astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Πλούτωνα να ευθυδρομεί στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και με το δεύτερο κύμα εκλείψεων του έτους, αυτός ο μήνας δημιουργεί για το ζώδιό σου ένα μοτίβο που αποκαλύπτει σημαντικές αλλαγές και δημιουργεί την ανάγκη να δράσεις και να πάρεις αποφάσεις στον τομέα των οικονομικών σου θεμάτων και στο πώς διαχειρίζεσαι καλύτερα τους υλικούς σου πόρους,  ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο μήνας φέρνει σημαντικές συνειδητοποιήσεις γύρω από τα δημιουργικά σου σχέδια, αν και κατά πόσο αυτά συνεχίζουν να σε εκφράζουν, αλλά και ως προς την αξία που προσθέτουν στην ζωή σου οι καθημερινές επαφές και συζητήσεις που κάνεις ή η σχέση που έχεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς.

Πιο αναλυτικά, στις 5 του μήνα ο Ερμής αφήνει το ζώδιό σου και εισέρχεται στον Ζυγό, ενώ λίγες μέρες μετά, στις 9 του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου. Είναι λοιπόν ένα θετικό διάστημα για σένα για να σκεφτείς και να βρεις έξυπνους τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σου, να μιλήσεις και να εκφράσεις τις αξίες σου, αλλά και για να χρησιμοποιήσεις τον προσωπικό σου μαγνητισμό για να ζητήσεις διευκολύνσεις, βοήθεια ή εξυπηρετήσεις που θα σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη αυτό το διάστημα. Παράλληλα μπορείς να δεις ότι οι ευκαιρίες για να κάνεις καινούργιες γνωριμίες ή η ποιότητα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου αυξάνονται κατακόρυφα και η ζωή σου χαμογελά.

Ο Άρης περνά στις 12 του μήνα στον Σκορπιό και πλέον μέσα από τον τρίτο ηλιακό σου οίκο σε ενεργοποιεί σε θέματα μετακινήσεων, θέλεις να αλλάζεις παραστάσεις όλο και πιο συχνά και βαριέσαι το ίδιο και το ίδιο. Μια αλλαγή στις συνήθειές σου θα σου κάνει καλό αυτή την περίοδο και μπορεί μάλιστα να δημιουργήσει και καινούργιες ευκαιρίες για κάτι που δεν περίμενες ή δεν υπολόγιζες ότι μπορεί να συμβεί.

Αργότερα, στις 22 του μήνα, ο κυβερνήτης σου θα αλλάξει και πάλι ζώδιο και προχωρώντας στον Σκορπιό και σε συνδυασμό με την είσοδο του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 23, το κλίμα γίνεται γενικότερα ευμετάβλητο, όλα μπορεί να συμβούν και, ενώ αυτό είναι καλό, εσύ μπορεί να αισθανθείς λίγο αγχωμένος γιατί τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν πιο συχνά από ό,τι θα ήθελες. Το σύμπαν δεν θέλει όμως να σε μπερδέψει, αλλά να σε ανανεώσει.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό στις 14 του μήνα ενεργοποιεί θέματα αυτονομίας και οικονομικής ασφάλειας και θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε αποφάσεις και στην γενικότερη στάση που θα κρατήσεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η έκλειψη της Σελήνης στον Ταύρο στις 28 του μήνα φέρνει αναστάτωση, αλλά και σημαντικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές και σημαντικές αποφάσεις σχετικά με μια σημαντική αλλαγή και στροφή της ζωής σου,  ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας είναι θετικός και σου δίνει ευκαιρίες να ελκύσεις πελάτες και χρήματα καθώς ή δράση σου εντείνεται και πλέον λειτουργείς ανταγωνιστικά, άμεσα και αποτελεσματικά. Στα οικονομικά σου ζητήματα η περίοδος φέρνει την αρχή μιας νέας περιόδου με μεγάλη δυναμική για μελλοντικές εξελίξεις. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι σίγουρο ότι οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σου και την ποιότητα της αλληλεπίδρασης με τον σύντροφο είναι πάρα πολλές και είναι στο χέρι σου να τις εκμεταλλευτείς. Είναι σημαντικό να καταλάβεις αυτή την περίοδο ότι την αξία σου δεν την διαμορφώνει η στάση του συντρόφου, αλλά εσύ ο ίδιος και σίγουρα θα χρειαστεί να διεκδικήσεις και να προβάλλεις ξεκάθαρα κάποια πράγματα, ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις με το πρόσωπο που θέλεις. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.