astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ, 26 Οκτωβρίου έως πρώτη Νοεμβρίου 2020
Αλλαγή πλεύσης!

Η εβδομάδα αυτή φέρνει περισσότερη ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον με το τετράγωνο ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου με τους γύρω σου. Το Σάββατο πραγματοποιείται πανσέληνος σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, κάτι που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Παράλληλα όμως γίνονται και ανατροπές…

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η περίοδος σε ωθεί σε ουσιαστικές κουβέντες με το ταίρι σου. Από την Τετάρτη όμως η Αφροδίτη και ο ανάδρομος Ερμής περνούν σε μια θέση που ευνοεί τους Καρκίνους που συγκατοικούν με το ταίρι τους (όχι τόσο τους ελεύθερους Καρκίνους).

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι χειρισμοί που κάνεις στα οικονομικά έχουν ερωτηματικά και είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του Ιούνη και μετά. Ακόμη και τα δύσκολα όμως, προχωράς!


AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.