astropedia.gr

Τα καρμικά μαθήματα των βαρέων πλανητών

Τα καρμικά μαθήματα των βαρέων πλανητών
Ποια είναι τα καρμικά δώρα των πλανητών;
Τι είναι τροχοπέδη για την ευτυχία ή την επιτυχία σας;
Τι μπορείτε να κάνετε για να μάθετε τα καρμικά μαθήματά σας σε αυτή τη ζωή;
Ποιες καρμικές προκλήσεις θα περάσετε; Ποιες προκλήσεις συνεχίζουν να έρχονται ξανά και ξανά;

Η φύση και η ένταση της κάθε καρμικής εμπειρίας ενός ατόμου εξαρτώνται από τις διελεύσεις των βαρέων πλανητών (Κρόνου, Ουρανού, Ποσειδώνα και Πλούτωνα) πάνω στους προσωπικούς του πλανήτες ( Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) και τον Ωροσκόπο και ποικίλουν ανάλογα με τη χροιά του κάθε πλανήτη. Επίσης λαμβάνουμε υπόψη τους ψυχολογικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες, την  ωριμότητα και τις συνθήκες ζωής του ατόμου. Λαμβάνουμε υπόψη την ηλικία του ατόμου και τα καρμικά μαθήματα ζωής δηλαδή κατά πόσο το άτομο είναι δεκτικό στο να μάθει σε μια δεδομένη χρονική στιγμή. Για παράδειγμα, ένα σοβαρό και υπεύθυνο άτομο μπορεί να βιώσει με ευκολία μια δύσκολη διέλευση του Κρόνου αλλά αν δεν μπορεί να χειριστεί τη συναισθηματική ένταση που προκύπτει, τότε θα υπάρξει αντίδραση και άγχος.

Οι εξωτερικοί πλανήτες, ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας είναι βαρείς πλανήτες και σας προσφέρουν καρμικές εμπειρίες που είναι ωφέλιμες για την προσωπική σας ανάπτυξη. Ο κοινός παρονομαστής είναι η αλλαγή που τελικά οδηγεί σε πνευματική εξέλιξη. Ακόμα κι αν νιώθετε πίεση, όχι μόνο καταφέρνετε να επιβιώσετε, αλλά και να αναπτυχθείτε, να νιώθετε πιο δυνατοί. Κάθε εξωτερικός πλανήτης έχει ένα πολύ διαφορετικό στυλ ή τρόπο λειτουργίας που εκφράζεται. Παρακάτω θα αναλύσουμε εν συντομία τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των πλανητών, προκειμένου να κατανοήσετε το πώς λειτουργεί ο κάθε πλανήτης για την εκμάθηση των καρμικών μαθημάτων σας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980
Κρόνος
Υποχρεώσεις, ευθύνες και οφέλη

Ο Κρόνος είναι ο πιο σημαντικός καρμικός πλανήτης, ο μεγάλος δάσκαλος και ανταμείβει τη σκληρή δουλειά, εάν είστε πειθαρχημένοι, σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι διελεύσεις του Κρόνου σας αλλάζουν μέσω περιοριστικών και ενίοτε αυταρχικών και ψυχρών συμπεριφορών και συνθηκών. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους αυτό μπορεί να συμβεί. Ας πούμε ότι έχετε μια διέλευση του Κρόνου στο 10ο οίκο σας, της καριέρας, των επαγγελματικών στόχων και των φιλοδοξιών σας. Μπορεί να υπάρξει ένα απίστευτο αποκορύφωμα στην καριέρα σας, όπου και σας αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά σας ή μπορεί να είναι μια εποχή όπου στα μάτια του εργοδότη σας τίποτα δεν είναι ποτέ αρκετά καλό.

Ο καρμικός σκοπός αυτής της διέλευσης είναι να εργαστείτε σκληρά και με πάθος για να αναγνωριστείτε. Ο Κρόνος αποκρυσταλλώνει ό,τι αγγίζει και δημιουργεί συνθήκες που απαιτούν αυτοπειθαρχία, ευθύνη και ωριμότητα. Δεν έχει σημασία αν είστε ενήλικοι ή όχι, ο Κρόνος απαιτεί να ωριμάσετε και να είστε πιο υπεύθυνοι. Εάν κάποιος τομέας της ζωής σας είναι προβληματικός, ο Κρόνος απαιτεί τη βελτίωσή του. Είναι πρόθυμος να σας καθοδηγήσει αρκεί να είστε συνεπείς στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας και αν έχετε σεβασμό στους κανόνες. Σας διδάσκει πώς να οικοδομήσετε τη σταθερότητα στη ζωή σας, πώς να είστε προσγειωμένοι και να έχετε έλεγχο της πραγματικότητας και σας παρουσιάζει ευκαιρίες για μεγάλα επιτεύγματα.


