astropedia.gr

Ερωτική Λίλιθ – Οκτώβριος 2022

Ερωτική Λίλιθ – Οκτώβριος 2022
Η Λίλιθ ή αλλιώς Μαύρη Σελήνη είναι ένας αστεροειδής που αντιπροσωπεύει τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης. Σχετίζεται με τα κατώτερα ένστικτά μας, με τις «μαύρες» σκέψεις μας, τη λαγνεία μας, την έκφραση της σεξουαλικότητάς μας, με την ανάγκη μας να καθυποτάξουμε τον εκάστοτε παρτενέρ, με την γοητεία και τον προσωπικό μας μαγνητισμό, την ζήλεια, τους χειρότερους φόβους μας και τις ανασφάλειές μας…
 

Γενικά, οι άνθρωποι που έχουν τονισμένη τη Λίλιθ στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους εκπέμπουν μια ακαταμάχητη γοητεία, φαίνονται σέξι στους άλλους αλλά ταυτόχρονα μπορεί να υποφέρουν από ανασφάλειες ή να είναι υπόγειοι, ενώ κατά διαστήματα έχουν την τάση να ελέγχουν ενίοτε και να βασανίζουν τους γύρω τους με κύριο όπλο τους την τεράστια επιρροή που ασκούν.

Διάβασε περισσότερα για την Μαύρη Σελήνηεδώ
Βρες στους πίνακες παρακάτω το ζώδιο της Μαύρης Σελήνης (Λίλιθ) ανάλογα με την ημερομηνία που γεννήθηκες... εδώ

Η Λίλιθ μέσα στον Οκτώβριο


Τις 2 πρώτες ημέρες του μήνα η Λίλιθ διελαύνει από τις τελευταίες 7 μοίρες του Καρκίνου. Ως εκ τούτου, τα παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου βιώνουν έντονα την επιρροή της. Γενικά, η Λίλιθ από το ζώδιο του Καρκίνου έχει την τάση να εμφανίζεται στοργική, τρυφερή και περιποιητική. Ωστόσο, ο απώτερος στόχος της είναι να παγιδέψει τα θύματά της με τον αόρατο ιστό της, ως γνήσια «γυναίκα-αράχνη». Συχνά, για να το πετύχει αυτό θυματοποιείται και προσπαθεί να δημιουργήσει ενοχές και οίκτο στον ψυχισμό των γύρω της και, δη,  του ερωτικού παρτενέρ της ή τέλος πάντων του ανθρώπου που την ενδιαφέρει.

Στις 3 Οκτωβρίου το μοτίβο αλλάζει, καθώς η Λίλιθ εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα. Ως εκ τούτου, πρωταγωνιστές γίνονται πλέον τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου. Η Λίλιθ από το ζώδιο του Λέοντα διατηρεί τους μελοδραματισμούς που επικρατούσαν και κατά τη διέλευσή της από το ζώδιο του Καρκίνου. Όμως, εκτός από drama queens, τώρα γινόμαστε και περισσότερο δεσποτικοί, αυταρχικοί και εξουσιαστικοί. Η ωραιοπάθεια και η έπαρσή μας έρχονται στο προσκήνιο, ενώ η εξωτερική μας εμφάνιση γίνεται ακόμα πιο επιβλητική, έντονη και ελκυστική, καθώς περιποιούμαστε περισσότερο τους εαυτούς μας και δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στην εικόνα μας, στην προσπάθειά μας να κατακτήσουμε τα πρόσωπα που επιθυμούμε.

Στις 9 Οκτωβρίου η Λίλιθ αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Λέοντα. Πλέον, οι ανασφάλειες και οι φόβοι μας «γιγαντώνονται» με αποτέλεσμα να βιώνουμε εσωτερική ένταση. Λειτουργούμε με κάποια συστολή και σίγουρα πιο αθόρυβα. Τα επίπεδα της αυτοεκτίμησής μας μειώνονται, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να γίνουμε αυτοκαταστροφικοί λόγω της υπαρξιακής μοναξιάς ή/και των συμπλεγμάτων μας. Οι σταθεροί του 1ου δεκαημέρου συνεχίζουν να είναι οι μεγάλοι σταρ, που όμως δε ζουν ζωή χαρισάμενη.

Στις 14 Οκτωβρίου η Λίλιθ, η οποία συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά, εισέρχεται και πάλι στο ζώδιο του Καρκίνου. Ως εκ τούτου, τα ενοχικά σύνδρομα, η θυματοποίηση και οι ανασφάλειες «γιγαντώνονται». Μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου, το 3ο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων «εισπράττει» όλη την ενέργεια της ανάδρομης Λίλιθ.

Όμως, στις 19 Οκτωβρίου η ανάδρομη Λίλιθ εισέρχεται στον 2ο δεκανό του Καρκίνου, όπου και παραμένει μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου. Έτσι, πλέον επηρεάζονται περισσότερο οι εκπρόσωποι του 2ου δεκαημέρου των παρορμητικών ζωδίων.

Το διάστημα 23 Οκτωβρίου-28 Οκτωβρίου η Λίλιθ κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 1ο δεκανό του Καρκίνου. Ως εκ τούτου, οι γεννημένοι κατά το 1ο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων βιώνουν περισσότερο την ενέργεια του εν λόγω αστεροειδούς.

Τέλος, στις 28 Οκτωβρίου η Λίλιθ ευθυδρομεί και παραμένει στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου ορθόδρομη πια μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Έτσι, οι γεννημένοι τις 5 πρώτες ημέρες των παρορμητικών ζωδίων ανακτούν ως κάποιο βαθμό τη χαμένη αυτοεκτίμησή τους.

Η διελαύνουσα Λίλιθ και η επιρροή της στα 12 ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ

Τις 2 πρώτες ημέρες του μήνα οι ερωτικές σου φαντασιώσεις περιστρέφονται γύρω από μια παλιά σχέση σου. Το διάστημα 3/10-9/10 μετατρέπεσαι σε ένα αδηφάγο, σεξομανές ον που αναζητά νέες ερωτικές συγκινήσεις και περιπέτειες. Το διάστημα 9/10-14/10 μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σου ένας παρελθοντικός σου έρωτας από τον οποίο μάλλον πληγώθηκες. Διψάς έντονα για εκδίκηση. Το διάστημα 14/10-28/10 παγιδεύεσαι ο ίδιος σε ένα αδιέξοδο που αφορά στον προαναφερθέντα έρωτα του παρελθόντος. Κι αυτό είτε γιατί αρχίζεις πάλι να δένεσαι είτε γιατί νοσταλγείς κάτι ιδεατό που -απ’ ό,τι φαίνεται- έχει πια χαθεί. Το σεξ είναι πλέον πιο τρυφερό και τελικά εσύ είσαι αυτός που κινδυνεύει να πληγωθεί ξανά, με τα προσωπικά σου σχέδια περί εκδίκησης να ναυαγούν πανηγυρικά. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ

Τις 2 πρώτες ημέρες του μήνα εμφανίζεσαι ιδιαίτερα παιχνιδιάρης και, αν και δεν το συνηθίζεις, μπορεί να μπεις στη διαδικασία τηλεφωνικού ή cyber sex, καθώς τα λόγια μοιάζουν να σε ανάβουν περισσότερο από ποτέ. Το διάστημα 3/10-9/10 νοσταλγείς παρελθοντικές συνευρέσεις που σε απογείωσαν και αναζητάς κάτι αντίστοιχο. Το διάστημα 9/10-14/10 θλίβεσαι που η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι όπως παλιά και προσπαθείς να…«τα βρεις με τον εαυτό σου». Τέλος, το διάστημα 14/10-28/10 ένας γείτονας ή ένας παλιός συμμαθητής (με τον οποίο πιθανώς είχες «νταραβεριστεί» και κατά το παρελθόν) μοιάζει να σου κινεί το ενδιαφέρον σε ερωτικό επίπεδο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις 2 πρώτες ημέρες του μήνα η λαγνεία σου έρχεται στο προσκήνιο και επιθυμείς συνέχεια σεξ. Το διάστημα 3/10-9/10 το sexting μέσω κινητού μοιάζει να σε συναρπάζει, ενώ δεν αποκλείεται να προβείς σε one night stand κατά τη διάρκεια ενός κοντινού ταξιδιού. Το διάστημα 9/10-14/10 αρχίζεις να βλέπεις με άλλο μάτι κάποιον από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο αλλά φοβάσαι την απόρριψη. Ένας παλιός συμμαθητής σου μπορεί να σε «γδύσει» με τα μάτια του, παρ’ όλα αυτά το πράγμα μένει εκεί και δε γίνεται κάποια κίνηση εκατέρωθεν. Το διάστημα 14/10-28/10 οι έντονες σεξουαλικές σου ανάγκες έρχονται ξανά στο προσκήνιο αλλά προσπαθείς να τις ικανοποιήσεις μόνος σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις 2 πρώτες ημέρες του μήνα ασκείς μια περίεργη γοητεία και οι γύρω σου σε εκλαμβάνουν ως μια μαγνητική, επικίνδυνη προσωπικότητα. Το διάστημα 3/10-9/10 αρχίζεις να παθαίνεις εμμονή με την σεξουαλική σου ικανοποίηση και να αναζητάς ποσότητα και διάρκεια στην ερωτική σου ζωή. Το διάστημα 9/10-14/10  επαναλαμβάνεις κάτι που είχες δοκιμάσει στο σεξ και κατά το παρελθόν. Πιθανώς, αυτή τη φορά θα διαπιστώσεις ότι δεν σε απογειώνει όπως και όσο νόμιζες. Το διάστημα 14/10-28/10 συνειδητοποιείς ότι η υπέρμετρη σεξουαλικότητα που εκπέμπεις τελικά φοβίζει και απομακρύνει τους γύρω σου. Έτσι, το διάστημα 28/10-31/10 τοποθετείς την επιθετικότητά σου στο περιθώριο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Τις 2 πρώτες ημέρες του μήνα οι κρυφές και παράνομες σχέσεις λειτουργούν διεγερτικά για εσένα, καθώς ο κίνδυνος σε ιντριγκάρει. Το διάστημα 3/10-9/10 η γοητεία σου εκτοξεύεται στα ύψη και ο ίδιος μοιάζεις να το απολαμβάνεις. Όμως, το διάστημα 9/10-14/10 συνειδητοποιείς ότι πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους σου, αν δεν θέλεις να έχεις μονίμως τον «ανθρωποδιώχτη» μαζί σου. Το διάστημα 14/10-28/10 ένας παράνομος δεσμός από το μακρινό παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σου. Ωστόσο, δεν είσαι σίγουρος αν θέλεις να μπεις στη διαδικασία να κρύβεσαι. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις 2 πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου κάποιος διαδικτυακός σου φίλος σε αφυπνίζει σεξουαλικά με τον τρόπο του, αλλά κι εσύ έχεις αρκετές κατακτήσεις στα social media. Το διάστημα 3/10-9/10 οι σεξουαλικές σου φαντασιώσεις έρχονται στο προσκήνιο, αλλά το διάστημα 9/10-14/10 συνειδητοποιείς ότι μάλλον είναι αρκετά ακραίες για να τις ασπαστεί και να τις ακολουθήσει κάποιος παρτενέρ. Το διάστημα 14/10-28/10 κάποιο φιλικό πρόσωπο από το μακρινό ή κοντινό παρελθόν σου εκφράζει εντελώς ξαφνικά το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσένα. Το μεταξύ σας σεξ είναι συναρπαστικό για εκείνον αλλά όχι για εσένα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Τις 2 πρώτες ημέρες του μήνα μπορεί να αισθανθείς ερωτική έλξη προς το αφεντικό σου ή κάποιο άλλο πρόσωπο που κατέχει θέση κύρους. Μάλιστα, το ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να είναι αμφίδρομο και όχι μόνον από τη δική σου πλευρά, καθώς ο προσωπικός μαγνητισμός σου μοιάζει εκτοξευμένος στα ύψη. Το διάστημα 3/10-9/10 μοιάζεις να γοητεύεις ακόμη και φιλικά σου πρόσωπα, ενώ είναι ασυνήθιστα πολλές και οι ερωτικές προτάσεις που σου γίνονται μέσω Facebook, Instagram και λοιπών social media. Το διάστημα 9/10-14/10 σου δημιουργείται η ανασφάλεια ότι όλοι εκείνοι από τον κύκλο σου που σε διεκδικούν θέλουν μόνο να κάνουν sex μαζί σου και μετά να σε παρατήσουν. Ένας friend with benefits από το παρελθόν μπορεί να επανεμφανιστεί στη ζωή σου. Το διάστημα 14/10-28/10 σου «γεννιούνται» φαντασιώσεις που σχετίζονται με role playing και άλλα παιχνίδια εξουσίας στο κρεβάτι αλλά για κάποιο λόγο διστάζεις να τις μοιραστείς με τον παρτενέρ σου. Ίσως επειδή φοβάσαι μήπως σε παρεξηγήσει…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις 2 πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου αισθάνεσαι σεξουαλική διέγερση χάρη σε κάποιο πρόσωπο που είναι διανοούμενο και φιλοσοφημένο. Αν τυχαίνει να βρίσκεσαι στο εξωτερικό, μπορεί να ζήσεις μια συναρπαστική και αξέχαστη  σεξουαλική εμπειρία. Το διάστημα 3/10-9/10 εισπράττεις τον ερωτικό θαυμασμό συναδέλφων ή/και εργοδοτών, καθώς η αύρα σου αποπνέει τεράστιο ερωτισμό. Το διάστημα 9/10-14/10 κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο το οποίο γνωρίζεις από παλιά μπορεί να ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια και να σε κάνει να αισθανθείς άβολα. Το διάστημα 14/10-28/10 βλέπεις έντονα σεξουαλικά όνειρα, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν βίτσια ή ακόμη και διαστροφές. Ως εκ τούτου, οι επιθυμίες σου πυροδοτούνται και η σεξουαλικότητά σου «αφυπνίζεται». Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατά τη διάρκεια των 2 πρώτων ημερών του μήνα σε προσμένει μια σεξουαλική συνεύρεση η οποία θα σε μεταμορφώσει και θα σου μείνει αξέχαστη. Το διάστημα 3/10-9/10 ολόκληρη η φιλοσοφία σου μοιάζει να βασίζεται ως επί το πλείστον στην έκφραση της σεξουαλικότητάς σου. Έτσι, αισθάνεσαι σε γενικές γραμμές πολύ ευχάριστα. Δεν αποκλείεται, επίσης, να συνευρεθείς ερωτικά με κάποιο πρόσωπο που προέρχεται από ή σχετίζεται με το εξωτερικό. Το διάστημα 9/10-14/10 ονειρεύεσαι κατά τρόπο νοσταλγικό σεξουαλικές στιγμές του παρελθόντος σου ενώ το διάστημα 14/10-28/10 συνειδητοποιείς ότι ορισμένες σεξουαλικές συνήθειες που είχες μέχρι πρότινος μπορεί να είναι επικίνδυνες ή ανούσιες. Έτσι, σκέφτεσαι ότι ίσως δεν αξίζει να αναλώνεσαι, καθώς η ερωτική επαφή έχει νόημα όταν είναι ποιοτική και θυμίζει τελετουργία. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατά τις 2 πρώτες ημέρες του μήνα προσπαθείς να εξουσιάσεις και να χειριστείς το ταίρι σου μέσω του sex. Το διάστημα 3/10-9/10 η σεξουαλικότητά σου απογειώνεται και εκφράζεται δίχως ταμπού. Η όρεξή σου είναι ακόρεστη και το sex μοιάζει να συμβάλλει στην εσωτερική σου αναγέννηση. Το διάστημα 9/10-14/10 αποστασιοποιείσαι κάπως από τον παρτενέρ σου, καθώς δεν είσαι σίγουρος αν κι εκείνος έχει την ίδια διάθεση για sex όπως εσύ. Το διάστημα 14/10-28/10 η ζήλεια σου και οι υπόγειες τακτικές σου κάνουν το ταίρι σου να τηρεί αμυντική στάση προς εσένα και να σε φοβάται κάπως, γεγονός το οποίο σε θλίβει. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις 2 πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου μπορεί να συνευρεθείς ερωτικά με κάποιον συνάδελφο, καθώς -απ’ ό,τι φαίνεται- οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου είναι πολλές. Το διάστημα 3/10-9/10 βελτιώνεται σημαντικά και η ερωτική σου ζωή με τον σύντροφό σου. Ένας εκ των δύο σε αυτήν τη σχέση προσπαθεί να «γλυκάνει» τον άλλον μέσω του sex. Ωστόσο, το διάστημα 9/10-14/10 το πάθος των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση του σε δυσάρεστες καταστάσεις όπως η ζήλεια, οι ανασφάλειες και οι ίντριγκες, οι οποίες «δηλητηριάζουν» τη σχέση σου με το ταίρι σου. Το διάστημα 14/10-28/10 ο συνάδελφος με τον οποίο έκανες σεξ στις αρχές του μήνα εμφανίζεται πάλι. Δεν αποκλείεται να συνευρεθείς ξανά μαζί του. Όμως, αυτή τη φορά αισθάνεσαι ενοχές, ενώ την ίδια στιγμή σου δημιουργούνται κάποιες ανασφάλειες και κάποιες φοβίες ότι μπορεί να κόλλησες κάποιο αφροδίσιο νόσημα. Το πιθανότερο είναι ότι είσαι μια χαρά και όλα είναι αποκύημα της φαντασίας σου! Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ

Τις 2 πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου κυριολεκτικά μαγνητίζεις τους πάντες γύρω σου και το απολαμβάνεις. Έτσι, αρπάζεις από τα μαλλιά μια εξαιρετική ευκαιρία για καλό και παθιασμένο σεξ. Το διάστημα 3/10-9/10 η σεξουαλικότητα που εκπέμπεις γίνεται αντιληπτή και από τους συναδέλφους σου, στους οποίους μάλιστα δεν περνάς απαρατήρητος. Το διάστημα 9/10-14/10 κάποιος συνάδελφος μπορεί να σε προσεγγίσει με άκομψο τρόπο και το κάλεσμά του να αγγίξει τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης, γεγονός το οποίο σε αναστατώνει. Το διάστημα 14/10-28/10 μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σου ένα παλιό ραντεβού σου. Θα βγείτε και μπορεί να καταλήξετε και στο κρεβάτι. Όμως, δεν θα αργήσεις να συνειδητοποιήσεις ότι πλέον δεν αισθάνεσαι όπως παλιά. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter