astropedia.gr

Ερωτική Λίλιθ – Νοέμβριος 2022

Ερωτική Λίλιθ – Νοέμβριος 2022
Η Λίλιθ ή αλλιώς Μαύρη Σελήνη είναι ένας αστεροειδής που αντιπροσωπεύει τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης. Σχετίζεται με τα κατώτερα ένστικτά μας, με τις «μαύρες» σκέψεις μας, τη λαγνεία μας, την έκφραση της σεξουαλικότητάς μας, με την ανάγκη μας να καθυποτάξουμε τον εκάστοτε παρτενέρ, με την γοητεία και τον προσωπικό μας μαγνητισμό, την ζήλεια, τους χειρότερους φόβους μας και τις ανασφάλειές μας…

Διάβασε περισσότερα για την Μαύρη Σελήνη εδώ

Γενικά, οι άνθρωποι που έχουν τονισμένη τη Λίλιθ στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους εκπέμπουν μια ακαταμάχητη γοητεία, φαίνονται σέξι στους άλλους αλλά ταυτόχρονα μπορεί να υποφέρουν από ανασφάλειες ή να είναι υπόγειοι, ενώ κατά διαστήματα έχουν την τάση να ελέγχουν ενίοτε και να βασανίζουν τους γύρω τους με κύριο όπλο τους την τεράστια επιρροή που ασκούν.

Η Λίλιθ μέσα στο Νοέμβριο…

Η Λίλιθ από το ζώδιο του Καρκίνου έχει την τάση να εμφανίζεται στοργική, τρυφερή και περιποιητική. Ωστόσο, ο απώτερος στόχος της είναι να παγιδέψει τα θύματά της με τον αόρατο ιστό της, ως γνήσια «γυναίκα-αράχνη». Συχνά, για να το πετύχει αυτό θυματοποιείται και προσπαθεί να δημιουργήσει ενοχές και οίκτο στον ψυχισμό του ερωτικού παρτενέρ της ή του ανθρώπου που την ενδιαφέρει.
 
Τις τρεις πρώτες ημέρες του μήνα η Λίλιθ διελαύνει ορθόδρομη από τις 10 πρώτες μοίρες του Καρκίνου. Ως εκ τούτου, τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του πρώτου δεκαημέρου βιώνουν έντονα την επιρροή της. Στις 4 Νοεμβρίου η Λίλιθ εισέρχεται στον δεύτερο δεκανό του Καρκίνου όπου και παραμένει μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου. Έτσι, πλέον επηρεάζονται περισσότερο οι εκπρόσωποι του δεύτερου δεκαημέρου των παρορμητικών ζωδίων. Στις 6 και 7 Νοεμβρίου η Λίλιθ διανύει τον τρίτο δεκανό του Καρκίνου επηρεάζοντας με τη μοιραία αύρα και ενέργειά της τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου των παρορμητικών ζωδίων.

Στις 8 Νοεμβρίου η Λίλιθ εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και κινείται μεταξύ μηδενικής και 1ης μοίρας του εν λόγω ζωδίου μέχρι και τις 10/11 που αρχίζει πλέον να κινείται σε ανάδρομη τροχιά. Έτσι, το μοτίβο αλλάζει για ακόμη μία φορά, καθώς η Λίλιθ από το ζώδιο του Λέοντα (όπως έχουμε ήδη αναφέρει) διατηρεί τους μελοδραματισμούς που επικρατούσαν και κατά τη διέλευσή της από το ζώδιο του Καρκίνου. Τώρα γινόμαστε περισσότερο δεσποτικοί, αυταρχικοί και εξουσιαστικοί. Η ωραιοπάθεια και η έπαρσή μας έρχονται στο προσκήνιο, ενώ η εξωτερική μας εμφάνιση γίνεται ακόμα πιο επιβλητική, έντονη και ελκυστική, καθώς περιποιούμαστε περισσότερο τους εαυτούς μας και δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στην εικόνα μας, στην προσπάθειά μας να κατακτήσουμε τα πρόσωπα που επιθυμούμε. Γενικά, το διάστημα 8-12 Νοεμβρίου επηρεάζεται έντονα το πρώτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι).

Ωστόσο, στις 12/11 η Μαύρη Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιο του Καρκίνου.

Ειδικότερα, το διάστημα 12 Νοεμβρίου-19 Νοεμβρίου η Λίλιθ κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον τρίτο δεκανό του Καρκίνου, διαταράσσοντας για ακόμη μία φορά τις ισορροπίες στις ζωές των γεννημένων κατά το 3ο δεκαήμερο παρορμητικών ζωδίων.

Το διάστημα 20 Νοεμβρίου-22 Νοεμβρίου η ανάδρομη Λίλιθ εισέρχεται στον δεύτερο δεκανό του Καρκίνου. Ως εκ τούτου, την ενέργειά της αρχίζουν να βιώνουν πιο έντονα οι γεννημένοι κατά το 2ο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων.

Το διάστημα 23 Νοεμβρίου-27 Νοεμβρίου η ανάδρομη Λίλιθ εισέρχεται στον πρώτο δεκανό του Καρκίνου. Κατά συνέπεια, επηρεάζονται ιδίως οι γεννημένοι κατά το 1ο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων.

Τέλος, στις 28 του μήνα η Μαύρη Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και, έτσι, έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη μας για επικίνδυνα υπονοούμενα και λεκτικά ή εγκεφαλικά παιχνίδια. Το μυαλό μας γίνεται παμπόνηρο και τετραπέρατο, ενώ υπάρχει έντονη πρόθεση για χειραγώγηση των άλλων μέσω του λόγου καθώς επίσης και διάθεση για τηλεφωνικό ή διαδικτυακό σεξ. Το διάστημα 28 Νοεμβρίου-30 Νοεμβρίου η ανάδρομη Λίλιθ κινείται στον 3ο δεκανό των Διδύμων. Ως εκ τούτου, οι γεννημένοι κατά το 3ο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) βιώνουν περισσότερο την ενέργεια του εν λόγω αστεροειδούς.

Η Λίλιθ και η επιρροή της στα ζώδια για τον Νοέμβριο

 
ΚΡΙΟΣ
Τις επτά πρώτες ημέρες του μήνα οι ερωτικές σου φαντασιώσεις περιστρέφονται γύρω από μια παλιά σχέση σου, η οποία μάλλον σε είχε στιγματίσει. Το διάστημα 8/11-10/11 μετατρέπεσαι σε ένα αδηφάγο, σεξομανές ον που αναζητά νέες ερωτικές συγκινήσεις και περιπέτειες. Το διάστημα 10/11-12/11 μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σου κάποιος με τον οποίο είχες κάνει σεξ στο παρελθόν. Το σκέφτεσαι αν πρέπει να ενδώσεις, καθώς τα γούστα του συγκεκριμένου ατόμου ήταν υπερβολικά εκκεντρικά, ακραία και βιτσιόζικα. Το διάστημα 12/11-28/11 παγιδεύεσαι ο ίδιος σε ένα αδιέξοδο που αφορά στην παλιά σου σχέση η οποία σε απασχόλησε κατά την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Κι αυτό είτε γιατί οι φαντασιώσεις σου και η νοσταλγική σου διάθεση εντείνονται είτε γιατί μπαίνεις στη διαδικασία να επικοινωνήσεις με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος ανταποκρίνεται μεν στο κάλεσμά σου αλλά είναι κάπως διστακτικός και επιφυλακτικός απέναντί σου και δυσκολεύεται να αναλάβει δράση. Τέλος, το διάστημα 28/11-30/11 μπορεί να μπεις στη διαδικασία μιας συνομιλίας με άτομο που ήδη γνωρίζεις, η οποία εντελώς ξαφνικά παίρνει έντονες ερωτικές διαστάσεις… Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ
Τις επτά πρώτες ημέρες του μήνα συζητήσεις γύρω από το σεξ μοιάζουν να σε εκστασιάζουν και να πυροδοτούν τις σεξουαλικές σου επιθυμίες. Το διάστημα 8/11-10/11 νοσταλγείς παρελθοντικές συνευρέσεις που σε απογείωσαν και αναζητάς κάτι αντίστοιχο. Επιπλέον, προσπαθείς να αποκωδικοποιήσεις τις πιο σκοτεινές και κρυφές επιθυμίες σου, προκειμένου να τις ικανοποιήσεις. Το διάστημα 10/11-12/11 μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου κάποιος πρώην και να σου προτείνει να κάνετε σεξ. Το πιθανότερο είναι ότι από εγωισμό κυρίως θα αρνηθείς. Το διάστημα 12/11-28/11 ένας παλιός συμμαθητής ή γείτονας (με τον οποίο πιθανώς είχες «νταραβεριστεί» και κατά το παρελθόν) μοιάζει να σου κινεί το ενδιαφέρον σε ερωτικό επίπεδο. Από εσένα εξαρτάται το αν θα τον διεκδικήσεις ή όχι, καθώς ο ίδιος δεν πρόκειται να κάνει κίνηση πρώτος, πιθανώς γιατί δεν είναι σίγουρος για τα δικά σου συναισθήματα ή και επειδή μπορεί να είναι δεσμευμένος και να το κρύβει. Τέλος, το διάστημα 28/11-30/11 οι ορμές σου είναι αυξημένες αλλά δεν θα ήθελες να αναλωθείς σε περιστασιακούς παρτενέρ. Θα προτιμούσες ένα οικείο και ασφαλές «λιμάνι» που ξέρει πώς να σε ικανοποιεί και πώς να σε απογειώνει…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις επτά πρώτες ημέρες του μήνα λειτουργείς κυριολεκτικά ως sex machine και, έτσι, επιδιώκεις διαρκώς την σεξουαλική σου ικανοποίηση. Το διάστημα 8/11-10/11 kinky συζητήσεις γύρω από το σεξ σε αναστατώνουν και εντείνουν την ερωτική σου διάθεση. Η ανταλλαγή φωτογραφιών και ερωτικών μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα από τα πιθανά σενάρια. Το διάστημα 10/11-12/11 αρχίζεις να βλέπεις σεξουαλικά κάποιον από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο αλλά δεν είσαι σίγουρος για τα δικά του συναισθήματα. Ένας γείτονας που σε είχε διεκδικήσει και στο παρελθόν μπορεί να σε «γδύσει» με τα μάτια του κι αυτή τη φορά μπορεί να ενδώσεις και – απ’ ό,τι φαίνεται- δεν θα το μετανιώσεις, καθώς θα περάσεις αρκετά καλά. Το διάστημα 12/11-28/11 προσπαθείς να καλύψεις τις ερωτικές σου επιθυμίες μόνος σου, βλέποντας ταινίες αισθησιακού περιεχομένου κι αυτή η διαδικασία σου δίνει ενδιαφέρουσες ιδέες για ενδεχόμενο πειραματισμό στο μέλλον. Το διάστημα 28/11-30/11 η Λίλιθ κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, μαγνητίζεις τους πάντες γύρω σου, καθώς εμφανίζεσαι μυστηριώδης και απόμακρος. Ωστόσο, οι άλλοι μπορεί να φοβούνται να σε προσεγγίσουν λόγω αυτής της αύρας που αποπνέεις…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις επτά πρώτες ημέρες του μήνα εμφανίζεσαι ακαταμάχητος και γοητευτικός και οι γύρω σου σε εκλαμβάνουν ως μια επικίνδυνη προσωπικότητα που μπορεί να τους καταστρέψει. Ένα ιδιαίτερα σεξουαλικό άτομο μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σου (αν είσαι ελεύθερος) για να ταράξει τα ήρεμα μέχρι πρότινος ύδατα.  Το διάστημα 8/11-10/11 γίνεσαι ιδιαίτερα λάγνος και φιλήδονος, με αποτέλεσμα να θέλεις συνέχεια σεξ. Το διάστημα 10/11-12/11  μπορεί να κάνεις σεξ με κάποιον με τον οποίο είχες ξανακάνει σεξ στο παρελθόν. Τα τινά είναι δύο και είναι αντίθετα μεταξύ τους, καθώς δεν υπάρχουν μέσες λύσεις: Ή ξενερώνεις αυτή τη φορά καθώς διαπιστώνεις ότι είχες εξιδανικεύσει το συγκεκριμένο άτομο…ή συνειδητοποιείς ότι πλέον αισθάνεσαι πιο οικεία μαζί του και απολαμβάνεις περισσότερο την ερωτική πράξη. Το διάστημα 12/11-28/11 η Μαύρη Σελήνη κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, οι άλλοι σε εκλαμβάνουν ως μοιραίο και σέξι. Ο ίδιος απολαμβάνεις την πέραση που έχεις αλλά μπορεί και να την εκμεταλλευτείς προς όφελός σου είτε για να υλοποιήσεις κάποιο επαγγελματικό σου σχέδιο είτε για να ικανοποιήσεις τις δικές σου ορέξεις. Τέλος, το διάστημα 28/11-30/11 οι πιο τρελές και ακραίες ερωτικές φαντασιώσεις σου έρχονται στο προσκήνιο. Μπορεί να βλέπεις όνειρα σεξουαλικής φύσεως, ενώ δεν αποκλείεται κάποιος με τον οποίο είχες συνάψει κρυφή ή παράνομη σχέση στο παρελθόν να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου. Πρόσεξε πώς θα κινηθείς γιατί από πίσω μπορεί να κρύβεται τεράστιο παρασκήνιο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Τις επτά πρώτες ημέρες του μήνα μπαίνεις στη διαδικασία να κάνει σεξ με κάποιο άτομο που μπορεί να είναι δεσμευμένο ή τέλος πάντων για τους δικούς του λόγους να μην είναι διαθέσιμο για σχέση. Έτσι, επιλέγεις να μην το πεις πουθενά. Πάντως, το συγκεκριμένο άτομο φαίνεται πως εκπληρώνει αρκετές από τις ερωτικές φαντασιώσεις σου. Το διάστημα 8/11-10/11, με τη Λίλιθ να κινείται σε ορθόδρομη τροχιά στο ζώδιό σου, η γοητεία σου εκτοξεύεται στα ύψη και ο ίδιος μοιάζεις να το απολαμβάνεις. Ασκείς μια περίεργη γοητεία, η οποία αυξάνει τις κατακτήσεις σου. Όμως, το διάστημα 10/11-12/11 για κάποιο λόγο η αυτοεκτίμησή σου «γκρεμοτσακίζεται», με αποτέλεσμα να κλειστείς στον εαυτό σου. Το διάστημα 12/11-28/11 ο άνθρωπος με τον οποίο έκανες σεξ κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του μήνα επιστρέφει. Ωστόσο, αισθάνεσαι ότι βαρέθηκες να κρύβεσαι. Ως εκ τούτου, επιλέγεις να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου…μόνος σου! To διάστημα 28/11-30/11 κάποιος που σε είχε διεκδικήσει κατά το παρελθόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επανεμφανίζεται και σου στέλνει πονηρά μηνύματα, πιθανώς και άκρως τολμηρό φωτογραφικό υλικό. Η αλήθεια είναι ότι «κολάζεσαι»…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις επτά πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου κάποιο φιλικό σου πρόσωπο προσπαθεί να σε ρίξει στο κρεβάτι. Η αλήθεια είναι ότι σε ελκύει αρκετά και το σκέφτεσαι. Το διάστημα 8/11-10/11 κατακλύζεσαι από έντονες φαντασιώσεις, οι οποίες εντείνονται κατά το διάστημα 10/11-12/11. Μάλιστα, τώρα οι προαναφερθείσες φαντασιώσεις συνοδεύονται και από πολλά όνειρα σεξουαλικής φύσεως και σεξουαλικού περιεχομένου. Για κάποιο λόγο είσαι αποφασισμένος να δοκιμάσεις ό,τι πιο ακραίο στο σεξ, αλλά αυτό δυσκολεύεσαι να το μοιραστείς γιατί ξέρεις ότι οι υποψήφιοι παρτενέρ σου πιθανώς θα τρομάξουν. Το διάστημα 12/11-28/11 κάποιος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον οποίο είχες βγει στο παρελθόν και δεν σε είχε ενθουσιάσει, σου ξαναστέλνει μήνυμα. Δεδομένου ότι φλέγεσαι από τις επιθυμίες και την λαγνεία σου, αρχίζεις να τον βλέπεις με άλλο μάτι και, τελικά, αποφασίζεις να βγεις μαζί του. Η μεταξύ σας συνεύρεση δεν σε αφήνει αδιάφορο, αν και δεν αφήνεσαι, δεν απελευθερώνεσαι όσο θα ήθελες. Το διάστημα 28/11-30/11 δείξε την απαιτούμενη προσοχή γιατί κάποιος από τον εργασιακό σου χώρο που σε είχε «παρενοχλήσει» παλαιότερα, θα σε διεκδικήσει ξανά. Αν αποφασίσεις να ενδώσεις, σε καμία περίπτωση μην κάνεις σεξ στο γραφείο γιατί υπάρχει ροπή σε «ροζ σκάνδαλα». Προτίμησε καλύτερα έναν πιο ουδέτερο και ασφαλή χώρο…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Τις επτά πρώτες ημέρες του μήνα αρέσκεσαι σε παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου στο κρεβάτι. Τα φετίχ υποταγής έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και ο ίδιος μοιάζεις να τα απολαμβάνεις, καθώς σε απογειώνουν σεξουαλικά. Το διάστημα 8/11-10/11 μπορεί να νιώσεις ερωτική έλξη για κάποιον διαδικτυακό σου φίλο από το Facebook, το Instagram ή λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αλήθεια είναι ότι κοιτάζεις τις φωτογραφίες που κατά καιρούς ανεβάζει και αναστατώνεσαι. Θα μπορούσες να του μιλήσεις, μη φοβάσαι. Δεν θα φας άκυρο. Το διάστημα 10/11-12/11 επικοινωνείς με κάποιο φίλο που έχεις για ‘ειδικές περιπτώσεις’, αλλά διαπιστώνεις ότι είναι πολύ πιεσμένος λόγω δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεών του. Το διάστημα 12/11-28/11 κάποιος από το εργασιακό σου περιβάλλον που κατέχει θέση κύρους και σε γλυκοκοίταζε και πιο παλιά…μπορεί να σου την ξαναπέσει. Το συγκεκριμένο άτομο σου βγάζει μεν άγρια ένστικτα αλλά δεν θέλεις να μπλέξεις τα ερωτικά σου ζητήματα με τα επαγγελματικά σου. Έτσι, τείνεις προς το…«όχι»! Το διάστημα 28/11-30/11 επικοινωνείς τυχαία με κάποιον που είχες γνωρίσει κατά τη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού ή ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου. Η αλήθεια είναι πως τότε σου είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον λόγω του χιούμορ και της ευφυΐας του. Αποφασίζεις, λοιπόν, να βγεις μαζί του. Λόγω της συστολής του, παίρνεις πρωτοβουλία και τελικά κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις επτά πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου είσαι πιο εγκεφαλικός από ποτέ. Ειδικότερα, οι ευφυείς και πνευματώδεις τύποι σε ελκύουν σε μεγάλο βαθμό. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γνωρίσεις ένα τέτοιο άτομο, που θα σε «αφυπνίσει» με τον τρόπο του σεξουαλικά. Το διάστημα 8/11-10/11 εκπέμπεις τεράστιο ερωτισμό εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος και οι ερωτικές προτάσεις από συναδέλφους και εργοδότες διαδέχονται η μία την άλλη. Όμως, το διάστημα 10/11-12/11 είναι κάπως επικίνδυνο γιατί αν αποφασίσεις να κάνεις κάτι με κάποιον από τη δουλειά, θα μαθευτεί και τα κουτσομπολιά θα επικεντρωθούν επάνω σου κυρίως. Το διάστημα 12/11-28/11 κάποιο άτομο που γνώρισες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σε διεκδικεί σεξουαλικά και αποφασίζεις να ενδώσεις. Το σεξ μαζί του μοιάζει γλυκανάλατο, πιθανώς επειδή ο ίδιος είσαι «κλειδωμένος» και δεν αφήνεσαι. Το διάστημα 28/11-30/11 είναι πάρα πολύ σεξουαλικό και επιδιώκεις μονίμως στιγμές «ερωτικής κορύφωσης», είτε μόνος σου είτε με περιστασιακούς παρτενέρ ή ακόμη και με το ταίρι σου αν είσαι δεσμευμένος. Οι φαντασιώσεις σου είναι ακραίες και αγγίζουν τα όρια του σαδομαζοχισμού…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατά τη διάρκεια των επτά πρώτων ημερών του μήνα τα επίπεδα της λίμπιντό σου είναι ιδιαίτερα αυξημένα και, έτσι, βιώνεις έντονες σεξουαλικές εμπειρίες. Το διάστημα 8/11-10/11 η διάθεσή σου συνεχίζει να είναι ευχάριστη και ερωτική. Δεν αποκλείεται, επίσης, να συνευρεθείς ερωτικά με κάποιο πρόσωπο πνευματώδες και καλλιεργημένο, που μπορεί να ασχολείται με τη διδασκαλία, τον τουρισμό ή τη δικηγορία. Το διάστημα 10/11-12/11 κατακλύζεσαι από ερωτικές φαντασιώσεις τις οποίες δυσκολεύεσαι να εκπληρώσεις ενώ το διάστημα 12/11-28/11 αναθεωρείς κάποιες από τις σεξουαλικές σου συνήθειες. Έτσι, παύεις να αναλώνεσαι σε κρεβάτια της μιας νύχτας και κλείνεσαι στον εαυτό σου βλέποντας ταινίες ερωτικού περιεχομένου για να ικανοποιήσεις την ερωτική φλόγα που σε κυριεύει. Ως δια μαγείας, μπορεί να εμφανιστεί κάποιος πρώην με τον οποίο τελικά κάνεις σεξ. Η σεξουαλική συνεύρεση μαζί του μοιάζει λυτρωτική. Το διάστημα 28/11-30/11 μπαίνεις στη διαδικασία να αναλύσεις τις ανθρώπινες σχέσεις και συνειδητοποιείς δύο πράγματα: (α) ότι το σεξ δεν είναι το παν, ειδικά αν δεν υπάρχει συντροφικότητα και (β) ότι έχεις έναν περίεργο μαγνήτη, με αποτέλεσμα να έλκεις γύρω σου ακατάλληλους συντρόφους…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατά τις επτά πρώτες ημέρες του μήνα προσπαθείς να μετατρέψεις το ταίρι σου σε παιχνίδι του σεξ και να εκπληρώσεις τόσο τις δικές του όσο και τις δικές σου φαντασιώσεις. Το διάστημα 8/11-10/11 η σεξουαλικότητά σου είναι ακραία και ασυγκράτητη και εκφράζεται δίχως όρια. Το δε σεξ σε αναγεννά και σε μεταμορφώνει εσωτερικά. Όμως, το διάστημα 10/11-12/11 περιορίζεις κάπως τις σεξουαλικές επαφές σου, καθώς συνειδητοποιείς ότι οι σαρκικές απολαύσεις (χωρίς συναίσθημα) σου αφήνουν μια αίσθηση ψυχικού κενού και ματαιότητας. Το διάστημα 12/11-28/11 διαπιστώνεις ότι το ταίρι σου είναι κλεισμένο στον εαυτό του και έχει παράπονα από τη συμπεριφορά σου και από την ευρύτερη στάση σου. Το διάστημα 28/11-30/11 ένας πρώην συνάδελφός σου ο οποίος ενδιαφέρεται από παλιά για εσένα αποφασίζει να εκδηλωθεί. Διατηρείς, ωστόσο, αμφιβολίες για τα κίνητρα και τις προθέσεις του, καθώς δυσκολεύεσαι να καταλάβεις αν θέλει σχέση ή μόνο σεξ…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις επτά πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου ασκείς τεράστιο μαγνητισμό στο εργασιακό σου περιβάλλον. Η αλήθεια είναι πως κάποιο πρόσωπο με το οποίο δουλεύετε μαζί δεν σε αφήνει αδιάφορο. Έτσι, σκέφτεσαι να το τολμήσεις να πεις το ναι και να συνευρεθείς ερωτικά μαζί του. Το διάστημα 8/11-10/11 το σεξ με το ταίρι σου μοιάζει σχεδόν μαγικό. Ωστόσο, το διάστημα 10/11-12/11 συνειδητοποιείς ότι ο σύντροφός σου τα δίνει όλα στο κρεβάτι για να σε ελέγξει και να σε χειραγωγήσει και για να σε έχει διαρκώς δίπλα του. Το διάστημα 12/11-28/11 μπορεί να επισκεφτείς κάποιον γιατρό για κάποιο άνευ σημασίας θέμα υγείας που σε είχε ταλαιπωρήσει και παλαιότερα! Και τότε είναι που συνειδητοποιείς ότι οι διαθέσεις του γιατρού προς εσένα είναι ερωτικές. Το διάστημα 28/11-30/11 σου στέλνει μήνυμα μια παρελθοντική ερωτική σου περιπέτεια. Προς στιγμήν ενθουσιάζεσαι αλλά γρήγορα συνειδητοποιείς ότι «ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώγεται»…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ

Τις επτά πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου είσαι αυτό που λέμε «ωραίος και μοιραίος». Οι κατακτήσεις σου είναι ασυνήθιστα πολλές χάρη στον έντονο αισθησιασμό που εκπέμπεις. Οι επιθυμίες σου είναι έντονες και, έτσι, μπαίνεις στη διαδικασία να εξερευνήσεις την σεξουαλικότητά σου τόσο μόνος σου όσο και με παρέα. Το διάστημα 8/11-10/11 μπορεί να κάνεις σεξ με κάποιον συνάδελφό σου, ο οποίος ενθουσιάζεται με το πάθος σου αλλά και με τις τεχνικές που χρησιμοποιείς. Όμως, το διάστημα 10/11-12/11 μπορεί να μαθευτεί στη δουλειά σου η προαναφερθείσα ερωτική περιπέτεια και να αρχίσουν τα κουτσομπολιά. Το διάστημα 12/11-28/11 συναντάς τυχαία ένα παλιό ερωτικό σου απωθημένο, το οποίο μάλιστα ίσως ήταν ένας ανεκπλήρωτος έρωτας. Για κάποιο λόγο νιώθεις ότι ο ερωτικός ενθουσιασμός σου για το συγκεκριμένο πρόσωπο «ξυπνά», παρόλο που έχει περάσει τόσος καιρός. Το διάστημα 28/11-30/11 έρχεστε πιο κοντά με το εν λόγω άτομο και…όλα είναι πιθανά, καθώς αρχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ σας ένα όμορφο κλίμα οικειότητας, ζεστασιάς και ερωτισμού…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  

Newsletter