astropedia.gr

Ζώδια: Πώς να τον φέρετε στα σκαλιά της εκκλησίας!

Ζώδια: Πώς να τον φέρετε στα σκαλιά της εκκλησίας!
Έχετε βαρεθεί να βλέπετε προσκλητήρια γάμου, ενώ εσείς είστε ακόμα στην εργένικη φάση της ζωής σας; Όλες οι φίλες σας παντρεύονται και ο δικός σας κάθε φορά που αναφέρεστε στο θέμα γάμος, αλλάζει συζήτηση; Η μαμά σας λέει φωναχτά στο τηλέφωνο πως δυστυχώς είστε η μόνη από την παρέα σας που δεν έχει «σοβαρευτεί» ακόμα; Πείτε στη μαμά σας πως μπορεί να λέει η παροιμία πως «σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να ‘χει ο πεθερός», αλλά στην προκειμένη περίπτωση, ο γαμπρός μας δυσκολεύει!


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά;
Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 


Ιδού κάποιες συμβουλές, ώστε να πείσετε το σύντροφό σας να κάνει το επόμενο βήμα και να τολμήσει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί σας!


 
Κριός 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Δεν μπορείτε να αναγκάσετε έναν άνδρα Κριό να κάνει κάτι που δεν έχει σκεφτεί ο ίδιος. Στους Κριούς αρέσει να έχουν τον πρώτο λόγο και όχι να ακολουθούν τις κινήσεις των άλλων. Για να τον φέρετε, λοιπόν, εκεί που θέλετε, απλώς δημιουργήστε το κατάλληλο κλίμα και κάντε το να φανεί σα να είναι δικιά του ιδέα! Παραδείγματος χάριν, πάρτε τον μαζί σας για ψώνια και τυχαία σταματήστε να χαζέψετε τις βιτρίνες ενός κοσμηματοπωλείου. Ακολουθούν επιφωνήματα για το πόσο όμορφο είναι αυτό το δαχτυλίδι και πόσο λάμπει το διαμάντι του και άλλα πολλά! Με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορεί, θα το πάρει το μήνυμα! Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

 
Ταύρος 21 Απριλίου - 20 Μαΐου

Στον άνδρα Ταύρο μετράει η ασφάλεια και η πρακτικότητα. Ο γάμος για εκείνον είναι μία κοινωνική σύμβαση και μία αναγκαιότητα. Για να κάνει το μεγάλο βήμα, θέλει το χρόνο του. Θέλει να πειστεί πως μπορεί να δεσμευτεί και πως εσείς είστε η κατάλληλη για αυτόν. Αλλά, επειδή με τον Ταύρο θα «ξημερώσετε», προσπαθήστε να του δείξετε πως αν σας βλέπει σοβαρά, τώρα είναι η ώρα να το αποδείξει! Δε θα περιμένετε να φτάσετε τα 50 για να παντρευτείτε! Δείξτε το, βέβαια, με έναν τρόπο πιο ήπιο, γιατί ο Ταύρος τρομάζει εύκολα. Και καλό είναι να επισημάνετε και τις φορολογικές ελαφρύνσεις που έχει ο γάμος. Θα μετρήσει πολύ! Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

  
Δίδυμος 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου   

Είναι δύσκολο να προσγειώσετε ένα Δίδυμο. Για να παντρευτεί, πρέπει να τον πάτε εσείς η ίδια στην εκκλησία! Αστειεύομαστε! Απλώς, για να κάνει ο Δίδυμος το μεγάλο βήμα, πρέπει να τον παρασύρετε σε μία ουτοπική κατάσταση. Αν αρχίσετε να μιλάτε για το μέλλον και για το πόσο ωραίο θα είναι να κάνετε, κάποια στιγμή, κάτι τρελό, όπως το φύγετε ταξίδι και να παντρευτείτε μόνοι σας σε ένα ξωκλήσι πάνω σε ένα νησί, θα τον ενθουσιάσετε σίγουρα! Όσο πιο συχνά κάνετε αυτές τις συζητήσεις, τόσο περισσότερο θα τον «πωρώνει» η ιδέα και θα θελήσει σύντομα να το κάνει και πραγματικότητα. Λειτουργήστε διπλωματικά και διακριτικά και θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.
 
  
Καρκίνος 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου  

Με τον Καρκίνο δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Ούτως η άλλως θέλει κάποια στιγμή να δεσμευτεί και να ξεκινήσει μία καινούργια ζωή μαζί σας. Δεν πρέπει, όμως, να τον καθοδηγήσετε καθόλου και προς Θεού, να μην του δώσετε κανένα τελεσίγραφο. Αυτό θα τον τρομάξει και θα τον αποθαρρύνει. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ρομαντική γίνεται και πείτε του πόσο τον θέλετε δίπλα σας και πόσο τυχερή είστε που τον έχετε στην ζωή σας. Αυτό θα τον κάνει να πιστέψει στον εαυτό του και να βρει το θάρρος να οργανώσει την πιο τέλεια βραδιά μόνο για εσάς τους δυο! Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

  
Λέων 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  

Ο άνδρας Λέων εύκολα παίρνει κάποια πράγματα ως δεδομένα. Δεν θα του πέρναγε ποτέ από το μυαλό πως μπορεί να σας έκανε πρόταση γάμου και να λέγατε «όχι». Είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του και για τις κινήσεις του που ξέρει πότε, που και με ποιο τρόπο θα το κάνει, ώστε να έχει το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τώρα για τον ταρακουνήσετε και για να μπει στην όλη διαδικασία της υπερπαραγωγής, μπορείτε να «δασκαλεύσετε» έναν κοινό σας φίλο να του προτείνει να σας κάνει πρόταση γάμου σε δημόσιο χώρο. Η ιδέα θα τον ενθουσιάσει και θα λατρέψει το γεγονός πως η κίνησή του θα τραβήξει τα βλέμματα και θα κλέψει την παράσταση. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

  
Παρθένος 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Αργά αργά και σιγά σιγά. Οι Παρθένοι μπορεί να καθυστερήσουν να κάνουν μία τόσο σημαντική κίνηση, διότι θέλουν όλα να είναι στην εντέλεια. Θα πιαστούν τόσο με τις λεπτομέρειες και με τις ετοιμασίες για την πρόταση, που ποτέ δε θα αισθάνονται αρκετά έτοιμοι να την πραγματοποιήσουν. Θυμηθείτε, όμως, πως οι ζηλιάρηδες Παρθένοι θα θέλουν να τραβήξουν όλη την προσοχή σας και να σας έχουν μόνο για τον εαυτό τους. Οπότε, δώστε τους λίγο παραπάνω χρόνο ή πείτε τι δαχτυλίδι ακριβώς θέλετε για να γλιτώσετε χρόνο. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

  
Ζυγός  23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου   

Οι άνδρες Ζυγοί έχουν τόση αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και είναι τόσο σίγουροι για τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι επιλογές τους, που είναι αστείο να πιστεύετε πως φοβούνται την απόρριψη. Είναι εκείνοι που θα πάρουν όλη την ευθύνη μιας τέτοιας σοβαρής συζήτησης, θα συμφωνήσουν στα πάντα, ακόμα και στην ημερομηνία, αλλά μην περιμένετε να πάρουν και το πάνω χέρι. Πρέπει να μπείτε εσείς στην διαδικασία να το οργανώσετε και τότε εκείνοι θα σας ρωτήσουν αν θα πείτε το «ναι»! (Τι άλλο να κάνει ένας άνθρωπος για να παντρευτεί!) Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

  
Σκορπιός 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου  

Προσοχή! Στους Σκορπιούς δεν αρέσουν πολύ οι αλλαγές, και ειδικά αν έχουν βολευτεί με την ιδέα του ζευγαριού, δύσκολα θα περάσουν στο επόμενο πολυπόθητο στάδιο. Δεν είναι πως δεν το θέλουν, απλώς θα διστάσουν να αλλάξουν κάτι που λειτουργεί, για κάτι εντελώς καινούργιο. Γι’ αυτό, προσπαθήστε να δώσετε την εντύπωση πως η όλη αλλαγή θα γίνει για εκείνον και πως θα περάσετε σε άλλο στάδιο, γιατί εκείνος δεν πρέπει να μένει στάσιμος, αλλά να εξελίσσεται. (Και σεις παρέα του!) Με αυτόν τον τρόπο, θα τον πιάσει το πείσμα του να το πετύχει και σύντομα θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

  
Τοξότης 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου     

Οι Τοξότες είναι λίγο περίεργοι με την ελευθερία τους. Δε θέλουν δεσμεύσεις και περιορισμούς. Ο γάμος είναι κάτι που τους φοβίζει και τους φαντάζει σα θηλιά στο λαιμό. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να τους εξηγήσετε πως ο γάμος δε σημαίνει πως χάνεται η ζωή τους ή πως αλλάζει άρδην η καθημερινότητά τους. Ο γάμος είναι η αρχή για νέες περιπέτειες παρέα τον πολυτιμότερο άνθρωπό τους. Είναι το εφαλτήριο για να ξεκινήσουνε οικογένεια και να ζήσουμε πράγματα που μέχρι στιγμής τους ήταν άγνωστα. Πείτε τους να σας εμπιστευτούν και εσείς θα φροντίσετε να μην αισθανθούν ποτέ δεσμευμένοι και καταπιεσμένοι. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

  
Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου   

Άλλο ένα ζώδιο που θέλει το χρόνο του για να είναι σίγουρο. Οι Αιγόκεροι πρέπει πρώτα να σας περάσουν από κόσκινο ώστε να πούνε (ναι, οι ίδιοι στον εαυτό τους!) το μεγάλο «ναι» και έπειτα να ρωτήσουν και εσάς αν θέλετε να τους παντρευτείτε. Πρέπει να δούνε αν είστε άξια εμπιστοσύνης και πως δε θα τους προδώσετε στην πορεία. Ίσως, αν ένα μέλος της οικογένειάς τους τους ρωτούσε γιατί ακόμα δεν έχουν τολμήσει να μιλήσουν για γάμο μαζί σας, να τους έδινε την ώθηση που θέλουν και να τους πίεζε τόσο, όσο για να αρχίσουν να οργανώνουν τις κινήσεις τους. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

  
Υδροχόος 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Ο γάμος τρομάζει και τους Υδροχόους. (Τι έκπληξη!) Φοβούνται τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους και δε θέλουν να ρισκάρουν σε κάτι τόσο σοβαρό. Εξηγείστε τους πως η ζωή τους δε θα αλλάξει ριζικά και πως οι ίδιοι περιορισμοί και δεσμεύσεις υπάρχουν είτε είσαι σε μία απλή σχέση είτε είσαι παντρεμένος. Μιλήστε τους για το πως το σκέφτεστε και προτείνετε έναν μη παραδοσιακό γάμο (σε δημαρχείο σας βλέπω), ώστε να μην τρομάξουν πολύ. Ο μη συμβατικός γάμος θα ταιριάξει καλύτερα στην προσωπικότητα και στο χαρακτήρα τους. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

  
Ιχθύς 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

Αρχίστε να βγαίνετε με παντρεμένους φίλους και παρέες. Δημιουργήστε ένα οικογενειακό κλίμα, ώστε ο άνδρας Ιχθύς να αρχίσει να μπαίνει σε σχετικές σκέψεις και όλα γύρω του να του φαίνονται φυσιολογικά και επόμενα. Αν θέλετε ο Ιχθύς να πάει τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο, τότε να τον εντάξετε σε αυτή τη φάση, ώστε μετά να μη του φαίνεται τόσο τρελή η ιδέα του γάμου. Να ξέρετε πως δεν είναι πως δε σας θέλει, απλώς δε θα σκεφτόταν ποτέ να φτάσει μέχρι εκεί από μόνος του.  Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter