astropedia.gr

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Πλούτωνα να ευθυδρομεί στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και με το δεύτερο κύμα εκλείψεων του έτους, αυτός ο μήνας δημιουργεί για το ζώδιό σου ένα μοτίβο που αποκαλύπτει σημαντικές αλλαγές και δημιουργεί την ανάγκη να δράσεις και να πάρεις αποφάσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου και να σκεφτείς κατά πόσο αυτές συμβαδίζουν με το φιλοσοφικό ή αξιακό σου σύστημα και άρα σε καλύπτουν ή σε εκφράζουν ολιστικά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο μήνας φέρνει σημαντικές συνειδητοποιήσεις και αλλαγές στις ευθύνες που έχεις αναλάβει και αρχίζεις να αξιολογείς την ενέργεια που δαπανάς σε καριέρα και υποχρεώσεις σε σχέση με την υγεία σου.

Πιο αναλυτικά, στις 5 του μήνα ο Ερμής αφήνει την Παρθένο και εισέρχεται στον Ζυγό, ενώ λίγες μέρες μετά, στις 9 του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα λοιπόν ασχολείσαι επισταμένως με κάθε υποχρέωση και εκκρεμότητα που υπάρχει και βρίσκεις έξυπνους και λειτουργικούς τρόπους για να διεξάγεις το καθημερινό σου πρόγραμμα, να διεκπεραιώσεις τα καθήκοντά σου στην εργασία αλλά με τέτοιο τρόπο που να μην πιέζεσαι και όλα τα παραπάνω να μην λειτουργούν εις βάρος του προσωπικού σου χρόνου και της ανάγκης σου για ξεκούραση και ισορροπία πνεύματος. Και αυτό γιατί τώρα είναι μια περίοδος που σε ενδιαφέρει να περάσεις όμορφα, να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου σχέδια, να χαλαρώσεις, να δημιουργήσεις, αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με το προσωπικό-αισθηματικό κομμάτι που ίσως να είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα το τελευταίο διάστημα.

Ο Άρης περνά στις 12 του μήνα στον Σκορπιό και πλέον μέσα από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο σε ενεργοποιεί έντονα τόσο σε θέματα σχέσης, όσο και στα επαγγελματικά σου μέσα από διεργασίες και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις άμεσα με πελάτες ή συνεργάτες σου. Η δύναμη και η αποφασιστικότητα του συντρόφου αυτή την περίοδο αυξάνονται και καλείσαι να ακολουθήσεις πιθανότατα πιο γρήγορους ρυθμούς από το συνηθισμένο.

Αργότερα, στις 22 του μήνα, ο Ερμής θα αλλάξει και πάλι ζώδιο και προχωρώντας στον Σκορπιό και σε συνδυασμό με την είσοδο του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 23, το κλίμα σε βοηθά να διερευνήσεις βαθύτερα τις προθέσεις του συντρόφου σου, να ασχοληθείς πιο έξυπνα με την οικονομική διαχείριση, αλλά και να μάθεις μυστικά και να διαβάσεις τα κρυφά χαρτιά που κρατάνε οι άλλοι.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό στις 14 του μήνα ενεργοποιεί θέματα υγείας, καθημερινότητας, υποχρεώσεων και εργασίας και θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε αποφάσεις και στην γενικότερη στάση που θα κρατήσεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιό σου στις 28 του μήνα φέρνει αναστάτωση, αλλά και σημαντικές εξελίξεις και αποφάσεις που σε αφορούν προσωπικά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αν και είσαι ακόμη μπερδεμένος σε σχέση με την γενικότερη πορεία που ακολουθεί η ζωή σου με αφορμή τα επαγγελματικά και την καριέρα σου, αυτός ο μήνας σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις και να πάρεις αποφάσεις τουλάχιστον ως προς το πώς διεξάγεις τις υποθέσεις σου και χρησιμοποιείς τον χρόνο σου σε καθημερινή βάση. Οι συνεργασίες σου, η ποιότητα και η βοήθεια που παίρνεις από αυτές και το οικονομικό αποτύπωμα του κόπου σου στο πορτοφόλι σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην λήψη των αποφάσεων αυτόν τον μήνα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Είναι μια περίοδος που θέλεις να περάσεις όμορφα και να προσφέρεις στην αισθηματική σου ζωή και στο ταίρι σου όμορφες στιγμές, να απολαύσετε μαζί θετικές εμπειρίες και να γευτείτε μαζί τον έρωτα, την χαρά και την ξεγνοιασιά, κάτι που πέρα από εσένα, ενισχύεται και από τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σου, ο οποίος γίνεται πλέον πιο ξεκάθαρος και πιο συγκριμένος σε αυτά που θέλει από σένα. Αν είσαι μόνος, η περίοδος προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορεί να έχουν μέλλον κι να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για σχέση, αν αυτό είναι που ψάχνεις ή την ανάγκη σου για ερωτική επαφή και περιπέτεια, αν δεν είσαι έτοιμος ακόμη για μια δέσμευση. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.