astropedia.gr

Ταρώ Νοεμβρίου: Το παρελθόν ξαναγυρίζει...

Ταρώ Νοεμβρίου: Το παρελθόν ξαναγυρίζει...
Η κάρτα του μήνα
Άσσος Πεντάκτινο

Ήρθε η ώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι πως θα θέσεις τα σχέδιά σου σε δράση και να προσπαθήσεις να αγωνιστείς για την υλοποίηση των στόχων σου. Αυτή η κάρτα  αντιπροσωπεύει το ξεκίνημα κάτι νέου, και σε αυτή την περίπτωση νέων οικονομικών ευκαιριών και εγχειρημάτων.

Σε ενθαρρύνει να φυτέψεις τους σπόρους της οικονομικής ευημερίας και αφθονίας και να αγωνιστείς για να αναπτυχθούν. Αυτό μπορεί να αφορά μια αύξηση ή μια προαγωγή ή ακόμα και νέες ευκαιρίες απασχόλησης που περιλαμβάνουν μεγαλύτερο μισθό. Ίσως επίσης δεις ότι λαμβάνεις ανταμοιβές από τη δική σου γενναιοδωρία στο παρελθόν ή ευεργετείς κάποιους άλλους.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερους οικονομικούς πόρους στη διάθεσή σου για να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια. Θα πρέπει όμως να είσαι προσγειωμένος, λογικός και συγκεντρωμένος στους στόχους σου για να έχεις τύχη και οικονομική αφθονία. Βλέπεις μια θετική αλλαγή στην τύχη σου, ευοδώνονται τα όνειρά σου, το σύμπαν έχει να σου προσφέρει πολλά.

Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ
αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου το μήνα Νοέμβριο


ΚΡΙΟΣ
Η Αυτοκράτειρα

Αυτός είναι ένας μήνας που θα γευτείς περισσότερα χρήματα, νιώθεις ευτυχία και ευημερία, κάνεις ένα βήμα μπροστά στην καριέρα σου καθώς νιώθεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Αν αναζητάς νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, η δύναμη και η πίστη στον εαυτό σου καθοδηγούν τις επιλογές σου, είσαι ενθουσιασμένος, κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά κι αυτό φαίνεται στον κοινωνικό σου περίγυρο.

Μια νέα επαγγελματική προσφορά ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σου καθώς και τα οικονομικά σου. Ίσως κάνεις μια μεγάλη κίνηση στην επαγγελματική σου ζωή η οποία σε κάνει να έχεις περισσότερη προσοχή. Συναισθηματικά, αυτός είναι ένας μήνας  συναισθηματικής επέκτασης και βαθύτερης συναισθηματικής σύνδεσης με το σύντροφό σου. Επικεντρώνεσαι σε αυτό που πραγματικά θέλεις στη σχέση σου και παίρνεις αποφάσεις σχετικά με το τι θα κάνεις στο μέλλον σου.

Εκφράζεις τη ζεστασιά και την αγάπη σου αλλά παράλληλα είσαι λογικός και ρεαλιστής, θέλεις να εξασφαλίσεις ότι ο σύντροφός σου αξίζει πραγματικά να βρίσκεται στη ζωή σου. Αν είσαι μόνος, αναζητάς έναν ερωτικό σύντροφο που μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Σχέσεις που ξεκινούν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα είναι πιθανόν να γίνουν μόνιμες με την πάροδο του χρόνου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΑΥΡΟΣ
Άσσος Πεντάκτινο

Πλούτος και ευτυχία σε περιμένουν αυτόν το μήνα, η ζωή σου παίρνει μια στροφή προς το καλύτερο. Νιώθεις σταθερότητα και ασφάλεια γύρω από την επαγγελματική, την οικονομική και τη συναισθηματική σου ζωή. Στην επαγγελματική ζώνη θα υπάρχει άφθονη δράση, νέες γνωριμίες θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο να αναλάβεις μια καλύτερη επαγγελματική θέση ή έναν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Θα υπάρχουν επίσης πολύ δελεαστικές επαγγελματικές προσφορές, ιδιαίτερα αν έχεις δική σου επιχείρηση ή εργάζεσαι ανεξάρτητος. Θα έχεις πραγματικά την ευκαιρία να δημιουργήσεις περισσότερη αφθονία σε όλες τις πτυχές της ζωής σου. Συναισθηματικά, νιώθεις έτοιμος να κάνεις σημαντικές κινήσεις προς τα εμπρός στη σχέση σου, νιώθεις πιο βαθιά συναισθήματα με το σύντροφό σου, μαζί θα απολαύσετε ακόμα πιο αισθησιακές στιγμές αυτόν το μήνα.

Τα πράγματα μπορεί ακόμη να γίνουν πιο «επίσημα» ανάμεσα σας. Αν είσαι μόνος, όλος ο μήνας είναι εξαιρετικά θετικός για να κοινωνικοποιηθείς ευρύτερα, να απομακρυνθείς από τη συνήθη ρουτίνα σου και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Νέες γνωριμίες που εμφανίζονται στον ορίζοντα θα αποδειχθούν σταθερές και διαρκείς με την πάροδο του χρόνου. Αυτόν το μήνα, η αγάπη θα σου προσφέρει όχι μόνο έντονα πάθη αλλά σταθερότητα και ασφάλεια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Βασιλιάς των Ράβδων

Υποδέξου πολλά νέα άτομα στη ζωή σου αυτόν το μήνα, η ζωή σου θα είναι πολύ πιο ενεργητική και θα έχεις την επιθυμία να κυνηγήσεις πολλές νέες ευκαιρίες. Όλες οι προσπάθειες που έχεις κάνει στο παρελθόν οδηγούν σε αναγνώριση και επαίνους, δεν αμφιβάλλεις ότι αξίζεις. Στην καριέρα σου μπορεί να σου ανατεθεί ένας νέος ηγετικός ρόλος ή ακόμα μπορεί να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση.

Τα πάντα, είτε κοινωνικά, είτε επαγγελματικά, επιταχύνονται για να αλλάξουν τη ζωή σου. Στη συναισθηματική ζώνη, θα είσαι επίσης πολύ ενεργητικός αυτόν το μήνα. Αν είσαι σε σχέση, ανέμενε να απολαύσεις πιο έντονες  συναρπαστικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Η τρυφερότητα και η στοργή που λαμβάνεις από το σύντροφό σου, απομακρύνουν τις ανασφάλειές σου και κατανοείς πόσο πραγματικά σε λατρεύει ο αγαπημένος σου! Αν υπήρχαν παρεξηγήσεις και διαφωνίες μεταξύ σας απομακρύνονται.

Αν είσαι μόνος και ψάχνεις καιρό την αγάπη, τα πάθη σου θα ικανοποιηθούν. Με την ευγλωττία και το χαμόγελό σου προσελκύεις νέα άτομα και αποδέχεσαι όλες τις κοινωνικές προσκλήσεις.Όντας έξω και απολαμβάνοντας πολλές περιπέτειες αυτόν το μήνα θα αποδειχθεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία για τη ζωή σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Είναι πολύ εύκολο για το συναισθηματικά εξαρτημένο ζώδιό σου να κολλήσει σε μια αποτελμάτωση αλλά οι συμπαντικές ενέργειες του Νοέμβρη σε βοηθούν να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν και να θυμηθείς τη δύναμη που έχεις να αλλάξεις τη ζωή σου. Επαγγελματικά θα υπάρξουν αρκετές οργανωτικές αλλαγές που θα αποδειχθούν ότι είναι προς όφελός σου. Ίσως επίσης ασκήσεις καταλυτική επιρροή μέσα σε μια ομάδα ή ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα.

Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι βρίσκεις πολύ δημιουργικές λύσεις για κάθε δυσκολία που σε κρατά πίσω στην επαγγελματική σου πρόοδο. Μερικές από αυτές τις δυσκολίες μπορεί να αφορούν δικά σου εσωτερικά και συναισθηματικά εμπόδια, όπως τον φόβο της αποτυχίας ή της έλλειψης εμπιστοσύνης στις δυνατότητές σου. Συναισθηματικά, ψάχνεις βαθιά σε προηγούμενες καταστάσεις ή σχέσεις, προκειμένου να θεραπεύσεις οριστικά τις συναισθηματικές πληγές.

Να ξέρεις ότι για να αγαπηθείς από τους άλλους, θα πρέπει πρώτα να αγαπάς τον εαυτό σου. Αυτό το μήνυμα επεκτείνεται και στη συναισθηματική σου υγεία. Θα πρέπει να φροντίσεις το σώμα σου και να δώσεις σημασία στα συναισθήματά σου, ειδικά αν εργάζεσαι υπερβολικές ώρες και έχεις φτάσει στα όριά σου παραμελώντας το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, επεκτείνοντας τα ενδιαφέροντά σου θα σε βοηθήσει να βρεις την αγάπη αυτόν το μήνα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΛΕΩΝ
Δέκα των Κυπέλλων

Μια αισιόδοξη ενέργεια σε περιβάλει αυτόν το μήνα, νιώθεις πιο ενθουσιώδης και  σίγουρος για το μέλλον σου. Τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή, αυτόν το μήνα ετοιμάσου να νιώσεις μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Στην επαγγελματική ζώνη, ανέμενε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου με αναγνώριση της δημιουργικότητάς σου, ιδιαίτερα αν κάποιοι σε είχαν αμφισβητήσει τον τελευταίο καιρό ή είχες αισθανθεί περιθωριοποιημένος.

Τώρα η αξία σου είναι προφανής στους άλλους και οι απόψεις σου γίνονται αποδεκτές! Συναισθηματικά, υπάρχει μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και συντροφικότητας αυτόν το μήνα πράγμα το οποίο δεν φαίνεται μόνο από τα λόγια αλλά και από τις πράξεις του συντρόφου σου. Ανέμενε να βελτιωθεί η επικοινωνία μεταξύ σας, να ακούσεις λόγια αγάπης αλλά και να δεις πράξεις από τον αγαπημένο σου.

Αν είσαι μόνος, δώσε ιδιαίτερη σημασία σε άτομα που είναι διαφορετικά από το συνηθισμένο τύπο σου. Μπορεί να ασχοληθείς με μια νέα δραστηριότητα, όπου θα συναντήσεις κάποιον/α με τον οποίον/α έχεις κοινά ενδιαφέροντα. Αυτός ο μήνας σου φέρνει επίσης θαυμάσιες ευκαιρίες για ταξίδια ή φίλους που έχουν την καλή πρόθεση να σε φέρουν σε επαφή με νέα άτομα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Κόσμος

Αυτόν το μήνα απομακρύνεις τα εμπόδια που τέθηκαν στο δρόμο σου, νιώθεις πιο σίγουρος με τον εαυτό σου για να κάνεις την επόμενη κίνησή σου που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Αν αισθάνεσαι ότι η τρέχουσα επαγγελματική σου πορεία δεν σε κάνει τόσο ευτυχισμένο όσο θα ήθελες, ήρθε η ώρα να θυμηθείς ότι έχεις πραγματικά τη δύναμη να το αλλάξεις αυτό.

Έχεις στο μυαλό σου πολλά σχέδια και μεγάλες φιλοδοξίες, λαμβάνεις  πραγματικά από τους άλλους γύρω σου την υποστήριξη που θα ήθελες. Αν οι προσπάθειές σου δεν είχαν αναγνωριστεί μέχρι τώρα, αυτό το συναίσθημα διαλύεται πλήρως, καθώς οι ικανότητές σου εκτιμώνται από τους ανωτέρους σου. Αν αισθάνεσαι ότι σου αξίζει μεγαλύτερη ανταμοιβή για τις επαγγελματικές σου προσπάθειες, τότε αυτός είναι ένας μήνας για να προβάλεις την αξία σου.

Συναισθηματικά, αν είχες αισθανθεί μια αίσθηση απογοήτευσης ή στασιμότητας στη σχέση σου, τώρα νιώθεις πιο χαρούμενος και ευτυχισμένος. Τυχόν υποχωρήσεις που έχεις κάνει προκειμένου να βελτιώσεις τη σχέση σου, θα ανταμειφθούν από τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνος, μπορεί να βρεις μια νέα αγάπη η οποία θα αναπτυχθεί σταδιακά. Επαφές με ανθρώπους από μακρινά μέρη μπορεί να εξελιχθούν σε μια βαθιά συναισθηματική σχέση αυτόν το μήνα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΖΥΓΟΣ
Η Εγκράτεια

Αν ήσουν απογοητευμένος τον τελευταίο καιρό από τη συμπεριφορά των άλλων ανθρώπων ή είχες αντιμετωπίσει φαινομενικά ανυπέρβλητα εμπόδια, επανέρχεται αυτόν το μήνα η ηρεμία στη ζωή σου. Μπορεί ακόμη και να είχες εξοργιστεί με ορισμένους ανθρώπους και καταστάσεις, είτε στο σπίτι σου, είτε στην επαγγελματική ζώνη, αλλά τώρα να είσαι σίγουρος ότι θα χαλαρώσεις και θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά και πάλι.

Στην εργασία σου, κάνεις προσπάθειες για την αποκατάσταση της ισορροπίας και της αρμονίας, παίρνεις τον έλεγχο της ζωής σου και εκπλήσσεις τους ανταγωνιστές σου με την ηρεμία σου και τη διπλωματία σου όταν προσπαθούν να σου επιτεθούν. Μπορεί επίσης να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου ή σου παρουσιάζονται καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες με διαρκή αποτελέσματα. Στη συναισθηματική σου ζωή, ίσως να αναρωτιέσαι κατά πόσοη σχέση σου έχει κλονιστεί από τις διαφωνίες και τις συγκρούσεις και αν υπάρχει ισορροπία του «δούναι και λαβείν».

Παίρνεις απόφαση για το αν θα επιλέξεις να μείνεις και να επιμείνεις για τη διατήρησή της ή αν θα φύγεις μακριά. Αν είσαι μόνος, συναντάς κάποιον/α που σου προσφέρει την προοπτική της συντροφικότητας και όχι κάποια φευγαλέα περιπέτεια. Αφήνεις τον χρόνο να κυλίσει για να οικοδομήσεις μια σταθερή σχέση και το πιο σημαντικό, τώρα έχεις αρκετή ενέργεια και υπομονή γιανα χτίσεις γερά θεμέλια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τέσσερα των Ξιφών

Αυτόν το μήνα μπορεί να χρειαστεί να ξεκουραστείς περισσότερο και να αφοσιωθείς στην ισορροπία των δικών σου αναγκών με τις επιθυμίες των άλλων. Αν κάποια γεγονότα και άνθρωποι είχαν μονοπωλήσει το χρόνο και την ενέργειά σου, τώρα αναζητάς χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πιο ανανεωμένος, κυρίως σε πνευματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά, αν η καριέρα σου δεν πηγαίνει προς την κατεύθυνση που θέλεις πραγματικά, μην παίρνεις οποιεσδήποτε βιαστικές αποφάσεις ή κάνεις ξαφνικά τολμηρά άλματα. Κάνε ένα βήμα πίσω και δες τι μπορείς να αλλάξεις. Ακόμα κι αν διαπιστώσεις ότι δεν αναγνωρίζεσαι όσο θα ήθελες, μην αναζητάς κάτι νέο από απόγνωση. Συναισθηματικά, στη σχέση σου μπορεί να χρειαστείς κάποιο προσωπικό χρόνο για να ασχοληθείς με τα δικά σου ενδιαφέροντα και προσωπικές δραστηριότητες.

