astropedia.gr

Έχεις δίπλα σου τον άνδρα της ζωής σου;

Έχεις δίπλα σου τον άνδρα της ζωής σου;
Κι αν όντως υπάρχει το εκλεκτό μας ταίρι; Κι αν το άλλο μισό δεν είναι μόνο στη σφαίρα της φαντασίας, αλλά και στην αληθινή ζωή; Και επιπλέον, κάθεται και απέναντί μας; Υπάρχουν 15 ενδείξεις που θα σας πείσουν ν’ ανεβείτε γρήγορα γρήγορα τα σκαλιά της εκκλησίας

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Είναι ο απόλυτος έρωτας;  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 

 • Με κοιτάς, σε κοιτώ και μετά σιωπή!
  Ακούει με προσοχή όλα αυτά που λέτε και θυμάται πρόσωπα, καταστάσεις και ιστορίες; Καθηλώνει το βλέμμα του πάνω σας όταν εκφράζετε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας, δίχως να παραπονιέται πως του διακόψατε τον αγώνα στη μέση; (Υπερβολή, αλλά πρέπει να πιάσουμε τις ακραίες περιπτώσεις) Ε, τότε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Η προτεραιότητα γι’ αυτόν είστε εσείς. Είναι αρκετά έξυπνος να καταλάβει πως σύντροφος σημαίνει και φίλος. Και αυτό δεν το ξεπερνάει κανένας.

 • Μίλα μου! Ναι, μίλα μου!
  Γυρνάτε κουρασμένη από τη δουλειά και η πρώτη φράση που ακούτε είναι εάν πήγε καλά η μέρα σας; Ρωτάει τα νέα σας και αναπτύσσει τη συζήτηση ώστε να αποφορτιστείτε και να νιώσετε καλύτερα; Επιπλέον, ανοίγεται ώστε να γνωρίζετε τις δικές του πεποιθήσεις, στόχους και προσδοκίες; Όταν ένας άνδρας ανοίγει τόσο πολύ τα χαρτιά του σε μία γυναίκα, τότε τη βάζει δυναμικά στην προσωπική του ζωή και δείχνει πως αυτή η σχέση κάθε άλλο παρά εφήμερη είναι.

 • Όλα! Θέλω να τα ξέρω όλα!
  Αισθάνεστε πως θέλετε να του μιλήσετε για τα πάντα, από το πείραγμα του συναδέλφου στη δουλειά σας έως το σοβαρό προβληματισμό σας; Ζείτε ένα αστείο σκηνικό και σκέφτεστε πως είναι κρίμα που δεν είναι εκείνος δίπλα σας να το μοιραστεί μαζί σας; Παράλληλα, η συζήτησή σας στο whatsup είναι συνεχώς γεμάτη με αστεία φατσάκια και αγαπησιάτικες εκφράσεις; Τότε, δε θέλετε να χάνει στιγμή από τη ζωή σας, γιατί ακόμη και η καθημερινότητά σας είναι άδεια μακριά του.

 • Μακριά μου… μη φύγεις!
  Διακοπές με φίλες; Για πόσες μέρες; Αφού το ξέρετε και οι δυο πως δεν μπορείτε να μείνετε μακριά ο ένας από τον άλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κι αν εκείνος έχει επαγγελματικό ταξίδι; Κάνετε, απλά, κουράγιο να γυρίσει, μετρώντας τις μέρες ανάποδα. Σε μία τέτοια σχέση η ρουτίνα ομορφαίνει και δε βαραίνει τη ζωή σας και οι στιγμές που είστε χώρια είναι όσο λιγότερες γίνονται.
 
 • Δεν έχω μάτια για άλλον, στο χω πει!
  Ραντεβού με άλλον; Δε νομίζω! Και τι να πείτε; Και για ποιο λόγο; Και τι παραπάνω μπορεί να’ χει κάποιος άλλος; Κανείς δε σας κεντρίζει το ενδιαφέρον όπως εκείνος. Κανείς δε σας κάνει να αισθάνεστε τόσο μοναδικά και όμορφα. Σημειωτέον…η εργένικη ζωή σας έχει τελειώσει και δεν το έχετε ακόμα καταλάβει!

 • Ποιοί φίλοι σου; Οι φίλοι μας!
  Συμπεριφέρεται στους φίλους σας όπως συμπεριφέρεται και στους δικούς του; Προσπαθεί να βρίσκει κοινά θέματα και να κανονίζει δραστηριότητες μαζί τους, μόνο και μόνο για να δημιουργήσει μία μεγάλη παρέα και να τους κάνει να αισθάνονται άνετα με την παρουσία του; Κανείς δεν μπαίνει σε τόσο κόπο, εάν δε θέλει να κρατήσει σοβαρά στη ζωή του έναν άνθρωπο. (Τυχερές!)

 • Με τα μάτια μιλάμε εμείς!
  Έχετε φτάσει στο σημείο να συμβαίνει κάτι αστείο ή κάτι περίεργο και να λοξοκοιτάτε ο ένας τον άλλον με νόημα; Ένα νεύμα του αρκεί για να καταλάβετε πως τους αρέσει ή δεν του αρέσει το καινούργιο φόρεμα που αγοράσατε; Τότε, σίγουρα η επικοινωνία σας είναι σε πολύ καλό επίπεδο, καθώς βρίσκεστε σε υψηλό βαθμό εξοικείωσης ο ένας με τον άλλον. Μπράβο, παιδιά!

 • Σπάσιμο νεύρων; Δε νομίζω!
  Χάλασε πάλι το καζανάκι; Ξέχασε πάλι να πληρώσει τους λογαριασμούς και σας κόψανε το ρεύμα; Και εκεί που το κεφάλι σας πάει να εκραγεί και θέλετε να σπάσετε όλα τα πιάτα στην κουζίνα, εκεί είναι που βλέπετε τη γλυκιά και ένοχη φάτσα του και καταλαβαίνετε πως δεν μπορείτε με τίποτα να του κρατήσετε μούτρα. (Και πάτε τσουπ τσουπ τσουπ στην αγκαλιά του!)

 • «Πώς είμαι έτσι;»
  Περιμένετε τις δύσκολες εκείνες μέρες και έχετε πρηστεί, έχετε τόσα νεύρα όσα και τα σπυράκια στο πρόσωπό σας και είστε έτοιμη να επιτεθείτε σε ό,τι κινείται και εκείνος αντί να απομακρύνεται από εσάς κάθεται και προσπαθεί να σας ηρεμήσει; (Και δεν τα βάζουν με τα θηρία!) Αυτό σημαίνει πως ο άνθρωπος που έχετε απέναντι σας είναι διατεθειμένος ν’ ανεχτεί από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη παραξενιά σας. (Μην τον αφήσετε να φύγει!)
 
 • «Γαμπρέ μου!»
  Η μαμά σας τον λατρεύει και δεν έχει να του προσάψει τίποτα (πράγμα σπάνιο για ελληνίδα μάνα), ενώ ο μπαμπάς σας τον αποκαλεί γαμπρό του από τον πρώτο κιόλας καιρό; Μήπως, όμως, και κείνος κορδώνεται από χαρά και υπερηφάνεια κάθε φορά που σας καλούν οι γονείς σας σπίτι τους; Αχ, είναι φως φανάρι πως αυτό το παιδί ήρθε για να μείνει στην οικογένεια!

 • «Μα, πόσο άβολο είναι πια αυτό το κρεβάτι;»
  Αναγκάζεται να φύγει ταξίδι και σας αφήνει μόνη σας για δυο βράδια και σεις τη βγάζετε στον καναπέ; Ξαφνικά, το κρεβάτι δεν είναι τόσο άνετο και το στρώμα πολύ σκληρό; Ναι, έτσι συμβαίνει όταν σου λείπει ο άνθρωπός σου. Το κρεβάτι μοιάζει άδειο και μονότονο, ενώ ο καναπές είναι η πιο εύκολη λύση για να μη σκέφτεσαι πως θα περάσει το βράδυ μακριά του.
 
 • Είστε στην ίδια σελίδα
  Σίγουρα και οι δύο έχετε πει κάνα αθώο ψεματάκι τύπου «ο Πολίτης Κέιν είναι και μένα η αγαπημένη μου ταινία» ή πως τα κομμάτια του Χατζιδάκι τα ξέρετε όλα απ’ έξω και ανακατωτά. Παρόλα αυτά, στις σοβαρές συζητήσεις έχετε παρόμοιο πλάνο ζωής. Θέλετε και οι δύο παιδιά και οικογένεια, κι ας θέλει ο ένας μεζονέτα στην Κηφισιά και ο άλλος διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

 • Το μέλλον είναι δεν είναι και τόσο μακριά!
  Κάνετε μαζί μακροπρόθεσμα σχέδια; Ξέρετε από τώρα που θα πάτε το επόμενο καλοκαίρι ή ποιες χώρες θέλετε να επισκεφτείτε μέσα στα επόμενα χρόνια; Το γεγονός πως σχεδιάζετε το μέλλον μαζί, χωρίς κανένα δισταγμό για την έκβαση της σχέσης σας είναι ένα καθαρό σημάδι για το πως αισθάνεστε ο ένας για τον άλλον. Έχετε δημιουργήσει μία σχέσης ασφάλειας, με κοινή πορεία και όραμα. Συγχαρητήρια! Μόλις βρήκατε τον άνδρα της ζωής σας! 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter