astropedia.gr

Πανσέληνος & Νέα Σελήνη πώς επηρεάζουν;

Πανσέληνος & Νέα Σελήνη πώς επηρεάζουν;
Και ποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει έστω και μια φορά στη ζωή του την έκφραση «με έπιασε η Πανσέληνος» ή και ποιος δεν έχει κάνει πλάκα σε κάποιον χαριτολογώντας πως «έχει σεληνιαστεί»; Το ολόγιομο φεγγάρι είναι γεγονός πως όλους μας επηρεάζει λίγο ή πολύ και οι μέρες με Πανσέληνο μας προκαλούν μια κάποια ανησυχία.

Όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε πως όλες οι Πανσέληνοι δεν έχουν τον ίδιο αντίκτυπο. Το ίδιο ισχύει και για τις μέρες που έχουμε Νέα Σελήνη. Κάθε συγκεκριμένη Νέα Σελήνη και Πανσέληνος έχει τον δικό της χάρτη και την δική της δυναμική, αλλά ανάλογα με το ζώδιο που γίνονται έχουν εξ ορισμού κάτι που γενικά ισχύει.  Ας δούμε λοιπόν επιγραμματικά πώς διαφορετικά γεγονότα συμβαίνουν ανάλογα σε ποιο ζώδιο γίνεται η Πανσέληνος ή η Νέα Σελήνη κάθε μήνα.

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 


Νέα Σελήνη στον Κριό
Δίνει νευρικότητα, αρχηγικές τάσεις και σημαντικές πρωτοβουλίες.
 

Νέα Σελήνη στον Ταύρο
Χαρίζει αντοχή, υπομονή και πείσμα. Σηματοδοτεί μια καλή μέρα για οικονομικούς προγραμματισμούς.


Νέα Σελήνη στους Διδύμους
Χαρίζει πειθώ και πολύπλευρα χαρίσματα. Η δύναμη που δίνει μπορεί να είναι χαρισματική αλλά είναι και λίγο επιπόλαια.


Νέα Σελήνη στον Καρκίνο
Χαρίζει αγάπη προς την οικογενειακή ζωή και το σπίτι ως μέρος συγκέντρωσης, ασφάλειας και ζεστασιάς. Βοηθάει τη μνήμη, αλλά μπορεί να ενθαρρύνει και την κτητική διάθεση.


Νέα Σελήνη στο Λέοντα
Δίνει αυτοπεποίθηση αλλά και κάποια δόση αλαζονείας. Δίνει το έναυσμα για να επιδείξετε τις ικανότητές σας και να απολαύσετε τον θαυμασμό των άλλων.


Νέα Σελήνη στην Παρθένο
Χαρίζει επιμέλεια, ένα αίσθημα καθήκοντος αλλά και μια ετοιμότητα στην αντιμετώπιση διλημμάτων.


Νέα Σελήνη στον Ζυγό
Ενθαρρύνει τη διπλωματία και το τακτ. Είναι μέρες κατά τις οποίες η συναισθηματική ισορροπία μπορεί να φέρει έναν επιτυχή συμβιβασμό.
 

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό
Σημαίνει μια εποχή που κάποια πράγματα τελειώνουν και κάποια άλλα αρχίζουν. Τα μυστικά αποκαλύπτονται και οι βαθιές εμμονές έρχονται στην επιφάνεια.


Νέα Σελήνη στον Τοξότη
Προωθεί τα ταξίδια και οτιδήποτε διευρύνει τους ορίζοντες, τις εμπειρίες ζωής και φέρνει αισιοδοξία και τύχη.  
 

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω
Ευνοεί τη φιλοδοξία και την αποφασιστικότητα. Η ψυχρή λογική αυτές τις μέρες κερδίζει τις συναισθηματικές σκέψεις.


Νέα Σελήνη στον Υδροχόο
Γεννά ανεξαρτησία και επαναστατικές διαθέσεις. Τα ανθρωπιστικά και προοδευτικά ζητήματα κυριαρχούν στην ατζέντα.
 

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς
Βοηθάει τη φαντασία και το βαθύτερο πνευματικό μας «είναι». Σε πρακτικό επίπεδο πρόκειται για μέρες που επικρατεί κάποια σύγχυση Πανσέληνος στους Ιχθύς: Φέρνει ευαισθησία, συμπόνια και ρομαντισμό. Η φαντασία είναι ισχυρή και μπορεί να κατευθυνθεί σε δημιουργικές δραστηριότητες. Η ανάγκη να βοηθήσετε ανιδιοτελώς τους συνανθρώπους σας θα είναι ισχυρή. Από την άλλη μπορεί να παραμελήσετε σημαντικές υποχρεώσεις σας και να υιοθετήσετε τον ρόλο του μάρτυρα.


Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 Πανσέληνος στον Κριό
Φέρνει παρόρμηση, αυθορμητισμό και επιπολαιότητα. Το «εγώ» υπερισχύει. Μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις με τους άλλους. Ιδανική ημέρα για να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό και να εξωτερικεύσετε την ενέργεια μας σε κάτι παραγωγικό. Υπό δυσμενή γωνία: ημικρανίες, ατυχήματα από βιασύνη και εκρήξεις θυμού.


Πανσέληνος στον Ταύρο
Θέματα που αφορούν οικονομικά, επιχειρήσεις και ακίνητα θα σας απασχολήσουν. Με θετικές όψεις δείχνει συναισθηματική γαλήνη και υποστήριξη. Υπό δυσμενή γωνία παρουσιάζονται συγκρούσεις σε περιουσιακά και οικονομικά ζητήματα, εκρήξεις ζήλιας και εμμονές.


Πανσέληνος στους Διδύμους
Φέρνει σημαντικές συζητήσεις και προωθεί την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων. Είστε πιο ευέλικτοι, δραστήριοι και περίεργοι. Οι σχέσεις με αδέρφια, φίλους και γείτονες μπορεί να διαταραχθούν. Αποφύγετε το κουτσομπολιό και αξιοποιήστε την ημέρα για να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε.


Πανσέληνος στον Καρκίνο
Προκαλεί μελαγχολία και νοσταλγία. Ταυτόχρονα στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι, την οικογένεια και τις ρίζες σας. Με θετικές όψεις είσαστε σε θέση να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τους γονείς και τα αδέρφια σας. Με αρνητικές όψεις προκύπτουν διαμάχες στον κόλπο της οικογένειας με αφορμή περιουσιακά ή κληρονομικά ζητήματα.


Πανσέληνος στο Λέοντα
Φέρνει έντονες ερωτικές επιθυμίες και αυξημένη δημιουργικότητα. Ευνοούνται διασκεδάσεις, ενασχολήσεις με δημιουργικές δραστηριότητες και αθλητισμό. Τα παιδιά μπορεί να απαιτήσουν περισσότερη προσοχή. Ενισχύετε η ανάγκη σας να προβληθείτε και να κερδίσετε την προσοχή τους κοινωνικού σας περίγυρου.


Πανσέληνος στην Παρθένο
Η Πανσέληνος αυτή σας προτρέπει να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες και να βάλετε τάξη και οργάνωση στη ζωή σας. Είναι ιδανική ημέρα για να ασχοληθείτε με την γυμναστική, να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, να τακτοποιήσετε το σπίτι ή το γραφείο σας και να ασχοληθείτε με το κατοικίδιό σας. Ενδεχομένως να προκύψουν προστριβές με συναδέλφους.


Πανσέληνος στο Ζυγό
Ο γάμος, οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα αποτελέσουν τα πεδία που θα δώσετε την προσοχή σας. Θα σας διακατέχει πνεύμα συνεργασίας αλλά μπορεί να αντιμετωπίσετε αδιαλλαξία από τους γύρω σας. Ιδανική ημέρα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας ή να κάνετε ξεκαθαρίσματα στη σχέση σας.


Πανσέληνος στον Σκορπιό
Σας ωθεί να απαλλαγείτε από κάποιον ή κάτι που σας περιορίζει και να απελευθερωθείτε, δημιουργώντας χώρο στη ζωή σας για να χτίσετε κάτι νέο που θα σας μεταμορφώσει εσωτερικά και εξωτερικά. Ιδανική ημέρα για να ασχοληθείτε με τον αποκρυφισμό, να κάνετε ψυχανάλυση ή να κλείσετε υποθέσεις σχετικά με εφορίες, τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρίες.


Πανσέληνος στον Τοξότη
Ανάγκη για ανεξαρτησία, περιπέτεια και νέες εμπειρίες. Σπάτε δεσμά που σας περιορίζουν και ανοίγεστε προς νέες κατευθύνσεις. Είστε σε θέση να δείτε την μεγάλη εικόνα και να ρισκάρετε σε τομείς που μέχρι πρότινος φοβόσασταν. Ιδανική ημέρα για τυχερά παιχνίδια, ταξίδια και μελέτες.


Πανσέληνος στον Αιγόκερω
Στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας. Αναθεωρείτε φιλοδοξίες και στόχους. Συναισθηματικά είστε πιο ψυχροί και ρεαλιστές, δίνοντας έμφαση σε πρακτικά θέματα που διέπουν την ζωή σας. Ιδανική ημέρα για να οργανώσετε εκ νέου την πορεία σας.


Πανσέληνος στον Υδροχόο
Φέρνει ιδεαλισμό, εκκεντρικότητα και ανατρεπτικές ιδέες. Ενισχύεται η επιθυμία σας να έρθετε σε επαφή με ομοϊδεάτες και να ασχοληθείτε με κοινωνικά θέματα. Οι στόχοι και τα όνειρα σας θα επαναπροσδιοριστούν. Ενδέχεται να κάνετε ξεκαθαρίσματα στον φιλικό κύκλο σας. Με αρνητικές όψεις παρατηρείται αποξένωση και εγωιστική συμπεριφορά.


Πανσέληνος στους Ιχθύς
Φέρνει ευαισθησία, συμπόνια και ρομαντισμό. Η φαντασία είναι ισχυρή και μπορεί να κατευθυνθεί σε δημιουργικές δραστηριότητες. Η ανάγκη να βοηθήσετε ανιδιοτελώς τους συνανθρώπους σας θα είναι ισχυρή. Από την άλλη μπορεί να παραμελήσετε σημαντικές υποχρεώσεις σας και να υιοθετήσετε τον ρόλο του μάρτυρα.Newsletter