astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Σεπτέμβριος 2022

Αριθμολογικές προβλέψεις - Σεπτέμβριος 2022
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας φέρνει διλήμματα που οδηγούν όμως σε σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι σωστές μόνο αν ακολουθήσουμε μια πρακτική και ψύχραιμη οδό στην λήψη τους. Ο μήνας φέρνει αναστάτωση, για καλό ή για κακό, στις αισθηματικές σχέσεις αλλά και στις φιλικές επαφές, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αναθεωρήσουμε και να ανασυντάξουμε τις απόψεις μας γύρω από το τι θέλουμε από μια σχέση και τι τελικά έχουμε στην πραγματικότητα. Το επόμενο διάστημα είναι όμως θετικό και μπορούμε να φέρουμε την αρμονία, την ισορροπία και την ομορφιά στην ζωή μας, αρκεί να είμαστε ξεκάθαροι για το τι ακριβώς θέλουμε και επιθυμούμε.  

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.


Θεμέλιος λίθος 1

Αρχίζει για εσένα μια περίοδος απομόνωσης και εσωτερίκευσης και μπαίνεις σε διαδικασία σκέψης, αυτοανάλυσης και παρατήρησης. Η διαδικασία αυτή έχει σαν αποτέλεσμα την εξαγωγή πολλών και χρήσιμων συμπερασμάτων τόσο για τον  ίδιο σου τον εαυτό όσο και για τις καταστάσεις γύρω σου. Είναι ένας μήνας που σε απασχολούν πολύ τα θέματα στάσης και συμπεριφοράς των άλλων, κυρίως των δικών σου προσώπων, αλλά και το μέλλον τους και οι εξελίξεις στην ζωή τους. Μπορεί να αγχωθείς για κάτι που συμβαίνει και απασχολεί κάποιον δικό σου ή να σε απασχολήσει το τι πρέπει να κάνεις και πώς καλύτερα να σχεδιάσεις το οικονομικό σου μέλλον. Μέσα από έρευνα και ψυχραιμία θα μπορέσεις να βρεις τρόπους για να αποκτήσεις την ασφάλεια  και την σταθερότητα που χρειάζεσαι. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2

Σημαντικός μήνας για εργασιακά ζητήματα, αλλά και για οποιοδήποτε θέμα μπορεί να σε ανεβάσει κοινωνικά, να σε προχωρήσει και να σε κάνει να αποκτήσεις τον θαυμασμό των άλλων ή την επικύρωση από τον κοινωνικό ιστό. Η περίοδος φέρνει ένα είδος απελευθέρωσης από προβλήματα, κυρίως ψυχονοητική όμως, δεν είναι απαραίτητο τα ίδια τα προβλήματα να εξαφανιστούν ή να λυθούν άμεσα. Σε προσωπικό επίπεδο η περίοδος έχει κάποια καρμικά τερτίπια και εξελίξεις που αφορούν κάποιο σημαντικό πρόσωπο για σένα. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3

Θετικός μήνας για σένα, αν αποφασίσεις να τραβήξεις μια γραμμή στο παρελθόν και να κοιτάξεις μπροστά στο μέλλον. Ιδιαίτερα επικοινωνιακός και δημιουργικός μήνας που σε ωθεί στο να εκφράσεις από τον βάθος της ψυχής σου αυτό που θέλεις και να αποκτήσεις την δικαίωση ότι τελικά η φωνή σου ακούγεται. Ηλικιωμένα άτομα μπορεί να σε απασχολήσουν με τα θέματά τους και σε προσωπικό επίπεδο μια νέα γνωριμία ή μια επανεμφάνιση από το παρελθόν ατόμου που δεν έχει τελειώσει ακόμη τον κύκλο του με σένα είναι πιθανά. Η περίοδος γενικότερα σε βοηθά να επανακάμψεις ψυχολογικά και να αποκτήσεις και πάλι την σιγουριά στον εαυτό σου. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.Θεμέλιος λίθος 4

Δυναμικό ξεκίνημα και επαναπροσδιορισμός της ταυτότητάς σου και της σχέσης που έχεις με τα πρόσωπα και τις καταστάσεις της ζωής σου. Ο μήνας σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να πατήσεις γερά το πόδι σου μπροστά και να κάνεις κάποιο σημαντικό ξεκίνημα που θα φέρει αποτελέσματα και θα έχει διάρκεια και μελλοντική εξέλιξη. Σε ατομικό επίπεδο χρειάζεται να είσαι προσεκτικός όχι σε αυτό που κάνεις, αλλά στο πώς το κάνεις. Χρειάζεται να αποφύγεις να φανείς πολύ εγωιστής και να προσέξεις να μην φέρεις τους άλλους σε δύσκολη θέση. Με διπλωματία μπορείς να πετύχεις σχεδόν τα πάντα αυτόν τον μήνα. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5

Διαισθητικός και απόλυτα συναισθηματικός αυτός ο μήνας καθώς οι σκέψεις σου και οι κινήσεις σου περιστρέφονται είτε γύρω από τον σύντροφο είτε γύρω από την έννοια του έρωτα. Αν είσαι μόνος, είναι ο μήνας που θα ερωτευτείς και αν είσαι σε σχέση είναι ο μήνας που η επαφή σου με τον σύντροφο γίνεται ακόμη πιο στενή, μέσα από συναισθήματα και εξομολογήσεις. Φρόντισε την υγεία σου και μην μπαίνεις σε διαδικασίες εμμονικών σκέψεων που απλά δεν σε αφήνουν να χαμογελάσεις και σε γεμίζουν φόβο. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6

Επικοινωνιακός και κινητικός μήνας με αρκετές εξελίξεις, κάποιες από τις οποίες θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε δικαιώσουν, ενώ κάποιες άλλες μπορεί να σε βάλουν σε σκέψεις και να σε περιορίσουν. Αυτή την περίοδο ουσιαστικά γίνεται ένα ξεκαθάρισμα σε πολλούς τομείς και σε πολλά επίπεδα και καλό είναι να είσαι σωστός, τυπικός και να κινείσαι σύμφωνα με την λογική και με σκοπό να διατηρήσεις την τάξη και το σωστό. Δεν είναι αρνητικός μήνας, μην φοβάσαι, πες αυτό που θες (αρκεί να είναι μέσα στο πλαίσιο της λογικής) και θα δεις πως ο Φλεβάρης θα σε αφήσει με επιτυχίες και ανακούφιση. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 7

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου σε φέρνει αντιμέτωπο με την αναγκαστική προσγείωση στην πραγματικότητα και στους περιορισμούς που έχει η καθημερινότητα της ζωής. Αν αυτή η προσγείωση είναι ομαλή ή ανώμαλη, αυτό εξαρτάται από την πλήρη ημερομηνία της γέννησής σου. Το σίγουρο είναι πάντως ότι η περίοδος θα σου φέρει εμπόδια στα σχέδιά σου και θα αναγκαστείς να προσαρμόσεις τις κινήσεις σου στα δεδομένα που υπάρχουν. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εντάσεις, ειδικότερα στο πρώτο μισό του μήνα και χρειάζεται να προσέξεις αρκετά το πώς εκφράζεσαι και τι μπορεί να σημαίνουν τα λόγια σου στους άλλους. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8

Ο καινούργιος μήνας σε απελευθερώνει από την κούραση και την πίεση που δέχτηκες σε όλα τα επίπεδα κατά το προηγούμενο διάστημα και συ δίνει ευκαιρίες εξέλιξης, ανανέωσης και αλλαγής. Φυσικά δεν ξεκινάς από τον μηδέν και καλό είναι να θυμάσαι ότι για να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο δεν καταστρέφουμε πλήρως το παρελθόν, αλλά χρησιμοποιούμε υλικά από το παλιό για να χτίσουμε το νέο. Κάνε τις κινήσεις σου και τα ανοίγματά σου χωρίς όμως να ανοίγεσαι πολύ ακόμη. Εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν και καλείσαι να κινηθείς με ψυχραιμία και λογική. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 9

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες δεν τελειώνουν ποτέ και μετά το μικρό διάλειμμα ελευθερίας του προηγούμενου μήνα, τώρα επανέρχεσαι σε γνωστούς ρυθμούς  υποχρεώσεων και ευθυνών. Το οικονομικό σου κομμάτι μπορεί να κινηθεί λίγο πιο θετικά αυτή την περίοδο και να καταφέρεις να φέρεις σε ισορροπία έσοδα και έξοδα ή να μπορέσεις να βρεις τρόπους για να το πετύχεις αυτό. Θέματα οικογενειακά ή με κάποιον στενό σου φίλο επίσης ενδέχεται να σε απασχολήσουν κατά την διάρκεια του μήνα. Στα αισθηματικά σου έρχονται αλλαγές που δεν περιμένεις. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.