του και την αξία του και σου δείχνει την εκτίμησή του, προσφέροντάς σου δώρα ή πράγματα αξίας. Μπορεί να τον βοηθήσεις να αποκτήσει ή να βελτιώσει την οικονομική του κατάσταση ή να ανακαλύψει νέα ταλέντα τα οποία μπορούν να αυξήσουν τα οικονομικά του ή να βρει νέες πηγές εσόδων ή να αγοράσει πράγματα αξίας. Ο σύντροφός σου θα εκτιμήσει τις συμβουλές σου και αν η Αφροδίτη δέχεται καλές όψεις, οικοδομείτε μεταξύ σας μια σχέση αγάπης και σταθερότητας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο σύντροφός σου αισθάνεται σαν να πρέπει να σου προσφέρει οικονομικά και υλικά αγαθά με αποτέλεσμα από την πλευρά σου σε κάποια στιγμή να απαιτείς πολλά. Αυτή είναι γενικά μια πολύ θετική οικοθεσία και δείχνει ότι μαζί θα απολαύσετε την πολυτέλεια και τις αισθησιακές απολαύσεις.

Ο Άρης στον 2ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Άρης σου πέφτει στον 2οοίκο του συντρόφου σου, παρακινείς και δίνεις δύναμη στο σύντροφό σου για να βγάλει περισσότερα χρήματα, του κάνεις αρκετές φιλοφρονήσεις και τον βοηθάς στην αύξηση της αυτοεκτίμησής του. Υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση για ένα ταλέντο που έχει κάποιος από τους δυο σας κι αν κάνετε μαζί μια επιχείρηση θα είναι κερδοφόρα. Ωθείς το σύντροφό σου στην ανάπτυξη της οικονομικής του κατάστασης δίνοντάς του ευκαιρίες ή ιδέες από τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς. Αν όμως ο Άρης σου δέχεται αρνητικές όψεις, τότε πιθανότατα σκοπός σου είναι η οικονομική εξασφάλιση με αρνητικά αποτελέσματα για τα οικονομικά του συντρόφου σου. Μπορεί να τονεπιβαρύνεις οικονομικά ή να ενδιαφέρεσαι μόνο για τα οικονομικά του ή να αναμιγνύεσαι στις οικονομικές υποθέσεις του. Μπορεί επίσης να γίνεις κτητικός και ζηλιάρης και να πιέζεις το σύντροφό σου. Επειδή αυτός ο οίκος σηματοδοτεί τον αισθησιασμό, αυτή η οικοθεσία δείχνει έντονη σεξουαλική έλξη μεταξύ σας και μια ισχυρή επιθυμία να ζήσετε μαζί τον αισθησιασμό και το σεξ.

Ο Δίας στον 2ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Δίας σου πέφτει στον 2οοίκο του συντρόφου σου, κάνεις το σύντροφό σου να αισθάνεται πολύ καλάμε τον εαυτό τουκαι θα του επισημάνεις πολλά ταλέντατου. Του παρέχεις τα κίνητρα και τις ιδέες για τοπώς να αυξήσειτα οικονομικά του και τα αποκτήματά του αλλά και πώς μπορεί ναεπωφεληθεί από αυτά. Από την πλευρά του, ο σύντροφός σου είναι πολύ γενναιόδωρος και πολύ προστατευτικός μαζί σου. Επίσης, μπορεί να ξοδεύει για σέναπολλά χρήματα και σε βοηθά να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου αλλά και να υλοποιήσεις τους εκπαιδευτικούς και πνευματικούς στόχους σου. Επηρεάζεις το σύντροφό σου να δώσει χρήματα για την εκπαίδευσηή για ταξίδια ή σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Γενικά, αυτή η οικοθεσία φέρνει μεγάλη οικονομική ευημερία στη σχέση σας. Αν ο Δίας σου δέχεται αρνητικές όψεις, επηρεάζετε ο ένας τον άλλον να κάνετε απερίσκεπτες δαπάνες με αποτέλεσμα οικονομικές απώλειες και χρέη.

Ο Κρόνος στον 2ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Κρόνοςσου πέφτει στον 2οοίκο τουσυντρόφουσου,βοηθάςτο σύντροφό σουνα διαχειριστεί με σύνεση και ωριμότητατους οικονομικούς πόρους τουκαι να περιορίσει τις δαπάνεςτ ου, προκειμένου να οικοδομήσετε μαζί ένα στέρεο οικονομικό μέλλον. Ίσως θεωρείς ότι ο σύντροφός σου είναιανεύθυνοςμε τα χρήματα και θέλεις να τον βοηθήσεις. Είναι πιθανό να είσαι πολύ πιολιτός και συγκρατημένος στις δαπάνες σου από το σύντροφόσουκαι σε ορισμένες περιπτώσεις, θεωρείςτις καταναλωτικές του συνήθειες ανόητες. Ο σύντροφός σου θα κερδίσει πολλά από εσένα, όπως να μάθει τηναξίατου χρήματος αλλά και να βρει πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να διαχειριστεί τα χρήματά του. Συνήθως είσαι εσύ που λαμβάνεις τις περισσότερες οικονομικές αποφάσεις και έχεις τη διαχείρισητων χρημάτων. Εάν ο Κρόνος σου δέχεται άσχημες όψεις, μπορεί να κάνεις το σύντροφό σου να υποστεί οικονομικές στερήσεις και κακουχίες με τον εγωισμό ή τη τσιγκουνιά σου.

