astropedia.gr

Όψεις Άρη & Αφροδίτης στη συναστρία!

Όψεις Άρη & Αφροδίτης στη συναστρία!
Σύμφωνα με το μύθο, ο Έρωτας γεννήθηκε από την Αφροδίτη και τον Άρη.
Εκτόξευσε τα βέλη του σε θεούς και θνητούς, κάνοντάς τους να ερωτεύονται.
Ο ίδιος ο Έρωτας τρυπήθηκε με το δικό του βέλος και ερωτεύτηκε τη θνητή Ψυχή.

Στην Αστρολογία, ο Άρης θεωρείται ο πλανήτης της δύναμης και της σεξουαλικότητας ενώ η Αφροδίτη η πλανήτης του έρωτα και της αγάπης. Στη συναστρία, οι όψεις μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη περιγράφουν τη χημεία και τη σεξουαλική συμβατότητα των συντρόφων. Ποτέ δεν θα πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά στα ζώδιά σας για να δείτε αν είστε σεξουαλικά συμβατοί. Επίσης, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ο Άρης και η Αφροδίτη από μόνοι τους δεν μπορούν να σας πουν αν η σχέση σας θα διαρκέσει ή ακόμη κι αν θα ξεκινήσει. Πρέπει να μελετηθούν κι άλλοι παράγοντες στη συναστρία σας. Σίγουρα όμως ο Άρης και η Αφροδίτη προσδιορίζουν την σεξουαλική έλξη μεταξύ σας καθώς και την κατανόηση των σεξουαλικών αναγκών του συντρόφου σας.

Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την επιθυμία σας να πάρετε και να δώσετε ευχαρίστηση, ό, τι σας αρέσει, πώς μπορείτε να διασκεδάσετε, πώς αγαπάτε. Σηματοδοτεί τη θηλυκή πλευρά της σεξουαλικότητας, την ομορφιά, τον τρόπο με τον οποίο θα δώσετε και θα πάρετε αγάπη καθώς και το είδος των σχέσεων που σας έλκουν. Στο Ωροσκόπιο μιας γυναίκας η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τον τρόπο που εκφράζει τη θηλυκότητά της, πώς συμπεριφέρεται κατά τη διάρκεια του σεξ και στις σχέσεις, τον τρόπο που δείχνει την αγάπη στο σύντροφό της. Στο χάρτη ενός άνδρα, η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει το είδος της γυναίκας που τον προσελκύει, τι θέλει από τις σχέσεις του, το πώς συμπεριφέρεται στις σχέσεις, καθώς και την πιο γλυκιά, την πιο τρυφερή πτυχή της προσωπικότητάς του.

Ο Άρης σηματοδοτεί τι θέλετε από τη ζωή και τον τρόπο με τον οποίο ενεργείτε για να πάρετε αυτό που θέλετε. Δείχνει τη σεξουαλική ορμή σας και πώς εκφράζεστε σεξουαλικά. Ο Άρης στο Ωροσκόπιο ενός άντρα αντιπροσωπεύει το πώς ο ίδιος εκφράζει τον ανδρισμό του, ο τρόπος που συμπεριφέρεται κατά την πράξη του σεξ και πώς προσεγγίζει το σεξ στη ζωή του. Στο χάρτη μιας γυναίκας, ο Άρης αντιπροσωπεύει τη σεξουαλική ορμή της, τι βρίσκει ελκυστικό σε έναν άντρα και το πώς θέλει να της συμπεριφέρεται ο σύντροφός της.

Όλες οι όψεις μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη στη συναστρία - σύνοδος, εξάγωνο, τρίγωνο, τετράγωνο και αντίθεση - είναι εξίσου ικανές να δώσουν σεξουαλική χημεία, αισθησιασμό και πάθος. Οι δυσαρμονικές όψεις δεν εμποδίζουν τη δημιουργία μιας σχέσης αλλά δημιουργούν μια δυναμική τάση η οποία παρέχει την αναγκαία τόνωση και κρατά τα πράγματα ενδιαφέροντα. Η έλλειψη οποιασδήποτε όψης μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη είναι ίσως πιο πιθανό να οδηγήσει σε έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας ή αδιαφορία από τον έναν ή και τα δύο μέρη της σχέσης.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα 
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Διαβάστε παρακάτω την ερμηνεία των όψεων μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη στη συναστρία.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη
Είναι σίγουρο ότι το βέλος του θεού Έρωτα σας έχει χτυπήσει. Αυτή είναι ίσως η πιο σεξουαλικά δυναμική και μαγνητική όλων των όψεων στη συναστρία καθώς δείχνει το πιο ακαταμάχητο, το πιο ηλεκτρισμένο πάθος απ’ όλες. Έχετε μια σχεδόν ακαταμάχητη σεξουαλική έλξη ο ένας προς τον άλλον και από την αρχή της γνωριμίας σας, νιώθετε κάτι περισσότερο από φίλοι. Το καλύτερο πράγμα με αυτή την όψη είναι ότι αυτή η ένταση του πάθους δεν πρόκειται ποτέ να εξασθενίσει! Έχετε μια πραγματικά συναισθηματική και βαθιά σχέση και η σεξουαλική ζωή σας θα είναι ικανοποιητική ακόμα κι αν περάσουν αρκετά χρόνια. Ταιριάζετε σεξουαλικά καθώς η Αφροδίτη χαρίζει την αγάπη και τον αισθησιασμό της ενώ ο Άρης τη δύναμη και το πάθος του. Είστε τυχεροί που είστε σε μια τέτοια αμοιβαία ικανοποιητική σχέση.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο ή εξάγωνο με τον Άρη
Αυτές οι όψεις δείχνουν έντονη σεξουαλική χημεία μεταξύ σας αλλά μπορεί να μην δείχνουν άμεση έλξη του ενός προς τον άλλο. Θα πρέπει να βρεθείτε μαζί για να συνειδητοποιήσετε ότι ταιριάζετε σεξουαλικά. Σας αρέσει ο σεξουαλικός πειραματισμός και διδάσκετε ο ένας στον άλλον νέα πράγματα. Μπορείτε να εκφράσετε άνετα τις σεξουαλικές επιθυμίες σας και είστε σεξουαλικά συμβατοί. Η Αφροδίτη μπορεί να δείξει στον Άρη πώς να είναι πιο ευγενικός στο τρόπο συμπεριφοράς του ενώ ο Άρης από την άλλη πλευρά, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια την αγάπη της Αφροδίτης και να συνειδητοποιήσει την αξία και τη γοητεία της. Ακόμη κι αν η σχέση τελειώσει, είναι πιθανό να παραμείνετε φίλοι σε όλη σας τη ζωή.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη
Τα ετερώνυμα έλκονται και αυτή η όψη είναι σημάδι έντονης σεξουαλικής έλξης. Μπορεί όμως να σημαίνει και συγκρούσεις ανάμεσα στις επιθυμίες του Άρη και σε αυτά που μπορεί να δώσει η Αφροδίτη στη σχέση. Μερικές φορές, ο Άρης μπορεί να φανεί αναίσθητος, εγωιστής και επιθετικός στην Αφροδίτη και κατ’ επέκταση η Αφροδίτη, περιστασιακά, δεν θα ικανοποιεί τις επιθυμίες και τις ανάγκες του Άρη. Όταν αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί θετικά, είναι πολύ καυτός και παθιασμένος. Όταν όμως δεν λειτουργεί, υπάρχουν θυμός, ένταση και ζήλια. Επίσης, όταν ο ένας από σας νιώθει έντονη σεξουαλική επιθυμία, ο άλλος είναι απόμακρος και το αποτέλεσμα είναι η ζήλια και μια προσπάθεια από την πλευρά του ενός ερωτικού συντρόφου να κυριαρχήσει στον άλλον. Ενώ έχετε μια καλή σεξουαλική σχέση, η σχέση σας μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιες διακυμάνσεις.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη
Αυτή είναι μια έντονη σεξουαλική όψη, και το πάθος μεταξύ σας είναι αναμφισβήτητο. Ωστόσο είναι πιθανό ότι θα παγώσει με την πάροδο του χρόνου. Θα πρέπει να κρατήσετε τη σχέση ζωντανή και ενδιαφέρουσα, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος της απιστίας. Αυτή η όψη δείχνει σεξουαλική ένταση και σε ορισμένες περιπτώσεις έντονες διαμάχες. Ο Άρης κυβερνά την αρσενική ενέργεια και η Αφροδίτη κυβερνά τη θηλυκή ενέργεια και το τετράγωνο μεταξύ των δύο πλανητών δείχνει ένταση και ανταγωνισμό. Με αυτή την όψη κάποιος από τους δυο σας  αισθάνεται ότι δίνει περισσότερα από τον άλλον και δεν ικανοποιούνται οι σεξουαλικές ανάγκες του. Άλλες φορές θα νιώθετε έντονη σεξουαλική ενέργεια και σε άλλες περιπτώσεις, άγχος, απογοήτευση, θυμό και σεξουαλικές δυσκολίες. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν εξαιτίας της ανεξέλεγκτης ζήλιας του Άρη η οποία οδηγεί σε μια επιθετική συμπεριφορά κι αυτό διότι η Αφροδίτη αισθάνεται έλλειψη ενδιαφέροντος για τα συναισθήματά της. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν και στα οικονομικά λόγω μη συνετής διαχείρισης.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter