astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ, 26 Οκτωβρίου έως πρώτη Νοεμβρίου 2020
Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα...

Την εβδομάδα αυτή πρωταγωνιστεί η πανσέληνος σε φιλικά ζώδια, η οποία ακόμη και αν φέρει κάποια πίεση, αυτή γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Θα πρέπει επίσης να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει ευκαιρίες στα αισθηματικά μέχρι την Τετάρτη, ενώ η Αφροδίτη και ο ανάδρομος Ερμής από την Τετάρτη περνούν στον Ζυγό, μια θέση που ευνοεί όσους ήδη είναι σε σχέση. Μπορεί όμως στο εξής να έχεις και κάποιες ανασφάλειες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο ανάδρομος Άρης σε βοηθά να τακτοποιήσεις πράγματα που εκκρεμούν αρκεί να είσαι νομότυπος, ενώ η νέα θέση της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή υπόσχεται στο εξής έσοδα. Πρόσεχε όμως διάφορες καταστάσεις στο εργασιακό περιβάλλον.


AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.