astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Στις αρχές του μήνα, ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς και αρχίζει να κινείται στον ένατο ηλιακό σου οίκο, αυξάνοντας την διαίσθησή σου και ανοίγοντας σου δρόμο σε πληροφορίες που μέχρι τώρα ίσως δεν μπορούσες να προσλάβεις ή που δεν ήταν προσβάσιμες. Το διάστημα ευνοεί την γνώση, τα σεμινάρια και τις σπουδές, η αντιληπτικότητά σου είναι μεγάλη και σε ενδιαφέρουν πράγματα ή πρόσωπα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Από τις 19 του μήνα, ο Ερμής περνάει στον Κριό και πλέον το επικοινωνιακό κομμάτι, οι επαφές και οι συζητήσεις γυρίζουν γύρω από επαγγελματικά σχέδια, οι πελάτες σου αυξάνονται και κλείνεις σημαντικές συμφωνίες. Σε αυτό σε βοηθά και η Αφροδίτη…

Η Αφροδίτη παραμένει στον Κριό μέχρι και τις 16 του μήνα διευκολύνοντας και κάνοντας πιο βατά θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου εξέλιξη και την πορεία των υποθέσεών σου, ενώ με την είσοδό της στον Ταύρο εγκαινιάζει ένα διάστημα που τονίζεται θετικά το κοινωνικό σου κομμάτι, έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που αγαπάς και σκέφτεσαι και περνάς όμορφες στιγμές με φίλους, διακρίνοντας ίσως μια νότα φλερτ σε κάποιες περιπτώσεις. Οι φιλοδοξίες σου και τα επιχειρηματικά σου σχέδια ενισχύονται επίσης από την ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο.

Αυτό τον μήνα ο Άρης θα αλλάξει επιτέλους ζώδιο μετά την πολύμηνη παραμονή του στους Διδύμους, που έφερε πολύ άγχος και ξαφνικά γεγονότα που σε κατέβαλαν ψυχικά, και θα περάσει στο ζώδιό σου στις 25 του μήνα. Μέχρι τότε συνεχίζει το μεγαλύτερο μέρος της δράσης σου να στοχεύει στο να έρθεις σε μια κατάσταση αποδοχής αυτού που έχει συμβεί, ενώ μετά την είσοδό του στον Καρκίνο, αρχίζει μια περίοδος που δραστηριοποιείσαι στο έπακρο σε κάθε τομέα της ζωής σου, επαγγελματικά και διαπροσωπικά και θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου σου όμως, να προσέχεις ατυχήματα από βιασύνη και απροσεξία.

Αυτός ο Μάρτης είναι σημαδιακός, καθώς ο Κρόνος και ο Πλούτωνας αλλάξουν ζώδια και έτσι αλλάζει το γενικό κλίμα μέσα στο οποίο δρας, κινείσαι, σκέφτεσαι και παίρνεις τις αποφάσεις σου. Ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύς στις 7 του μήνα και μαζί με την Πανσέληνο εκείνη την ημέρα εγκαινιάζει ένα διάστημα για σένα που θέτεις πιο σταθερές βάσεις και πιο ξεκάθαρα όρια στο γενικό σκεπτικό που εφαρμόζεις και ακολουθείς στην ζωή σου και η κοσμοθεωρία σου γίνεται πιο συγκεκριμένη και πρακτικά προσανατολισμένη, ενώ ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από τις 23 του μήνα σε ωθεί να φέρεις βαθιές αλλαγές και να μεταμορφώσεις από την ρίζα του τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, αλλά και την ουσιαστική και βαθύτερη πτυχή της σχέσης σου με τον σύντροφό σου. Και οι δύο πλανήτες σε επηρεάζουν αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες, ενώ οι υπόλοιποι του ζωδίου σου παίρνουν μια πρόγευση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στις 7 του μήνα στην Παρθένο τονίζει την ανάγκη σου να επικοινωνήσεις, να κινηθείς και να αλλάξεις παραστάσεις, πιθανότατα μέσα από ένα ταξίδι, ενώ σε φέρνει πιο κοντά με αδέλφια ή στενούς συγγενείς. Η νέα Σελήνη στις 21 του μήνα στον Κριό σού δίνει δυνατότητες να ξεκινήσεις με ορμή ένα σχέδιο που έχει να κάνει με την δουλειά σου και τώρα ανοίγει ένας νέος κύκλος επιχειρηματικής δράσης που οδηγεί σε επιτυχία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Είναι ένα καλό διάστημα για τα επαγγελματικά σου και ευνοούνται δυναμικά σχέδια και πρωτοβουλίες που σε οδηγούν να κάνεις ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία που επιθυμείς. Έχεις την υποστήριξη και την βοήθεια από συνεργάτες και άτομα που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με το επάγγελμά σου και όλα τα σημάδια είναι υπέρ σου, όποτε μην φοβάσαι και τόλμησε! Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά καθώς οι συμπτώσεις και τα τυχαία γεγονότα δεν είναι καθόλου τυχαία και κάποιον θέλει να σου γνωρίσει το σύμπαν και να τον φέρει στην ζωή σου, αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, αν και ίσως με έναν απρόσμενο και αντισυμβατικό τρόπο. Γενικότερα ο μήνας είναι ενισχυτικός για τις σχέσεις σου και σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να βιώσετε απλά αλλά αυθεντικά πράγματα μαζί, όπως δυο στενοί φίλοι, χωρίς να χρειάζεται να παίζετε τους ρόλους που αναγκαστικά υπάρχουν σε μια σχέση. Κοινωνικές επαφές και έξοδοι, δημιουργία, χαρά και απόλαυση. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.