astropedia.gr

Οι κρυφές επιθυμίες της Αφροδίτης σου

Οι κρυφές επιθυμίες της Αφροδίτης σου
Η Αφροδίτη σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο-μεταξύ άλλων- σκιαγραφεί την ερωτική μας ζωή, τις επιθυμίες μας, τα συναισθηματικά μας ζητούμενα, τους τρόπους με τους οποίους εκφράζουμε την ανάγκη μας για συντροφικότητα. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένες επιθυμίες της Αφροδίτης οι οποίες δε γίνονται εύκολα αντιληπτές, αλλά εκφράζονται με έναν τρόπο «σκιώδη» και κρυφό και αυτές οι επιθυμίες περιγράφονται από το ζώδιο στο οποίο αντιστοιχεί η αντισκιά της γενέθλιας Αφροδίτης μας. Ας εξετάσουμε, λοιπόν, τις φανερές και τις κρυφές επιθυμίες της Αφροδίτης ανάλογα με τη γενέθλια ζωδιακή της θέση καθώς και το ζώδιο της αντισκιάς της…

Αφροδίτη στον Κριό - Αντισκιά στην Παρθένο
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο ο οποίος αγαπά τις περιπέτειες, τη δράση, τη διεκδίκηση, το κυνήγι, το πάθος και την ένταση στην ερωτική του ζωή. Είναι εγωιστής, παρορμητικός και βαριέται εύκολα. Σε συνειδητό επίπεδο, χρειάζεται ένα ταίρι φλογερό και παθιασμένο. Ενδόμυχα, όμως, θέλει το ταίρι του να εκπέμπει μια αγνότητα, να είναι εργατικό, καθαρό και τελειομανές. Το άτομο με Αφροδίτη στον Κριό (και αντισκιά της Αφροδίτης στην Παρθένο) κατά βάθος ξενερώνει όταν ο παρτενέρ του γίνεται υπερβολικά πρόστυχός και χυδαίος. Επιπλέον, απογοητεύεται όταν μαθαίνει ότι το υποψήφιο ταίρι του έχει αμέτρητες σεξουαλικές εμπειρίες, καθώς χάνεται στα μάτια του η αίσθηση της αγνότητας και της καθαρότητας. Η ιδανική περίπτωση παρτενέρ για αυτήν την Αφροδίτη είναι ένα άτομο έντονα σεξουαλικό και ταυτόχρονα καθαρό, προσεκτικό, μετρημένο και συνετό (όσον αφορά στις ερωτικές επαφές του).

Αφροδίτη στον Ταύρο - Αντισκιά στον Λέοντα

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι μία από τις καλύτερες θέσεις. Το άτομο με την εν λόγω Αφροδίτη αναζητά την οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια καθώς και τις ερωτικές απολαύσεις. Είναι λάγνο, φιλήδονο και αισθησιακό και αγαπά το καλό φαγητό και το καλό ποτό. Συν τοις άλλοις, το άτομο είναι ιδιαίτερα κτητικό και φιλοχρήματο και χαρακτηρίζεται από έντονη ζήλεια. Σε συνειδητό επίπεδο ψάχνει, λοιπόν, έναν σύντροφο σταθερό, αξιόπιστο, αφοσιωμένο, ηθικό και ερωτικό, ο οποίος μάλιστα καλό θα ήταν να διαθέτει και οικονομική άνεση. Ενδόμυχα, όμως, αν και ο άνθρωπος με την Αφροδίτη στον Ταύρο αρέσκεται στη συσσώρευση χρήματος, ψάχνει να βρει το ταίρι εκείνο για το οποίο θα χαλάσει πολλά λεφτά, προκειμένου να εκδηλώσει την αγάπη του και τα συναισθήματά του. Κοινώς, λαχταρά κατά βάθος να ερωτευτεί δυνατά για να εκφράσει τόσο την συναισθηματική όσο και την υλική γενναιοδωρία του. Επίσης, μία από τις κρυφές επιθυμίες αυτής της Αφροδίτης είναι να θαυμάζει και να τη θαυμάζουν. Τέλος, ασυνείδητα χρειάζεται δίπλα της έναν σύντροφο ο οποίος θα είναι ηγετικός, κουβαρντάς, δημιουργικός και θα την κάνει να γελάει, να διασκεδάζει, να περνάει καλά και να αισθάνεται ότι κατέχει βασιλικό αξίωμα.

Αφροδίτη στους Διδύμους - Αντισκιά στον Καρκίνο
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο ο οποίος σε συνειδητό επίπεδο είναι εγκεφαλικός στον έρωτα. Αγαπά το φλερτ, του αρέσουν τα λεκτικά παιχνίδια και έλκεται από έξυπνα, πολυδιάστατα, παιχνιδιάρικα άτομα, τα οποία εκπέμπουν νεανική αύρα και διαθέτουν χιούμορ. Κοινώς ο έρωτας περνά πρώτα από το μυαλό! Καλύπτει, όμως, το άτομο μια σχέση η οποία θα του προσφέρει μόνο διανοητική ταύτιση; Φυσικά και όχι…καθώς η αντισκιά της Αφροδίτης στους Διδύμους «πέφτει» στο ζώδιο του Καρκίνου. Ως εκ τούτου, ο άνθρωπος με αυτήν την Αφροδίτη κατά βάθος αναζητά και συναισθηματική ταύτιση, διαφορετικά…κάτι λείπει! Στην πραγματικότητα χρειάζεται ένα προστατευτικό, ευαίσθητο και περιποιητικό ταίρι που θα του προσφέρει ασφάλεια και τρυφερότητα.


Αφροδίτη στον Καρκίνο - Αντισκιά στους Διδύμους
Αυτή η περίπτωση είναι η ακριβώς αντίστροφη από την προηγούμενη, καθώς η αντισκιά της Αφροδίτης στον Καρκίνο «πέφτει» στο ζώδιο των Διδύμων. Έτσι, ο άνθρωπος με αυτήν την Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα δοτικός, συναισθηματικός, ευαίσθητος, τρυφερός και παραπονιάρης/γκρινιάρης όταν εισπράττει αδιαφορία από το ταίρι του. Συνειδητά επιλέγει συναισθηματικούς και αφοσιωμένους σε αυτόν συντρόφους οι οποίοι τον κάνουν να αισθάνεται πάνω απ’ όλα ασφαλής. Ο άνθρωπος αυτός έχει την τάση να αγαπάει σε σημείο…λατρείας! Του αρέσει να φροντίζει και να τον φροντίζουν! Όμως, ενδόμυχα χρειάζεται και κάτι παραπάνω για να αισθανθεί 100% ολοκληρωμένος στην ερωτική του ζωή. Πιο συγκεκριμένα, χρειάζεται επικοινωνία, χιούμορ και έξυπνα λεκτικά υπονοούμενα για να μη βαριέται. Αν το ταίρι του διαθέτει και αυτά τα στοιχεία, τότε έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο από τον οποίο μπορεί και να μη χωρίσει ποτέ!

Αφροδίτη στον Λέοντα - Αντισκιά στον Ταύρο
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι φοβερά γενναιόδωρος στον έρωτα, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, είναι ρομαντικός, μελοδραματικός και νάρκισσος. Ως εκ τούτου, αναζητά ένα ταίρι το οποίο θα τον θαυμάζει και θα του λέει συνέχεια κομπλιμέντα. Την ίδια στιγμή, ψάχνει έναν σύντροφο με επιβλητική παρουσία, δυναμισμό, άπειρα αποθέματα δημιουργικότητας, ηγετικό χαρακτήρα, αυτοπεποίθηση, παιδική ψυχή που θα τον διασκεδάζει και θα περνάνε καλά μαζί. Ωστόσο, όλα αυτά δεν αρκούν για να καλυφθεί 100%. Οι προαναφερθείσες είναι οι φανερές επιθυμίες της Αφροδίτης στον Λέοντα, αλλά υπάρχουν και οι «αόρατες» επιθυμίες που συμπληρώνουν το παζλ. Πιο συγκεκριμένα, στο βάθος το άτομο με Αφροδίτη στον Λέοντα αναζητά επίσης συναισθηματική και υλική ασφάλεια και απόλυτη αφοσίωση, καθώς είναι αρκετά κτητικό. Ο ιδανικός, λοιπόν, σύντροφος για το άτομο που στον γενέθλιο χάρτη του έχει Αφροδίτη στον Λέοντα θα πρέπει να συγκεντρώνει μερικές πρόσθετες ιδιότητες: Θα πρέπει να είναι μονογαμικός, αξιόπιστος, σταθερός, οικονομικά επιφανής και να διαθέτει ένα ισχυρό και καλά δομημένο σύστημα ηθικών αξιών και αρχών.

Αφροδίτη στην Παρθένο - Αντισκιά στον Κριό
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που θέλει να εξυπηρετεί τους άλλους και αγαπά την τελειότητα, την υγεία, την υγιεινή, την καθαριότητα και τον προγραμματισμό. Όλες οι προαναφερθείσες ιδιότητες διοχετεύονται και στην ερωτική του ζωή. Έτσι, ο εν λόγω άνθρωπος επιθυμεί να εξυπηρετεί και να τον εξυπηρετούν. Αναζητά ένα ταίρι αναλυτικό, εργατικό, καθαρό, με καλή φυσική κατάσταση και οργανωμένη ζωή. Συνήθως επιλέγει για σύντροφό του κάποιον που θυμίζει αυτό που λέμε «παγωμένο ηφαίστειο»…κάποιον δηλαδή που δεν εκδηλώνει φανερά τον ερωτισμό του! Ωστόσο, δεδομένης της αντισκιάς αυτής της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, ο σύντροφος του ατόμου θα πρέπει να έχει φλογερό ταμπεραμέντο, κι ας μη φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Αυτό ακριβώς είναι ένα από τα κρυφά ζητούμενα της Αφροδίτης στην Παρθένο. Επίσης, άλλες κρυφές επιθυμίες της προαναφερθείσας Αφροδίτης εντοπίζονται στις ακόλουθες ιδιότητες, τις οποίες καλό θα είναι να διαθέτει ο υποψήφιος παρτενέρ της: αποφασιστικότητα, δράση για διεκδίκηση, ικανότητα στην ηγεσία και στη λήψη πρωτοβουλιών, δυναμισμό…

Αφροδίτη στον Ζυγό - Αντισκιά στους Ιχθύς
Η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης θεωρείται ως μία από τις καλύτερες. Το άτομο με Αφροδίτη στον Ζυγό είναι πέρα για πέρα δίκαιο, καλαίσθητο, ισορροπημένο, φιλειρηνικό και ευγενικό. Η συντροφικότητα και η αρμονική συμβίωση αποτελούν δύο από τις σημαντικότερες προτεραιότητες του ατόμου, όσον αφορά στην ερωτική του ζωή. Έτσι, αναζητά ένα ταίρι το οποίο θα είναι κομψό, διακριτικό, συντροφικό, επικοινωνιακό και θα διαθέτει καλούς τρόπους. Όμως, η αντισκιά της συγκεκριμένης Αφροδίτης αντιστοιχεί στο ζώδιο των Ιχθύων. Ως εκ τούτου, υπάρχουν κάποιες επιπλέον επιθυμίες του ανθρώπου που έχει Αφροδίτη στον Ζυγό στο γενέθλιο ωροσκόπιό του, οι οποίες είναι βαθύτερες και εκφράζονται κρυφά. Ειδικότερα, μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος κατά βάθος επιθυμεί να γίνει ένα με το ταίρι του! Ψάχνει συναίσθημα, ρομαντικό στοιχείο και ανιδιοτελή προσφορά σε όλα τα επίπεδα. Με πιο απλά λόγια, αναζητά το άλλο του μισό…δηλαδή έναν σύντροφο ο οποίος θα τον καλύπτει σε όλα τα επίπεδα και θα είναι ευαίσθητος, δοτικός, συμπονετικός, τρυφερός, ερωτικός και πολυδιάστατος. Ο συνδυασμός των ζωδίων του Ζυγού και των Ιχθύων φανερώνει ότι ο ιδανικός σύντροφος για τον εν λόγω άνθρωπο θα ήταν ίσως ένας καλλιτέχνης. Κι αν δεν είναι καλλιτέχνης στο επάγγελμα, αρκεί να έχει καλλιτεχνική αντίληψη.

Αφροδίτη στον Σκορπιό - Αντισκιά στον Υδροχόο
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ιδιαίτερα σεξουαλικός, παθιασμένος, συναισθηματικός, ζηλιάρης και κτητικός. Στον έρωτα τα θέλει όλα ή τίποτα. Επίσης, η σεξουαλική του ζωή έχει τεράστια σημασία για εκείνον. Έτσι, το ταίρι του θα πρέπει να είναι μονογαμικό και αφοσιωμένο στη σχέση και να χαρακτηρίζεται από έντονο ερωτισμό, βαθύ συναίσθημα και αξιοπιστία. Όμως, μόνον αυτά δεν αρκούν για να νιώσει πλήρης και ψυχικά ολοκληρωμένος. Δεδομένης της αντισκιάς της εν λόγω Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, ο συγκεκριμένος άνθρωπος αναζητά ενδόμυχα και άλλα πράγματα, όσον αφορά στην ερωτική του ζωή. Θέλει να μοιράζεται με το ταίρι του τις κοινωνικές ανησυχίες του, να ονειρεύονται από κοινού ένα πιο δίκαιο αύριο για ολόκληρη την ανθρωπότητα, να ταιριάζουν ιδεολογικά, να επικοινωνούν μεταξύ τους και να μάχονται το κατεστημένο. Ως εκ τούτου, στον άνθρωπο που στον γενέθλιο χάρτη του έχει Αφροδίτη στον Σκορπιό θα ταίριαζε ένας σύντροφος που, εκτός από ερωτικός και πιστός, θα είναι επίσης αντισυμβατικός, ανθρωπιστής, εναλλακτικός, ψαγμένος και φιλικός προς τους συνανθρώπους του.

Αφροδίτη στον Τοξότη - Αντισκιά στον Αιγόκερω
Η εν λόγω Αφροδίτη φανερώνει έναν άνθρωπο ο οποίος στον έρωτα αναζητά ελευθερία, ειλικρίνεια, εμπειρίες, περιπέτειες, έντονες στιγμές, ποικιλία και πνευματική ταύτιση. Το άτομο που έχει Αφροδίτη στον Τοξότη στον γενέθλιο χάρτη του θέλει να αισθάνεται ελεύθερο ακόμη κι όταν έχει σχέση. Για την ακρίβεια, σιχαίνεται την καταπίεση και την κτητικότητα. Έτσι, θέλει και το ταίρι του να είναι εξίσου φιλελεύθερο και να μη ζηλεύει. Επίσης, αναζητά μία σχέση η οποία θα βασίζεται στην ειλικρίνεια και στην ευθύτητα. Ως εκ τούτου, ο σύντροφος του ατόμου θα πρέπει να είναι έντιμος. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να έχει πνευματικές αναζητήσεις, να είναι ψαγμένος και φιλοσοφημένος, να αγαπά τη φύση, τα ταξίδια και τις περιπέτειες. Όμως, η αντισκιά της συγκεκριμένης Αφροδίτης αντιστοιχεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, γεγονός το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι το άτομο κατά βάθος είναι παραδοσιακό, ενδιαφέρεται για τη δημόσια εικόνα του και θα ήθελε να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Μάλιστα, ο άνθρωπος αυτός όταν παντρεύεται, ωριμάζει και γίνεται ένας εξαιρετικά υπεύθυνος οικογενειάρχης. Αντίστοιχα, λοιπόν, θα πρέπει το ταίρι του να είναι συγκροτημένο, ώριμο και σοβαρό, να δίνει έμφαση στον επαγγελματικό τομέα και να μη φοβάται να σηκώσει ευθύνες στις πλάτες του.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω - Αντισκιά στον Τοξότη
Αυτή είναι η ακριβώς αντίστροφη περίπτωση από την παραπάνω. Ο άνθρωπος, λοιπόν, με Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι συνήθως πιστός, αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τον έρωτα, δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός συναισθηματικά, συμπεριφέρεται σε γενικές γραμμές με ωριμότητα και αναζητά την κοινωνική του καταξίωση μέσα από τις σχέσεις του. Συχνά ερωτεύεται μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα ή άτομα τα οποία έχουν κάποιο στάτους και είναι πετυχημένα κοινωνικά και επαγγελματικά. Σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να συνάπτει σχέσεις για να επωφεληθεί ο ίδιος επαγγελματικά ή οικονομικά. Όπως και να έχει, η αντισκιά της Αφροδίτης στον Αιγόκερω «πέφτει» στο ζώδιο του Τοξότη, πράγμα που αποκαλύπτει και κάποια πρόσθετα ζητούμενα του ατόμου, τα οποία όμως δεν είναι φανερά και συχνά εντοπίζονται στον υποσυνείδητο ή στον ασυνείδητο εαυτό του. Πιο συγκεκριμένα, ενδόμυχα το άτομο θέλει και άλλα πράγματα, αν και ως επί το πλείστον αναζητά σταθερότητα, εξασφάλιση, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Ειδικότερα, χρειάζεται έναν σύντροφο ο οποίος θα έχει καλλιεργημένο πνεύμα, θα είναι ειλικρινής και περιπετειώδης και θα καλύπτει τη βαθύτερη ανάγκη του ατόμου για ποικιλία και αποκόμιση νέων εμπειριών.

Αφροδίτη στον Υδροχόο - Αντισκιά στον Σκορπιό
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ανεξάρτητος και φιλελεύθερος στην ερωτική του ζωή και έλκεται από αντισυμβατικές, προοδευτικές και εναλλακτικές προσωπικότητες. Θέλει ο σύντροφός του να είναι ιδεολόγος, να διαφέρει από τον μέσο όρο, να είναι ανθρωπιστής και να έχει κοινωνικές και πολιτικές ανησυχίες. Επίσης, θέλει να μπορεί να βλέπει το ταίρι του πρώτα απ’ όλα και ως φίλο και να μπορεί να επικοινωνεί αλλά και να μοιράζεται μαζί του όλα όσα τον απασχολούν. Ωστόσο, η αντισκιά της συγκεκριμένης Αφροδίτης αντιστοιχεί στο ζώδιο του Σκορπιού. Ως εκ τούτου, το άτομο κατά βάθος χρειάζεται -εκτός από όλα τα παραπάνω- και πάθος στην ερωτική του ζωή. Έτσι, ο σύντροφος του ατόμου θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από βαθύ και διεισδυτικό τρόπο σκέψης καθώς και από ισχυρή σεξουαλικότητα, η οποία θα πρέπει να συνδυάζεται με μια διάθεση για πειραματισμό. Το θέμα της ζήλειας συνιστά από μόνο του μια σοβαρή αντίφαση στη συγκεκριμένη περίπτωση Αφροδίτης. Διότι ενώ το άτομο δε θέλει να το ζηλεύουν και να το περιορίζουν με τον οποιονδήποτε τρόπο, το ίδιο ζηλεύει πολύ τον σύντροφό του, παρόλο που συχνά επιλέγει να μην εκδηλώνει την ζήλεια του.

Αφροδίτη στους Ιχθύς - Αντισκιά στον Ζυγό
Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων θεωρείται παραδοσιακά ως μία καταπληκτική θέση (έξαρση). Ο άνθρωπος που έχει τη συγκεκριμένη Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη του είναι ιδιαίτερα ρομαντικός, συναισθηματικός, συμπονετικός και ονειροπόλος. Διαθέτει πανίσχυρη φαντασία και έχει την τάση να εξιδανικεύει και να μυθοποιεί το εκάστοτε ταίρι του. Αναζητά την αδελφή ψυχή του και βλέπει τον έρωτα ως κάλεσμα του πεπρωμένου. Του αρέσει να δίνεται εξ’ ολοκλήρου και να προσφέρει ανιδιοτελώς. Σε αρνητική έκφραση και αφού επέλθει η απομυθοποίηση του συντρόφου, η Αφροδίτη στους Ιχθύς τείνει να θυματοποιείται και να υιοθετεί το ρόλο του οσιομάρτυρα. Σε γενικές γραμμές, το άτομο με αυτήν την Αφροδίτη έλκεται από μυστηριώδη ή/και καλλιτεχνικά άτομα, τα οποία μπορεί να είναι απομονωμένα για κάποιο λόγο και τοποθετημένα στο περιθώριο ή ακόμη και να υποφέρουν από κάποιον εθισμό ή κάποια εξάρτηση. Ο σύντροφος του ατόμου θα πρέπει να είναι ευαίσθητος, πολυδιάστατος, δοτικός συναισθηματικά, διαισθητικός, να εκπέμπει μια γλυκύτητα και μια αθωότητα και να αποπνέει ένα μυστήριο. Ωστόσο, η αντισκιά της εν λόγω Αφροδίτης αντιστοιχεί στο ζώδιο του Ζυγού. Έτσι, το άτομο ενδόμυχα επιθυμεί -μεταξύ άλλων- ο σύντροφός του να διαθέτει αυξημένη συντροφική διάθεση, να είναι δίκαιος, καλαίσθητος, εμφανίσιμος, ευγενής, διπλωμάτης και επικοινωνιακός. Λόγω της φύσεως και των δύο ζωδίων (δηλαδή των Ιχθύων και του Ζυγού), το άτομο που έχει Αφροδίτη στους Ιχθύς παλεύει μονίμως για να φέρει στον «ίσιο δρόμο» τους περιθωριακούς συντρόφους του ενώ τείνει να μπλέκει με αναβλητικούς και αναποφάσιστους παρτενέρ.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Newsletter