astropedia.gr

Γιν - Γιανγκ και Χρώματα

Γιν - Γιανγκ και Χρώματα
Το χρώμα που αντανακλάται στην επιφάνεια των πραγμάτων επιδρά και επηρεάζει με έναν φυσικό μαγικό τρόπο και μετασχηματίζει τη ζωή μας μέσα από τα συναισθήματα και τις υποσυνείδητες σκέψεις που δημιουργεί. Χρησιμοποιώντας μέσα από τη γνώση του Φενγκ Σούι αυτές τις χρωματικές δονήσεις μπορούμε να φέρουμε σε ισορροπία τις γιν και τις γιανγκ ενέργειες ώστε να φέρουμε στη ζωή μας τα πράγματα που θέλουμε και να δημιουργήσουμε τις ευνοϊκότερες καταστάσεις ή ακόμη και να ενισχύσουμε τις καταστάσεις που ήδη υπάρχουν ώστε να διατηρηθούν και να προοδεύσουν αν είναι βέβαια θετικές για εμάς.

Τι είναι όμως η ενέργεια Γιν; Σκεφτείτε ότι η γιν ενέργεια είναι σαν ένα φυτό που μεγαλώνει. Οι ρίζες του είναι στο χώμα αλλά μεγαλώνει προς τα πάνω και προσπαθεί να φτάσει τον ουρανό. Καθώς η γιν ενέργεια ανεβαίνει προς τα πάνω διασκορπίζεται και διαμοιράζεται στο περιβάλλον. Η ενέργεια αυτή είναι παθητική από τη φύση της και έχει ένα στοιχείο που μοιάζει με την ενέργεια των ονείρων, μας κάνει να αφηνόμαστε λίγο, να χαλαρώνουμε και να στρεφόμαστε προς τον εσωτερικό μας κόσμο Τα χρώματα όπως το μπλε, το λευκό, το πράσινο και το πορφυρό σύμφωνα με το Φενγκ Σούι θεωρούνται ότι έχουν γιν ενέργεια. Είναι χρώματα που μας κάνουν να αποσυρόμαστε από την πραγματικότητα!

Αντίστοιχα, η ενέργεια Γιανγκ είναι σαν ένα ρεύμα που κατεβαίνει από τον ουρανό, σαν μια αστραπή που μας κάνει να κινούμαστε, προξενεί διέγερση και κινητοποιεί μυαλό ψυχή και σώμα ώστε να κινηθούν και να παράγουν δράση και αποτελέσματα. Αν ένας ειδικός του Φενγκ Σούι έβλεπε στο χώρο εργασίας σας να επικρατούν χρώματα Γιν για παράδειγμα, τότε θα σας πρότεινε να τα αλλάξετε και να χρησιμοποιήσετε στη θέση τους χρώματα που είναι πιο έντονα δονητικά και έχουν περισσότερο Γιανγκ ενέργεια, χρώματα δηλαδή που θα σας δημιουργούσαν την κατάλληλη διάθεση για να δουλέψετε, να είστε παραγωγικοί, ενθουσιώδεις, δραστήριοι και δημιουργικοί. 

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, κάθε χρώμα είναι μια συγκεκριμένη δόνηση που ανάλογα με την πολικότητά της, αν δηλαδή είναι  Γιν ή Γιανγκ, δημιουργεί συγκεκριμένα αποτελέσματα και είναι κατάλληλο για συγκεκριμένα θέματα. Τα χρώματα είναι μια από τις ισχυρότερες θεραπείες του Φενγκ Σούι και επίσης ένα από τα ευκολότερα μέσα στην εφαρμογή τους. Το να ‘ντύσετε’ ένα δωμάτιο σε κάποιο χρώμα μπορεί να έχει μια βαθιά επίδραση στον τρόπο που σκέφτεστε και συμπεριφέρεστε.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει  
να πλησιάσεις και πάλι το πρόσωπο που αγαπάς. 
 
  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760  
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

 

Εάν θέλετε να επισύρετε την προσοχή σας στη μετασχηματιστικήδύναμη του χρώματος, ελέγξτε την ακόλουθη περιγραφή των χρωμάτων,
κατόπιν επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στα όνειρα, τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας.
 

Μαύρο (Yin)
Είναι το χρώμα που συμβολίζει τα χρήματα και το εισόδημα, το μαύρο είναι καλό για τη σταδιοδρομία, ειδικά όταν συνδυάζεται με το μέταλλο. Είναι το χρώμα της συναισθηματικής προστασίας και της δύναμη. Το απορροφητικό μαύρο προκαλεί την εξερεύνηση και προωθεί το μυστήριο. Συνδεμένο με το στοιχείο του νερού, το μαύρο είναι ιδανικό για την προώθηση της αυτοπεποίθησης και της ανεξαρτησίας. Είναι ένα ιδανικό χρώμα έμφασης για οποιοδήποτε δωμάτιο και χώρο όπου θέλετε να βεβαιώσετε τη δύναμή σας, όπως ένα γραφείο. Αποφύγετε το μαύρο εάν έχετε την τάση να απομονώνεστε από τους άλλους. 

Κόκκινο (Yang)
Αυτό είναι το χρώμα της καλής τύχης δεδομένου ότι προσελκύει την αναγνώριση και το σεβασμό του προσώπου που το χρησιμοποιεί, ειδικά το χειμώνα. Ένα χρώμα που δημιουργεί αυτοπεποίθηση, εάν ποτέ την χρειαστείτε. Το χρώμα της τύχης, των χρημάτων, της χαράς, της προστασίας και της σωματικής έκφρασης. Συνδεμένο με το στοιχείο της φωτιάς, το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, του ενθουσιασμού αλλά και του θυμού.

Είναι το πιο ορατό χρώμα, που προτρέπει τους θεατές  να σταματήσουν και να δώσουν  προσοχή. Κόκκινο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε θέλετε μια ενεργειακή ώθηση. Εάν επιδιώκετε μια πιο πλούσια ερωτική ζωή μη βάψετε όμως ολόκληρη την κρεβατοκάμαρά σας κόκκινη γιατί έτσι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μην μπορέσετε να κλείσετε μάτι!  Αντ' αυτού, χρωματίστε το δωμάτιο σας  χρησιμοποιώντας ένα πιο γήινο  χρώμα όπως καφέ ή σοκολατί και προσθέστε κόκκινο Βουργουνδίας σε λεπτομέρειες και πινελιές. Αποφύγετε το κόκκινο στις θέσεις που τις χτυπάει το φως του ήλιου ή κάποια άλλη πηγή φωτός. 

Κίτρινο (Yang)
Το χρώμα αυτό θεωρείται ως ευνοϊκό όπως και το κόκκινο και αντιπροσωπεύει τις ηλιαχτίδες, τη ζεστασιά και την κίνηση. Αυτό το χρώμα μπορεί να κάνει την διάθεσή σας περισσότερο εύθυμη. Εντούτοις, σύμφωνα με έναν βασικό κανόνα του Φενγκ Σούι, η παρατεταμένη έκθεση σε έντονο κίτρινο μπορεί να προκαλέσει την ανησυχία. Το κίτρινο είναι το χρώμα της επικοινωνίας, της υγείας, της χαρούμενης διάθεσης και της φιλίας. Το φωτεινό κίτρινο ενισχύει την ηθική και τη σκέψη και χαρίζει ευθυμία. Συνδεμένο με τον ήλιο, το κίτρινο δίνει ζωή και ενεργοποιεί.

Χρησιμοποιήστε αυτό το χρώμα οπουδήποτε θέλετε να ανυψώσετε το πνεύμα σας ή να βρείτε τη σαφήνεια. Αυτό είναι ένα πολύ καλό χρώμα για την κουζίνα ή για το χώρο που μελετάτε. Μείνετε μακριά από το κίτρινο εάν θέλετε να μη γεράσετε πριν από την ώρα σας, δεδομένου ότι το κίτρινο είναι το συμβολικό χρώμα της γήρανσης. Χρησιμοποιήστε έναν απαλό τόνο κίτρινου όπως το μελί, ή χρυσόβεργες στην κρεβατοκάμαρα εάν πάσχετε από κατάθλιψη ή έχετε ασθενική υγεία. Η τερακότα και γενικά οι γήινες αποχρώσεις του χρώματος  συνδέονται με τη βελτίωση της σωματικής δύναμης.

Πορφυρό (Yin)
Η πορφύρα, όπως το μπλε, είναι το πνευματικό τέλος του χρωματικού φάσματος. Ωθεί στην πνευματική συνειδητοποίηση και είναι άριστο για τη φυσική και διανοητική θεραπεία. Είναι το χρώμα του δικαιώματος. Συμβολικό του κληρονομικού δικαιώματος, η πορφύρα είναι το χρώμα της αφθονίας, του πλούτου και της δύναμης. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρώμα οπουδήποτε αισθάνεστε ανεπαρκείς ή επισφαλείς.

Το πορφυρό συνδέεται επίσης με την πνευματικότητα και είναι ένα θαυμάσιο χρώμα που μπορείτε να ενσωματώσετε σε ένα δωμάτιο διαλογισμού ή περισυλλογής, σε ένα στούντιο γιόγκα ή σε ένα σπα. Μείνετε μακριά από το πορφυρό εάν έχετε έντονα ανεπτυγμένη φαντασία ή τάση φυγής από την πραγματικότητα.
 
Άσπρο (Yang)
Οι εργασίες με το άσπρο χρώμα είναι πιο ισορροπημένες και βέβαιες, καλύτερα όταν συνδυάζεται με χρυσό ή ασημένιο χρώμα ώστε να  παραχθεί μια ατμόσφαιρα επιρροής και ελέγχου. Είναι το χρώμα της αγνότητας, της καλοσύνης και της εμπιστοσύνης. Συνδεμένο με το στοιχείο του μετάλλου, το λευκό είναι το χρώμα της εστίασης, της έντασης και της αγνότητας. Προωθεί τη δημιουργικότητα, όπως ένας λευκός καμβάς καλεί τον ζωγράφο να δημιουργήσει.

Το λευκό είναι ένα θαυμάσιο χρώμα για τις κουζίνες, ιδιαίτερα εάν σας αρέσουν οι συνταγές ή τα γαστρονομικά γεύματα. Το λευκό είναι επίσης ένα καλό χρώμα για ένα στούντιο τέχνης. Εάν πάσχετε από καρκίνο, το λευκό είναι ένα καλό χρώμα για να φοράτε επάνω σας, δεδομένου ότι εμποδίζει την αύξηση των κυττάρων. Μείνετε μακριά από το λευκό εάν είστε υπερβολικά άκαμπτοι στις απόψεις σας ή έχετε πρόβλημα να εκφράσετε συναισθήματα αγάπης.
 
Μπλε (Yin)
Αυτό το χρώμα είναι ήρεμο και κατευναστικό και απεικονίζει την αγάπη καθώς θεραπεύει και χαλαρώνει. Το μπλε δημιουργεί ένα συναίσθημα ειρήνης και εμπιστοσύνης. Είναι το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού, έτσι τείνει να αντιπροσωπεύσει την περιπέτεια και την εξερεύνηση. Χαλαρώνει επίσης και ηρεμεί. Το ναυτικό μπλε είναι το χρώμα της διάνοιας και της φρόνησης. Συνδεμένο με τον ουρανό και τον ωκεανό, το μπλε είναι το χρώμα της αντανάκλασης και της χαλάρωσης.

Αυτό το χρώμα βοηθά να ηρεμίσει η ανησυχία, και είναι ιδανικό για οποιοδήποτε χώρο που θέλετε να χαλαρώσετε και να είστε ο εαυτός σας. Το μπλε είναι ένα τέλειο χρώμα για το λουτρό, μιας και αυτός ο χώρος συνδέεται με την απελευθέρωση και την ανανέωση. Μείνετε μακριά από το μπλε εάν έχετε μια δυσκολία που συνδέεται με την επαφή με τους ανθρώπους ή είστε επιρρεπής σε κατάθλιψη. 

Πράσινο (Yin)
Το πράσινο είναι το χρώμα της  αναζωογόνησης, της παγιοποίησης, της εξισορρόπησης και της ομαλοποίησης. Είναι το μεθυστικό κρασί της Φύσης! Είναι το χρώμα της αρμονίας, της ισορροπίας, της θεραπείας και της υγείας (σωματικής, συναισθηματικής και πνευματικής).Το χρώμα είναι καλό για την αύξηση και την επέκταση, και είναι ειρηνικό μιας και φέρνει την ηρεμία. Συνδέεται με το στοιχείο του ξύλου και το πράσινο είναι το χρώμα της αύξησης.

Η χρήση αυτού του χρώματος ενδείκνυται οπουδήποτε θέλετε να βιώσετε την έμπνευση, την περιπέτεια και την αλλαγή. Αυτό είναι ένα ιδανικό χρώμα για ένα δωμάτιο μελέτης ή για μια βιβλιοθήκη. Πρέπει επίσης να ενσωματώσετε πράσινο οπουδήποτε αισθάνεστε κολλημένοι ή στάσιμοι. Αποφύγετε το πράσινο εάν πρέπει να συγκεντρωθείτε για να λύσετε  ένα συγκεκριμένο πρόβλημα  που έχετε. Πρέπει επίσης να μείνετε μακριά από αυτό το χρώμα εάν κάνετε θεραπεία για καρκίνο γιατί το πράσινο υποκινεί την αύξηση, και οι ασθενείς με καρκίνο προσπαθούν να εμποδίσουν την αύξηση των κακοήθων όγκων.

Πορτοκάλι (Yang)
Ενισχύει τη συγκέντρωση, και θα το χρειαστείτε αν είστε συνεχώς στο τρέξιμο και δεν έχετε την ενέργεια για να σκεφτείτε ή να δημιουργήσετε. Σας δίνει μια αίσθηση του σκοπού. Το πορτοκάλι είναι το χρώμα της οργάνωσης. Ένας συνδυασμός αισιόδοξου κίτρινου και παθιασμένου κόκκινου, το  πορτοκάλι δημιουργεί στους ανθρώπους το πνεύμα της αρμονίας. Αυτό το χρώμα επιτρέπει σε κάποιον να εκφράσει τα συναισθήματά του χωρίς φόβο για αντίποινα. Ενσωματώστε το πορτοκάλι σε οποιοδήποτε χώρο μαζεύονται πολλά άτομα για κάποιο κοινό σκοπό.

Είναι ένα ιδανικό χρώμα για να το χρησιμοποιήσετε σε κοινόχρηστα δωμάτια, όπως στην κουζίνα ή στο καθιστικό, ειδικά μάλιστα αν η πρόθεσή σας είναι να ενωθούν τα μέλη της οικογένειας ή αν θέλετε για παράδειγμα να βοηθήσετε ένα υιοθετημένο παιδί να ενταχθεί πιο εύκολα στην καινούργια του οικογένεια. Αποφύγετε το πορτοκάλι εάν πρέπει να αναπτύξετε την αυτοπεποίθηση ή αν θέλετε να εκφράσετε τη δημιουργικότητα.

Γκρίζο (Yin)
Το γκρίζο δεν είναι ούτε μαύρο ούτε άσπρο, είναι το χρώμα  των νεκρών και του θαμπού, αόριστου μέλλοντος. Ένα μίγμα έντονου άσπρου που απορροφά το μαύρο, το γκρίζο είναι το χρώμα της μετάβασης. Είναι ένα ιδανικό χρώμα για τις αίθουσες αναμονής και τους διαδρόμους. Μην τονίζετε το χρώμα αυτό όταν θέλετε να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας. Το γκρι είναι ο συνδυασμός του άσπρου με το μαύρο και είναι το πιο ουδέτερο από όλα τα χρώματα. Είναι ένα συντηρητικό χρώμα που δημιουργεί ουδέτερη, κρύα και αποστασιοποιημένη ενέργεια και παίρνει τη δόνηση του χρώματος με το οποίο συνδυάζεται. Σίγουρα δε βοηθάει τη δέσμευση και τη συνεργασία.

Το γκρι μπορεί επίσης να δηλώσει ψυχολογικά τη θλίψη και η ενέργειά του σχετίζεται με τα φαντάσματα, τις τέφρες, τους ιστούς αράχνης και δημιουργεί την ατμόσφαιρα ενός στοιχειωμένου σπιτιού. Οι άνθρωποι που προτιμούν το γκρι τείνουν να είναι ουδέτεροι προς τη ζωή. Επιθυμούν να προστατευθούν από την ταραχή του κόσμου, δεν συμμετέχουν τόσο πολύ συναισθηματικά στα πράγματα και στις καταστάσεις και έτσι διαμορφώνουν γύρω τους μια ασφαλή και ισορροπημένη ύπαρξη. Κάνουν συχνά συμβιβασμούς στον τρόπο ζωής τους και δεν επιθυμούν να προσελκύσουν την προσοχή.

Μπεζ (Yang)
Είναι το χρώμα που απεικονίζει την τάξη και βοηθάει φέρνοντας ήρεμες συγκινήσεις. Είναι κατάλληλο για να σας ηρεμήσει και να σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε δημιουργικά αλλά και ενισχύσει τον ρομαντισμό και τις αισθήσεις να εκδηλωθούν στο κατάλληλο περιβάλλον. Γενικά το μπεζ είναι ένα καλό χρώμα για τη δημιουργία ενός ήρεμου και χαλαρού περιβάλλοντος. Είναι ένα ουδέτερο χρώμα με λίγο από τη ζεστασιά του καφέ και λίγο από την αυστηρή ψυχραιμία του λευκού. Μερικές φορές χρειάζεται να συνδυαστεί με άλλα χρώματα για να φέρει κάποιο αποτέλεσμα γιατί από μόνο του δε μπορεί να δράσει έντονα στα ενεργειακά επίπεδα.

Μπορεί όμως να είναι ένα πολύ χαλαρωτικό για ένα δωμάτιο. Σε μερικές κουλτούρες το μπεζ θεωρείται χρώμα ευσέβειας και απλότητας ειδικά σαν χρώμα που υπάρχει στα ρούχα. Χρησιμοποιήστε το μπεζ χρώμα για να δημιουργήσετε ένα ήρεμο, χαλαρό περιβάλλον. Οι μικρές δόσεις του μπεζ μπορούν να βοηθήσουν δύο έντονα χρώματα να συνδυάσουν την ενέργειά τους μέσα από τη γέφυρα που δημιουργεί το μπεζ και να τα βοηθήσει να λειτουργήσουν καλύτερα και πιο αρμονικά. Έχει τις καλές ιδιότητες του λευκού με μία δόση ζεστασιάς.

Μωβ (Yang)
Είναι το χρώμα της παγκόσμιας ειρήνης και βοηθάει στην βαθύτερη κατανόηση και αποδοχή των πραγμάτων. Το μωβ βοηθάει στο διαλογισμό και χαρίζει εσωτερική δύναμη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ζωής. Χρώμα ευτυχίας. Το μωβ είναι το χρώμα του κληρονομικού δικαιώματος. Αντιπροσωπεύει την πολυτέλεια, τον πλούτο και την εκλέπτυνση. Είναι επίσης το χρώμα του πάθους, του ειδυλλίου και της ευαισθησίας και έρχεται τρίτο σε προτίμηση μετά το μπλε και το πράσινο.

Το μωβ σπανίζει στη φύση και στα παλιά χρόνια οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν ένα ορισμένο είδος οστρακόδερμων για να δημιουργήσουν τις πορφυρές χρωστικές ουσίες, μια λεπτομερειακή και δύσκολη διαδικασία και γι’ αυτό το χρώμα προοριζόταν για ευγενείς και ιδιαίτερα άτομα. Οι άνθρωποι που προτιμούν το μωβ είναι εύκολοι άνθρωποι για να συμβιώσει κάποιος μαζί τους αλλά είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να τους καταλάβει σε βάθος.

Είναι άνθρωποι μυστήριοι, μυστικοπαθείς και ακόμη και όταν ανοίγονται και εκμυστηρεύονται κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος ότι τους έχει καταλάβει πλήρως. Επειδή είναι συνδυασμός του μπλε και του κόκκινου, χρώματα που είναι αντίθετα από τη φύση τους, το μωβ μεταφέρει την ενέργεια του ψυχρού με το θερμό μαζί και κρύβει μια αντίφαση που με κάποιο μεταφυσικό-υπερβατικό τρόπο έχει έρθει σε ισορροπία και αρμονία. Το μωβ λοιπόν βοηθάει στην εσωτερική γαλήνη και ενόραση βοηθώντας σας να βρείτε τρόπους ώστε να αναγνωρίσετε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας που έρχονται σε σύγκρουση και να τα φέρετε σε αρμονία.

Ασήμι (Yin)
Το χρώμα αυτό αυξάνει και τονίζει τις ιδιότητες του αξιόπιστου και του ρομαντικού. Είναι χρώμα για ζευγάρωμα και συνεργασίες. Λειτουργεί ως αγωγός που μεταδίδει πληροφορίες και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε  για να περάσετε απλά και ξεκάθαρα τα μηνύματά σας. Επειδή λειτουργεί αρκετά ως ψυχρό χρώμα μην το τονίζετε και μην υπερβάλλετε με αυτό γιατί μπορεί να σας κάνει εσάς ή τον χώρο απρόσιτους και παγερούς στα μάτια των άλλων.

Συνδέεται με σεληνιακές ενέργειες και σχετίζεται με τον πλούτο, όπως και το χρυσό εξάλλου, καθώς και με τα γηρατειά, τα γηρατειά όμως που έχουν αξιοπρέπεια και εμπνέουν θαυμασμό. Γενικά σχετίζεται με μια υψηλή θέση από την οποία το άτομο μπορεί να είναι ικανοποιημένο και να έχει δύναμη και να επιδρά με την παρουσία του στους άλλους χωρίς απαραίτητα αυτό να γίνεται με λεκτικό τρόπο ή με πολύ προσπάθεια.

Χρυσό (Yang)
Είναι το χρώμα που φέρνει την δύναμη του Θεού στη ζωή μας. Το χρυσό δημιουργεί αισθήματα αυτοπεποίθησης και αξίας μέσα από τη χρήση κοσμημάτων και αφήνει τους άλλους να δείξουν θετική στάση απέναντι μας. Είναι κατάλληλο για γιορτές και δώρα. ''Ξαδελφάκι'' του κίτρινου, σχετίζεται με τα πλούτη και όχι απλά με το χρήμα (όπως το πράσινο) καθώς επίσης και με την έννοια της πολυτέλειας.

Είναι ένα ζεστό χρώμα που μπορεί να τονίσει τη χαρά και την καλή ψυχική διάθεση αλλά ταυτόχρονα μπορεί να λειτουργήσει συντηρητικά και παραδοσιακά χωρίς να ξεφεύγει από τους κοινωνικούς κανόνες και γι’ αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για να κρατήσετε και μια μικρή απόσταση από τους άλλους αν αυτό επιθυμείτε που συνοδεύεται όμως από σεβασμό και ευγένεια.

Καφετί (Yin)
Είναι το χρώμα που γειώνει και που σας  βοηθάει να υπομείνετε καταστάσεις. Ενισχύει πολύ τους εργαζομένους και αυτούς που πρέπει με ηρεμία να φέρουν εις πέρας, μια υπόθεση. Βοηθάει να επηρεάσετε μέσω της ήρεμης δύναμης και χρειάζεται σε περιπτώσεις αδυναμίας και έλλειψης αυτοπεποίθησης. Συνδεμένο με το στοιχείο της γης, το καφέ είναι το χρώμα της σταθερότητας. Βοηθάει στα οικονομικά και δίνει μια αίσθηση  ασφάλειας και προστασίας.

Βάλτε καφέ οπουδήποτε θέλετε να ενθαρρύνετε τις υγιείς σχέσεις. Αυτό είναι ένα ιδανικό χρώμα για το καθιστικό, την κουζίνα ή την κρεβατοκάμαρα. Μείνετε μακριά από το καφέ εάν έχετε δυσκολίες σε καινούργια ξεκινήματα που κάνετε ή όταν μόλις έχετε αρχίσει να κάνετε κάτι. Απαγορεύεται η χρήση του καφέ όταν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε συναισθηματικό, ψυχικό ή οικονομικό τέλμα.

Ροζ (Yin)
Το χρώμα της αγάπης. Οι δονήσεις του ροζ δημιουργούν τις συνθήκες για να εκδηλωθούν και να εκφραστούν όχι με λέξεις, άλλα με κινήσεις συναισθήματα και είναι χρώμα που χαλαρώνει και ηρεμεί την καρδιά και τη σκέψη. Είναι κατάλληλο για μια πρώτη θετική εντύπωση. Ένας συνδυασμός οικείου άσπρου και παθιασμένου κόκκινου, το ροζ είναι το χρώμα του ειδυλλίου. Χρησιμοποιήστε το ροζ οπουδήποτε θέλετε να αισθανθείτε αγαπημένοι, παγιοποιημένοι και λατρεμένοι.

Το ροζ είναι ένα ιδανικό χρώμα για τις κρεβατοκάμαρες. Εάν αυτό το χρώμα είναι πάρα πολύ θηλυκό για την προτίμησή σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως χρώμα έμφασης. Αποφύγετε το ροζ εάν οι άλλοι εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία σας, συναισθηματική ή οικονομική.  

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

  Newsletter