astropedia.gr

Τα Ταρώ του Σεπτεμβρίου για κάθε ζώδιο

Τα Ταρώ του Σεπτεμβρίου για κάθε ζώδιο
Οι τάσεις του μήνα για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ και τον Άγγελο Παππά

Η κάρτα του μήνα: Δύο Πεντάκτινο 
Αυτό το μήνα μπορεί να χρειαστεί να αναλύσετε σε βάθος και τις δύο πλευρές ενός ζητήματος και να μη ρίχνετε το βάρος σας στη μια πλευρά εναντίον της άλλης. Αυτές οι δύο πλευρές είναι εντελώς αντίθετες μεταξύ τους και απαιτείται να τις ισορροπήσετε. Ίσως πάρετε μια σημαντική απόφαση αφού προηγουμένως έχετε σταθμίσει τα υπέρ και τα κατά της, αλλά στη συνέχεια ξαφνικά, μπορεί να πάρετε μια στροφή 180 μοιρών και να κάνετε ακριβώς το αντίθετο ή να νιώθετε σαν να μη μπορείτε να κάνετε καμία κίνηση. Νιώθετε το μυαλό σας κολλημένο, είστε σε σύγχυση αλλά αυτή η κάρτα σας υποδεικνύει ότι πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση απαιτείται μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας, τις σχέσεις σας, τα οικονομικά σας, την καριέρα σας, κλπ. Η αναποφασιστικότητά σας μπορεί να προέρχεται από το φόβο του να κάνετε λάθος επιλογή γι’ αυτό και πρέπει να δείτε τι πραγματικά θέλετε και τι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα υπάρχουν στην απόφαση που πρόκειται να πάρετε. Πρέπει να διερευνηθούν όλες οι οδοί. Μη νομίζετε όμως ότι αυτή η κατάσταση θα διαρκέσει για αρκετό διάστημα. Τα πάντα θα ισορροπήσουν και θα κάνετε το επόμενο βήμα σας και θα δράσετε για να επιτύχετε αυτό που θέλετε. 

Διαβάστε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει το ζώδιό σας το μήνα Σεπτέμβριο.

ΚΡΙΟΣ: Οκτώ των Ράβδων
Είστε γεμάτοι με μια νέα αναγεννητική ενέργεια, θέλετε να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο και κάνετε τα πάντα για να αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί μέσω ενός ταξιδιού, μιας μετακίνησης ή μιας αναμόρφωσης της εξωτερικής σας εικόνας. Τα καλά νέα είναι ότι οι συμπαντικές ενέργειες του Σεπτέμβρη, αναδιαμορφώνουν την καθημερινότητά σας, την υγεία και τη ζωτικότητά σας. Δεν σταματάτε με τίποτα αυτό το μήνα, βρίσκετε οποιονδήποτε τρόπο να εκτονώσετε τη δυναμική ενέργειά σας. Συναισθηματικά, ενώ νιώθετε ανανεωμένοι με αυτή την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και αναζητάτε τον έρωτα με ενθουσιασμό, μπορεί να χρειαστεί να είστε λιγότερο άμεσοι και παρορμητικοί στις ενέργειές σας. Αφήνετε να μιλήσουν τα σεξουαλικά σας ένστικτά αλλά ίσως να μη μπορούν να συμβαδίσουν οι υποψήφιοι ερωτικοί σας σύντροφοι με τις επιθυμίες σας. Το καλύτερο θα ήταν να μοιραστείτε το πάθος και τον ενθουσιασμό σας με σύνεση και φειδώ για να πάρετε αυτό που θέλετε.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΤΑΥΡΟΣ: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και η εσωτερική σας δύναμη, σας ωθούν να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στη ζωή σας και να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις. Αξιοποιήστε στο έπακρο την ευκαιρία να μιλήσετε και να προβάλετε τις απόψεις και τις ιδέες σας, να γίνουν ευρύτερα γνωστές. Η αυτοπεποίθηση και η πίστη στις ικανότητές σας θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σας στην εργασία σας και μπορείτε να μαγνητίσετε ένα ολόκληρο κοινό με τα λόγια σας. Στη συναισθηματική σας ζωή ο αγαπημένος σας θα θαυμάσει τη δύναμή σας αλλά προσέξτε να μην αντιδράτε παρορμητικά στις ιδιοτροπίες του συντρόφου σας ή προσπαθείτε με ανταγωνιστικές ενέργειες να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις σας. Δεν χρειάζεται να δείξετε ότι είστε το αφεντικό! Εάν αισθάνεστε εδώ και καιρό την έλλειψη ενός συντρόφου στη ζωή σας ή αισθάνεστε αδιαφορία στη σχέση σας όταν παλαιότερα υπήρχε πάθος, περιμένετε και σύντομα θα γυρίσει ο τροχός της τύχης για σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τρία των Κυπέλλων
Η αληθινή ευτυχία κτυπά την πόρτα σας. Οι συμπαντικές ενέργειες αυτού του μήνα ευνοούν νέες συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, τόσο στην ερωτική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Στην καριέρα σας ανοίγονται νέες πόρτες για συνεργασίες με εξέχοντα άτομα και αυτό επεκτείνει την κοινωνική σας ζωή αλλά και την ανοδική πορεία της εργασίας σας. Το σίγουρο είναι ότι θα λάβετε ευχαρίστηση και θα αισθάνεστε όμορφα όλο το μήνα. Στην ερωτική σας ζωή, εμβαθύνουν τα συναισθήματα με τον αγαπημένο σας, ο δεσμός σας γίνεται δυνατότερος. Αν είστε μόνοι, οι φίλοι ή η οικογένειά σας μπορεί να συνδράμουν θετικά σε μια νέα γνωριμία. Θα υπάρξει μια ευκολία στη συναναστροφή σας με νέα άτομα καθώς γίνεται αντιληπτή η θετική ενέργεια που εκπέμπετε. Είστε στο επίκεντρο και με τη χαρούμενη κα ανανεωμένη διάθεσή σας, ένα ολόκληρο ακροατήριο σας περιμένει!
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έξι των Κυπέλλων
Επιτέλους επικρατεί αρμονία στη ζωή σας και μια αισιόδοξη και παιχνιδιάρικη ενέργεια σας περιβάλλει αυτό το μήνα. Η καλή σας διάθεση σας οδηγεί να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας και να αισθανθείτε την ασφάλεια και τη συντροφικότητα που τόσο σας είναι απαραίτητα. Νιώθετε περισσότερο ονειρικά και ρομαντικά, απομακρύνετε για λίγο τη σκληρή πραγματικότητα και τις ρεαλιστικές ανησυχίες σας και βλέπετε ανανεωμένοι και με αισιοδοξία το μέλλον. Νέες γνωριμίες στη συναισθηματική σας ζωή έρχονται για να σας προσφέρουν μια ατμόσφαιρα γεμάτη γλυκύτητα και θαλπωρή. Είτε σε ένα μακρινό ή κοντινό ταξίδι, μια απόδραση φέρνει κοντά σας συναρπαστικούς συντρόφους. Χαλαρώστε για λίγο από τις υποχρεώσεις σας, αφήστε για λίγο στην άκρη τις απαισιόδοξες σκέψεις σας και τον αγώνα για προβολή στην εργασία σας και αφήστε αυτούς τους νέους και ένθερμους θαυμαστές σας να σας οδηγήσουν εκεί που μόνο αυτοί ξέρουν.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 
 
ΛΕΩΝ: Εννέα Πεντάκτινο
Η επιμονή σας και η αποφασιστικότητά σας θα ανταμειφθούν αυτό το μήνα. Η υπομονή σας και η αντοχή σας στις προκλήσεις που είχαν αναστείλει την θετική σας ενέργεια και σας είχαν κάνει νευρικούς, τώρα αποδίδουν καρπούς και τρέχετε σε πράσινα λιβάδια. Στην επαγγελματική σας ζωή αρχίζουν να φαίνονται επιτέλους τα οφέλη του κέρδους της σκληρής δουλειάς σας και η βελτίωση της οικονομικής κατάστασής σας. Αναπνέετε οικονομικά και μπορείτε επιτέλους να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα στη διασκέδαση που είναι τόσο αναγκαία για σας και τροφοδοτεί με θετική ενέργεια τη φλογερή ψυχή σας. Στη συναισθηματική σας ζωή, βλέπετε τους θαυμαστές σας διαφορετικά και αφήνετε ελεύθερο τον εαυτό σας να γευτεί τη χαρά του έρωτα αφού τώρα έχετε τη διάθεση να γνωρίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει καλύτερα. Η κολακεία και η προσοχή είναι δικές σας αυτό το μήνα, αλλά να θυμάστε να επιβραβεύσετε και να αναγνωρίσετε τη συμβολή των ατόμων που είναι πάντα κοντά σας, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ήλιος
Έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν, όλη η σκληρή δουλειά ή η επιμέλεια που έχετε επιδείξει κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, πρόκειται να ανταμειφθούν. Αν έχετε συναντήσει πρόσφατα κάποιες προκλήσεις στην επαγγελματική σας ζωή και αγωνιστήκατε να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες στιγμές, αυτός ο μήνας σας δίνει την ευκαιρία να δείξετε στον κόσμο τη μοναδική προσωπικότητά σας και το πιο σημαντικό, ότι με το οργανωτικό και πρακτικό μυαλό σας είστε σε θέση να καταφέρετε πολλά. Το σύμπαν σας στέλνει ένα φως που σας καθοδηγεί στο σωστό δρόμο καθώς προβάλετε ό, τι μπορείτε να κάνετε. Στη συναισθηματική σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να σμίξετε με ανθρώπους που θέλουν τη σταθερότητα και τη δέσμευση και αλληλοσυμπληρώνεστε παρά το διαφορετικό τρόπο αντίληψης των πραγμάτων. Η δυναμική σας ενέργεια θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας και να φύγετε μακριά από άτομα που φαίνεται να παρεμποδίζουν την αγάπη. Αυτή η αλλαγή φέρνει πίσω τη δύναμή σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΖΥΓΟΣ: Η Δικαιοσύνη
Αυτός είναι ο κατάλληλος μήνας για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς τώρα γνωρίζετε τι και ποιος έχει πραγματική σημασία στη ζωή σας για να παραμείνει και τι και ποιος πρέπει να απομακρυνθεί. Το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να είστε αντικειμενικοί στις αποφάσεις σας και να βασιστείτε στις διπλωματικές ικανότητές σας προκειμένου να βρείτε δημιουργικές λύσεις στα προβλήματά σας. Κάποια από τα επαγγελματικά όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα καθώς βρίσκετε την ισορροπία μεταξύ του τι ονειρεύεστε και τι μπορείτε να πράξετε, ενώ η θετική συμβολή των άλλων θα σας βοηθήσει να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας. Γνωρίζετε επίσης άτομα με τα οποία μοιράζεστε τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας. Συναισθηματικά, υπάρχει μια ατμόσφαιρα συμφιλίωσης και δικαιοσύνης, τόσο από εσάς όσο και από το σύντροφό σας. Αυτό θα σας κάνει πολύ πιο χαρούμενους καθώς κάνετε πέρα τις διαφορές σας, βρίσκετε πραγματική ευχαρίστηση με την παρουσία του αγαπημένου σας και συζητάτε θέματα που προηγουμένως είχατε αποφύγει.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Αυτοκράτειρα 
Ο προβολέας λάμπει πάνω σας, νιώθετε δυνατοί και είστε ο αποδέκτης μεγάλης προσοχής τόσο στην ερωτική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Αφήστε τον ήλιο να φωτίσει την καρδιά σας και μην επιτρέψετε σε κάποια άτομα να σας κρατούν πίσω, παρεμποδίζοντας την εξέλιξή σας. Εάν έχετε εργαστεί σκληρά για ένα έργο με πάθος, τότε έχετε την προσοχή των άλλων και μια μεγάλη ευκαιρία να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας. Η βελτίωση της επαγγελματικής σας ζωής επεκτείνεται και στην ερωτική σας ζωή καθώς η υπάρχουσα σχέση σας θα επωφεληθεί από τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας, τώρα δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Παίρνετε θετικές επιβεβαιώσεις, νιώθετε την αληθινή αγάπη του αγαπημένου σας προσώπου. Αν είστε μόνοι, περιμένετε να έρθουν στο δρόμο σας νέες γνωριμίες με τις οποίες έχετε κοινά ενδιαφέροντα, απαλύνουν την ψυχή σας και σας κάνουν να νιώσετε την ανάλαφρη πλευρά της ζωής, βοηθώντας σας να παραμερίσετε τα προβλήματά σας με τον πιο ευχάριστο τρόπο.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ιππότης Πεντάκτινο
Κάνετε προσπάθειες να βρείτε τη χαρά στη ζωή σας αυτό το μήνα και να εξισορροπήσετε την εργασία σας με το ερωτικό παιχνίδι. Και πραγματικά, με το πολυτάλαντο μυαλό σας αλλά και τη συνδρομή της θεάς τύχης, καταφέρνετε να φέρετε την ισορροπία, κατανέμοντας ισάξια το χρόνο σας. Στην επαγγελματική σας ζωή, θα λάβετε επαίνους και αναγνώριση που θα σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε τις επαγγελματικές σας προσπάθειες, αλλά προσέξτε μην υπερτιμήσετε τον εαυτό σας. Η ηθική και δίκαιη στάση σας είναι που θα σας ανεβάσουν ψηλά. Στην ερωτική σας ζωή, επιδεικνύετε τον ενθουσιασμό, το πάθος σας και τη σεξουαλικότητά σας και ξέρετε τι να κάνετε για να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας. Το σύμπαν σας συμβουλεύει να δείξετε την εκτίμηση και την αγάπη σας με έναν πιο απτό τρόπο. Θα εκπλαγείτε από το πόσο πρόθυμος είναι ο αγαπημένος σας να σας δείξει πόσο σημαντικοί είστε γι’ αυτόν με τη μορφή εκπλήξεων ή δώρων. Αν είστε μόνοι, κάποια παλιά αγάπη ίσως σας απασχολεί ακόμη αλλά το σύμπαν σας ζητά να αποφασίσετε επιτέλους να λύσετε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να αγκαλιάσετε το νέο. 
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δέκα των Κυπέλλων
Ρίχνετε τις άμυνές σας αυτό το μήνα, είστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά ενώ η πρόσφατη ανάγκη σας να επιβληθείτε και να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας, αντικαθίστανται από περισσότερη συναισθηματική ισορροπία. Αυτό το μήνα θα απολαύσετε μια πολύ πιο ήρεμη και χαρούμενη ατμόσφαιρα γύρω σας. Το σύμπαν σας ζητά να αξιολογήσετε ποιος και τι σας φέρνουν πραγματικά χαρά στη ζωή σας. Περνάτε το χρόνο σας με άτομα τα οποία βγάζουν προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό. Άφθονη επικοινωνία και πολλές κοινωνικές συναντήσεις και εκδηλώσεις επαναφέρουν τη συναισθηματική ασφάλεια και την πίστη στον εαυτό σας. Στην επαγγελματική σας ζωή, κάνετε κάποιες αλλαγές που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Είστε ένα πολύ υπεύθυνο ζώδιο κι αυτό μερικές φορές σας κάνει να θυσιάζετε τις ανάγκες σας για τα κοινωνικά «πρέπει» και μερικές φορές παθαίνετε υπερκόπωση. Αφήστε στους άλλους ένα μέρος της δουλειάς σας, χαρείτε κι εσείς λίγο την ελευθερία σας. 
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ιεροφάντης 
Η δύναμη και η αποφασιστικότητά σας θα είναι τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά σας αυτό το μήνα καθώς το σύμπαν παρασύρει κάθε αμφιβολία και αβεβαιότητα που υπονόμευαν την ευτυχία σας. Έχετε την ψυχική και συναισθηματική δύναμη να απομακρυνθείτε από οποιεσδήποτε αρνητικές καταστάσεις, είτε στην ερωτική, είτε στην επαγγελματική σας ζωή, οι οποίες δεν σας έχουν φέρει ευτυχία και ασφάλεια. Γιορτάζετε τη δική σας πίστη στον εαυτό σας και τα ιδανικά σας. Είτε αυτό εκδηλώνεται στη συναισθηματική ή την επαγγελματική σας ζωή, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, βαδίζετε σε μια νέα πορεία, κερδίζοντας το σεβασμό και την αναγνώριση που αξίζετε. Συναισθηματικά, είναι ένας πολύ καλός μήνας για να συνδεθείτε με άτομα που μοιράζεστε τις ίδιες αξίες και ενδιαφέροντα, ενώ επαγγελματικά, κάθε δραστηριότητα στην οποία είστε μέρος μιας ομάδας ή μιας συλλογικής προσπάθειας θα σας φέρει μεγάλη επιτυχία.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.  

ΙΧΘΥΕΣ: Άσσος Πεντάκτινο
Αυτός είναι ο μήνας όπου οι κόποι σας αποδίδουν καρπούς, κάνετε αισθητή την παρουσία σας και οι ιδέες σας αρχίζουν να παίρνουν πρακτική μορφή. Μια αναγεννητική ενέργεια σας περιβάλλει αυτό το μήνα, και αυτό αντικατοπτρίζεται και στην οικονομική και στην επαγγελματική σφαίρα. Προσθέστε σε αυτό και την εξεύρεση των σωστών ανθρώπων, στο σωστό μέρος, τη σωστή χρονική στιγμή και οι φιλοδοξίες σας απογειώνονται. Υπάρχει μια ανανέωση και στη συναισθηματική σας ζωή όπου ο διαφορετικός τρόπος προσέγγισης του συντρόφου σας, σας φέρνει πιο κοντά και θα είστε ικανοποιημένοι με ευχάριστες εκπλήξεις και αυθόρμητες ενέργειες. Μια νέα εγγύτητα αναπτύσσεται μεταξύ σας, νιώθετε μια βαθύτερη οικειότητα και δέσμευση. Αν ήσασταν απομακρυσμένοι ή κάτι σας απασχολούσε, τώρα νιώθετε να πετάτε στα σύννεφα. Εάν είστε καιρό μόνοι και αναζητάτε μια νέα αγάπη, θυμηθείτε ότι μόνο η αλλαγή του τρόπου συμπεριφοράς σας θα φέρει υπέροχα αποτελέσματα στην καρδιά σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. Newsletter