astropedia.gr

Feng Shui: Αντικείμενα που πρέπει να ξεφορτωθείτε άμεσα

Feng Shui: Αντικείμενα που πρέπει να ξεφορτωθείτε άμεσα
Είναι θέμα καλής ή κακής τύχης ή απλώς άσχημης διακόσμησης; Το Φενγκ Σουι ή αλλιώς η αρχαία τέχνη της τοποθέτησης και τοποθεσίας δεν ασχολείται μόνο με την τοποθέτηση συγκεκριμένων αντικειμένων σε συγκεκριμένες περιοχές ενος χώρου. Περιλαμβάνει επίσης και την απελευθέρωση του χώρου από αντικείμενα που δημιουργούν τοξική ενέργεια. Αν θέλετε το σπίτι σας να είναι ένας χώρος ζεστός και άνετος, ένας χώρος από τον οποίο θα πηγάζει η ευτυχία, θα πρέπει να τον απαλλάξετε από τα ακολούθα αντικείμενα και θα παρατηρήσετε άμεση βελτίωση.

 • Ξερά ή Αποξηραμένα λουλούδια
  Τα αποξηραμένα άνθη, σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και τα ποτ-πουρί, δημιουργούν αρνητικό Φενγκ Σούι. Αυτό συμβαίνει γιατί αντιπροσωπεύουν την στατική ενέργεια. Όταν χρησιμοποιείτε ψεύτικα η αποξηραμένα λουλούδια για να διακοσμήσετε τον χώρο σας, θα σας είναι δύσκολο να ζείτε στο παρόν! Είναι πιθανό να πιάνετε τον εαυτό σας να κάνει αναδρομή στο παρελθόν, στα παιδικά σας χρόνια ή σε μια πρωην σχέση, μπορεί να νιώθετε ακόμα και ότι το παρελθόν σας ζει στο παρόν σας! Αντικαταστήστε απομεινάρια του χτες με ένα ολόφρεσκο μπουκέτο, τοποθετήστε ένα ολοζώντανο, πράσινο φυτό κοντά στην κύρια είσοδο του σπιτιού σας, από οπου θα σας ενεργοποιεί και θα σας αναζωογονεί καθημερινά!
 • Σπασμένες ή χαλασμένες ηλεκτρικές συσκευές
  Συμφωνά με την φιλοσοφία του Φενγκ Σούι, οι ηλεκτρικές συσκευές συμβολίζουν την δύναμη και την αντοχή! Χαλασμένες συσκευές τις οποίες φυλάμε στην αποθήκη, στο  μπαλκόνι ή στο κήπο ή ακόμα και συσκευές που αν και δεν λειτουργούν λόγω βλάβης τις διατηρούμε ως διακοσμητικά αντικείμενα, δημιουργούν ενέργεια η οποία εκφράζεται στη ζωή μας ως προβλήματα που αφορούν την υγεία μας, αποτυχημένες ερωτικές σχέσεις ή τοξικές συνθήκες στην επαγγελματική μας δράση! Είναι προτιμότερο να μείνει ένας χώρος κενός παρά να τον γεμίζετε με μια χαλασμένη τηλεόραση, ένα πλυντήριο η ένα στερεοφωνικό που πλέον δεν λειτουργεί. Τις συσκευές που δεν λειτουργούν θα πρέπει ή να τις επιδιορθώνετε ή να τις ξεφορτώνεστε.
 • Μαραμένα φυτά
  Τα φυτά συμβολίζουν την ανάπτυξη στο Φενγκ Σούι, αλλα μόνο όταν είναι υγιή! Αν τα φυτά που διατηρείτε στο σπίτι σας μαραίνονται ή αργοπεθαίνουν θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Θα σας είναι δύσκολο να ξεκουραστείτε κατά τη διάρκεια του ύπνου και να ξυπνάτε ανανεωμένοι, με αποτέλεσμα να σας πιάνει υπνηλία και να πέφτουν οι ρυθμοί σας στην δουλειά. Είναι ακόμα πιθανό να είστε πολύ κουρασμένοι για να κάνετε έρωτα! Αν τα φυτά σας υποφέρουν εξαιτίας του δικού σας χειρισμού, θα πρέπει να αντικατασταθουν από φρέσκα με την προϋπόθεση πως θα τα φροντίζετε και θα τα σέβεστε όπως κάνετε και για τον εαυτό σας.
 • Ληγμένα φάρμακα
  Η φύλαξη φαρμάκων η καλλυντικών μετά την ημερομηνία λήξης τους δεν είναι επικίνδυνη μόνο για την υγεία σας σε περίπτωση που καταναλωθούν αλλα και για την ενέργεια του σπιτιού σας. Η ενέργεια που περιέχουν και εκπέμπουν τα συγκεκριμένα είδη είναι ιδιαίτερα επιβλαβής εφόσον μπλοκαρουν την ικανότητα σας να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε και να ανασυγκροτηθείτε! Απαλλάξτε το φαρμακείο σας και το μπάνιο σας από ληγμένα φάρμακα και καλλυντικά και θα δείτε πως σύντομα θα απαλλαγείτε και οι ίδιοι από το άγχος, θα σας είναι πιο εύκολο να απολαμβάνετε στιγμές χαλαρώσης και να ηρεμείτε στον χώρο σας.
 • Χαλασμένα τρόφιμα στο ψυγείο η στα ντουλάπια
  Συμφωνα με το Φενγκ Σούι η τροφή συμβολίζει την ικανότητα μας να δίνουμε και να δεχόμαστε την αγάπη. Το να έχουμε ένα ψυγείο παραγεμισμένο με φαγητά που έχουν χαλάσει ή φρούτα και λαχανικά σε αποσύνθεση μπορεί πραγματικά να μπλοκάρει τις σχέσεις μας! Ξεκινήστε έναν έλεγχο σε εβδομαδιαία βάση στο ψυγείο και τα ντουλάπια σας ώστε να απαλλαγείτε από τρόφιμα που μετατρέπονται σε βιολογικά πειράματα ή ληγμένα προϊόντα που δεν μπορούν πλέον να καταναλωθούν. Όταν αποκτήσετε αυτή τη συνήθεια, θα παρατηρήσετε ότι θα σας γίνει ευκολότερο να εκφράζετε ελευθέρα την αγάπη σας όπως επίσης και το να δέχεστε την στοργή και τη φροντίδα που έχετε ανάγκη.
 • Φωτογραφίες και ενθύμια από πρώην εραστές!
  Ακόμα κι αν έχετε διατηρήσει καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους σας, δεν είναι υγιές ενεργειακά να τοποθετείτε ενθύμια και φωτογραφίες μέσα στον προσωπικό σας χώρο. Οι φωτογραφίες περιέχουν πολύ έντονη ενέργεια και έχουν ισχυρή επίδραση στο υποσυνείδητο μας! Αν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε χώρο στην ζωή σας για μια μακροχρόνια, υγιη και ρομαντική σχέση, απαλλάξτε τον χώρο σας από άλμπουμ και ενθύμια ειδικά αυτά που έχετε σε κοινή θεά. Αυτή η κίνηση θα ενισχύσει την επιθυμία σας για μια νέα σχέση, διευκολύνοντας την έλξη πιθανών συντρόφων προς εσάς!

  Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
    Newsletter