astropedia.gr

Δυσαρμονικές όψεις γενέθλιας Σελήνης με διελαύνοντα Κρόνο

Δυσαρμονικές όψεις γενέθλιας Σελήνης με διελαύνοντα Κρόνο
Μήπως ο διελαύνων Κρόνος κάνει δυσαρμονική όψη (σύνοδο, τετράγωνο, αντίθεση) με τη γενέθλια Σελήνη σας; Μήπως νιώθετε ότι οι προσωπικές σχέσεις σας απομακρύνονται από κοντά σας και όλα αυτά που συμβαίνουν θα πρέπει πραγματικά να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας;

Αν ο Κρόνος από διέλευση κάνει δυσαρμονική όψη (σύνοδο, τετράγωνο, αντίθεση) με τη Σελήνη σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με τις συνήθειές σας, τα συναισθηματικά σας πρότυπα, καθώς και τη δημιουργία γερών βάσεων στις σχέσεις σας για να μη νιώθετε ανασφάλεια. Η Σελήνη αντιπροσωπεύει την υπερβολικά εξαρτώμενη φύση μας, η οποία βασίζεται στην υποστήριξη των άλλων. Η διέλευση Κρόνου / Σελήνης, δηλώνει μια συναισθηματικά επώδυνη στιγμή της ζωής σας και μια περίοδο όπου αισθάνεστε την έλλειψη υποστήριξης από τους άλλους (Κρόνος). Όλες οι διελεύσεις του Κρόνου μας αναγκάζουν να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε σε ένα κοσμικό επίπεδο, αλλά η συγκεκριμένη διέλευση σας ζητάει, πιέζοντάς σας σκληρά, να αναπτύξετε μια εσωτερική αίσθηση συναισθηματικής αυτοδυναμίας, και οι διελεύσεις προς τη Σελήνη σημαίνουν νέα μαθήματα στη συναισθηματική σας ανάπτυξη.

Η διέλευση αυτή αντιπροσωπεύει μια περίοδο συναισθηματικής απομόνωσης και μπορεί να αισθάνεστε ότι μεταφέρετε το βάρος μόνοι σας, χωρίς βοήθεια. Φυσικά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα κατάθλιψης, μελαγχολία, δυσαρέσκεια και πικρό συναίσθημα. Αισθάνεστε σαν να είστε φυλακισμένοι σε ένα περιοριστικό περιβάλλον. Μπορεί επίσης να νιώθετε ανεπαρκείς να αντιμετωπίσετε τα καθήκοντα, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας, περιορίζεστε και στερείστε αναγνώρισης και υποστήριξης. Αντιμετωπίζετε τις δικές σας ανάγκες εξάρτησης και τα ανεπίλυτα συναισθηματικά μοτίβα από το παρελθόν.

Η διέλευση Κρόνου / Σελήνης σας αναγκάζει να κόψετε τον ομφάλιο λώρο, να γίνετε ενήλικες (αν δεν είστε μεγάλοι σε ηλικία) και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Μέσα σας γίνεται μια συναισθηματική διεργασία, αλλά θα μπορούσε επίσης να σας ωθήσει να κυριαρχήσετε πάνω στους άλλους, να είστε οι αρχηγοί και να έχετε τον έλεγχο. Η διέλευση αυτή σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε μέσα σας μια αλλαγή, εξαιτίας της αδυναμίας σας (Σελήνη), της εξάρτησης και της αυτάρκειας (Κρόνος). Είναι δύσκολο να διασχίσετε το δρόμο κατά τη διάρκεια της διέλευσης, αλλά αυτή η διέλευση θα σας μάθει πώς να χειριστείτε την προσωπική σας ζωή, να αναπτύξετε συναισθηματική αυτάρκεια, να είστε πολυμήχανοι και πως μόνο με υπομονή και επιμονή θα εκπληρώσετε τα καθήκοντά σας.

Είναι μια καλή στιγμή για τη θέσπιση ορισμένων γερών θεμελίων στη ζωή σας και της οικοδόμησης μιας ασφαλούς εσωτερικής βάσης. Η συναισθηματική εξάρτηση (Σελήνη) απειλεί την δημόσια εικόνα σας (Κρόνος). Η διέλευση αυτή γίνεται πιο δύσκολη για εκείνους που έχουν μεγαλύτερη εξάρτηση από τους άλλους για συμβουλές και υποστήριξη. Μερικές φορές πρέπει να κάνετε κάποια πράγματα μόνοι σας, είτε το θέλετε είτε όχι, και στο πλαίσιο μιας τέτοιας διέλευσης, είναι δύσκολο να πάρετε συναισθηματική υποστήριξη.

Για πολλούς από εσάς, η δυσαρμονική διέλευση Κρόνου / Σελήνης είναι μια περίοδος όπου θα πρέπει να κινηθείτε χωρίς την υποστήριξη των γονιών σας. Ή θα αναλάβετε το ρόλο του γονιού και θα επωμιστείτε μεγαλύτερο βάρος. Θα αισθάνεστε απογοητευμένοι και θα πρέπει να μάθετε να τα βγάζετε πέρα μόνοι σας. Το να περιμένετε από τους άλλους συναισθηματική υποστήριξη, αυτό σας προκαλεί άγχος, που οδηγεί σε βαθιά αισθήματα ανασφάλειας. Πρέπει να μάθετε πώς μπορείτε να παρέχετε στον εαυτό σας άνεση και ασφάλεια, αλλά θα εξακολουθεί να υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση μοναξιάς κάτω από αυτή τη διέλευση.

Έχετε δυσκολία στο να δείχνετε ευάλωτοι συναισθηματικά στους άλλους και μπορεί να οχυρωθείτε πίσω από ένα τείχος, ενώ η αποδοχή βοήθειας είναι μερικές φορές δύσκολη. Αισθάνεστε σαν «ορφανό παιδί», κάποιος που αισθάνεται εγκαταλελειμμένος, μόνος στον κόσμο και οι ανάγκες του είναι ανεκπλήρωτες.

Η διέλευση αυτή όμως θέλει να σας μάθει πόση δύναμη και αυτάρκεια έχετε πραγματικά και να σας βοηθήσει να μάθετε αυτά τα μαθήματα. Σας ζητείται να αφήσετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας, με τη συνειδητοποίηση ότι οι άλλοι δεν μπορούν να σας παρέχουν πάντα την ζεστασιά, την ασφάλεια και την άνεση που χρειάζεστε. Σας μαθαίνει πώς να λειτουργείτε ως ανεξάρτητη προσωπικότητα. Μπορεί να ανακαλύψετε νέες συναισθηματικές δυνάμεις που δεν γνωρίζατε καν ότι είχατε.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

Τι μπορείτε να κάνετε για να μετριάσετε αυτή τη δυσμενή επιρροή;

Εάν αισθάνεστε την αρνητική πλευρά αυτής της διέλευσης, θα πρέπει να καταβάλετε συντονισμένες προσπάθειες για να φροντίσετε τον εαυτό σας ξεκινώντας από τα βασικά. Οργανώστε το σπίτι και την εργασία σας, φροντίστε να ξεκουράζεστε, μάθετε να διαλογίζεστε ή ξεκινήστε μια εποικοδομητική νέα καθημερινή συνήθεια. Αποδεχτείτε ότι όλοι οι άνθρωποι δεν μπορούν να σας δώσουν πάντα αυτά που θέλετε και μην δυσφορείτε αν δεν ικανοποιούνται όλες οι επιθυμίες σας. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και να σκέφτεστε θετικά. Πάνω απ’ όλα, θα πρέπει να μάθετε να απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα της ζωής.

Είτε πρόκειται για μια ερωτική σχέση, για φίλους ή για την οικογένειά σας, αυτή η διέλευση του Κρόνου σας δίνει μαθήματα και εμπειρίες, σας ωθεί να κοιτάξετε μέσα σας και σας διδάσκει πώς να σταθείτε στα δικά σας πόδια. Σας αναγκάζει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, έτσι ώστε να μην μπορούν πλέον να σας δεσμεύουν και να σας περιορίζουν, απελευθερώνοντάς σας να συνεχίσετε να ζείτε τη ζωή.

Ορισμένες εκδηλώσεις αυτής της διέλευσης μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Αναλαμβάνετε επιπλέον ευθύνες στο σπίτι και την οικογένειά σας.
 • Ασχολείστε με τους γονείς σας ή με μεγάλα άτομα σε ηλικία. 
 • Αισθάνεστε σαν να κουβαλάτε τα συναισθηματικά βάρη των άλλων καθώς και τα δικά σας. Αισθάνεστε ότι το σπίτι ή η οικογένειά σας, σας περιορίζουν κατά κάποιο τρόπο. 
 • Νιώθετε ότι δεν ξοδεύετε αρκετό χρόνο για την οικογένειά σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα. 
 • Βρίσκετε δύσκολο να ανταποκριθείτε τόσο στην εργασία σας όσο και στις απαιτήσεις στο σπίτι σας. 
 • Αντιμετωπίζετε δυσκολίες με τις γυναίκες ή με ακίνητα. 
 • Δημιουργούνται προβλήματα με τη γονιμότητα ή τον εμμηνορροϊκό κύκλο. 
 • Βγαίνουν στην επιφάνεια φόβοι της παιδικής ηλικίας. 
 • Αποδυναμώνονται οι συναισθηματικοί δεσμοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κι αυτό σας κάνει να νιώθετε μοναξιά. 
 • Δημιουργούνται προβλήματα με τα τρόφιμα ή την πέψη. 
 • Κοιτάξτε τον οίκο στον οποίο διελαύνει ο Κρόνος στο γενέθλιο χάρτη σας καθώς επίσης και τον οίκο που βρίσκεται η γενέθλια Σελήνη σας. Θα σας δώσουν μια ένδειξη σε ποιόν τομέα της ζωής σας μπορεί να εκδηλωθεί αυτή η διέλευση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. Newsletter