astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Πλούτωνα να ευθυδρομεί στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και με το δεύτερο κύμα εκλείψεων του έτους, αυτός ο μήνας δημιουργεί για το ζώδιό σου ένα μοτίβο που αποκαλύπτει σημαντικές αλλαγές και δημιουργεί την ανάγκη να δράσεις και να πάρεις αποφάσεις στον τομέα της καθημερινότητας και στο πώς είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς τον χρόνο σου για να βελτιώσεις την αποτελεσματικότητά σου σε σχέση τόσο με τις ευθύνες σου αλλα και την πνευματική σου ισορροπία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο μήνας φέρνει σημαντικές συνειδητοποιήσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα και κατά πόσο οι υποχρεώσεις σου αφήνουν περιθώριο για να ικανοποιήσεις προσωπικές επιθυμίες και σχέδια.

Πιο αναλυτικά, στις 5 του μήνα ο κυβερνήτης σου αφήνει την Παρθένο και εισέρχεται στον Ζυγό, ενώ λίγες μέρες μετά, στις 9 του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο. Το πρώτο κομμάτι του μήνα λοιπόν σε βάζει σε διαδικασία να επικοινωνήσεις περισσότερο, να θέλεις να συζητήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και να εκφράσεις τις επιθυμίες, τις σκέψεις και τις ανάγκες σου, ενώ ταυτόχρονα έρχεσαι πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα τα οποία σε χρειάζονται και εσύ θέλεις να προσφέρεις τον χρόνο σου, τις ιδέες σου ή την υποστήριξή σου.

Ο Άρης περνά στις 12 του μήνα στον Σκορπιό και πλέον μέσα από τον έκτο ηλιακό σου οίκο σε ενεργοποιεί στην καθημερινότητά σου και αισθάνεσαι ότι έχεις την δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται να διεκπεραιώσεις κάθε μικρή ή μεγάλη υποχρέωση, ενώ γίνεσαι ιδιαίτερα ενεργητικός και δραστήριος και σε θέματα εργασίας και παραγωγικότητας. Φρόντισε να προσέξεις όμως την υγεία σου και μην εξαντλείς τον εαυτό σου πέρα από τις πραγματικές σου δυνάμεις.

Αργότερα, στις 22 του μήνα, ο Ερμής θα αλλάξει και πάλι ζώδιο και προχωρώντας στον Σκορπιό και σε συνδυασμό με την είσοδο του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 23, το κλίμα σε βοηθά να φέρεις σε ισορροπία την επαγγελματική σου καθημερινότητα με την προσωπική σου ζωή και τώρα μπορείς με αρκετά καθαρό μυαλό να βρεις έξυπνους τρόπους για να ολοκληρώνεις τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου χωρίς αυτό να λειτουργεί εις βάρος του προσωπικού σου χρόνου. Είναι διάστημα που μπορείς να προωθήσεις επαγγελματικές ιδέες και σχέδια που και σε ευνοούν και σου λύνουν τα χέρια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό στις 14 του μήνα ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά σου σχέδια ή με τα παιδιά σου και θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε αποφάσεις και στην γενικότερη στάση που θα κρατήσεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η έκλειψη της Σελήνης στον Ταύρο στις 28 του μήνα φέρνει αναστάτωση, αλλά και σημαντικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν κρυφούς παράγοντες, εργασία και υγεία και αυξάνει το άγχος σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κάποιες από τις εξελίξεις που περιμένεις στα εργασιακά σου θέματα μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε αναμονή, αλλά αυτόν τον μήνα εσύ είσαι πολύ πιο δημιουργικός και δραστήριος με αποτέλεσμα να έχεις ιδέες που τις εφαρμόζεις και φέρνουν θετικά αποτελέσματα που σε βοηθάνε να πας ένα βήμα παραπέρα την καριέρα σου ή έστω να δημιουργήσεις την βάση που χρειάζεται για να γίνε αυτό στο μέλλον. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με τρίτα πρόσωπα και φορείς, φρόντισε να είσαι σωστός με τις εκκρεμότητες και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Κάλεσε τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Θετικός, δραστήριος και ζωντανός είναι ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή καθώς τώρα είσαι ή νιώθεις ότι είσαι πιο ελεύθερος και άνετος να εκφράσεις τις ανάγκες σου και να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις χωρίς περιορισμούς και ενοχές, αλλά σίγουρα χρησιμοποιώντας την διπλωματία και την γοητεία που ξέρεις ότι ασκείς στους άλλους. Αν είσαι μόνος και έχεις περιπέτειες, αυτή την περίοδο φρόντισε να προσέξεις και να μείνεις μακριά από πρόσωπα ή πρακτικές που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σου, ενώ αν είσαι σε μια σχέση, τότε ο έρωτας, το παιχνίδι και η αδρεναλίνη βοηθάνε την σχέση να προχωρήσει πιο θετικά και να αφήσετε πίσω σας αρνητικά σημεία και προβλήματα του παρελθόντος. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.