astropedia.gr

ΛΕΩΝ, 26 Οκτωβρίου έως πρώτη Νοεμβρίου 2020
Υπάρχουν κάποιες προκλήσεις…

Το Σάββατο με την πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου (που επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους τέλη Ιουλίου) έχεις την τάση για υπερβολές γενικότερα. Προτίμησε λοιπόν πιο ήπιους τόνους, καθώς η εξαιρετικά δυσμενής όψη Ήλιου-Ουρανού φέρνει ανατροπές και αλλαγές που δεν είχες προγραμματίσει.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις εστιάσει στο σπίτι και την οικογένεια, τομείς οι οποίοι χρειάζονται πράγματι την προσοχή σου. Γενικότερα όμως, από την Τετάρτη και μετά η Αφροδίτη και ο ανάδρομος Ερμής περνώντας στον Ζυγό σε κάνουν πιο… ζωηρό και εξωστρεφή στα φλερτ! Επανασυνδέσεις ευνοούνται!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος αυτή αγγίζει άμεσα τον τομέα της καριέρας σου και τονίζει τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, ειδικά στις σχέσεις σου με σημαντικά πρόσωπα, πρόσεχε όμως στο ξεκίνημα της εβδομάδας απρόοπτες καταστάσεις σχετικά με τα οικονομικά σου.


AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.