astropedia.gr

Ο μικρός Παρθένος

Ο μικρός Παρθένος

Η καλύτερη συμβατότητα για ένα Παρθενάκι είναι μια μητέρα Παρθένος ή Ζυγός και ένας πατέρας Ταύρος ή Αιγόκερως. Τα παιδιά Παρθένοι είναι τελειομανείς από τα γεννοφάσκια τους. Προσέχουν κάθε λεπτομέρεια, το δωμάτιό τους είναι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο και τους αρέσει να φροντίζουν τους άλλους.

Νοιώθουν μεγάλη ευτυχία όταν μπορούν να φανούν χρήσιμα και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να σιγουρευτείτε ότι με το να εξυπηρετούν και να προσφέρουν δε βάζουν σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές τους ανάγκες! Είναι από τα παιδιά εκείνα που θα αναλάβουν να δίνουν στη σωστή ώρα το φάρμακο στον παππού! Αν δεν έχει ντροπαλό χαρακτήρα το παιδί σας μπορεί να γίνει πάρα πολύ ομιλητικό, να δηλώνει τι του αρέσει και τι όχι, με τι συμφωνεί και τι θα μπορούσε να γίνει για να διορθωθεί μια κατάσταση. Φροντίστε όμως σαν γονείς να μην φτάσει το παιδί σας σε ένα τέτοιο σημείο που λόγω της κριτικότητάς του να καταλήξει να αποφεύγει τα άλλα παιδιά επειδή είναι πολύ ανοργάνωτα για τα κριτήρια του.

Δώστε τέλος σημασία στην υπερβολική του ανάγκη να τακτοποιεί, να καθαρίζει και να συμμαζεύει. Είναι σημαντικός ο έπαινος και η επιβράβευση γι’ αυτά τα παιδιά αλλά εξίσου σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να τα βοηθήσετε να κρατήσουν τις ισορροπίες γιατί μπορεί να καταλήξουν να γίνουν υποχόνδρια και ψυχαναγκαστικά.

  • Τι του αρέσει να φοράει: Στα μικρά σας Παρθενάκια αρέσει οτιδήποτε θα τα κάνει να αισθάνονται άνετα και ικανά να κινούνται χωρίς να το σκέφτονται. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι θα τα αφήσετε να ντύνονται μόνο με φόρμες αλλά θα πρέπει να τους χαρίσετε και ρουχαλάκια που είναι κομψά και περιποιημένα όπως ένα καλό τζιν που και άνετο είναι αλλά και μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιπτώσεις. Επειδή από μικρά δίνουν σημασία στις κοινωνικές περιστάσεις θα είναι καλό να έχουν στη ντουλάπα τους ρούχα πιο καλά και σε υφάσματα που δείχνουν αρχοντιά, όπως βελούδο ή μικρά γουνάκια. Τρελαίνονται επίσης για αξεσουάρ που προσθέτουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες στο ντύσιμό τους.

  • Πώς θα ήθελε το δωμάτιο του: Το μικρό σας Παρθενάκι μπορεί να σας εκπλήξει τόσο στη διακόσμηση του δωματίου του όσο και στην οργάνωση του χώρου. Το βασικό είναι το δωμάτιό του να είναι οργανωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι λειτουργικό και να καλύπτει τις ανάγκες του και αυτό θα το αποφασίσει μόνο το ίδιο το παιδί σας και όχι εσείς. Από νωρίς θα αναλάβει πρωτοβουλίες και θα έχει άποψη για το πού θα μπει αυτό και εκείνο και ίσως να μην περιοριστεί μόνο στο δωμάτιό του αλλά να θελήσει να οργανώσει ολόκληρο το σπίτι. Κάποιες από τις ιδέες του θα σας φανούν πολύ σωστές και θα αναρωτιέστε γιατί δεν το είχατε σκεφτεί εσείς οι ίδιοι, εκτός αν είστε και εσείς Παρθένος! Το δωμάτιό του θα είναι τακτοποιημένο και όλα θα είναι καθαρά και στην εντέλεια. Αρκετά συχνά θα κάνει κάποιες μικροαλλαγές για να κρατάει τον χώρο του ζωντανό και εξυπηρετικό για τις δικές του ανάγκες που θα αλλάζουν καθώς μεγαλώνει.  
  • Τι μπορει να γίνει όταν μεγαλώσει: Κριτικός θεάτρου, Γραμματέας, Λογιστής, Ερευνητής, Διαιτολόγος, Γιατρός, Φαρμακοποιός, Ηθοποιός, Τραγουδιστής. Λογιστής, Αρχιτέκτονας, Μόδιστρος.

 Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια: Κριός | Ταύρος | Διδύμος | Καρκίνος | Λέων | Παρθένος | Ζυγός | Σκορπιός | Τοξότης | Αιγόκερως | Υδροχόος | Ιχθείς

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.