astropedia.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Στις αρχές του μήνα, ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς και αρχίζει να κινείται στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας κινητικότητα, διάδραση και επικοινωνία στα δημιουργικά σου σχέδια που τώρα τα μοιράζεσαι και τα προωθείς. Σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις και να νιώσεις ζωντανός, να φλερτάρεις και να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα.. Από τις 19 του μήνα, ο Ερμής περνάει στον Κριό και πλέον το ενδιαφέρον σου κινείται γύρω από την καθημερινότητα, τα επίγεια και καθημερινά πράγματα, την δουλειά σου και την υγεία σου. .

Η Αφροδίτη παραμένει στον Κριό μέχρι και τις 16 του μήνα διευκολύνοντας και κάνοντας πιο βατά θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου και την εργασία σου, όπου το κλίμα είναι βοηθητικό και ευχάριστο, ενώ με την είσοδό της στον Ταύρο, ο μαγνητισμός του συντρόφου σου σε φέρνει ακόμη πιο κοντά του και παράλληλα οι επαγγελματικές σου σχέσεις και συνεργασίες σε ωφελούν και σε κάποιες περιπτώσεις σε ξελασπώνουν.

Αυτό τον μήνα ο Άρης θα αλλάξει επιτέλους ζώδιο μετά την πολύμηνη παραμονή του στους Διδύμους και θα περάσει στον Καρκίνο στις 25 του μήνα. Μέχρι τότε συνεχίζει το μεγαλύτερο μέρος της δράσης σου να στοχεύει στα οικονομικά σου και στο πώς μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματα και τα κέρδη σου, ενώ μετά την είσοδό του στον Καρκίνο, αρχίζει μια περίοδος που δραστηριοποιείσαι ως προς τις γνώσεις που μπορείς να αποκτήσεις μέσα από ένα εντατικό σεμινάριο ή κύκλο μαθημάτων και παράλληλα κινούνται θέματα που έχουν με το εξωτερικό.

Αυτός ο Μάρτης είναι σημαδιακός, καθώς ο Κρόνος και ο Πλούτωνας αλλάξουν ζώδια και έτσι αλλάζει το γενικό κλίμα μέσα στο οποίο δρας, κινείσαι, σκέφτεσαι και παίρνεις τις αποφάσεις σου. Ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύς στις 7 του μήνα και μαζί με την Πανσέληνο εκείνη την ημέρα εγκαινιάζει ένα διάστημα για σένα που θέτεις πιο σταθερές βάσεις και πιο ξεκάθαρα όρια με τα παιδιά σου ή με τα δημιουργικά σου σχέδια και τις προσωπικές σου ανάγκες, ενώ ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από τις 23 του μήνα σε ωθεί να φέρεις βαθιές αλλαγές και να μεταμορφώσεις τον τομέα του σπιτιού κα της οικογένειας και αρχίζεις να ψάχνεις βαθύτερα το παρελθόν σου. Και οι δύο πλανήτες σε επηρεάζουν αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες, ενώ οι υπόλοιποι του ζωδίου σου παίρνουν μια πρόγευση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Πανσέληνος στις 7 του μήνα στην Παρθένο σου ξεκαθαρίζει αμφιβολίες και σου δίνει ευκαιρίες να κυνηγήσεις φιλοδοξίες, αλλά και να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, ενώ η νέα Σελήνη στις 21 του μήνα στον Κριό, παρά το άγχος που φέρνει, σου δίνει την δυνατότητα να πατήσεις πόδι και να κινηθείς δυναμικά σε θέματα δουλειάς και υποθέσεις διεκπεραίωσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας είναι δυναμικός και δημιουργικός και οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα μπορούν να σε οδηγήσουν σε μια καλύτερη θέση, αρκεί να εντοπίσεις και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Είσαι δημοφιλής, κοινωνικός και μαγνητικός αυτόν τον μήνα και αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου με αποτέλεσμα να προσελκύεις το ερωτικό ενδιαφέρον από πλευρές που ούτε καν πήγαινε το μυαλό σου ότι μπορεί να ενδιαφέρονταν με αυτόν τον τρόπο. Είναι μια περίοδος λοιπόν που μπορείς να κάνεις επιλογές και να αρχίσεις κάτι με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με καλές προοπτικές εξέλιξης για το άμεσο μέλλον. Αν είσαι σε δέσμευση, τα όποια προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στην σχέση σου θα εξομαλυνθούν από τα μέσα του μήνα και θα μπορέσεις να ζήσεις όμορφες, αισθησιακές και γοητευτικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.