astropedia.gr

Πως μπορείτε να ξανακερδίσετε τον αγαπημένο σας;

Πως μπορείτε να ξανακερδίσετε τον αγαπημένο σας;
Έχετε χωρίσει, αλλά έπειτα από ένα διάστημα μακριά από το αγαπημένο σας πρόσωπο, συνειδητοποιείτε ότι ήταν ο ιδανικός άνθρωπος για σας. Πώς θα τον φέρετε ξανά πίσω; Ανάλογα με την περίπτωση στην οποία ανήκετε, ακολουθήστε τις συμβουλές που σας δίνουμε παρακάτω.

Το τέλος μιας σχέσης είναι πάντα επώδυνο, ανεξάρτητα με το ποιος έχει κάνει το πρώτο βήμα για το χωρισμό. Τι κάνετε όμως αν συνειδητοποιήσετε, μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό σας, ότι ακόμη τον/την αγαπάτε και θέλετε να σμίξετε ξανά μαζί του;

Μια τέτοια πιθανότητα είναι αρκετά συχνό φαινόμενο, ενώ σχετικές έρευνες έχουν δείξει ότι η αναθέρμανση μιας σχέσης μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο για ένα πρώην ζευγάρι. Οι σύντροφοι που επανασυνδέονται, μετά από ένα διάστημα όπου έχουν ζήσει χώρια, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχουν και να βελτιώσουν τη σχέση τους.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Παραθέτουμε τρεις κλασικές περιπτώσεις χωρισμού και τις συμβουλές που δίνουν οι ειδικοί για καθεμία από αυτές.
 

Ήταν μια στιγμή αδυναμίας  
Ίσως εσείς ή ο σύντροφός σας, σε μια στιγμή αδυναμίας, είχατε μια ερωτική βραδιά με ένα άλλο πρόσωπο. Μετά από πολλή σκέψη όμως, αποφασίσατε να τον συγχωρήσετε ή ελπίζετε να σας συγχωρήσει εκείνος.
 
Πώς θα τον ξανακερδίσετε
Αν έχετε απατήσει τον σύντροφό σας, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι νιώθει θυμωμένος και πληγωμένος. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, να μπορέσει να δει και να συνειδητοποιήσει πόσο άσχημα νιώθετε και πόσο έχετε μετανιώσει για τη συμπεριφορά σας. Στείλε του ένα γράμμα ή ένα μήνυμα όπου γράφετε αναλυτικά πόσο λυπάστε για ό,τι έγινε. Έτσι θα του δείξετε ότι έχετε σκεφτεί πολύ καλά τις πράξεις σας και έχετε συνειδητοποιήσει το λάθος σας.

 Περιμένετε τρεις μέρες να του τηλεφωνήσετε, δίνοντάς του έτσι τον απαραίτητο χρόνο για να επεξεργαστεί και να κατανοήσει αυτά που του γράψατε. Υπενθυμίστε του τις όμορφες στιγμές που ζήσατε μαζί. Στείλε του ένα δώρο, όπως ένα cd ή μια ταινία που να σημαίνει πολλά και για τους δυο σας. Αφήστε του ξανά χρόνο για να τα δεχτεί και να τα εκτιμήσει. Μια εβδομάδα μετά, ζητήστε να συναντηθείτε για να μιλήσετε. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος όπου ξέρετε ότι δεν θα σας ενοχλήσουν.

Αν αρνηθεί, μην χάσετε τη ψυχραιμία σας. Αφήστε τον να καταλάβει ότι προσφέρεστε να μιλήσετε μαζί του, όποτε αυτός νιώσει έτοιμος. Η ευγενική και ήπια αυτή συμπεριφορά θα του επιτρέψουν να καταλάβει ότι είστε πραγματικά διατεθειμένοι να ξαναφτιάξετε τη σχέση σας μαζί του. Αν είναι ο σύντροφός σας αυτός που σας έχει απατήσει και έχετε αποφασίσει να του δώσετε άλλη μια ευκαιρία, θα πρέπει να τον αφήσετε να εκφράσει ελεύθερα τη ντροπή και τις ενοχές που ενδεχομένως αισθάνεται.

Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να του δώσετε να καταλάβει ότι δεν είστε ένα εύκολο θύμα. Είναι σημαντικό να καταλάβει ότι αν σας απατήσει ξανά, όλα θα έχουν τελειώσει μεταξύ σας. Κοιτάξτε τον στα μάτια, καθώς του κάνετε γνωστές τις θέσεις σας αυτές, έτσι  ώστε να καταλάβει ότι τις εννοείτε. Τέλος, αναφέρετε ότι αν τα καταφέρετε να μείνετε μαζί, μετά από ένα τέτοιο γεγονός, η σχέση σας θα γίνει πολύ πιο στενή και δυνατή. Παράλληλα, δείξτε του πόσο χαίρεστε που είστε ξανά μαζί και αν δεχτεί τους όρους που του έχετε θέσει, τότε είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο ξαναχτίσιμο της σχέσης σας.

  • Σημαντικό
    Αν έχετε ενδοιασμούς ή αμφιβολίες σχετικά με την αγάπη του συντρόφου σας, μην τον αφήσετε να καταλάβει πόσο πόνο σας προξένησε ο χωρισμός σας. Κάτι τέτοιο θα τον καθιστούσε ιδιαίτερα δυνατό απέναντί σας.

Το αποτυχημένο τελεσίγραφο
Ένας από τους δυο σας ήθελε να περάσει η σχέση σας σε ένα επόμενο στάδιο, όπως είναι η συγκατοίκηση, ο γάμος ή η διακοπή κάθε επαφής με πρώην συντρόφους. Το εγχείρημα αυτό όμως, στράφηκε εναντίον σας και τώρα θα πρέπει να βρείτε έναν άλλο τρόπο για να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας απασχολούν.
      
Πώς θα τον ξανακερδίσετε
Αν το τελεσίγραφό σας απέτυχε, είναι πολύ πιθανό ότι ο σύντροφός σας θα βρίσκεται σε μια αμυντική στάση και θα νιώθει εκνευρισμό για το γεγονός ότι προσπαθήσατε να τον πιέσετε να κάνει αυτό που θέλετε εσείς. Η τακτική του τελεσιγράφου σπάνια έχει αποτελέσματα, γι΄αυτό είναι σημαντικό να του δείξετε ότι θεωρείτε λανθασμένο τον τρόπο με τον οποίο κινηθήκατε.

Στείλτε του ένα σημείωμα όπου του ζητάτε συγνώμη και ένα cd με την αγαπημένη του μουσική. Δύο ή τρεις μέρες μετά, προσκαλέστε τον να πάτε κάπου όπου θα είστε μόνοι οι δυο σας. Με ψυχραιμία και ειλικρίνεια εξηγήστε του τους λόγους που σας οδήγησαν στην υπερβολική αυτή συμπεριφορά. Απαλλάξτε τον σύντροφό σας από την αφόρητη πίεση που του είχατε δημιουργήσει.

Για παράδειγμα, αν η επιθυμία σας ήταν να ζήσετε μαζί, καλέστε τον στο σπίτι σας για ένα ποτό, έτσι ώστε να μπορέσει να διαπιστώσει και από μόνος του πόσο ευτυχισμένοι είστε, ζώντας μόνοι. Κάντε μια μικρή, αλλά αισθητή αλλαγή που να δείχνει πόσο ανεξάρτητοι και ικανοί είστε να τα βγάλετε πέρα χωρίς τη βοήθεια ή την παρουσία του.

  • Σημαντικό
    Αν το τελεσίγραφο ήταν προς εσάς, ο σύντροφός σας  θα νιώθει πιθανόν απογοητευμένος που δεν κατάφερε να σας πείσει και να σας κάνει να δείτε τα πράγματα από τη δική του ή δική της πλευρά. Θα πρέπει να φερθείτε καθησυχαστικά και να του εξηγήσετε ότι παρ΄όλο που δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τις επιθυμίες του, αντιλαμβάνεστε τους λόγους που τον οδήγησαν να ασκήσει πίεση πάνω σας. Πείτε του ότι είστε διατεθειμένες να ξανασκεφτείτε το ζήτημα, ζητώντας του ταυτόχρονα να κάνει και εκείνος μια αναθεώρηση αυτών που επιθυμεί.

Η σπίθα έχει σβήσει
Οι συναρπαστικές, ερωτικές στιγμές και τα ερωτικά ραντεβού είναι πια παρελθόν. Η στασιμότητα και η ρουτίνα έχουν οδηγήσει τη σχέση σας σε διάλυση. Θα πρέπει να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να ξαναζωντανέψετε την ερωτική σας ζωή.

Πώς θα τον ξανακερδίσετε
Όταν η σχέση γίνεται ρουτίνα, είναι φυσικό η ερωτική σας ζωή να υποφέρει. Αν διακόψετε τη σχέση σας, ο σύντροφός σας αυτόματα θα αποκτήσει ανασφάλειες και αμφιβολίες σχετικά με το πόσο ενδιαφέρων ή ελκυστικός είναι. Θα πρέπει να του αποδείξετε λοιπόν, ότι διαθέτετε ιδέες που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Σκεφτείτε κάτι που πάντα επιθυμούσατε να κάνετε μαζί, αλλά ποτέ δεν καταφέρετε μέχρι τώρα.

Είτε πρόκειται για ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για ένα εξτρίμ σπορ, συγκεντρώστε όλες τις απαραίτητες  πληροφορίες και προσκαλέστε τον να το πραγματοποιήσει μαζί σας. Στη συνέχεια, τηλεφωνήστε του και πέστε του πόσο τον αγαπάτε και πόσο θέλετε να ζήσετε αυτή την περιπέτεια μαζί του. Αν οι ενέργειες αυτές δεν οδηγήσουν πουθενά, ξεκινήστε ένα μικρότερο σχέδιο. Προσκαλέστε τον σε ένα περιβάλλον που ξέρετε ότι θα ανεβάσει την αδρεναλίνη του και ετοιμαστείτε να τον αποπλανήσετε – για μια ακόμη φορά.

Το φλερτ είναι το κλειδί που θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε. Μπορείτε επίσης να τον προσκαλέσετε σε γεύμα, σε ένα μέρος από το οποίο διατηρείτε καλές  αναμνήσεις. Πληρώστε το λογαριασμό και πηγαίνετε αμέσως στο σπίτι μαζί του. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που έχετε για τον σύντροφό σας. Αν του αρέσει να μένει στο κρεβάτι μέχρι αργά το πρωί της Κυριακής, πείτε του ότι το κρεβάτι σας είναι άδειο χωρίς αυτόν εκεί.

Αν ανταποκριθεί στο φλερτ σας, κάντε κάτι εξωφρενικό ή αναπάντεχο. Υπενθυμίστε του την αγαπημένη σας ερωτική στάση, μην παραλείποντας να αναφέρετε όλες τις λεπτομέρειες που σας συγκινούν σε αυτήν. Αν νιώθει κάτι για σας, είναι σίγουρο ότι τα λόγια σας θα τον αναστατώσουν. Μιλήστε του ανοιχτά και πέστε του πόσο τον θέλετε. Οι αυθόρμητες ενέργειες θα κάνουν το πάθος σας να ξαναζωντανέψει και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα που είχε σαν αποτέλεσμα να χωρίσετε. Αν προτιμάτε μια ήπια προσέγγιση, πηγαίνετε μαζί σινεμά.

Εκεί δεν θα είναι αναγκασμένος να μιλήσει αν δεν θέλει ενώ η ανέμελη, ζεστή ατμόσφαιρα της αίθουσας μπορεί να σας φέρει πιο κοντά, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια εκ μέρους σας. Αν ήταν ο σύντροφός σας που έκανε το πρώτο βήμα για να διακόψετε τη σχέση σας, πιθανότατα θα νιώθει ότι δεν τον έχετε εκτιμήσει αρκετά. Έχει ανάγκη από ενθουσιασμό και για να τον βοηθήσετε θα πρέπει να προβάλλετε τον εαυτό σας σαν παράδειγμα.

Κάντε λοιπόν τη δική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα, αποκτώντας χόμπι και συνήθειες που σας χαρίζουν χαρά και ζωντάνια. Με αυτό τον τρόπο θα του αποδείξετε ότι δεν τον χρειάζεστε για να βιώσετε τις εμπειρίες που επιθυμείτε. Ενημερώστε όλους τους κοινούς σας φίλους για τις νέες σας δραστηριότητες, γνωρίζοντας ότι θα μεταφέρουν τα νέα εκεί όπου πρέπει.

  • Σημαντικό
    Η αποστολή σας από εδώ και πέρα είναι να υπενθυμίζετε πόσο ερωτική και απολαυστική μπορεί να γίνει η σχέση σας. Οργανώνετε κατά καιρούς, ερωτικά ραντεβού και υιοθετήστε μια ρομαντική διάθεση που θα βοηθήσει το σύντροφό σας να ανοιχτεί και να μοιραστεί αυτά που νιώθει μαζί σας.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter