astropedia.gr

Feng Shui 29 tip για την Αγάπη!!!

 Feng Shui 29 tip για την Αγάπη!!!
Το Φενγκ Σούι είναι η κινεζική τέχνη της τοποθέτησης αντικειμένων στον χώρο με τέτοιο τρόπο ώστε να έρθει η θετική ενέργεια στη ζωή μας. Σήμερα, είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη τέχνη που μας βοηθάει να δημιουργήσουμε νέα ζωή, να εξομαλύνουμε μπλοκαρίσματα και να φέρουμε ισορροπία στις καθημερινές μας σχέσεις.

Ειδικά στα αισθηματικά μας, το Φενγκ Σούι μπορεί να μας βοηθήσει να αναθερμάνουμε τη σχέση μας. Το Φενγκ Σουι μπορεί, εάν το εφαρμόσετε σωστά, να σας βοηθήσει να δείτε την ερωτική σας ζωή να ανθίζει όσοι είσαστε δεσμευμένοι, και να αποκτήσετε τον ιδανικό σύντροφο όσοι είστε αδέσμευτοι.

Διαβάστε κάποιες απλές συμβουλές για να κρατήσετε την
ερωτική σας ζωή πάντα φλογερή και εκρηκτική!


 1. Για να ανθίσει η αγάπη στη ζωή σας, πρέπει να ενεργοποιήσετε την νοτιο - δυτική γωνία του σπιτιού σας, τη συμπαντική γωνία του ρομάντσου. Μια καλή ιδέα είναι να βάλετε δύο μπαμπού τα οποία να μην είναι στο ίδιο μέγεθος.

 2. Χρησιμοποιώντας το φενγκ σούι για τον έρωτα, το υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι ρομαντικό, με απαλή επίπλωση, χρώματα και εικόνες.

 3. Το λουλούδι της παιονίας παίζει ενα πολύ σημαντικό ρόλο στο κινέζικο φενγκ σούι και θα ήταν καλό να τοποθετήσετε μερικά λουλούδια στο υπνοδωμάτιό σας.

 4. Χρησιμοποιήστε κίτρινα, άσπρα και κόκκινα φώτα για να φωτίσετε το νοτιο - δυτικό μέρος του σπιτιού έτσι ώστε να προσελκύσετε ερωτική ενέργεια.

 5. Τοποθετήστε φυσικούς κρυστάλλους χαλαζία στη νοτιο - δυτική γωνία. Δημιουργήστε μια ισορροπία μεταξύ του γιανγκ τσι (του αρσενικού) και του γιν τσι (του θηλυκού).

 6.  Μια τουαλέτα στη νοτιο-δυτική γωνία θα μπορούσε να είναι πολύ αρνητική για την ερωτική σας ζωή. Κρεμάστε ένα  φυλαχτό πάνω απ'την τουαλέτα.

 7. Χρησιμοποιώντας το φενγκ σουι για την αγάπη αυξάνονται φυσικά οι πιθανότητες για έρωτα αλλά το να βρει κανείς το τέλειο ταίρι  εξαρτάται και από το κάρμα του.

 8. Αν υπάρχουν στη νοτιο-δυτική πλεύρα εκτεθειμμενοι δοκοί κρεμάστε μικροσκοπικά γούρια για να εξοντώσετε την αρνητική ενέργεια των άκρων.

 9. Το νερό στο νοτιο-δυτικο μέρος τείνει να δημιουργήσει αρνητική ενταση και καυγάδες. Κρεμώντας ενα πίνακα που απεικονίζονται ψηλά βουνά στη νότιο δυτική  γωνία δημιουργεί ισχυρό Τσι της Μεγάλης Γης.

 10. Η παρουσία του Χαλαζία στη νότιο δυτική γωνία ενεργοποιεί τύχη για έρωτα. Για να ξεκινήσετε τον έρωτα ζωγραφίστε ενα τοίχο στα νότιο δυτικά, ασπρο κίτρινο ή κόκκινο.

 11. Σε ένα παράθυρο στο νότιο δυτικό μέρος κρεμάστε μια κρυστάλλινη μπάλα για να συγκρατήσετε το φως του ήλιου και να δημιουργήσετε ουράνια τόξα Τσι.

 12. Τοποθετήστε τρία κεριά σε ένα κρυστάλλινο μπολ για να ζωντανέψετε το νότιο δυτικό μέρος.

 13. Τοποθετήστε μια κρυστάλλινη καρδιά μέσα σε ενα βελούδινο μικρο σάκο και βάλτε τη στο κομοδίνο σας δίπλα απο το κρεβάτι για να αυξήσετε τα συναισθήματα αγάπης μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας.

 14. Για να έχετε σταθερή ευημερία στο γάμο σας τα χρώματα και τα αντικείμενα δε πρεπει ποτέ να είναι υπέρμετρα αρσενικά η θηλυκά.

 15. Ισορροπήστε το τσι με το να βαψετε την κρεβατοκάμαρα με σκούρα χρώματα που ξεκουράζουν το μάτι.

 16. Για να εξομαλύνετε την αγάπη μεταξύ των ερωτικών συντρόφων βάλτε κόκκινους κόμπους αγάπης στις φωτογραφίες που είστε μαζί.

 17. Πότε μη δίνετε τριαντάφυλλα με αγκάθια αφαιρέστε πρώτα τα αγκάθια. Τα κίτρινα λουλούδια ειναι για αυτούς που αναζητούν μια σοβαρή σχέση. Και τα ασπρα λουλούδια ειναι καλά για ωριμους ανθρωπους στην αγάπη.

 18. Ένα ζευγάρι πάπιες στο υπνοδωμάτιο συμβολίζει την ευτυχία των εραστων. Ποτέ μη βάζετε νερό στη δεξιά πλευρά της κεντρικής πόρτας γιατί μπορεί να φέρει απιστία.

 19. Κρατήστε τα αντικείμενα με νερό και τα ενυδρεία έξω απο το υπνοδωμάτιο γιατι μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια.

 20. Ποτέ μη βάζετε φυτά με αγκαθια στη νοτιο-δυτική γωνία. Αν ένας καθρεφτης αντικατοπτρίζει άμεσα το κρεβάτι μπορεί να προσελκύσει ανεπιθυμητους εξωτερικούς τρίτους.

 21. Ποτέ μην κοιμάστε με τα πόδια προς την πόρτα γιατί αυτο μπορεί να  αντιστοιχιστεί με τη θέση θανάτου.

 22. Η νοτιοδυτική πλευρά του χώρου σας συνδέεται με τη συντροφικότητα και τον γάμο. Ενεργοποιήστε την τοποθετώντας έναν πίνακα που να απεικονίζει ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

 23. Αφήστε την ενεργεία του καθαρού αέρα και της ακτίνες του ηλίου να μπουν στη κρεβατοκάμαρα για να ενεργοποιηθεί η ερωτική ατμόσφαιρα στον χώρου σας.

 24. Αν στην κρεβατοκάμαρα υπάρχει και τουαλέτα θα πρέπει η πόρτα της τουαλέτας και το καπάκι να είναι πάντα κλειστά. Έτσι εμποδίζετε την ενέργεια γιν να επηρεάσει το χώρο.
   
 25. Μην τοποθετείτε την τηλεόραση απέναντι η δίπλα στο κρεβάτι σας γιατί αντανακλά αρνητική ενέργεια, καλό είναι στον χώρο που κοιμάστε να μην υπάρχουν καθόλου ακτινοβολίες από ηλεκτρονικές συσκευές γιατί αυτό επηρεάζει άσχημα την ερωτική σας ζωή.

 26. Φροντίστε την ημέρα της κινέζικης πρωτοχρονιάς (ή και της δυτικής) να φορέσετε κόκκινα εσώρουχα και κατά προτίμηση να είναι ολοκαίνουργια ώστε η χρονιά σας να είναι ερωτική και παθιασμένη κάθε μέρα!

 27. Τοποθετήστε μια εσωτερική πηγή νερού στην νοτιοδυτική γωνία του σπιτιού. Θα ενθαρρύνει σίγουρα τη σχέση.

 28. Προσθέστε ένα χρυσό, κόκκινο ή ροζ κρύσταλλο στον χώρο σας για να τονώσετε τον ρομαντισμό σας.

 29. Τοποθετήστε σε σχήμα καρδιάς κεριά και αξεσουάρ δημιουργημένο σε υλικά της γης, όπως η πέτρα, κεραμίδι ή πήλινο, στη νότιο δυτική πλευρά του σπιτιού για να ενεργοποιήσετε την αγάπη, το ρομαντισμό, τις σχέσεις και τον γάμο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

  Newsletter