astropedia.gr

7 τρόποι για να ανοίξετε το τσάκρα της αγάπης

7 τρόποι για να ανοίξετε το τσάκρα της αγάπης
Η καρδιά σας θα σας ευχαριστήσει γι 'αυτό.

Τι είναι λοιπόν το τσάκρα της καρδιάς ή το "τσάκρα της αγάπης" και πώς μπλοκάρει; Το πιο σημαντικό είναι πώς θα το ξεμπλοκάρουμε και θα το ενεργοποιήσουμε για να δεχθούμε και να δώσουμε αγάπη. Τα τσάκρα είναι ενεργειακές αρτηρίες που τρέχουν σε ολόκληρο το σώμα μας. Αν και έχουμε αμέτρητα τσάκρα, παραδοσιακά δουλεύουμε με τα επτά κύρια τσάκρα. Αυτά τα τσάκρα αντιπροσωπεύουν διαφορετικές περιοχές του μυαλού μας, του σώματος και του πνεύματός μας. Όταν τα τσάκρα μας μπλοκαριστούν, η ζωή μας δεν είναι ισορροπημένη.

Το τσάκρα της καρδιάς είναι το τέταρτο τσάκρα και αντιπροσωπεύει την αγάπη. Το τσάκρα της καρδιάς σας είναι αποκλεισμένο από την αγάπη αν κρατάτε μνησικακίες, αισθάνεστε ανεκπλήρωτοι, ανίκανοι να εμπιστεύεστε, να είστε συνυπεύθυνοι, όταν ζηλεύετε και όταν κρίνετε. Οι ενεργειακοί κραδασμοί της ντροπής, του φταιξίματος και της ενοχής είναι πολύ διαφορετικοί από τον ενεργειακό κραδασμό της αγάπης.  Έχει μεγάλη σημασία το ότι η σανσκριτική λέξη για το τσάκρα της καρδιάς είναι «αναχάτα» γιατί η λέξη σημαίνει να χαλαρώνει, να μην χάνεται ή να αμείβεται.

Επτά τρόποι για να ανοίξετε την αγάπη ή το τσάκρα της καρδιάς σας

 1. Παρατηρήστε και απολαύστε την αγάπη γύρω σας
  Είτε είστε μόνοι και χαρούμενοι, απλοί και λαχταριστοί, είτε συζευγμένοι, μπορείτε να δώσετε περισσότερη αγάπη. Αρχίστε να το κάνετε αυτό παρατηρώντας την αγάπη γύρω σας. Όταν βλέπετε ευτυχισμένα ζευγάρια, αντί να σκάτε από τη ζήλεια σας και να ασκείτε κριτική, αφιερώστε μια στιγμή για να χαρείτε την αγάπη τους. Αντί να συμμετέχετε σε κουτσομπολίστικες συζητήσεις για το ποιος άφησε ποιον, μιλήστε για το ποιος είναι ευτυχισμένος. Παρατηρήστε θετικές εκφράσεις αγάπης παντού.

 2. Ενεργοποιήστε την αγάπη με τη δύναμη της όρασης
  Αφήστε το τσάκρα του τρίτου ματιού να σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε το τσάκρα της καρδιάς αγκαλιάζοντας την δύναμη της όρασης. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και την δημιουργική απεικόνιση για να δείτε την αγάπη που θέλετε ήδη να εκδηλωθεί. Κρεμάστε στο χώρο σας πίνακες που αποτυπώνουν την αγάπη ή ζωγραφίστε μια εικόνα του να αποτυπώνει την ιδανική αγάπη για εσάς.

 3. Μετρήστε τις αγάπες σας
  Αντί να μετράτε όλους τους τρόπους που έχετε υποχωρήσει μετρήστε τις ευλογίες που έχετε πάρει από την αγάπη. Να έχετε στάση ευγνωμοσύνης για την αγάπη που έχετε παρά για αυτό που σας λείπει. Αυτό που μας συμβαίνει είναι πάντα αυτό στο οποίο εστιαζόμαστε. Εστιάστε στην έλλειψη και θα δημιουργήσετε περισσότερη έλλειψη. Καλύτερα να εστιάζετε λοιπόν στην αγάπη της οικογένειας, των φίλων σας, ή ακόμη και των κατοικίδιων ζώων σας. Δημιουργήστε ένα "ημερολόγιο ευγνωμοσύνης" μόνο για να σημειώνετε καθημερινές εκφράσεις αγάπης στη ζωή σας. Δώστε στον εαυτό σας ένα κομμάτι ροζ χαλαζία, τον κρύσταλλο της αγάπης άνευ όρων, κάθε φορά που αισθάνεστε άνευ όρων αγάπη.

 4. Φλερτάρετε
  Το φλερτ, απολαμβάνοντας τον εαυτό σας με την παρουσία ενός άλλου, είναι μια όμορφη και διασκεδαστική πρακτική για να ανοίξετε την καρδιά σας. Το φλερτ είναι μια θεϊκή γυναικεία ενεργειακή πρακτική. Φλερτάρετε με όλους από το σέρβις στο σουπερμάρκετ μέχρι εκείνο το άτομο που σας χαμογελά. Απολαύστε την αίσθηση του επιθυμητού και καλωσορίστε τον χορό του φλερτ στη ζωή σας.

 5. Χορέψτε
  Τόσο ο χορός με κάποιον άλλον, όσο και ο σόλο χορός είναι ιδανική πρακτική που σας εισάγει σε έναν κόσμο συναισθηματικής ευχαρίστησης. Η ευχαρίστηση θεωρείται ότι είναι η περιοχή του δεύτερου τσάκρα, αλλά αποτελεί ουσιαστικό μέρος του ανοίγματος του τσάκρα της καρδιάς σας. Ένας σέξι χορός με παρτενέρ είναι η σάλσα ή το ταγκό. Ένας σέξι χορό σόλο μπορεί να είναι ο  χορός της κοιλιάς για παράδειγμα.. Ο χορός αυξάνει την ικανότητά μας να είμαστε στη στιγμή, ένα βασικό στοιχείο της αγάπης. Βρείτε την ευχαρίστηση στο σώμα σας και απολαύστε την ομορφιά σας.

 6. Δεχτείτε
  Είστε σε θέση να δεχτείτε απλά πράγματα, όπως μια φιλοφρόνηση; Δεν μπορείτε να αγαπάτε, αν δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να αγαπηθεί. Μάθετε πώς να λαμβάνετε τα καλά πράγματα χωρίς να αισθάνεστε την ανάγκη αντίδρασης, γιατί η ερωτική μας ζωή αντικατοπτρίζεται σε αυτό. Δεν μπορείτε να είστε και τα δύο μισά της σχέσης, δότης και δέκτης συνεχώς, παίξτε και τον ρόλο αυτού που δέχεται μερικές φορές Ενεργοποιήστε τη θεϊκή θηλυκή ενέργεια, μαθαίνοντας να λαμβάνετε. Αντί να κυνηγάτε την αγάπη, χαρείτε το κυνηγητό.

 7. Αφήστε
  Έπεσαν πάνω στην καρδιά σας και έφαγαν τα συναισθήματά σας για πρωινό. Συμβαίνει σε όλους! Μην αφήσετε τις αρνητικές σχέσεις του παρελθόντος να κλέψουν το μέλλον σας. Εκκαθάριση του παρελθόντος και απελευθέρωση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσουμε.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter