astropedia.gr

Ο 11ος οίκος στην συναστρία

Ο 11ος οίκος στην συναστρία
Ο 11ος οίκος σηματοδοτείτις φιλίες και τις ομάδες, τα μεγάλα ιδεώδη και τις ελπίδες.
Είναι ένας απρόσωπος οίκος και δεν ευνοεί τις ατομικές προσπάθειες αλλά τις συλλογικές καθώς αναφέρεται στους ανθρώπους ως ομάδες. Οι ανάγκες του ατόμου είναι λιγότερο σημαντικές από τις ομαδικές. Επικεντρώνεται στα ιδανικά της ομάδας και στην εξεύρεση δημιουργικών λύσεων στα προβλήματα της κοινωνίας. Έτσι είναι ο οίκος της κοινωνικής μεταρρύθμισης και ακτιβισμού.

Στη συναστρία, αυτός ο οίκος δεν είναι και τόσο δυνατός, ωστόσο πολλοί πλανήτες στον ενδέκατο οίκο μπορεί να οδηγήσουν σε μια μεγάλη και δυνατή φιλία που βασίζεται σε κοινά ιδεώδη και αυτό μπορεί να ενισχύσει μια σχέση σε μακροπρόθεσμη βάση. Υπάρχουν όμως και μερικές περιπτώσεις όπου δημιουργείται ερωτική έλξη με ένα άτομο το οποίο επιδιώκει τη φιλία παρά μια ερωτική σχέση. Το ένα άτομο έχει βαθιά συναισθήματα αλλά το άλλο δεν νιώθει ερωτευμένο. Εδώ έρχεται να μας δώσει τις απαντήσεις ο ενδέκατος οίκος.

Διάβασε παρακάτω την επιρροή
του κάθε πλανήτη στον 11ο οίκο στη συναστρία

Ο Ήλιος στον 11ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Ήλιοςσου πέφτει στον 11ο οίκο του συντρόφου σου,θα εμπλακείς με τους φίλους, τις ομάδες και τις οργανώσεις όπου ανήκει ο σύντροφός σου. Μπορεί επίσης να ωθήσεις το σύντροφό σου ναενδιαφερθεί για την πολιτική ή τις ανθρωπιστικές προσπάθειες. Ο σύντροφός σου είναι πιθανό να είναι πιο καινοτόμος και πρωτοποριακός στη ζωή από σένα. Εμπνέεις το σύντροφό σου για την επίτευξη των στόχων του και αναπτερώνεις τις ελπίδες του για το μέλλον. Μαζί θα συμμετέχετε σε ομάδες και οργανώσεις που ασχολούνται με έναν ανθρωπιστικό σκοπό. Επίσης μπορεί να ήσασταν αρχικά φίλοι ή να έχετε μια καλή φιλία και πολλούς φίλους από κοινού.Αυτή η οικοθεσία δείχνει επίσης κοινά πνευματικά ή επιστημονικά ενδιαφέροντα και κοινές ανθρωπιστικές και πολιτικές ανησυχίες. Οι κοινοί στόχοι που έχετε σας κάνουν να νιώθετε μαζί καλά και ευχάριστα.

Η Σελήνη στον 11ο οίκο στη συναστρία

Όταν η Σελήνη σου πέφτει στον 11ο οίκο του συντρόφου σου,δείχνει ότι υπάρχει μια δυνατή φιλία μεταξύ σας και ότι μαζί έχετε πολλούς κοινούς φίλους. Νιώθετε μεγάλη οικειότητα και εμπιστοσύνη και αποδέχεστε ο ένας τον άλλον έτσι όπως είναι. Μπορεί να ήσασταν φίλοι πρώτα με το σύντροφό σου και μαζί έχετε έντονη την επιθυμία να ενσωματωθείτε σε ομάδες και οργανώσεις. Αυτή είναι μια καλή οικοθεσία για την αγάπη καθώς όντας φίλοι πρώτα, βοηθά τη μακροβιότητα της σχέσης σας. Από την πλευρά σου στηρίζεις τις ελπίδες και τις επιθυμίες του συντρόφου σου στη ζωή και απολαμβάνετε την παρέα κοινών φίλων ή μπορεί μαζί να αγωνιστείτε για έναν ανθρωπιστικό σκοπό. Έχετε πολλές ομοιότητες στα ιδανικά σας και παρόμοιους τρόπους σκέψης. Ίσως υπάρχει σε κάποιο βαθμό συναισθηματική αποστασιοποίηση καθώς νιώθετε ότι μπορείτε να εκφραστείτε πιο άνετα όταν βρίσκεστε με τους φίλους σας ή μέσα σε ομάδες επειδή αισθάνεστε και οι δύο περισσότερη ασφάλεια.

Ο Ερμής στον 11ο οίκο στη συναστρία
Ότανο Ερμήςσου πέφτει στον 11ο οίκο του συντρόφου σου,έχεις έναν φιλικό τρόπο επικοινωνίας με το σύντροφό σου πράγμα το οποίο βοηθά το σύντροφό σου να σκεφτεί και να μιλήσει για τους προσωπικούς του στόχους για το μέλλον. Μοιράζεσαι τις ιδέες σου με ευκολία και ίσως έχετε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και μαζί συμμετέχετε σε κοινοτικές, πολιτικές ή κοινωνικές δραστηριότητες. Και οι δυο σας νιώθετε άνετα να συζητήσετε ελεύθερα τα οράματά σας για την ανθρωπότητα, να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τελευταίες επιστημονικές καινοτομίες και μαζί συμμετέχετε σε ομάδες ανθρωπιστικού ενδιαφέροντας όπου μπορείτε ελεύθερα να προβάλετε τις νέες ιδέες σας. Ο ένας φέρνει στο προσκήνιο τη  δημιουργική σκέψη του άλλου και επικοινωνείτε μεταξύ σας με έναν ανεξάρτητο και αμερόληπτο τρόπο. Αυτή η οικοθεσία μπορεί να δείξει μια φιλία η οποία δεν εμπεριέχει συναίσθημα και σεξ.

Η Αφροδίτη στον 11ο οίκο στη συναστρία
Όταν η Αφροδίτησου πέφτει στον 11ο οίκο του συντρόφου σου, δείχνει ότι μαζί τα πάτε περίφημα καθώς αγαπάτε ο ένας τον άλλον για την παρέα και την καλή διασκέδαση όταν είστε μαζί. Έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας και θέλετε ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, ο σύντροφός σου μπορεί να σε βλέπει περισσότερο σαν φίλο, σε θεωρεί τον καλύτερό του φίλο, πράγμα το οποίο δεν είναι κακό πράγμα αν υπάρχει και σεξουαλική έλξη μεταξύ σας, αλλά αυτό θα φανεί από άλλους παράγοντες.  Έχετε την τάση να διασκεδάζετε μαζί με τους κοινούς φίλους σας και να συμμετέχετε σε  ανθρωπιστικές και πνευματικές δραστηριότητες. Ο σύντροφός σου μπορεί να επεκτείνει το κοινωνικό και καλλιτεχνικό πεδίο της ζωής σου διαμέσου νέων γνωριμιών και να σε ωθήσει να γίνεις πιο πρωτότυπος. Αν η Αφροδίτη σου δέχεται δυσαρμονικές όψεις θα μπορούσαν να υπάρξουν αναξιοπιστία και φρούδες  υποσχέσεις ή δεσμεύσεις.

Ο Άρης στον 11ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Άρης σου πέφτει στον 11ο οίκο του συντρόφου σου, αισθάνεσαι αποδεκτός από το σύντροφό σου για αυτό ακριβώς που είσαι και υποστηρίζεις με θέρμη και πάθος τους στόχους, τις ελπίδες και τις επιθυμίες του συντρόφου σου αλλά και τα ενδιαφέροντά του. Μαζί θα συμμετέχετε σε ομάδες και οργανώσεις και νιώθετε μεγαλύτερη δύναμη όντας μεταξύ άλλων ατόμων. Ενθαρρύνει ο ένας τον άλλο για δράση η οποία αφορά τις πολιτικές μεταρρυθμίσεις, τους ανθρωπιστικούς αγώνες και  την επιστημονική έρευνα. Ο σύντροφός σου, σου παρέχει δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες και σε υποκινεί σε δράση. Μαζί μπορεί να αγωνιστείτε για να ωφελήσετε την ανθρωπότητα κατά κάποιο τρόπο. Αν ο Άρης σου δέχεται άσχημες όψεις, μπορεί να καλλιεργήσεις μια φιλία με το σύντροφό σου για ιδιοτελείς ή απώτερους σκοπούς. Ίσως προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις και να επιβάλεις στο σύντροφό σου τη συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες και κοινές φιλίες, με αποτέλεσμα να του εγείρεις τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό του.

Ο Δίας στον 11ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Δίας σου πέφτει στον 11ο οίκο του συντρόφου σου, επεκτείνεις τον  κοινωνικό κύκλο του συντρόφου σου ενσωματώνοντάς τον σε νέες φιλίες και ομάδες. Του παρέχεις υποστήριξη και αισιοδοξία στις ελπίδες και τις επιθυμίες του και νιώθεις ότι έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας. Μπορεί να εμπλακείτε μαζί σε ομάδες ή να ασχοληθείτε με φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Έχετε ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον για ανθρωπιστικά έργα και κοινωνικές μεταρρυθμίσεις και μπορείτε να συνεργαστείτε αποτελεσματικά σε θρησκευτικές ή φιλανθρωπικές οργανώσεις. Η πολιτιστική εκπαίδευση και το κοινωνικό υπόβαθρό σου μπορεί να βοηθήσουν το σύντροφό σου να υλοποιήσει τους στόχους του. Από την πλευρά του ο σύντροφός σου μπορεί να σε ωθήσει στην εκπαίδευση και τη μελέτη της θρησκείας και της φιλοσοφίας. Αν ο Δίας σου δέχεται άσχημες όψεις, μπορεί να νιώθεις ανασφαλής ή να είσαι υποκριτής στη σχέση σας και τη φιλία σας με τους άλλους ή δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις.

Ο Κρόνος στον 11ο οίκο στη συναστρία
Ότανο Κρόνοςσου πέφτει στον 11ο οίκο του συντρόφου σου, δεν εγκρίνεις τους φίλους και τις ομάδες του συντρόφου σου ή προσπαθείς να περιορίσεις τον χρόνο που περνάει με τους φίλους του. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχετε ένα διαφορετικό κοινωνικό κύκλο και κάνετε πράγματα ξεχωριστά. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να βοηθήσεις το σύντροφό σου να είναι περισσότερο επιλεκτικός με τους φίλους του και τις ομάδες όπου ανήκει ή μπορεί να τον βάλεις σε ένα κοινωνικό κύκλο ώριμων ή κοινωνικά καταξιωμένων ατόμων. Η οικοθεσία αυτή υποδηλώνει σοβαρή φιλία και αμοιβαίες ευθύνες μέσα σε μια ομάδα που μπορεί να σχετίζεται με την εργασία. Αν ο Κρόνος σου δέχεται καλές όψεις θα είστε πιστοί και καλοί φίλοι και μαζί μπορείτε να υλοποιήσετε αξιόλογους επιστημονικούς, ανθρωπιστικούς, πολιτικούς ή επαγγελματικούς στόχους. Αν ο Κρόνος σου δέχεται άσχημες όψεις δείχνει υστεροβουλία και προσωπικά συμφέροντα στη σχέση.

Ο Ουρανός στον 11ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Ουρανός σου πέφτει στον 11ο οίκο του συντρόφου σου, γνωρίζεις στο σύντροφό σου νέους ανθρώπους και του χαρίζεις καινοτόμες ιδέες που τον ενθαρρύνουν να κοιτάξει πέρα από την προσωπική του ζωή και να συμμετέχει σε ομάδες και οργανώσεις. Ο σύντροφός σου είναι επίσης ο καλύτερος φίλος σου και μπορεί να αλλάξει ριζικά τις φιλίες σου, δημιουργώντας μια νέα ζωή και για τους δυο σας. Αυτή η οικοθεσία δείχνει μια ασυνήθιστη και συναρπαστική φιλία η οποία βασίζεται σε παρόμοιους στόχους, επιχειρηματικά συμφέροντα ή ομαδικές δραστηριότητες. Μέσα από τους κοινούς φίλους σας, θα φέρει ο ένας τον άλλον σε επαφή με ταλαντούχους ανθρώπους και εμπειρίες. Έχετε τους ίδιους φίλους και κοινό ενδιαφέρον για πνευματικά ή επιστημονικά θέματα. Αν ο Ουρανός σου δέχεται άσχημες όψεις μπορεί να είσαι αναξιόπιστος στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων και των ευθυνών.

Ο Ποσειδώνας στον 11ο οίκο στη συναστρία

Όταν ο Ποσειδώνας σου πέφτει στον 11ο οίκο του συντρόφου σου, διδάσκεις στο σύντροφό σου να είναι πιο συμπονετικός με τους φίλους του και την ανθρωπότητα γενικότερα αλλά και να είναι λιγότερο επικριτικός και να αποδέχεται τους ανθρώπους. Μπορεί επίσης να του γνωρίσεις φίλους που είναι πνευματικοί ή ακόμα και προβληματικοί ή μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις με τους κοινούς φίλους σας που απαιτούν υπομονή, συμπόνια και κατανόηση. Ο σύντροφός σου μπορεί να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις διαισθητικές και δημιουργικές ικανότητές σου σε μια ομαδική προσπάθεια. Μπορεί και οι δύο μαζί να ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Αν ο Ποσειδώνας σου δέχεται άσχημες όψεις τα ψυχολογικά προβλήματα του ενός εκ των δυο σας δημιουργούν δυσκολίες στις φιλίες του άλλου ή μπορεί να υπάρξει ανειλικρίνεια και εξαπάτηση που καθιστούν δύσκολη την επίτευξη των αμοιβαίων σκοπών και στόχων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προσποιείστε στον κοινωνικό σας περίγυρο ότι είστε μόνο φίλοι.

Ο Πλούτωνας στον 11ο οίκο στη συναστρία
Όταν ο Πλούτωνάς σου πέφτει στον 11ο οίκο του συντρόφου σου, μπορεί να προσπαθήσεις να ελέγξεις τις φιλίες και τις ομάδες όπου ανήκει ο σύντροφός σου ή δεν έχεις θετική άποψη γι’ αυτές. Αν ο Πλούτωνάς σου δέχεται θετικές όψεις, βοηθάς το σύντροφό σου να είναι ο αυθεντικός εαυτός του και στηρίζεις με πάθος τις ελπίδες και τις επιθυμίες του. Μπορεί επίσης να προσπαθήσεις να τον παροτρύνεις να αγωνιστεί για έναν ανθρωπιστικό σκοπό ή του υποκινείς τα μεταφυσικά ενδιαφέροντά του. Μαζί θα έχετε μια δυνατή φιλία που βασίζεται στο αμοιβαίο ενδιαφέρον νααναγεννήσετε τις υπάρχουσες συνθήκες. Αν ο Πλούτωνάς σου δέχεται  άσχημες όψεις θα μπορούσε να υπάρξει μια πάλη για την εξουσία και την κυριαρχία στην πολιτική ή στα πλαίσια μιας ομάδας καθώς θα προσπαθήσεις να αλλάξεις ή να μεταρρυθμίσεις τους στόχους και τις φιλίες του συντρόφου σου, απομακρύνοντάς τον από φίλους που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς σου.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: