astropedia.gr

Οι ανάδρομοι γενέθλιοι πλανήτες κατά Schulman

Οι ανάδρομοι γενέθλιοι πλανήτες κατά Schulman
Οι ανάδρομοι πλανήτες ανοίγουν ένα παράθυρο ιδανικής εμπειρίας όσο αφορά στη συνειδησιακή αντίληψη του εαυτού μας αλλά και της πραγματικότητας. Μπορεί βέβαια όταν έχουμε γενέθλιο ανάδρομο πλανήτη να μη μπορούμε να εκφράσουμε και να επικοινωνήσουμε καθαρά και με σαφήνεια τα θέματα που σχετίζονται με αυτόν αλλά εσωτερικά είμαστε ξεκάθαροι και αντιλαμβανόμαστε τα θέματα αυτά με έναν τέτοιο τρόπο που μας δίνει απαντήσεις ενώ οι άλλοι που δε συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία στην καλύτερη περίπτωση μας χαρακτηρίζουν απλά ‘ιδιαίτερους’ Εμάς βέβαια που έχουμε ανάδρομους αυτό δε μας νοιάζει βαθύτερα αλλά όσο να ’ναι μας δημιουργεί κάποια πρακτικά προβλήματα επικοινωνίας και επίτευξης στόχων.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Η θεωρία του Martin Schulman:
Σύμφωνα με τον Martin Schulman η ενέργεια ενός ανάδρομου γενέθλιου πλανήτη χωρίζεται σε τρεις φάσεις:

Φάση Ι:  Το άτομο στέλνει ενέργεια στο μέλλον και ‘δημιουργεί’ μια εικόνα για το τι θα ήθελε να ζήσει, βιώνοντας αυτή την εικόνα. Σε αυτή τη φάση το άτομο λειτουργεί τον ανάδρομο πλανήτη με θετικό μαγνητισμό.

Φάση ΙΙ:  Το άτομο στο παρόν του προσπαθεί να βιώσει πλήρως  την εικόνα που δημιούργησε και προ-κάλεσε αλλά έχει την αίσθηση ότι την έχει ξαναζήσει (όντως την βίωσε ενεργειακά στη φάση Ι) και έτσι έχει την αίσθηση της επανάληψης γεγονότων ή έχει ντεζά-βυ. Σε αυτή τη φάση το άτομο λειτουργεί τον ανάδρομο πλανήτη με θετικό και αρνητικό μαγνητισμό ταυτόχρονα. Συνεχίζει και εκπέμπει δηλαδή ενέργεια ώστε να ολοκληρώσει το βίωμα της εικόνας αλλά ταυτόχρονα παίρνει και ενέργεια προς τα μέσα για να μπορέσει να σκεφτεί και να κατανοήσει το γεγονός ότι η εικόνα του φαίνεται γνώριμη.

Φάση ΙΙΙ: Το άτομο επαναλαμβάνει τη φάση Ι προσμένοντας να ζήσει την εικόνα, την όποια όμως όντως έζησε κατά τη φάση ΙΙ. Σε αυτή τη φάση το άτομο χρησιμοποιεί αρνητικό μαγνητισμό καθώς προσπαθεί να απορροφήσει τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που βίωσε στη φάση ΙΙ τα οποία θα του ολοκληρώσουν την αρχική εικόνα που έφτιαξε στη φάση Ι. Στην τελευταία αυτή φάση το άτομο είναι πλήρως αποσυνδεδεμένο από την πραγματικότητα και εντελώς ακατανόητο για τους άλλους.

Η παραπάνω προσέγγιση του Schulman από το βιβλίο Retrogrades and Reincarnation παρουσιάζει στην ουσία τη λούπα που μπαίνουμε όλοι όσοι έχουμε ανάδρομους. Σε απλά Ελληνικά σημαίνει ότι τα άτομα με ανάδρομους πλανήτες έχουν μια διαφορετική αντίληψη του χρόνου και προσλαμβάνουν τα γεγονότα της ζωής τους μέσα από διαφορετικά φίλτρα ώστε να κάνουν την επεξεργασία και τον αποσυμβολισμό τους μέσα από το νοητικό επίπεδο. Ακόμη πιο απλά, πιστεύω ότι οι ανάδρομοι γενέθλιοι πλανήτες είναι η κρυμμένη δύναμη του ατόμου (σε αντίθεση με τους ευθύδρομους που είναι η εκπεφρασμένη δύναμη του ατόμου) και ότι δεν πρόκειται ούτε για κάτι αρνητικό ούτε για κάτι δυσοίωνο. Πρόκειται για κάτι ‘μαγικό’.

Το κλειδί στην πρακτικά λειτουργική χρήση του ανάδρομου πλανήτη βρίσκεται στη φάση ΙΙ, όταν το άτομο δηλαδή έχει την αίσθηση ότι ξαναζεί το παρελθόν του. Εκεί ακριβώς θεωρώ ότι χρειάζεται να εστιάσει στο περίφημο εδώ και τώρα. Οι ανάδρομοι πλανήτες συνδέονται πολύ με τον συνειδητό ή ασυνείδητο χειρισμό των μαγνητικών ρευστών και όταν το άτομο έχει κατά την πρώτη φάση ‘καλέσει τις δυνάμεις’ και έχει ‘κατασκευάσει την εικόνα’, έχει ήδη κάνει την ‘ενεργειακή δουλειά’.

Αν λοιπόν κατά τη διάρκεια της δεύτερης φάσης (αντί να εκπέμπει και να απορροφά ταυτόχρονα προσπαθώντας να κατανοήσει αυτό που συμβαίνει) απλά εστιάσει σε αυτό που συμβαίνει εδώ και τώρα, χωρίς να προσπαθεί να το συνδέσει με κάτι από το παρελθόν του (η αιώνια αναζήτηση νοήματος που μπορεί και να προκαλεί άγχος και χάσιμο χρόνου) τότε το άτομο θα μπορέσει και να βιώσει το γεγονός στην ολότητά του και να το αξιοποιήσει ανάλογα βέβαια με το συνολικό δυναμικό του χάρτη του. Τότε δηλαδή το άτομο παύει να επαναλαμβάνει τον χωροχρονικό κύκλο και τραβάει μια ευθεία γραμμή προς τα εμπρός.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 
 Newsletter