astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Στις αρχές του μήνα, ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και αρχίζει να βγάζει τον πιο επικοινωνιακό σου χαρακτήρα και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να κοινοποιήσεις ιδέες και σχέδια, να κλείσεις συμφωνίες που σε συμφέρουν και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Από τις 19 του μήνα, ο Ερμής περνάει στον Κριό και πλέον ενεργοποιεί τον οικονομικό τομέα, όπου τα πράγματα κινούνται γρήγορα και έχεις ευκαιρίες να κερδίσεις περισσότερα ή να διαχειριστείς τους πόρους σου πιο έξυπνα .

Η Αφροδίτη παραμένει στον Κριό μέχρι και τις 16 του μήνα διευκολύνοντας και κάνοντας πιο βατά θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και γενικότερα σου προσφέρει γοητεία και μαγνητισμό που κάνει την αυτοπεποίθησή σου να ανεβαίνει κατακόρυφα, ενώ με την είσοδό της στον Ταύρο εγκαινιάζει ένα διάστημα που τα προβλήματα και τα άγχη σου γίνονται πιο ελαφριά και μπορείς να έρθεις πιο κοντά με αδέλφια και στενούς συγγενείς.

Αυτόν τον μήνα ο Άρης θα αλλάξει επιτέλους ζώδιο και μετά την πολύμηνη παραμονή του στους Διδύμους, θα περάσει στον Καρκίνο στις 25 του μήνα. Μέχρι τότε συνεχίζει το μεγαλύτερο μέρος της δράσης σου να στοχεύει στο να λύσεις θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή και καλό είναι να προσέχεις ακόμη ξαφνικές εντάσεις και τσακωμούς, ενώ μετά την είσοδό του στον Καρκίνο, αρχίζει μια περίοδος που δραστηριοποιείσαι στον προσωπικό σου τομέα, παίρνεις αποφάσεις, ρισκάρεις και τολμάς να φλερτάρεις, να δημιουργήσεις και να διεκδικήσεις.

Αυτός ο Μάρτης είναι σημαδιακός, καθώς ο Κρόνος και ο Πλούτωνας αλλάξουν ζώδια και έτσι αλλάζει το γενικό κλίμα μέσα στο οποίο δρας, κινείσαι, σκέφτεσαι και παίρνεις τις αποφάσεις σου. Ο Κρόνος περνάει στο ζώδιό σου στις 7 του μήνα και μαζί με την Πανσέληνο εκείνη την ημέρα εγκαινιάζει ένα διάστημα για σένα που θέτεις πιο σταθερές βάσεις και πιο ξεκάθαρα όρια στις σχέσεις σου με τους άλλους αλλά και ως προς τον εαυτό σου, ενώ ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από τις 23 του μήνα σε ωθεί να φέρεις βαθιές αλλαγές και να καθαρίσεις το υποσυνείδητό σου από φόβους και άγχος. Και οι δύο πλανήτες σε επηρεάζουν αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες, ενώ οι υπόλοιποι του ζωδίου σου παίρνουν μια πρόγευση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στις 7 του μήνα στην Παρθένο ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και τώρα θα χρειαστεί να δείξεις ψυχραιμία και λογική, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ενώ η νέα Σελήνη στις 21 του μήνα στον Κριό σε βοηθά να θέσεις καλύτερες βάσεις στα οικονομικά σου και να αρχίσεις να χτίζεις μια καλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κατάλληλος μήνας για να κάνεις έξυπνες κα άμεσες κινήσεις και προσεγγίσεις στα επαγγελματικά σου θέματα και να τολμήσεις να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει, είτε στο οικονομικό κομμάτι, είτε στην θέση σου και την άνοδό σου στην κλίμακα. Μια προαγωγή ή μια αναγνώριση της αξίας σου ίσως μέσω ενός μπόνους δεν είναι κάτι απίθανο αυτόν τον μήνα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Κατά το πρώτο μισό του μήνα ασχολείσαι περισσότερο με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και η αισθηματική σου ζωή δεν είναι τόσο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, αν και υπάρχουν παράπονα και σημεία που χρειάζονται βελτίωση με την σχέση σου και αυτή την φορά δεν θα κάνεις τα στραβά μάτια, αλλά θα μιλήσεις και θα συζητήσεις αυτά που πρέπει να συζητηθούν ώστε να νιώσεις τελικά καλύτερα και να δημιουργηθεί ένα πιο ζεστό κλίμα. Αν κινηθείς με αυτόν τον τρόπο, τότε το υπόλοιπο του μήνα μπορεί όντως να είναι άκρως ικανοποιητικό για την αισθηματική σου ζωή. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.