Ο Ουρανός στον 2ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Ουρανός σου πέφτει στον 2ο οίκο τουσυντρόφουσου, ωθείς το σύντροφό σου να πειραματιστεί με πρωτότυπες και ασυνήθιστες μεθόδους για να κερδίσει χρήματα. Την ίδιαστιγμήο σύντροφός σουνιώθει μιαέντονη επιθυμίαγια αλλαγέςπου οδηγούν σε οικονομική ελευθερία. Μπορεί επίσης να τον βάλεις στον πειρασμό να επενδύσει τα χρήματά του σε παρακινδυνευμένα οικονομικά εγχειρήματα που υπόσχονταιμεγάλες αποδόσεις, προκειμένου να έχετε οικονομικά κέρδη. Αυτά τα εγχειρήματα θα μπορούσαν νααφορούν την τεχνολογία, την έρευνα, την εφεύρεση ή ακόμα και την από κρυφη μελέτη. Αν ο Ουρανός σου δέχεται καλές όψεις μπορείτε να αποκτήσετε μαζί μεγάλο πλούτο. Αν όμως ο Ουρανός σου έχει άσχημες όψεις μπορεί να υπάρξει ξαφνική οικονομική ζημία. Ακόμη όμως και κάτω απόευνοϊκές συνθήκες, τα οικονομικά σας θα υπόκεινται σεαπρόβλεπτες μεταβολές.

Ο Ποσειδώνας στον 2ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Ποσειδώνας σου πέφτει στον 2οοίκο του συντρόφου σου, είσαι πολύ υποστηρικτικός και γενναιόδωρος με το σύντροφό σου. Μπορεί ο σύντροφός σου να βιώσειμια οικονομική απώλεια και θα χρειαστείνα τον βοηθήσεις. Αυτό το κάνεις με την καρδιά σου και χωρίς να σε πειράζει αλλά είναι σημαντικό να είσαιπροσεκτικός καθώς οιπροθέσεις του μπορεί να μην είναι καλές και να σε εκμεταλλευτεί. Υπάρχει σύγχυση και ασαφείς καταστάσεις γύρω από τα οικονομικά σας πράγμα το οποίο δυσχεραίνει τη λήψη σωστών και συνετών οικονομικών αποφάσεων. Περίεργες περιστάσεις μπορούν να επηρεάσουν τις οικονομικές υποθέσεις και τωνδυο σας. Ανο Ποσειδώνας σου δέχεται άσχημες όψεις μπορεί να εξαπατήσεις οικονομικά το σύντροφό σου ή να τον κάνεις να χάσει χρήματαμέσα από λάθη και πολλές περίεργες οικονομικές διαρροές. Με άσχημες όψεις θα μπορούσε επίσης να υπάρξει απά τη ή ανεντιμότητα. Αν ο Ποσειδώνας σου δέχεται καλές όψεις, μπορείτε να αποκτήσετε χρήματα μέσω επιχειρήσεων που σχετίζονται με τηντέχνη, τη μουσική, την ψυχολογία ή άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που απαιτούν φαντασία.

Ο Πλούτωνας στον 2ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Πλούτωνας σου πέφτει στον 2ο οίκο του συντρόφου σου,ασκείς ισχυρή δύναμη στην οικονομική ζωή του συντρόφου σου και θα έχεις τη δυνατότητα να συμβάλλεις στην αύξηση ή τη μείωση του εισοδήματός του. Δείχνεις ένα πολύ έντονο ενδιαφέρον για τα χρήματά του και μπορεί να προσπαθήσεις να τον ελέγξεις πώς θα ξοδέψει τα χρήματά του. Μπορείς να μεταμορφώσεις εντελώς την οικονομική κατάσταση του συντρόφου σου, είτε βρίσκοντάς του τρόπους για να κερδίσει περισσότερα χρήματα ή οδηγώντας τον σε οικονομική καταστροφή, εξαρτάται από τις όψεις που δέχεται ο Πλούτωνας σου. Σε γενικές γραμμές όμως, θα υπάρξουν διαφωνίες και χειραγώγηση για το ποιος θα διαχειρίζεται τα χρήματα, ποιος θα έχει τον έλεγχο των χρημάτων και για το χειρισμό τους. Μπορεί ακόμα να υπάρξουν οικονομικές απώλειες κατά τη διάρκεια της σχέσης σας. Επίσης, αν και αυτή η οικοθεσία δείχνει έντονο σεξουαλικό πάθος και ισχυρό μαγνητισμό, μπορεί να γίνεις πολύ κτητικός και ζηλιάρης προς το σύντροφό σου, μειώνοντας την αξία του.Newsletter