astropedia.gr

ΖΥΓΟΣ, 26 Οκτωβρίου έως πρώτη Νοεμβρίου 2020
Γοητεία, αλλά και δεύτερες σκέψεις…

Το τέλος της εβδομάδας χρωματίζεται με το τετράγωνο ανάδρομου Ερμή-Κρόνου που φέρνει τάση για εμπόδια και δυσάρεστα νέα. Το Σάββατο επίσης έχουμε ανατρεπτική πανσέληνο σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη και ο ανάδρομος Ερμής από την Τετάρτη περνούν το ζώδιό σου, έτσι ξεκινά μια περίοδος που πρωταγωνιστείς στις ζωές των άλλων και τα ζητήματα καρδιάς γίνονται πολύ σημαντικά! Η γοητεία σου επίσης αυξάνεται στο μέγιστο, όμως θα έχεις δεύτερες σκέψεις πάνω σε επιλογές που έκανες πρόσφατα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος αυτή φέρνει και ζητήματα οφειλών ή οικονομικών υποθέσεων, ενώ θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο να μην παρασυρθείς σε σπατάλες. Τέλος, μέχρι την Τρίτη ο Ερμής δείχνει πως κάνεις συμφωνίες και επαφές για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.


AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.