Σιγουρέψου ότι δεν παραμελείς το σύντροφό σου  και ότι κάνεις προσπάθειες για να διατηρήσεις τη σπίθα του πάθους ζωντανή προκειμένου να μην αντιμετωπίσεις τα παράπονά του. Εάν είσαι μόνος, βεβαιώσου ότι δεν δημιουργείς σχέσεις νοσηρής συναισθηματικής προσκόλλησης και ότι δεν παραμελείς τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα.  Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΟΞΟΤΗΣ
Άσσος των Κυπέλων

Νιώθεις ενθουσιασμό, χαρά και συναισθηματική εκπλήρωση, οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου και οι φιλοδοξίες σου, τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή, ευοδώνονται. Στην επαγγελματική ζώνη, καταστάσεις που ήταν στατικές μπορεί τώρα να αρχίσουν να κινούνται προς τα εμπρός. Τραβάς την προσοχή ατόμων με επιρροή καιλαμβάνεις αναγνώριση για τις ιδιαίτερες δεξιότητές σου και τα ταλέντα σου.

Θα προσελκύσεις ανθρώπους που θα θέλουν να συνδεθούν επαγγελματικά μαζί σου ή αναλαμβάνεις έναν νέο επαγγελματικό ρόλο ή έχεις κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μεγάλα πράγματα έρχονται στο δρόμο σου, αλλά η αξιοποίησή τους θα εξαρτηθεί από εσένα. Συναισθηματικά, απομακρύνεις από τη σχέση σου την πλήξη και την ανία της καθημερινότητας, επιδίδεσαι στη διασκέδαση και την περιπέτεια.

Είτε είστε μαζί για μήνες ή χρόνια, αυτόν το μήνα θα θυμηθείς το αρχικό πάθος που σας έφερε κοντά με το σύντροφό σου και θα νιώσεις χαρά και ενθουσιασμό. Αν είσαι μόνος, θα συμμετέχεις σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις και επικεντρώνεσαι σε μεγαλύτερες ομάδες ανθρώπων πράγμα το οποίο σου φέρνει αρκετές ερωτικές γνωριμίες. Προτεραιότητα αυτού του μήνα είναι η δική σου ευχαρίστηση και ανάπτυξη.  Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Εραστές

Αυτός είναι ένας μήνας γεμάτος από πολλές επιλογές και αλλαγές, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες. Οι σημαντικές σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο, τώρα είναι η πρώτη σου επιλογή σε σχέση με την καριέρα σου. Στην καριέρα σου, μπορεί να αισθάνεσαι αναποφάσιστος για την τρέχουσα επαγγελματική κατάσταση στη ζωή σου, όμως η λογική σου θα σε βοηθήσει να πάρεις και τις κατάλληλες αποφάσεις.

Συναισθηματικά, είναι ένας μήνας που αφήνεις πλήρως τις ανησυχίες του παρελθόντος που έχουν κρατήσει κλειστή την πόρτα της ευτυχίας σου. Αν είσαι μόνος, βρίσκεις κάτι νέο αλλά βεβαιώσου ότι ξέρετε και οι δύο το τι πραγματικά θέλετε ο ένας από τον άλλον και συζητήστε για τις προθέσεις σας από την αρχή. Να είστε σαφείς έτσι ώστε ο ένας να μην παρερμηνεύει τις προθέσεις του άλλου. Η τιμιότητα είναι ζωτικής σημασίας είτε είσαι μόνος, είτε σε σχέση, έτσι μην φοβάσαι να μιλήσεις.

Αν είσαι δεσμευμένος, τυχόν συναισθήματα απογοήτευσης και δυσαρέσκειας που έχουν απομακρύνει την ευτυχία σου εξασθενίζουν αυτόν το μήνα. Εκφράζεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου στον αγαπημένο σου πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις, σχετικά με το αν θα κάνετε το επόμενο βήμα μαζί. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Ιέρεια
Η δυνατότητά σου να σκεφτείς καθαρά και να προγραμματίσεις για το μέλλον θα είναι αυξημένη αυτόν το μήνα. Η διορατικότητά σου και η πνευματική ευελιξία σου σε κάνουν να μην φοβάσαι να κάνεις άλματα σε αρκετά τολμηρά εγχειρήματα.  Αυτός ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να κάνεις σχέδια για την πρόοδό σου αλλά και να τα εφαρμόσεις στην πράξη. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα εμφανές στην επαγγελματική σου ζωή όπου ξέρεις το τι θέλεις να πετύχεις και ποιοι μπορούν να σε βοηθήσουν στους στόχους σου.

Οποιαδήποτε νέα ξεκινήματα στη σταδιοδρομία σου ευνοούνται αυτόν το μήνα και το μυαλό σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Στη συναισθηματική σου ζωή, η καθαρή σκέψη σου σε βοηθά να δεις τις προθέσεις του αγαπημένου σου προσώπου. Δεν επιτρέπεις στο συναισθηματισμό σου και τον ιδεαλισμό σου να σε εκτροχιάσουν ή να διαταράξουν τη σχέση σου.

Αν είσαι μόνος, θα απολαύσεις μια έντονη κοινωνική δραστηριότητα και ερωτική ατμόσφαιρα. Υπάρχει η πιθανότητα μια υπάρχουσα φιλία να εξελιχθεί σε μια ερωτική σχέση. Προσπάθησε να αποδεχτείς τις κοινωνικές προσκλήσεις και να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες αντί να εστιάζεις όλη την ενέργειά σου σε ένα μόνο άτομο. Επέκτεινε τα ενδιαφέροντά σου και θα έχεις πολλές ερωτικές ευκαιρίες αυτόν το μήνα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΙΧΘΥΣ
Η Σελήνη

Η εσωτερική ενδοσκόπηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα αυτόν το μήνα, για να μπορέσεις να πάρεις σωστές αποφάσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να κατευθύνουν οποιεσδήποτε επιλογές σου και μην εξαρτάσαι από τις γνώμες και τις απόψεις των άλλων κατά τη λήψη αποφάσεων. Είναι σοφό να εξετάσεις τα πραγματικά κίνητρα μερικών ανθρώπων γύρω σου, ιδίως στο χώρο της εργασίας σου, ορισμένες από τις συμβουλές τους δεν είναι κατάλληλες για σένα.

Το έμφυτο ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να αποσαφηνίσεις ποιοι είναι ειλικρινείς και ποιοι όχι. Μην βιάζεσαι να ολοκληρώσεις νέα σχέδια και μην προβείς σε μεγάλες κινήσεις. Συναισθηματικά ίσως να μην μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο των διαθέσεων και των αντιδράσεων σου. Προσπάθησε να σκέφτεσαι προτού μιλήσεις και μην εκφράζεις κάθε σου σκέψη στο σύντροφό σου. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές αυτόν το μήνα που ο αγαπημένος σου δεν θα συμμερίζεται απόλυτα τους στόχους σου.

Αν νιώθεις απογοητευμένος και θέλεις να εκφράσεις πράγματα που ο σύντροφός σου δεν τα αποδέχεται, προσπάθησε να συγκρατηθείς και μη συζητάς δύσκολα θέματα. Αν είσαι μόνος, είναι καλύτερο να μην προβείς σε ξαφνικές συναισθηματικές δεσμεύσεις αυτόν το μήνα. Θα υπάρξουν αρκετές ερωτικές ευκαιρίες αλλά να είσαι προσεκτικός, μην παρασύρεσαι από τη φωτιά του πάθους. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑΕγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: