astropedia.gr

Αστρολογικές ενδείξεις απιστίας

Αστρολογικές ενδείξεις απιστίας
Γιατί οι άνθρωποι απατάνε; Ποια είναι η αλήθεια για την απιστία; Πώς νιώθετε όταν σκέφτεστε ότι ο σύντροφός σας πιθανόν να σας απατά; Μήπως ανησυχείτε ότι θα απατήσετε εσείς το σύντροφό σας;

γράφει η Ελεονώρα Κωνσταντινίδη

Κάθε ζευγάρι, σε κάποιο σημείο, αντιμετωπίζει το φόβο της απιστίας. Δεν έχει σημασία το πόσο ισχυρή είναι η σχέση, ο καθένας από εμάς έχει έρθει αντιμέτωπος με μια εσωτερική ανησυχία αν θα αντιμετωπίσει μια πιθανή απιστία. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν απατάνε επειδή αισθάνθηκαν σωματική έλξη με κάποιον ή επειδή θέλουν σεξ. Αν και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι συγχέουν το σεξ με την αγάπη, ειδικά οι γυναίκες, όταν κάνουν σεξ αισθάνονται πιο σημαντικές, πιο εξαρτημένες, ενώ ο άντρας λέει: «αν κάνει σεξ μαζί μου, με αγαπάει».

Υπάρχουν πολλές αρνητικές συνέπειες όταν το άτομο ζει με τον φόβο της εξαπάτησης από το πρόσωπο που αγαπά. Όταν φοβάται την εξαπάτηση, πώς συμπεριφέρεται; Με έλεγχο, επιθέσεις, κριτική και θυματοποίηση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, όλα αυτά οδηγούν σε περαιτέρω απομάκρυνση από το σύντροφό του. Όταν δεν εμπιστεύεστε το σύντροφό σας αισθάνεστε άχρηστοι, ότι δεν αγαπιέστε. Κανείς δεν θέλει να αισθάνεται ότι τον αμφισβητούν και τον απορρίπτουν. Τι θα συμβεί ως αποτέλεσμα;

Το άτομο θα υπερασπιστεί και θα προστατεύσει τον εαυτό του, το οποίο δημιουργεί ένα καταστροφικό φαύλο κύκλο ανισορροπίας στη σχέση. Υπάρχουν η σωματική, η ψυχική και η συναισθηματική απιστία. Είναι όλα απιστία. Εάν είστε παντρεμένοι και αναλώνετε την ψυχική και συναισθηματική σας ενέργεια σε ένα άλλο άτομο, δεν μπορείτε πλέον να δώσετε συναίσθημα στο μόνιμο σύντροφό σας. Ένας άλλος ευρέως διαδεδομένος μύθος είναι ότι δεν υπάρχει εξαπάτηση αν δεν υπάρχει σεξ.

Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Η συναισθηματική εξαπάτηση μπορεί να είναι πολύ χειρότερη από τη σεξουαλική εξαπάτηση διότι έχει την ικανότητα να ταρακουνά συθέμελα τη σχέση. Τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να μην μπορείτε να ικανοποιήσετε τις συναισθηματικές ανάγκες του συντρόφου σας.

Παρακάτω παραθέτω μερικές από τις βασικές όψεις στο γενέθλιο χάρτη που μπορεί να υποδεικνύουν απιστία. Ωστόσο, οι όψεις αυτές από μόνες τους δεν εγγυώνται απιστία. Θα πρέπει να συνυπάρχουν πολλές ταυτόχρονα για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι το άτομο είναι άπιστο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  

Ποια είναι η αλήθεια για την απιστία;
Μαθε τα πάντα για την σχέση σου  

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 


  • Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη
Αυτή η όψη ισχύει ιδιαίτερα για τους άνδρες καθώς η Σελήνη και η Αφροδίτη είναι θηλυκοί πλανήτες και σε αντρικό ωροσκόπιο δείχνουν το είδος της ερωτικής συντρόφου που επιθυμεί ο άντρας. Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά μας και ό,τι μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς ενώ η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει το πώς δίνουμε και παίρνουμε αγάπη.
 
Όταν αυτοί οι πλανήτες βρίσκονται σε όψη τετραγώνου μεταξύ τους, οι συναισθηματικές ανάγκες του ατόμου είναι σε σύγκρουση σε σχέση με το τι επιθυμεί από την αγάπη. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα καθώς είναι δύσκολο για το άτομο να έχει δύο διαφορετικές ανάγκες και να πληρούνται από ένα μόνο άτομο.

Για παράδειγμα, η Σελήνη στον Κριό σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Από τη μία πλευρά, το άτομο συναισθηματικά ικανοποιείται από επιθετικές, ευθείες και παθιασμένες γυναίκες. Ωστόσο, η επιθετικότητα και το πάθος της Σελήνης στον Κριό δεν συμφωνούν με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω η οποία προτιμά σταθερούς και χωρίς γκρίνια συντρόφους.

Ως αποτέλεσμα, το άτομο δυσκολεύεται να βρει μία σύντροφο η οποία να ικανοποιεί ταυτόχρονα τις ανάγκες της Σελήνης και της Αφροδίτης του και μπορεί να επιλέξει να έχει δύο συντρόφους: αυτή που τον κάνει να αισθάνεται συναισθηματικά ασφαλή και αυτή που του βγάζει στην επιφάνεια το πάθος του.
 
  • Η Αφροδίτη σε δυσαρμονική όψη (σύνοδο, τετράγωνο, αντίθεση) με τον Ουρανό.
  • Ο Ουρανός στον 7ο οίκο.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της ελευθερίας, της εξέγερσης και των απρόβλεπτων καταστάσεων. Όταν είναι σε δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη ή στον 7ο οίκο ποθεί την ελευθερία, την ποικιλία και τον ενθουσιασμό στις σχέσεις. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν να «ηρεμήσει» σε μια «κανονική» σχέση λόγω των παραπάνω λόγων.

Μία σταθερή σχέση μπορεί να τον κάνει να αισθάνεται περιορισμένος, να νιώθει ανία και πλήξη ή μπορεί να ποθεί συνεχώς το πάθος στις σχέσεις του. Η αρχική αίσθηση του ενθουσιασμού σε μια σχέση χάνεται με το πέρασμα του χρόνου, το ενδιαφέρον του για το σύντροφό του μειώνεται σταδιακά και μπορεί να αναζητήσει τον ενθουσιασμό έξω από τη σχέση.

  • Η Αφροδίτη σε δυσαρμονική όψη (σύνοδο, τετράγωνο, αντίθεση) με τον Ποσειδώνα.
  • Η Αφροδίτη στους Ιχθύς. 
  • Ο Ποσειδώνας στον 7ο οίκο.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις διαφαίνεται η εξιδανίκευση των συντρόφων καθώς το άτομο έχει μια ιδεαλιστική άποψη των σχέσεων και της αγάπης και είναι σε μια συνεχή αναζήτηση για την αδελφή ψυχή του. Ονειροπολεί τον ιδανικό σύντροφό του και το είδος του συντρόφου που οραματίζεται δεν είναι ρεαλιστικό. Απαιτείται προσπάθεια και συμβιβασμός, αλλά συχνά δημιουργεί συγκρούσεις.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κρατήσουν μια σταθερή σχέση. Ονειρεύονται την ιδανική σχέση και όταν έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα, επιλέγουν να φύγουν ήσυχα από τη σχέση, αφήνοντας το σύντροφό τους να αναρωτιέται γιατί όλα πήγαν στραβά. Έλκονται από το ανέφικτο. Ζουν με την φαντασία γιατί ποτέ δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πραγματικότητα όταν κάνουν μια πραγματική σχέση.
 
Αρκετές φορές παίζουν το ρόλο της «άλλης γυναίκας» ή του «άλλου άντρα». Ζουν με το ρομαντισμό και τη φαντασία χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθούν με τη σκληρή προσπάθεια που απαιτεί η πραγματικότητα. Ομοίως, τα άτομα με την Αφροδίτη στους Ιχθύς θεωρούνται άπιστοι για τον ίδιο λόγο. Όταν δουν την πραγματικότητα, φεύγουν μακριά από το σύντροφό τους και πέφτουν στην αγκαλιά κάποιου άλλου. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς δεν θα είναι ειλικρινής για την απιστία της και για να μην πληγώσει το σύντροφό της δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι ήταν άπιστη. Παίζει το θύμα και τον αθώο, αναφωνώντας συχνά: «ποιος, εγώ;», ενώ σπάνια θα αφήσει πρώτη το σύντροφό της.

  • Η Αφροδίτη στους Διδύμους.
Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο το οποίο ποθεί την ποικιλία και βαριέται εύκολα. Αυτή η Αφροδίτη πρέπει να κινηθεί, να πειραματιστεί και να επικοινωνεί με το σύντροφό της προκειμένου να είναι ευτυχισμένη. Οι Δίδυμοι είναι δυαδικό ζώδιο, πράγμα το οποίο αντικατοπτρίζει τον διπλό χαρακτήρα τους. Για την Αφροδίτη στους Διδύμους, αυτό σημαίνει δύο σχέσεις.

Οι Δίδυμοι είναι ένα μεταβλητό ζώδιο, οπότε μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές καταστάσεις έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν δύο σχέσεις με σχετική ευκολία. Στην Αφροδίτη στους Διδύμους αρέσει να φλερτάρει και επειδή κυβερνάται από τον Ερμή, έχει σίγουρα το δώρο της επικοινωνίας και είναι ταλαντούχα στο να γοητεύσει με τα λόγια της.

  • Η Σελήνη στον Κριό.
Αυτή η Σελήνη είναι συχνά άπιστη εξαιτίας του πάθους και του παρορμητισμού της, οπότε απατά χωρίς να σκεφτεί τις πιθανές συνέπειες για τις ενέργειές της υπέρ της στιγμιαίας ικανοποίησης. 


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.