astropedia.gr

Ζώδια και ερωτικές θυσίες!

Ζώδια και ερωτικές θυσίες!
Άραγε αγαπάμε όλοι με τον ίδιο τρόπο; Είμαστε ικανοί να κάνουμε τις ίδιες θυσίες; Τι είναι αυτό που μας κάνει να φερόμαστε διαφορετικά; Διαβάστε το ζώδιό σας και θα καταλάβετε πως το κάθε ζώδιο έχει το δικό του τρόπο να αγαπάει και να το δείχνει.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα! Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699  

ΚΡΙΟΣ
Ο φλογερός Κριός σίγουρα αγαπάει με πάθος και είναι ικανός να φτάσει και μέχρι την άλλη άκρη της γης προκειμένου να ευχαριστήσει το ταίρι του. Όμως γι’ αυτόν τον τύπο όλα τα πράγματα έχουν και τα όριά τους. Η απιστία είναι μέσα στο αίμα του και γι’ αυτό όσο εύκολα αγαπάει, τόσο εύκολα ξεχνάει και ξεκινάει για αλλού.

  
ΤΑΥΡΟΣ
Αν και δεν είναι ακραίος, είναι όμως απόλυτα σταθερός. Μπορεί να μην κάνει υπερβολές για να ευχαριστήσει ή να κατακτήσει το ταίρι του, όμως όταν του ορκιστεί πως θα το αγαπάει για πάντα, το εννοεί. Αφοσιώνεται στο σύντροφό του κι όταν παντρευτεί, δύσκολα παίρνει διαζύγιο.

  
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Δίδυμος για χάρη της αγάπης; Το πολύ μέχρι την απέναντι γωνία! Ο Δίδυμος, σας αέρας που είναι, δεν πιάνεται ποτέ και από κανέναν. Αγαπάει μεν, δεν θέλει όμως και να τον ζαλίζουν με υπερβολές και ρομάντζα. Του αρέσει να περνάει καλά ο ίδιος και γι’ αυτό πολλές φορές περνάει καλά και το ταίρι του. Όμως οι θυσίες είναι κάτι το άγνωστο γι’ αυτόν.

  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αθεράπευτα ρομαντικός, ο Καρκίνος είναι ο τύπος που θα τα έδινε όλα για μια αγάπη. Δεν είναι μόνο πιστός, είναι ικανός να ριχτεί στη φωτιά για εκείνον που αγαπάει γι’ αυτό θεωρείται από τους ιδανικούς συντρόφους. Αν σας αρέσουν τα ρομάντζα και τα μελοδράματα, ψάξτε να τον βρείτε εναγωνίως!

  
ΛΕΩΝ
Πού μπορεί να φτάσει ένας βασιλιάς για τον υπήκοο του; Ο Λέων δεν χαμπαριάζει από θυσίες, ξέρει όμως να τις απαιτεί. Και μόνο που στέκεται δίπλα σας το θεωρεί ευτυχία για εσάς και γι’ αυτό νομίζει πως δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα άλλο. Τώρα αν έχει δίκιο ή άδικο, αυτό το ξέρει μόνο ο σύντροφός του.

  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πάντα λεπτολόγος και δίκαιος ο Παρθένος είναι σίγουρο πως δεν θα παίξει μαζί σας. Μερικές φορές μάλιστα, αν και λίγες, είναι απρόβλεπτος και ικανός για όλα. Σαν άτομο όμως της γης, πάντα θέτει τα όριά του και εξηγείται για να μην παρεξηγείται.

  
ΖΥΓΟΣ
Ο ντελικάτος Ζυγός και μόνο με την παρουσία του ομορφαίνει το περιβάλλον. Όταν αγαπήσει γίνεται κτητικός και απαιτεί όλα όσα προσφέρει, που δεν είναι και λίγα. Για χάρη της αγάπης θα μπορούσε να κάνει πολλά γιατί ένας Ζυγός ξέρει από θυσίες.

  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πού θα μπορούσε να φτάσει για χάρη της αγάπης; Παντού! Ναι, κυριολεκτικά παντού. Ο Σκορπιός αγαπάει πολύ και με πάθος. Τα δίνει όλα και τα θέλει όλα χωρίς αναμονή. Άνθρωπος της θυσίας, ζητάει την αποκλειστικότητα και την παίρνει, του ζητάτε τον ουρανό με τα άστρα και σας τα προσφέρει!

  
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ανέμελος, κεφάτος, πάντα έτοιμος για περιπέτειες ο Τοξότης είναι γεννημένος για άλλα πράγματα και όχι για τις θυσίες αυτού του τύπου. Ναι μεν έχει συναισθήματα, αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας. Άνετα θα μπορούσε να σας αφήσει για μια συναρπαστική περιπέτεια στον Αμαζόνιο!

  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν λέει πολλά, δεν τάζει πολλά, στο τέλος κάνει περισσότερα από αυτά που θα περιμένατε για την αγάπη σας. Δεν είναι πάντα σαφές μέχρι ποιού σημείου είναι ικανός να φτάσει για να σας κατακτήσει, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ χωρίς λόγο και αιτία.

  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπάει όλο τον κόσμο, θυσιάζεται για όλη την ανθρωπότητα κι όμως στις σχέσεις του είναι τελείως διαφορετικός. Ίσως δεν του περισσεύει χρόνος από τις κοινωνικές του υποχρεώσεις και τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που συμμετέχει, για να σας δείξει πόσο σας αγαπά. Τι να κάνουμε; Αποδεχτείτε τον!
 
  
ΙΧΘΥΕΣ
Τα ρομαντικά Ψαράκια φτάνουν πράγματι στην υπερβολή. Όταν αγαπήσουν τα δίνουν όλα, σε σημείο μάλιστα που κάποιες στιγμές μπορεί να γίνουν και φορτικά. Οι προθέσεις τους πάντα είναι οι καλύτερες, τα αποτελέσματά τους όμως, μερικές φορές δεν είναι και τα αναμενόμενα. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
 Newsletter