astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ, 26 Οκτωβρίου έως πρώτη Νοεμβρίου 2020
Καταβάλλεις προσπάθεια για να επικοινωνήσεις τα θέλω σου.

Η πανσέληνος που πραγματοποιείται το Σάββατο σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, μπορείς όμως και να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό, και να κλείσεις συμφωνίες. Ωστόσο ο Ήλιος σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό φέρνει ανατροπές ή και ρήξεις με το κοντινό σου περιβάλλον.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Τρίτη έχεις ώθηση στα αισθηματικά γενικότερα. Από την Τετάρτη και μετά η Αφροδίτη και ο ανάδρομος Ερμής περνούν στον Ζυγό και ανάβουν φωτιές στην κρεβατοκάμαρα, φέρνει όμως και έντονα πάθη εκτός κρεβατοκάμαρας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η συνέπεια, αλλά και η τήρηση χρονοδιαγραμμάτων είναι ζωτικής σημασίας. Στα θετικά νέα ανήκουν και τα οικονομικά σου με την νέα θέση της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή, έτσι μπορείς να κάνεις συζητήσεις με θετικό πρόσημο για ζητήματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι.



AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.