astropedia.gr

Η Αφροδίτη στα ζώδια δείχνει το τρόπο που αγαπάς!

Η Αφροδίτη στα ζώδια δείχνει το τρόπο που αγαπάς!
Η Αφροδίτη στα ζώδια, δείχνει το τρόπο που αγαπάς!

Η Αφροδίτη είναι γνωστό σε όλους σας ότι είναι ο πλανήτης του έρωτα, της αγάπης και του ρομαντισμού, οπότε η θέση της στο γενέθλιο χάρτη σας είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για την αξιολόγηση του τρόπου που εκδηλώνετε την αγάπη σας σε μια ερωτική σχέση. Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη σας μπορεί να σας πει πώς συμπεριφέρεστε στις σχέσεις και πώς αγαπάτε. Στη συναστρία, η Αφροδίτη σε ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), εναρμονίζεται με τα άλλα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), η Αφροδίτη σε ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) εναρμονίζεται με τα άλλα ζώδια της Γης και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς), η Αφροδίτη σε ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) εναρμονίζεται με τα άλλα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ενώ η Αφροδίτη σε ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) βρίσκει συναισθηματική ισορροπία με τα άλλα ζώδια του Νερού και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πότε λοιπόν είναι η κατάλληλη
χρονική περίοδος για να κάνεις επανασύνδεση;      

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699  
 
 
   • Εσείς λοιπόν πώς αγαπάτε; Δείτε, αν δεν γνωρίζετε τη θέση της γενέθλιας Αφροδίτης σας στον δωρεάν αστρολογικό χάρτη και μάθετε!εδώ
 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Είστε παθιασμένοι και εκδηλωτικοί όταν πρόκειται να δείξετε την αγάπη σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν πρόκειται να χάσετε την ευκαιρία για να σας ξεφύγει και κυνηγάτε το θήραμά σας. Επίσης έχετε την τάση να ερωτεύεστε άτομα που αντανακλούν τον ίδιο σας τον εαυτό. Μερικές φορές είστε τόσο ίδιοι με το πρόσωπο που αγαπάτε, είναι ο καθρέφτης σας. Ο παρορμητικός τρόπος που ερωτεύεστε οδηγεί συχνά σε απογοήτευση καθώς με την πάροδο του χρόνου συνειδητοποιείτε ότι αυτό το πρόσωπο δεν ήταν ακριβώς αυτό που περιμένατε ή διαπιστώνετε ότι η αρχική συγκίνηση του κυνηγιού έχει εξανεμιστεί τη στιγμή που πήρατε αυτό που θέλατε. Είστε εγωκεντρικοί και πολύ σεξουαλικοί αλλά λόγω της έλλειψης ψυχραιμίας σας ανακύπτουν προβλήματα στις σχέσεις σας.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Είστε ιδιαίτερα αισθησιακοί και έχετε έντονες σεξουαλικές παρορμήσεις τις οποίες όμως τις εκδηλώνετε αργά. Έλκεστε από άτομα τα οποία τα βρίσκετε όμορφα και έχουν μια καλή οικονομική επιφάνεια. Ερωτεύεστε κάποιον ο οποίος απευθύνεται στις αισθήσεις σας και έλκεστε από τις όμορφες μυρωδιές και μια καλή και περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση. Εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας όταν βρίσκεστε σε έναν άνετο και οικείο για εσάς χώρο, κάτω από τους ήχους μιας απαλής μουσικής ή σε ένα πολυτελές μέρος. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με το σύντροφό σας, προσπαθείτε για τη σχέση σας, χάρη στην επιμονή και την υπομονή σας, και δεν διαλύετε εύκολα τις σχέσεις σας.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Θεωρήστε ερωτύλοι που θέλετε να ζήσετε τον έρωτα και τη ζωή και συνήθως αλλάζετε συχνά ερωτικούς συντρόφους ή, στην καλύτερη περίπτωση, επιδιώκετε να έχετε ποικιλία και εκπλήξεις στη σχέση σας, δεν μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα για το υπόλοιπο της ζωής σας. Ξέρετε πολύ καλά τον τρόπο να εκφραστείτε και πώς να επικοινωνείτε με τους άλλους, είστε ευχάριστοι και συνήθως λέτε αυτό θέλουν να ακούσουν οι άλλοι. Γράφοντας τα συναισθήματά σας ή ακόμα μιλώντας ποιητικά, κάνει τους άλλους να σας ερωτεύονται. Ωστόσο μερικές φορές, χρησιμοποιείτε τις επικοινωνιακές ικανότητές σας, με όχι και τόσο τίμια μέσα. Η ευγλωττία και η πειθώ σας έχουν σκοπό κάποιες φορές να ικανοποιήσετε τις εγωιστικές ανάγκες σας.
 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Εσείς δεν θα πείτε εύκολα τη λέξη «σ’ αγαπώ». Η αληθινή αγάπη για σας είναι πάντα σοβαρή και μακροχρόνια. Δείχνετε έντονη στοργή και τρυφερότητα στο σύντροφό σας που κατά κάποιον τρόπο τον δεσμεύεται ώστε να μείνει μαζί σας για πάντα. Βλέπετε σε κάθε σύντροφο που συναντάτε την οικογένεια, ιδιαίτερα αν μεγαλώσατε χωρίς τον έναν από τους γονείς σας ή αν οι γονείς σας ήταν αμελείς και αδιάφοροι. Έχετε μια έντονη λαχτάρα για μια σταθερή σχέση και κάνετε τα πάντα για να δημιουργήσετε συναισθηματική εγγύτητα και οικειότητα. Εάν οι ανάγκες σας σε μια σχέση δεν πληρούνται κλείνεστε στο καβούκι σας και απομονώνεστε. Είστε επίσης πολύ συναισθηματικοί και προσκολλημένοι στο παρελθόν. Θα κρατήσετε τα πράγματα που έχουν ιδιαίτερη σημασία για σας ακόμη και αν οι αναμνήσεις δεν ήταν και τόσο ευχάριστες.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ
Είστε πολύ γενναιόδωροι στα συναισθήματά σας και αναζητάτε την προσοχή των γύρω σας. Θέλετε να νιώθετε ελκυστικοί και επιθυμητοί, γι’ αυτό δίνετε ιδιαίτερη σημασία στα ρούχα σας, τα κοσμήματά σας, τα παπούτσια σας ή οτιδήποτε άλλο σας κάνει ελκυστικούς. Σας αρέσουν οι φιλοφρονήσεις και οι κολακείες και δείχνετε αμέριστα την αγάπη σας στο πρόσωπο που έχετε δίπλα σας, τον οποίο κυριολεκτικά λατρεύετε. Δείχνετε ανοχή σε τυχόν αρνητικά ζητήματα και είστε πολύ καλόκαρδοι, εκφραστικοί και συναισθηματικοί. Ερωτεύεστε έντονα και με πάθος, αγνοώντας τις περισσότερες φορές τον χαρακτήρα του ατόμου και θαυμάζετε την εξωτερική εμφάνιση, δίνοντας περισσότερη σημασία στη σεξουαλική έλξη.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Αν και είστε συναισθηματικοί δεν εκδηλώνετε εύκολα τα συναισθήματά σας και τις περισσότερες φορές περνάτε από δοκιμασίες το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αν είναι ο «τέλειος» για να μείνει στη ζωή σας. Απορροφάστε στη σκέψη για το τι και ποιόν πραγματικά θεωρείτε ότι είναι σημαντικά στη ζωή σας και τι πρέπει να κάνετε για να κρατήσετε τη σχέση μακροπρόθεσμα. Δύσκολα πλησιάζετε συναισθηματικά τους άλλους πράγμα το οποίο οδηγεί κάποιες φορές σε παρεξηγήσεις. Αναλύετε τους ανθρώπους που συναντάτε με αποτέλεσμα να ασκείτε κριτική πράγμα το οποίο μπορεί να ενοχλήσει κάποιους. Μερικές φορές είστε μοναχικοί. Μπορεί να θέλετε μια σχέση αλλά ταυτόχρονα την αποφεύγετε επειδή διαπιστώσετε ότι δεν είναι η τέλεια για εσάς.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ
Σας ενδιαφέρει πολύ το πώς σας βλέπει το αντίθετο φύλο και συνήθως συσχετίζεστε με άτομα που έχουν μια καλή κοινωνική θέση. Έχετε μια έμφυτη γοητεία να αιχμαλωτίζετε τους άλλους ανθρώπους και κάποιες φορές βλέπετε τη θετική πτυχή της προσωπικότητας του συντρόφου σας με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε όταν αποδειχθεί ότι δεν ήταν όπως αναμενόταν. Αυτός είναι κι ο λόγος που συνήθως αλλάζετε ερωτικούς συντρόφους, επειδή δεν βρίσκετε τον σωστό. Έχετε υψηλά πρότυπα στην αγάπη και σε ό, τι θεωρείτε ότι είναι «όμορφο» και εξαιτίας αυτού μπορεί να προκαλείτε συγκρούσεις στη σχέση σας. Με μια φράση, αν έχετε την Αφροδίτη σας στο Ζυγό, είστε ερωτευμένοι με τον έρωτα!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ
Είστε έντονα μαγνητικοί και παθιασμένοι και θέλετε να έχετε τον έλεγχο της σχέσης. Γίνεστε ζηλιάρηδες και κτητικοί, φτάνοντας πολλές φορές στα άκρα. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας, σας ανήκει ψυχή και σώμα, και κάνετε τα πάντα για να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Αν θέλετε πολύ κάποιον, θα συνεχίσετε να τον πολιορκείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρειάζονται πολλά να κάνει κανείς για να σας εντυπωσιάσει αφού απεχθάνεστε την επιπολαιότητα. Όλα θα πρέπει να είναι αληθινά, διαφορετικά θα υπάρξουν προβλήματα. Επειδή είστε πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, πληγώνεστε εύκολα από τα σκληρά λόγια και την απόρριψη, αν νοιάζεστε για κάποιον. Συνήθως δεν το ξεχνάτε ποτέ. Μπορεί να ξεχάσετε ό, τι ειπώθηκε ή την κατάσταση, αλλά θα θυμάστε πάντα το πώς αισθανθήκατε.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
Δεν θα αλλάξετε ποτέ τον εαυτό σας για έναν ερωτικό σύντροφο. Αν και είστε ευμετάβλητοι στα συναισθήματά σας, υπερασπίζεστε τις αξίες σας και ιδιαίτερα την ειλικρίνεια. Δεν είστε και τόσο πιστοί, όμως δεν θα πείτε ποτέ σκόπιμα ψέματα για να διατηρήσετε την ειρήνη και την αρμονία σε μια σχέση. Αν κάτι πάει στραβά, είναι βέβαιο ότι θα μιλήσετε ειλικρινά. Αυτή η ειλικρίνειά σας μπορεί να γίνει πρόβλημα στις σχέσεις σας καθώς πληγώνει τα συναισθήματα των άλλων, διότι ακόμη και αν πραγματικά νοιάζεστε, μερικές φορές δεν καταλαβαίνετε πόσο αρνητικά μπορεί να επηρεάσει το δυναμικό της σχέσης σας. Αναζητάτε την ανεξαρτησία και την ελευθερία στη σχέση σας, δεν θα μπορούσατε ποτέ να ανεχτείτε κάποιον να σας ελέγχει. Χρειάζεστε προσωπικό χρόνο και χώρο και επίσης, δεν μπορείτε να αναλώνετε τον περισσότερο χρόνο σας με το σύντροφό σας.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Είστε παραδοσιακοί και συντηρητικοί στον έρωτα. Θέλετε ο σύντροφός σας να έχει ήθος, σεβασμό και αξιοπρέπεια. Έχετε συγκεκριμένα πρότυπα για το τι ψάχνετε σε μια σχέση. Σας αρέσει ο σύντροφός σας να εξαρτάται από εσάς και να έχει μια καλή κοινωνική θέση. Αναζητάτε τη δύναμη και την κοινωνική καταξίωση, ο σύντροφός σας να έχει μια καλή οικονομική επιφάνεια. Είστε πολύ σταθεροί και δεν κάνετε πολλές σχέσεις. Χρειάζεστε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να χτίσετε μια σχέση και κάνετε τα πάντα για να διαρκέσει πολύ. Είστε πολύ πιστοί και σπάνια θα απατήσετε το σύντροφό σας.   

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Δεν εκφράζετε τα συναισθήματά σας και αναζητάτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Οι σχέσεις σας συνήθως εμπλέκονται με τις φιλίες σας καθώς ψάχνετε ένα σύντροφο ο οποίος θα είναι πρώτα φίλος σας, ίσως ο καλύτερος φίλος σας, και μετά εραστής σας. Δεν θέλετε κάποιον να είναι εξαρτημένος από εσάς και συμπεριφέρεστε κάποιες φορές φιλικά στη σχέση σας και όχι σαν σύντροφος. Συνήθως αναμιγνύετε την αγάπη με τη φιλία και κάνετε τα πάντα για να προσφέρετε στο σύντροφό σας και να του συμπαρασταθείτε στις δυσκολίες στη ζωή του. Θέλετε χρόνο για να μοιραστείτε με κάποιον την προσωπική σας ζωή.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ
Είστε τόσο πολύ συναισθηματικοί που αγαπάτε σοβαρά και βαθειά, έτοιμοι να θυσιαστείτε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και δένεστε με πρόσωπα και πράγματα που σας θυμίζουν το παρελθόν. Ακόμη κι αν η σχέση είναι απελπιστικά αρνητική, είστε τόσο προσκολλημένοι σε αυτή, προσπαθώντας να κάνετε τα πράγματα καλύτερα μέχρι να διαπιστώσετε την πραγματικότητα της κατάστασης. Κρίνετε από την εξωτερική εμφάνιση και όχι από το εσωτερικό της ψυχής, σε σημείο που ακόμα κι αν το αντικείμενο του πόθου σας έχει κάνει φρικτά πράγματα στο παρελθόν, τα παραβλέπετε. Σας αρέσει να εκτιμάστε για ό, τι προσφέρετε, ακόμα κι αν είναι ασήμαντα πράγματα. 

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter