astropedia.gr

Ερωτική Λίλιθ - Δεκέμβριος 2022

Ερωτική Λίλιθ - Δεκέμβριος 2022
Η Λίλιθ ή αλλιώς Μαύρη Σελήνη είναι ένας αστεροειδής που αντιπροσωπεύει τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης. Σχετίζεται με τα κατώτερα ένστικτά μας, με τις «μαύρες» σκέψεις μας, τη λαγνεία μας, την έκφραση της σεξουαλικότητάς μας, με την ανάγκη μας να καθυποτάξουμε τον εκάστοτε παρτενέρ, με την γοητεία και τον προσωπικό μας μαγνητισμό, την ζήλεια, τους χειρότερους φόβους μας και τις ανασφάλειές μας…

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο  900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699 
Βρες στους πίνακες παρακάτω το ζώδιο της Μαύρης Σελήνης (Λίλιθ) ανάλογα με την ημερομηνία που γεννήθηκες... εδώ

Γενικά, οι άνθρωποι που έχουν τονισμένη τη Λίλιθ στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους εκπέμπουν μια ακαταμάχητη γοητεία, φαίνονται σέξι στους άλλους αλλά ταυτόχρονα μπορεί να υποφέρουν από ανασφάλειες ή να είναι υπόγειοι, ενώ κατά διαστήματα έχουν την τάση να ελέγχουν ενίοτε και να βασανίζουν τους γύρω τους με κύριο όπλο τους την τεράστια επιρροή που ασκούν.

Η Λίλιθ μέσα στον Δεκέμβριο…

Την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου η Λίλιθ γυρίζει επιτέλους ευθύδρομη. Έτσι, τις δύο πρώτες ημέρες του μήνα η Λίλιθ διελαύνει ούσα ορθόδρομη από τον 3ο δεκανό των Διδύμων. Ως εκ τούτου, τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου βιώνουν έντονα την επιρροή της. Γενικά, με την Λίλιθ από το ζώδιο των Διδύμων έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη μας για επικίνδυνα υπονοούμενα και λεκτικά ή εγκεφαλικά παιχνίδια. Το μυαλό μας είναι παμπόνηρο και τετραπέρατο, ενώ υπάρχει έντονη πρόθεση για χειραγώγηση των άλλων μέσω του λόγου καθώς επίσης και διάθεση για τηλεφωνικό ή διαδικτυακό σεξ.  

Στις 3 Δεκεμβρίου η Λίλιθ εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου όπου και παραμένει ως τις 10/12. Όπως έχουμε ξαναπεί, στο συγκεκριμένο ζώδιο η Μαύρη Σελήνη έχει την τάση να εμφανίζεται στοργική, τρυφερή και περιποιητική. Ωστόσο, ο απώτερος στόχος της είναι να παγιδέψει τα θύματά της με τον αόρατο ιστό της, ως γνήσια «γυναίκα-αράχνη». Συχνά, για να το πετύχει αυτό θυματοποιείται και προσπαθεί να δημιουργήσει ενοχές και οίκτο στον ψυχισμό των γύρω της και, δη,  του ερωτικού παρτενέρ της ή τέλος πάντων του ανθρώπου που την ενδιαφέρει.

Στις 3 και στις 4 του μήνα η Λίλιθ αναμένεται να επηρεάσει περισσότερο τους παρορμητικούς (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου, στις 5 και στις 6 τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο παρορμητικών ενώ το διάστημα 7/12-10/12 θα νιώσουν την ενέργειά της περισσότερο οι παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου.

Στις 11 Δεκεμβρίου η Μαύρη Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα όπου και παραμένει μέχρι και τις 18 του ίδιου μήνα. Έτσι, το μοτίβο αλλάζει για ακόμη μία φορά, καθώς η Λίλιθ από το ζώδιο του Λέοντα διατηρεί τους μελοδραματισμούς που επικρατούσαν και κατά τη διέλευσή της από το ζώδιο του Καρκίνου. Όμως, εκτός από drama queens, τώρα γινόμαστε και περισσότερο δεσποτικοί, αυταρχικοί και εξουσιαστικοί. Η ωραιοπάθεια και η έπαρσή μας έρχονται στο προσκήνιο, ενώ η εξωτερική μας εμφάνιση γίνεται ακόμα πιο επιβλητική, έντονη και ελκυστική, καθώς περιποιούμαστε περισσότερο τους εαυτούς μας και δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στην εικόνα μας, στην προσπάθειά μας να κατακτήσουμε τα πρόσωπα που επιθυμούμε.

Ειδικότερα, το διάστημα 11/12-15/12 η Λίλιθ κινείται σε ορθόδρομη τροχιά εντός του 1ου δεκανού του Λέοντα ενώ το διάστημα 16/12/-18/12 κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον ίδιο δεκανό του ίδιου ζωδίου. Ως εκ τούτο, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της Μαύρης Σελήνης στον Λέοντα εκείνοι που θα βιώσουν την επιρροή της στο πετσί τους είναι ως επί το πλείστον οι γεννημένοι κατά το 1ο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι).

Ωστόσο, στις 19/12 η Λίλιθ, που συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή της, εισέρχεται ξανά στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και παραμένει μέχρι τα τέλη του μήνα. Ευτυχώς, όμως, στις 31/12 ευθυδρομεί. Όπως, και να έχει, το διάστημα 19/12-31/12 πρωταγωνιστές είναι οι εκπρόσωποι των παρορμητικών ζωδίων. Έτσι, το διάστημα 19/12-22/12 αφορά κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, το διάστημα 23/12-27/12 τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και, τέλος, το διάστημα 28/12-31/12 τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο.

Η Λίλιθ και η επιρροή της στα ζώδια για τον Δεκέμβριο


 
ΚΡΙΟΣ

Τις δύο πρώτες ημέρες του μήνα συζητήσεις για φαντασιώσεις και ερωτικά σενάρια μοιάζουν να σε εκστασιάζουν. Το διάστημα 3/12-10/12 νοσταλγείς παρελθοντικές συνευρέσεις που σε απογείωσαν και αναζητάς κάτι αντίστοιχο. Επιπλέον, προσπαθείς να αποκωδικοποιήσεις τις πιο σκοτεινές και κρυφές επιθυμίες σου, προκειμένου να τις ικανοποιήσεις. Το διάστημα 11/12-15/12 «μυρίζει» καινούργιες γνωριμίες και φυσικά σεξάκι…έντονο, παθιασμένο και αναγεννητικό. Το διάστημα 16/12-18/12 κάποιο πρόσωπο με το οποίο είχες ζήσει μια ερωτική περιπέτεια στο παρελθόν φαίνεται να σε προσεγγίζει ξανά αλλά εσύ μάλλον δεν ενδιαφέρεσαι. Τέλος, το διάστημα 19/12-31/12 σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου και, έτσι, τα επίπεδα της λίμπιντό σου είναι μάλλον μειωμένα. Πιο συγκεκριμένα, σε κατακλύζουν φοβίες και ανασφάλειες και είναι μονίμως στο μυαλό σου η σκέψη ότι θα μείνεις για πάντα μόνος. Ευτυχώς, την τελευταία ημέρα του Δεκεμβρίου η ψυχολογία σου αλλάζει κάπως προς το καλύτερο…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ

Τις δύο πρώτες ημέρες του μήνα παρουσιάζεις μια εμμονή με το σεξ και τον οργασμό και αναζητάς ποσότητα, διάρκεια και επαναλήψεις στις ερωτικές συνευρέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος, «τα βρίσκεις» μια χαρά και με τον ίδιο σου τον εαυτό (όσον αφορά στην σεξουαλική σου ικανοποίηση). Το διάστημα 3/12-10/12 κάποιο πρόσωπο σου στέλνει παιχνιδιάρικα μηνύματα με ερωτικά υπονοούμενα και σε βάζει στη διαδικασία να φλερτάρεις και να ανταλλάξεις μηνύματα ή ακόμη και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου. Το διάστημα 11/12-15/12 επιλέγεις να μείνεις στο σπίτι για να εξερευνήσεις την σεξουαλικότητά σου, είτε μόνος σου είτε παρέα με το ταίρι σου. Το διάστημα 16/12-18/12 κάποιο πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν σου το οποίο μάλλον σε πλήγωσε εμφανίζεται ξανά και σε αναστατώνει. Το διάστημα 19/12-31/12 ένας παλιός συμμαθητής σου ή ένας γείτονάς σου που είχε εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον για εσένα και κατά το παρελθόν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου και να σου ζητήσει να βγείτε. Εσύ, όμως, αισθάνεσαι μπερδεμένος και δεν ξέρεις αν πρέπει να απαντήσεις θετικά ή αρνητικά…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις δύο πρώτες ημέρες του μήνα γοητεύεις τους πάντες με το σεξαπίλ σου. Επίσης, μπορεί να συνάψεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με κάποιο πρόσωπο του οποίου η αύρα είναι ιδιαίτερα μαγνητική και έντονη.  Το διάστημα 3/12-10/12 η λαγνεία σου απογειώνεται. Το διάστημα 11/12-15/12 μπαίνεις στη διαδικασία να φλερτάρεις με αρκετό κόσμο, χρησιμοποιώντας λέξεις που κρύβουν ερωτικά υπονοούμενα και καλέσματα. Το διάστημα 16/12-18/12 η Μαύρη Σελήνη κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 3ο οίκο σου. Ως εκ τούτου, μπορεί να πραγματοποιήσεις ένα κοντινό ταξίδι για λόγους σεξουαλικούς…πιθανώς επειδή ξέρεις ότι εκεί που θα πας θα συναντήσεις κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα περάσεις καλά στο κρεβάτι, καθώς το εν λόγω πρόσωπο είναι «δοκιμασμένο» και «τεσταρισμένο». Τέλος, το διάστημα 19/12-31/12 κλείνεσαι λίγο στον εαυτό σου και αξιολογείς, επαναπροσδιορίζεις την σεξουαλική σου ζωή ενώ ταυτόχρονα αναθεωρείς κάποιες από τις συνήθειές σου στο σεξ… Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις δύο πρώτες ημέρες του μήνα μπαίνεις στη διαδικασία να κάνει σεξ με κάποιο άτομο που μπορεί να είναι έχει ήδη σχέση. Έτσι, επιλέγεις να κρατήσεις κρυφή την προαναφερθείσα συνεύρεση. Πάντως, το συγκεκριμένο άτομο φαίνεται να σε απογειώνει. Το διάστημα 3/12-10/12, με τη Λίλιθ να κινείται σε ορθόδρομη τροχιά στο ζώδιό σου, ασκείς τεράστιο μαγνητισμό στους γύρω σου και οι κατακτήσεις σου είναι πάρα πολλές. Το διάστημα 11/12-15/12 έχεις έντονες ορμές και η πανίσχυρη σεξουαλικότητά σου έρχεται στο προσκήνιο. Όμως, το διάστημα 16/12-18/12 για κάποιο λόγο η αυτοεκτίμησή σου «γκρεμοτσακίζεται», με αποτέλεσμα να κλειστείς στον εαυτό σου! To διάστημα 19/12-31/12 συνειδητοποιείς ότι ναι μεν μαγνητίζεις και είσαι γοητευτικός, όμως ταυτόχρονα τρομάζεις τους γύρω σου με το μοιραίο στυλ σου που σε κάνει να φαίνεσαι επικίνδυνος και αναξιόπιστος προς τα έξω…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΛΕΩΝ

Τις δύο πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου αποφασίζεις να κάνεις σεξ με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο και η αλήθεια είναι ότι οι επιδόσεις του δεν σε απογοητεύουν…κάθε άλλο! Το διάστημα 3/12-10/12 βλέπεις έντονα σεξουαλικά όνειρα και κάνεις τρελές και ακραίες σκέψεις γύρω από το σεξ οι οποίες τρομάζουν ακόμα κι εσένα τον ίδιο. Το διάστημα 11/12-15/12 γοητεύεις τα πλήθη και έλκεις γύρω σου παθιασμένα άτομα που δείχνουν να έχουν όλη τη διάθεση να σε ικανοποιήσουν στο κρεβάτι. Μάλιστα, τώρα κάποιες από τις προαναφερθείσες φαντασιώσεις παίρνουν σάρκα και οστά…κοινώς γίνονται πραγματικότητα. Ωστόσο, το διάστημα 16/12-18/12 συνειδητοποιείς ότι τα παθιασμένα άτομα που έλκεις γύρω σου μάλλον έχουν ως απώτερο σκοπό να σε ελέγξουν, να σε εξουσιάσουν με τον τρόπο τους και να σε χειριστούν. Το διάστημα 19/12-31/12 δείξε την απαιτούμενη προσοχή γιατί κάποια παράνομη σχέση που είχες συνάψει κατά το παρελθόν και έθεσε σε κίνδυνο την ψυχική σου ηρεμία και ισορροπία μπορεί να σε απασχολήσει ξανά για κάποιο λόγο…Ίσως μάλιστα να βρεθείς και από κοντά με το συγκεκριμένο άτομο με στόχο ένα εφ’ όλης της ύλης ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Μη φανείς επιρρεπής και μην του επιτρέψεις να σε τουμπάρει και να σε ρίξει στο κρεβάτι γιατί θα μπερδευτείς και θα μπλέξεις περισσότερο…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις δύο πρώτες ημέρες του μήνα σεξουαλικά φετίχ τα οποία σχετίζονται με την έννοια της εξουσίας βρίσκονται στο προσκήνιο και σου προσφέρουν τεράστια ικανοποίηση. Το διάστημα 3/12-10/12 κάποιο φιλικό σου πρόσωπο εκδηλώνει ερωτικό ενδιαφέρον για εσένα. Μάλιστα, το μαρκάρισμά του προς εσένα είναι ιδιαίτερα στενό και εσύ είσαι έτοιμος να ενδώσεις. Το διάστημα 11/12-15/12 μια ανεκπλήρωτη μέχρι πρότινος σεξουαλική σου φαντασίωση γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Το διάστημα 16/12-18/12 κλείνεσαι κάπως στον εαυτό σου και βυθίζεσαι στις σκέψεις σου, οι οποίες περιστρέφονται κυρίως γύρω από το σεξ! Συν τοις άλλοις, βλέπεις πολλά και έντονα όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου. Το διάστημα 19/12-31/12 συναντάς τυχαία έναν παλιό ερωτικό παρτενέρ-φίλο με τον οποίο είχες να βρεθείς αρκετό καιρό. Υπάρχει αμηχανία και από τις 2 πλευρές αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξετε τελικά στο κρεβάτι…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΖΥΓΟΣ

Τις δύο πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου σε ελκύουν πνευματώδεις και φιλοσοφημένοι τύποι, οι οποίοι με τις γνώσεις τους και την πνευματική τους καλλιέργεια σου ξυπνάνε άγρια σεξουαλικά ένστικτα. Το διάστημα 3/12-10/12 ο προσωπικός μαγνητισμός σου έρχεται στο προσκήνιο και, έτσι, κατορθώνεις να γοητεύσεις τους πάντες. Μάλιστα, δεν περνάς απαρατήρητος ούτε σε συναδέλφους και αφεντικά, κάποιοι εκ των οποίων μπαίνουν στη διαδικασία να σε διεκδικήσουν. Το διάστημα 11/12-15/12 φλερτάρεις μέσω του ίντερνετ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δεν αποκλείεται να σου γίνει και πρόταση από κάποιον διαδικτυακό σου φίλο να συμμετάσχεις σε κάποιο τρίο ή άλλου είδους ομαδική συνεύρεση. Αν και κατά κανόνα είσαι συντηρητικός σε κάποια θέματα, παρ’ όλα αυτά μπαίνεις στη διαδικασία να το σκεφτείς. Ωστόσο, το διάστημα 16/12-18/12 διαπιστώνεις ότι τέτοιου είδους συνευρέσεις δεν είναι για εσένα, καθώς η συντροφικότητα και το ρομάντζο συνεχίζουν να είναι οι προτεραιότητές σου στον συναισθηματικό τομέα. Το διάστημα 19/12-31/12 κάποιος από τον εργασιακό σου χώρο που κατέχει θέση κύρους μπορεί να σε διεκδικήσει σεξουαλικά με αδιάκριτο και άκομψο τρόπο, με αποτέλεσμα να αισθανθείς άβολα…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ημερών του μήνα βιώνεις μοναδικές σεξουαλικές εμπειρίες, οι οποίες αναμένεται να σου μείνουν αξέχαστες. Το διάστημα 3/12-10/12 η διάθεσή σου συνεχίζει να είναι ευχάριστη και ερωτική. Δεν αποκλείεται, επίσης, να συνευρεθείς ερωτικά με κάποιο πρόσωπο που προέρχεται από το εξωτερικό ή ταξιδεύει συχνά. Το διάστημα 11/12-15/12 σου γεννιέται η επιθυμία να υποτάξεις τον ερωτικό παρτενέρ σου ή στο άλλο άκρο να υποταχθείς ο ίδιος πλήρως σε αυτόν. Γενικά, η έννοια της υποταγής σε διεγείρει σε μεγάλο βαθμό. Όμως, το διάστημα 16/12-18/12 απογοητεύεσαι κάπως καθώς συνειδητοποιείς ότι οι άλλοι είναι πολύ λίγοι μπροστά σε εσένα όσον αφορά στο σεξ, γι’ αυτό και δε μπορούν ούτε να κατανοήσουν ούτε να ικανοποιήσουν 100% τις σεξουαλικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Το διάστημα 19/12-31/12 βλέπεις έντονα όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου και προσπαθείς να επαναπροσδιορίσεις την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από το σεξ…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατά τις δύο πρώτες ημέρες του μήνα το ταίρι σου τα δίνει όλα στο κρεβάτι και σε εκπλήσσει ευχάριστα. Το διάστημα 3/12-10/12 προσπαθείς και ο ίδιος να ικανοποιήσεις κάθε κρυφή και ανομολόγητη επιθυμία του συντρόφου σου και να πετύχεις την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση μαζί του. Η αλήθεια είναι ότι το κατορθώνεις σε μεγάλο βαθμό. Το διάστημα 11/12-15/12 γίνεσαι κάπως πιο εγκεφαλικός στο σεξ και διαπιστώνεις ότι διεγείρεσαι ιδιαίτερα από ευφυή και καλλιεργημένα άτομα. Το διάστημα 16/12-18/12 είναι ένα διάστημα περισυλλογής για εσένα, καθώς προσπαθείς να σκεφτείς και να αποφασίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε ανάβει και σε απογειώνει στο κρεβάτι. Οι φαντασιώσεις σου και τα όνειρα σεξουαλικής φύσεως έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Το διάστημα 19/12-31/12 πέφτεις κάπως ψυχολογικά γιατί συνειδητοποιείς ότι κάποιες από τις φαντασιώσεις σου παραμένουν ανεκπλήρωτες και φοβάσαι μήπως δεν εκπληρωθούν ποτέ…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις δύο πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου γοητεύεις τα πλήθη εντός του εργασιακού σου χώρου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις και σεξ με κάποιον συνάδελφό σου. Το διάστημα 3/12-10/12 έρχεσαι ιδιαίτερα κοντά με κάποιο άτομο, το οποίο σε μαγνητίζει και σε εκστασιάζει στο κρεβάτι. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελες περισσότερο συναίσθημα από το συγκεκριμένο άτομο, για να νιώσεις 100% ασφαλής. Το διάστημα 11/12-15/12 βιώνεις υπέροχες σεξουαλικές συνευρέσεις, οι οποίες σου χαρίζουν τεράστια ικανοποίηση. Όμως, το διάστημα 16/12-18/12 ο παρτενέρ σου για κάποιο λόγο απομακρύνεται από εσένα και κλείνεται στον εαυτό του. Το διάστημα 19/12-31/12 είναι ένα διάστημα συνειδητοποιήσεων για εσένα, καθώς καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει είναι άκρως χειριστικός, σε χειραγωγεί μέσω του σεξ και στην πραγματικότητα δεν έχει αγνά και τρυφερά συναισθήματα για εσένα…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις δύο πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου κάνεις κυριολεκτικά θραύση, καθώς οι κατακτήσεις σου είναι κυριολεκτικά άπειρες. Περνάς καλά στο κρεβάτι και βιώνεις έναν ασυνήθιστο ενθουσιασμό που θυμίζει τα εφηβικά σου χρόνια. Το διάστημα 3/12-10/12 αρχίζεις να βλέπεις με άλλο μάτι κάποιον συνάδελφό σου, ο οποίος μάλιστα σε διεκδικεί έντονα. Όμως, το διάστημα 11/12-15/12 το θέμα αρχίζει να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς ο συνάδελφός σου θέτει στο τραπέζι ως ζήτημα ακόμη και το ενδεχόμενο να συνάψετε κανονική σχέση. Ωστόσο, το διάστημα 16/12-18/12 κάποιος πρώην σου επιστρέφει στη ζωή σου εντελώς ξαφνικά, γεγονός το οποίο σε αιφνιδιάζει ευχάριστα. Έτσι, το διάστημα 19/12-31/12 επικεντρώνεσαι στον πρώην σου (που εύχεσαι να ξαναγίνει νυν) και απομακρύνεσαι από τον συνάδελφό σου που σε διεκδικούσε, καθώς διαπιστώνεις ότι η μεταξύ σας χημεία δεν ήταν τελικά τόσο δυνατή όσο νόμιζες και, εκτός αυτού, το μυαλό σου είναι ακόμη κολλημένο στον πρώην σύντροφό σου…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ
 
Τις δύο πρώτες ημέρες του μήνα σκέφτεσαι με νοσταλγία το σεξουαλικό παρελθόν σου και εύχεσαι να ζήσεις ξανά αντίστοιχες εμπειρίες. Το διάστημα 3/12-10/12 γυρίζεις σελίδα, αποφασίζεις να ξεκολλήσεις από το παρελθόν και αναζητά νέες ερωτικές συγκινήσεις και περιπέτειες. Μάλιστα, οι κατακτήσεις σου είναι ασυνήθιστα πολλές και ο ίδιος όχι μόνο το απολαμβάνεις και το χαίρεσαι αλλά το εκμεταλλεύεσαι κιόλας προς όφελός σου. Το διάστημα 11/12-15/12 μπορεί να σου ζητήσει να βγείτε κάποιος συνεργάτης σου, τον οποίο κυριολεκτικά έχεις μαγνητίσει. Εσύ το σκέφτεσαι, καθώς κάτι μέσα σου σου λέει να μην δεχτείς την πρόταση. Το διάστημα 16/12-18/12 αντιλαμβάνεσαι ότι ο συνάδελφός σου σε ήθελε μόνο για το σεξ και χαίρεσαι που το ένστικτό σου σε προστάτευσε και αποφάσισες να μη βγεις τελικά μαζί του. Τέλος, το διάστημα 19/12-31/12 κάποιος με τον οποίο είχες κάνει σεξ στο παρελθόν εμφανίζεται ξανά στη ζωή σου για να ταράξει τα ύδατα, να σε αναστατώσει και να σε απογειώσει σεξουαλικά (γιατί εννοείται ότι αποδέχεσαι το ερωτικό κάλεσμά του)…Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter