astropedia.gr

Κινέζικο Ετήσιο Ωροσκόπιο 2017: Το έτος του Πετεινού

Κινέζικο Ετήσιο Ωροσκόπιο 2017: Το έτος του Πετεινού
Η κινέζικη χρονιά αρχίζει την 28η Ιανουαρίου και το 2017 είναι το έτος του γιν Πετεινού. Κατά την χρονιά επικρατεί το στοιχείο της Φωτιάς. Ο Πετεινός σύμφωνα με τις ανατολικές παραδόσεις αντιπροσωπεύει την ηλιακή ενέργεια και συμβολίζει την αναγέννηση.

Οι Κινέζοι του αποδίδουν πέντε αρετές: θάρρος, ευγένεια, αφοσίωση, αξιοπρέπεια και καλοσύνη. Αυτές είναι οι ιδιότητες που καλούμαστε αυτό το έτος να καλλιεργήσουμε. Η χρονιά αυτή υπόσχεται αλλαγές σε πολλά θέματα και νέα ξεκινήματα. Αν δεν γνωρίζεις το κινέζικο ζώδιό σου, συμβουλέψου τον πίνακα εδώ.

Ας δούμε συνοπτικά τι επιφυλάσσει η καινούργια χρονιά
με βάση το κινέζικο ωροσκόπιοΠοντικός
Η ισορροπία είναι το κλειδί για την επιτυχία

Αυτό το έτος προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για να κάνετε αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, προκειμένου να συμβεί αυτό, χρειάζεται να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και να αρπάξετε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Ο Απρίλιος, ο Μάιος και ο Σεπτέμβριος μήνας θα έχουν καθοριστική σημασία. Θα χρειαστεί να μοιράσετε σωστά το χρόνο σας μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικών θεμάτων, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται για εσάς που είστε δεσμευμένοι, να δείτε τη σχέση σας να προχωρά σε ένα διαφορετικό στάδιο. Για εσάς τους αδέσμευτους ο μήνας Νοέμβριος μπορεί να φέρει τον μεγάλο έρωτα στη ζωή σας.


Βουβάλι 
Η καλή τύχη ανοίγει λαμπρές πόρτες

Αυτή την χρονιά πρέπει να μετριάσετε το ρίσκο τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά θέματα. Να καταστρώσετε με μεθοδικό τρόπο τις ενέργειες σας προκειμένου να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες για να βάλετε σε τάξη θέματα που προέκυψαν τα προηγούμενα δύο έτη. Αν επιμείνετε σε ό,τι έχετε βάλει στόχο, θα δείτε πολύ καλά αποτελέσματα. Στα αισθηματικά σας φροντίστε να μην μεταφέρετε το άγχος σας για να μην δημιουργούνται εντάσεις και παρεξηγήσεις. Φροντίστε να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα.


Τίγρης
Νέες προοπτικές στο δρόμο σας

Το νέο έτος θα σας ευνοήσει σε όλους τους τομείς και θα σας ωθήσει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον και να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο. Στα επαγγελματικά σας θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας, αρκεί να έχετε μέτρο, οργάνωση και επιμονή. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, όσο εσείς μένετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Στα αισθηματικά θα παρουσιαστούν για εσάς τους αδέσμευτους πολύ ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να δημιουργήσετε μια σχέση με προοπτικές. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του δεσμούς σας. Είναι φρόνιμο να μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα να επηρεάσουν την κρίση σας.


Κουνέλι
Εξελίξεις και πρόοδος σε όλους τους τομείς

Το έτος του Πετεινού θα σας ανταμείψει για τις προσπάθειες των προηγούμενων ετών, καθώς θα δείτε κάποια από τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται και η ζωή σας θα μπει σε μια εντελώς καινούργια τροχιά. Στα οικονομικά σας εντούτοις, θα χρειαστεί να προσέξετε πολύ τις ενέργειες σας για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα και τις προτάσεις που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Σχεδιάστε με προσοχή τις κινήσεις σας και αποφύγετε περιττά έξοδα που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Στα αισθηματικά σας θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες εντάσεις που θα αποβούν πολύ δημιουργικές για το ερωτικό σας μέλλον. Εσείς που είστε αδέσμευτοι θα δείτε την ερωτική σας ζωή να ανανεώνεται από εκεί που δεν το περιμένετε.


Δράκος
Η εύνοια είναι με το μέρος σας

Αυτή η χρονιά θα σας ευνοήσει σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Λαμπρές ευκαιρίες θα σας δώσουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας. Αν θέλετε να κάνετε κάποια σημαντική αλλαγή στην καριέρα σας, οι μήνες Μάρτιος, Απρίλιος και Μάιος θα σας δώσουν αυτή την δυνατότητα. Τα οικονομικά σας θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες και να διευθετήσετε σύντομα τις υποχρεώσεις σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν νέες συνεργασίες που θα δώσουν την ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημα σας. Στα αισθηματικά σας θα βιώσετε αρμονία και κατανόηση. Οι αδέσμευτοι θα μπορέσετε να βρείτε το κατάλληλο άτομο που θα σας προσφέρει όσα χρειάζεστε για να νιώσετε ασφαλείς.


Άλογο
Ώρα ξεκαθαρισμάτων και αποφάσεων

Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά σας αυτή τη χρονιά και να φροντίσετε να κάνετε κινήσεις που θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προκειμένου να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι είναι πιο σημαντικό. Αν μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και δεν αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες να σας αποσπάσουν, θα έχετε την επιτυχία που θέλετε. Στα αισθηματικά σας θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση αν θέλετε να φτιάξετε την σχέση σας. Μην λειτουργήσετε βεβιασμένα και προσέξτε πολύ τον τρόπο που επικοινωνείτε για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και ρήξεις. Οι αδέσμευτοι να κρατάτε μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες που θα κάνετε για να μην πληγωθείτε. Αν κάνετε υπομονή και δεν βιαστείτε να μπείτε σε μια νέα σχέση, θα μπορέσετε να προσελκύσετε τον κατάλληλο σύντροφο.


Φίδι
Με προσεκτικά βήματα θα καταφέρετε τους στόχους σας

Αυτή η χρόνια θα δράσει καταλυτικά σε όλους του τομείς της ζωής σας και θα σας οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές. Δεν θα μείνετε το ίδιο άτομο, θα μεταμορφωθείτε σε κάτι πολύ καλύτερο. Μπορεί αυτή η μεταμόρφωση να είναι μια δύσκολη διαδικασία, στο τέλος όμως θα σας ανταμείψει. Στα επαγγελματικά σας μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα, προτιμήστε τα μικρά και σίγουρα βήματα που θα φέρουν την επιτυχία. Στις οικονομικές συναλλαγές σας να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε τις σπατάλες. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε σε οικογενειακά ζητήματα. Μην αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε τις συγκρούσεις και μην αφήνετε τα αρνητικά σας συναισθήματα να επηρεάσουν τις ενέργειες σας.


Πίθηκος
Ανανέωση και εξέλιξη στα επαγγελματικά

Το προηγούμενο έτος σας έφερε αρκετές δυσκολίες και εντάσεις, όμως τα πράγματα αυτή τη νέα χρονιά θα είναι διαφορετικά. Το έτος του Πετεινού θα σας ανταμείψει για την υπομονή σας. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε την επιθυμητή εξέλιξη αρκεί να μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες να θολώσουν την κρίση σας. Για όσους εσάς που δεν εργάζεστε, θα παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Στα αισθηματικά σας θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Κάποιες σχέσεις θα σταθεροποιηθούν, ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε μια σημαντική απόφαση που θα αλλάξει ριζικά το μέλλον σας. Φροντίστε να μοιράζεστε τον χρόνο μεταξύ αισθηματικών και επαγγελματικών ισορροπημένα.


Πρόβατο
Ώρα ανταμοιβών

Αυτή τη χρονιά οι κόποι των προσπαθειών σας θα ανταμειφθούν και με το παραπάνω. Στα επαγγελματικά σας θα χρειαστεί να βάλετε στόχους και να προσηλωθείτε σε αυτούς, βάζοντας στην άκρη αμφιβολίες και αρνητικές σκέψεις. Αν πιστέψετε σε αυτό που θέλετε να κάνετε, τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν. Στα οικονομικά σας θα χρειαστεί να κάνετε μια πιο συνετή διαχείριση και να αποφύγετε τις σπατάλες. Θέματα που αφορούν την οικογένεια σας δεν πρέπει να αγνοηθούν, όσο κι αν σας αγχώνουν. Στα αισθηματικά σας φροντίστε να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εντάσεις.


Πετεινός
Σημαντικές αποφάσεις αλλάζουν άρδην την ζωή σας

Μπορεί το ζώδιο σας να κυριαρχεί στο 2017, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι υποθέσεις σας θα κυλήσουν με ευκολία. Στα επαγγελματικά σας μην πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις και κινηθείτε με ένα πιο σταθερό τρόπο, αποφεύγοντας να πάρετε ρίσκο. Η εξέλιξη θα έρθει, αλλά με κάποιες δυσκολίες και θυσίες εκ μέρους σας. Στα αισθηματικά σας θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τις εντάσεις και να  ενεργήσετε με κριτήριο την αρμονία και την κατανόηση. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις, που μετά από λίγο θα μετανιώσετε και θα σημαδέψουν οριστικά την πορεία μιας σχέσης.


Σκύλος
Με υπομονή και προσήλωση οδηγείστε προς την επιτυχία

Αυτή η χρονιά μπορεί να μην φέρει τρομερές αλλαγές στα επαγγελματικά ή στα οικονομικά σας, όμως θα δώσει αρκετές ευκαιρίες για να εξελιχθείτε και να δημιουργήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ τις ενέργειες σας και να εστιάσετε με όλο σας το είναι σε αυτά που θέλετε. Μην δίνετε βάση σε όσα δεν έχετε, αλλά δουλέψτε για όλα όσα έχετε ώστε να τα καλυτερεύσετε. Στα αισθηματικά σας φροντίστε να μην αφήσετε τον συναισθηματισμό να σας παρασύρει σε κινήσεις που θα σας μπερδέψουν και θα δυσκολέψουν τις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να δείτε κάποια θέματα λογικά και να κρατήσετε αποστάσεις εκεί που χρειάζεται.


Γουρούνι
Ανανέωση και εξέλιξη σε όλους τους τομείς

Το έτος του Πετεινού θα ανταμείψει την σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητα σας. Θα είστε αρκετά δραστήριοι και θα μπορέσετε να πετύχετε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς στόχους σας. Αν ελέγξετε όλα τα σενάρια που αφορούν μια αλλαγή που θέλετε να κάνετε, θα μπορέσετε να μειώσετε τις πιθανότητες αποτυχίας στο μέλλον. Οι μήνες που ευνοούν τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε είναι ο Φεβρουάριος και ο Αύγουστος. Στα αισθηματικά σας θα δείτε τις σχέσεις σας να ανανεώνονται και θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η χρονιά μπορεί να φέρει το κατάλληλο πρόσωπο για δημιουργία σταθερού δεσμού ή την επανένωση με ένανπαλαιότερο δεσμό που σας σημάδεψε.Newsletter