Ουρανός
Ελευθερία και αφύπνιση

Ο Ουρανός προσφέρει απελευθέρωση, κοινωνικοποίηση και συναρπαστικές εμπειρίες. Τονώνει την κοινωνική δραστηριότητα και χαρίζει την επιθυμία για κάτι νέο. Ενώ ο Κρόνος κινείται σε ρυθμό χελώνας, ο Ουρανός επιταχύνει τα πάντα, αισθάνεστε σαν μια δίνη τις αλλαγές που συμβαίνουν και σας βάζει γρήγορα σε νέες και ενδιαφέρουσες συνθήκες ζωής. Η παρόρμηση να ξεφύγετε από τα παλιά πρότυπα είναι έντονη και συνοδεύεται από αυξημένο θάρρος και επιθυμία να εκφράσετε την προσωπικότητά σας. Ο καρμικός σκοπός του Ουρανού είναι να σας απελευθερώσει από τη στασιμότητα και την πλήξη του παρελθόντος και σας παρακινεί να είστε πιο ανεκτικοί, πιο φιλικοί και πιο συνεργατικοί.


Ποσειδώνας
Ευαισθησία και όνειρο

Ο καρμικός σκοπός του Ποσειδώνα έχει στόχο να σας φέρει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σας. Ο Ποσειδώνας ενθαρρύνει την εσωτερική ενδοσκόπηση, την φαντασία και τη συμπόνια. Σας παρακινεί να βασιστείτε στην εσωτερική φωνή σας και τα συναισθήματά σας, να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση του δικού σας εσωτερικού κόσμου. Η αυξημένη ευαισθησία, η συγχώρεση και η ευσπλαχνία είναι άριστες προϋποθέσεις για να μάθετε το καρμικό μάθημα του Ποσειδώνα, το οποίο είναι η συμπόνια, η αυτοθυσία, η ενσυναίσθηση στον πόνο και τη δυστυχία των άλλων.

Έχει τη δυνατότητα να διαλύσει τις εξαρτημένες συμπεριφορές σας και τη σκληρότητα και σας καλεί να αφεθείτε στη φαντασία και τον ιδεαλισμό. Ο Ποσειδώνας μπορεί να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα μόνα αν αυτά τα όνειρα είναι ρεαλιστικά. Η καρμική αποστολή του είναι να ανακαλύψετε την αποτελεσματικότητα του δικού σας συστήματος αξιών. Ο Ποσειδώνας επίσης προκαλεί τάση προς το μυστικισμό και τον πνευματισμό.


Πλούτωνας
Παράδεισος και κόλαση

Ο Πλούτωνας, ο Θεός του Κάτω Κόσμου, σας διδάσκει μέσω του πόνου και της εξάλειψης. Αφαιρεί, ακόμα και με τη βία, ό,τι δεν χρειάζεστε πλέον, αυτό που πραγματικά εμποδίζει την ανάπτυξη της ψυχής σας. Φέρνει στην επιφάνεια ό,τι σαθρό υπάρχει στη ζωή σας και κάνει εκκαθάριση προκειμένου να νιώσετε απελευθερωμένοι. Έχει μια καθαρτική επίδραση, επιτρέποντας στο μυαλό σας και την ψυχή σας να αποδεσμεύσει τις ρυπογόνες σκέψεις και τα συναισθήματα, έτσι ώστε να ακολουθήσει η αναγέννηση. Η μετασχηματιστική δύναμη του Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ριζικά νέες δομές στη ζωή σας.

Για παράδειγμα, αν ο Πλούτωνας διελαύνει από το 10ο οίκο σας, μπορεί είτε να αποκτήσετε μια απίστευτη θέση ισχύος επαγγελματικά ή μπορεί να πέσετε από θέση ισχύος, αν έχετε κάνει κατάχρηση της εξουσίας σας. Το κάρμα του Πλούτωνα έχει σκοπό να σας βάλει να αναρωτηθείτε πώς έχετε χρησιμοποιήσει τη δύναμή σας, για καλό ή κακό σκοπό; Σας διδάσκει ότι η δύναμη πρέπει να εναρμονίζεται με την ηθική και την τιμιότητα κι αν δεν την χρησιμοποιήσετε για το γενικότερο καλό, θα βρεθείτε στα τάρταρα. Σας μαθαίνει ότι είναι η δική σας εσωτερική δύναμη που θα δημιουργήσει την επιτυχία και τη χαρά στη ζωή σας.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Newsletter