astropedia.gr

Σεξουαλικότητα και γενέθλιος χάρτης

Σεξουαλικότητα και γενέθλιος χάρτης
Ο τρόπος που εκφραζόμαστε ερωτικά, οι σεξουαλικές μας επιθυμίες, συνήθειες ή ιδιαιτερότητες μπορούν να εντοπιστούν μέσα από συγκεκριμένους δείκτες του γενέθλιου ωροσκοπίου μας. Για να υπάρξει ερωτική «χημεία» και συμβατότητα μεταξύ 2 ανθρώπων δεν αρκεί μία καλή συναστρία. Θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να έχουμε διερευνήσει τις ανάγκες του καθενός από τα 2 μέρη που απαρτίζουν μια σχέση (δυνητική ή πραγματική). Αν τα θέλω του ενός έρχονται σε σύγκρουση με τα θέλω του άλλου, ένα ιδανικό (φαινομενικά) σύνθετο ωροσκόπιο (composite chart) ή/και μια ισορροπημένη και ενδιαφέρουσα συναστρία μοιάζουν ως αμελητέοι δείκτες, που αδυνατούν τελικά να «εξασφαλίσουν» μια πετυχημένη ένωση.

Για το λόγο αυτό, το πρώτο και κύριο ζητούμενό μας θα πρέπει να είναι η μελέτη του γενέθλιου ωροσκοπίου με απώτερο στόχο την αποκρυπτογράφηση της σεξουαλικότητας του ατόμου μέσω του «γενέθλιου αποτυπώματός» του.
  

Οι  πλανήτες που σχετίζονται
με την ερωτική έκφραση του ατόμου…

Τόσο το σύνολο του γενέθλιου χάρτη όσο και οι επιμέρους δείκτες αυτού βάζουν το δικό τους «λιθαράκι» στην ανθρώπινη προσωπικότητα, ιδιοσυγκρασία και συμπεριφορά. Κατ’ επέκταση οι περισσότεροι εκ των πλανητών αποκαλύπτουν κι από ένα ή περισσότερα κομμάτια του παζλ της σεξουαλικότητάς μας. Ωστόσο, οι δύο πλανήτες που συνδέονται περισσότερο με την ερωτική ζωή του ατόμου είναι η Αφροδίτη και ο Άρης.

Σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο η Αφροδίτη σκιαγραφεί τον τύπο της ερωμένης που ταιριάζει στον συγκεκριμένο άνδρα, ενώ ο Άρης φανερώνει όλους τους τρόπους μέσω των οποίων εκφράζονται η αρρενωπότητά του, ο ανδρισμός του και η γενετήσια ορμή του. Απεναντίας, σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο η Αφροδίτη περιγράφει την έκφραση της θηλυκότητας και του αισθησιασμού της εν λόγω γυναίκας ενώ ο Άρης παρέχει πληροφόρηση για το είδος του εραστή που την έλκει και την «απογειώνει». Και στα δύο φύλα, τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη έχουν ιδιαίτερη σημασία, διότι ο μεν Άρης αντιπροσωπεύει τα ένστικτα και τα πάθη μας ενώ η Αφροδίτη τις συναισθηματικές μας ανάγκες. Στη συνέχεια του παρόντος άρθρου θα ακολουθήσει εκτενέστερη ανάλυση σχετική με τους πλανήτες που μοιάζουν να επηρεάζουν και να καθορίζουν την ερωτική μας έκφραση.

Ποια τριπλότητα υπερτερεί;

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980
 

Η αλήθεια είναι ότι η τριπλότητα, δηλαδή το στοιχείο, που κυριαρχεί στο γενέθλιο ωροσκόπιο καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ερωτική έκφραση του ατόμου. Ας δούμε αναλυτικά την επιρροή του κάθε στοιχείου ανά φύλο:

Κυριαρχία υδάτινου στοιχείου στον γενέθλιο χάρτη
(Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)


Αν είσαι γυναίκα
Είσαι συνήθως εξαιρετικά γόνιμη και συναισθηματική. Έχεις την τάση να υποτάσσεσαι και να έχεις παθητικό ρόλο στο σεξ. Σου αρέσει να αφήνεσαι «αβοήθητη» στα χέρια του εραστή σου. Αντιλαμβάνεσαι διαισθητικά τις σεξουαλικές ανάγκες του συντρόφου σου και κάνεις το παν για να τις ικανοποιήσεις. Είσαι τρυφερή, διαθέτεις πάθος και φαντασία.

Αν είσαι άνδρας
Θα έλεγε κανείς ότι είσαι ντροπαλός και διστακτικός. Σου αρέσει να περιποιείσαι τη σύντροφό σου και να ικανοποιείς όσο περισσότερο γίνεται τις σεξουαλικές της ανάγκες. Είσαι ρομαντικός, εσωστρεφής και αποφεύγεις να πάρεις πρωτοβουλία. Αν νιώσεις άνετα και οικεία, ξεδιπλώνεις τον ερωτισμό σου και μεγαλουργείς. Προσπαθείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μέσω της σαρκικής επαφής και αρέσκεσαι στις σχέσεις εξάρτησης.

Κυριαρχία γήινου στοιχείου στον γενέθλιο χάρτη
(Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)


Αν είσαι γυναίκα
Είσαι συνήθως φιλήδονη και αισθησιακή και έχεις επίγνωση των σωματικών αναγκών σου. Σου αρέσουν οι αγκαλιές και η σωματική επαφή, καθώς σε βοηθούν να ξεπεράσεις το άγχος, τις ανησυχίες και την εσωτερική σου ένταση. Στο πρόσωπο του παρτενέρ σου αναζητάς την ασφάλεια, η οποία θα πρέπει να σου προσφέρεται απλόχερα τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Είσαι ρεαλίστρια και πρακτική και θεωρείς το σεξ ως μια φυσική ανάγκη. Μπορεί να φαίνεσαι απόμακρη αλλά κρύβεις ένα «ηφαίστειο» μέσα σου.

Αν είσαι άνδρας
Είσαι, σε γενικές γραμμές, σεξουαλικά δραστήριος και αναζητάς γυναίκες οι οποίες εκπέμπουν αισθησιασμό και διαθέτουν φυσική ομορφιά. Είσαι απαιτητικός στον ερωτικό τομέα και μπορείς να κάνεις σεξ ακόμα κι όταν δεν τρέφεις συναισθήματα για την παρτενέρ σου…μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τις σεξουαλικές σου επιθυμίες. Δε φημίζεσαι για τη φαντασία σου ούτε για τις εναλλαγές σου. Μπορείς, όμως, να φέρεις σε οργασμό μία γυναίκα, γιατί ασχολείσαι με το σώμα της και, γενικότερα, προσπαθείς να τελειοποιείς τις τεχνικές που χρησιμοποιείς στο κρεβάτι. Υπάρχουν συγκεκριμένες στάσεις που σου αρέσουν περισσότερο, όπως για παράδειγμα οι παραδοσιακές γιατί σου εξασφαλίζουν τη σωματική επαφή με την ερωμένη σου. Συνήθως, αρέσκεσαι στα προκαταρκτικά παιχνίδια.

Κυριαρχία πύρινου στοιχείου στον γενέθλιο χάρτη
(Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης)


Αν είσαι γυναίκα
Είσαι ανυπόμονη, δυναμική, διεκδικητική και ορμητική στο σεξ. Δε διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλία και αρέσκεσαι στα κομπλιμέντα και τις κολακείες! Γενικά, σου αρέσει να σε θαυμάζουν για το πάθος που αποπνέεις. Κάποιες φορές γίνεσαι άγρια στο κρεβάτι. Έτσι, μπορεί να αιφνιδιάσεις, να αφοπλίσεις ή να «ευνουχίσεις» τον παρτενέρ σου. Αναζητάς τον έλεγχο στις σεξουαλικές συνευρέσεις σου. Είσαι ενθουσιώδης και σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα. Ένας υποτονικός εραστής θα σε έκανε να βαρεθείς.

Αν είσαι άνδρας
Είσαι συνήθως εγωιστής και νάρκισσος! Αρέσκεσαι στις συχνές σεξουαλικές συνευρέσεις, οι οποίες όμως τείνουν να χαρακτηρίζονται από σχετικά μικρή διάρκεια. Είσαι περιπετειώδης, δυναμικός, εκφραστικός και ερωτικός. Σου αρέσει το σεξ με την παρτενέρ σου να είναι και πρόστυχο κάποιες φορές και προτιμάς στάσεις μέσω των οποίων έχεις τον έλεγχο και την εξουσία στα χέρια σου. Αν η ερωμένη σου σε εκθειάσει για τον ερωτισμό και τα προσόντα σου, η αυτοεκτίμησή σου τονώνεται και τα δίνεις όλα στο κρεβάτι.

Κυριαρχία αέρινου στοιχείου στον γενέθλιο χάρτη
(Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)


Αν είσαι γυναίκα
Είσαι εγκεφαλική στο σεξ και σε έλκουν οι έξυπνες ατάκες και το πνεύμα κάποιου. Κάποιες φορές φαίνεσαι ψυχρή προς τα έξω. Ωστόσο, αρέσκεσαι στον πειραματισμό και είσαι προοδευτική στον έρωτα. Μπορεί να μιλάς κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών συνευρέσεών σου, ενώ έχεις ροπή στο διαδικτυακό ή τηλεφωνικό σεξ. Διαθέτεις φαντασιώσεις αλλά, σε ορισμένες περιπτώσεις, αντί να τις κάνεις πράξη, περιορίζεσαι στο να συζητάς γύρω από αυτές.

Αν είσαι άνδρας
Συχνά εμφανίζεσαι ανυπόμονος και χαρακτηρίζεσαι από νευρικότητα και διανοητική υπερένταση. Είσαι ασταθής, ανώριμος και δεν προσπαθείς να κατανοήσεις και να αποδεχτείς τις σεξουαλικές ανάγκες της ερωμένης σου. Δε διστάζεις να πειραματιστείς, ενώ το ομαδικό σεξ μοιάζει να σε εξιτάρει. Μπορεί να σου αρέσει να βρίζεις, να χρησιμοποιείς βοηθήματα ή να βλέπεις πορνό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Ποιο είναι τελικά το πιο σεξουαλικό στοιχείο;

Η αλήθεια είναι ότι η σεξουαλικότητα κάποιου θα κριθεί και θα αξιολογηθεί από το σύνολο του γενέθλιου χάρτη του, από τη μελέτη των επιμέρους δεικτών καθώς και από τη «σύνθεση» αυτών. Το στοιχείο που υπερτερεί στον γενέθλιο χάρτη αποτελεί μονάχα έναν μεμονωμένο δείκτη. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, θα έλεγε κανείς ότι –αρχετυπικά τουλάχιστον- για το πάθος και τον ερωτισμό τους περισσότερο φημίζονται η Φωτιά και το Νερό. Εξαίρεση αποτελεί ίσως ο Ταύρος ο οποίος συγκαταλέγεται στα γήινα ζώδια και είναι ιδιαίτερα φιλήδονος, λάγνος και αισθησιακός. Μάλιστα, ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού θεωρείται ως ο πιο σεξουαλικός ολόκληρου του ζωδιακού κύκλου.

Ποια στοιχεία έχουν μεγαλύτερη
ροπή στο σεξ χωρίς προφυλάξεις και γιατί;

Περισσότερο γόνιμα θεωρούνται τα ζώδια του Νερού και της Φωτιάς, ενώ τα ζώδια του Αέρα και της Γης θεωρούνται πιο άγονα. Οι άνθρωποι με τονισμένο το στοιχείο της Γης ή του Αέρα στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους είναι πιο ορθολογιστές και τείνουν να βασίζουν τη συμπεριφορά και τις επιλογές τους στη λογική. Ως εκ τούτου, παρουσιάζουν σχετικά μειωμένη ροπή στο σεξ χωρίς προφυλάξεις, καθώς φαίνονται να έχουν μεγαλύτερη συναίσθηση των συνεπειών και των λοιπών κινδύνων που μπορεί να ελλοχεύουν. Εξαίρεση καμιά φορά αποτελεί το ζώδιο του Ταύρου, το οποίο κυβερνάται από την Αφροδίτη και θα μπορούσε πιο εύκολα –λόγω της υπέρμετρης σεξουαλικότητάς του- να παρασυρθεί και να χάσει τον έλεγχο κατά τη διάρκεια μιας παθιασμένης ερωτικής συνεύρεσης. Αντίστοιχα, το ζώδιο του Ζυγού, που επίσης κυβερνάται από την Αφροδίτη, στο πλαίσιο της αδιάκοπης προσπάθειάς του να ευχαριστεί και να ικανοποιεί το έτερον ήμισυ θυσιάζοντας σε ορισμένες περιπτώσεις τα δικά του θέλω, θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη ροπή στο ελεύθερο σεξ (αν αυτό επιθυμούσε ο σύντροφός του).

Από την άλλη τα ζώδια του Νερού είναι πιο συναισθηματικά και αναζητούν την απόλυτη ταύτιση με τον σύντροφό τους, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Επιπρόσθετα, προσπαθούν μέσω υπόγειων μέσων και τακτικών (συμπεριλαμβανομένου και του σεξ) να χειριστούν το ταίρι τους και να «οικοδομήσουν» μια σχέση εξάρτησης μαζί του. Έτσι, έχουν μεγαλύτερη ροπή στο ελεύθερο σεξ, σε σύγκριση με τα ζώδια που ανήκουν στα στοιχεία της Γης και του Αέρα. Τα δε ζώδια της Φωτιάς μοιάζουν με ενεργά ηφαίστεια τα οποία ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμα να εκραγούν. Εν ολίγοις, χαρακτηρίζονται από ενθουσιασμό, βιασύνη και επιπολαιότητα. Έτσι, πάνω στο πάθος μπορεί να ξεχάσουν να λάβουν τις απαραίτητες προφυλάξεις, θέτοντας τους εαυτούς τους στον κίνδυνο να κολλήσουν κάποιο αφροδίσιο νόσημα ή να βιώσουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Οι τετραπλότητες και οι σεξουαλικές
μας προτιμήσεις

Εκτός από τις τριπλότητες, οι οποίες αναλύθηκαν πιο πάνω, την ερωτική μας έκφραση επηρεάζουν και οι τετραπλότητες, δηλαδή οι ποιότητες, που είναι τονισμένες στον γενέθλιο χάρτη μας. Ας δούμε αναλυτικά την επιρροή της κάθε ποιότητας:

Κυριαρχία παρορμητικής ποιότητας στον γενέθλιο χάρτη
(Παρορμητικά ζώδια: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως)

Οι παρορμήσεις, η ψυχολογία και η διάθεση της στιγμής επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά την σεξουαλική έκφραση του ατόμου. Το άτομο μπορεί να γίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και να προσπαθεί να ξεπεράσει σε επιδόσεις τους πρώην εραστές ή τις πρώην ερωμένες του συντρόφου του. Ως εκ τούτου, το άτομο αυτό δε διστάζει να ξεδιπλώσει τα ταλέντα του στο σεξ, αιφνιδιάζοντας και εντυπωσιάζοντας το ταίρι του.

Κυριαρχία σταθερής ποιότητας στον γενέθλιο χάρτη
(Σταθερά ζώδια: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος)

Εδώ, συνήθως έχουμε να κάνουμε με ένα πιστό και μονογαμικό άτομο, που όμως είναι λιγάκι άκαμπτο και απόλυτο στις απόψεις του. Ζηλεύει πολύ και επιθυμεί συχνότητα και σταθερότητα στη σεξουαλική του ζωή. Αν αυτός ο άνθρωπος δε θέλει να δοκιμάσει κάτι που του προτείνει το ταίρι του (σε σχέση με το σεξ), δύσκολα θα αλλάξει γνώμη, καθώς χαρακτηρίζεται από αδιαλλαξία. Εξαίρεση συχνά αποτελούν εκείνοι οι οποίοι έχουν πολυαστρία (δηλαδή πολλούς πλανήτες μαζεμένους) στο ζώδιο του Υδροχόου, καθώς συνήθως αρέσκονται στον σεξουαλικό πειραματισμό.

Κυριαρχία μεταβλητής ποιότητας στον γενέθλιο χάρτη
(Μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες)

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει την τάση να λειτουργεί ως «χαμαιλέων» στο κρεβάτι. Προσαρμόζεται στα γούστα του εκάστοτε συντρόφου του και, γενικά, αρέσκεται της εναλλαγές ρόλων. Δε φημίζεται για την αξιοπιστία και τη σταθερότητά του. Από περισσότερη συνέπεια αλλά λιγότερη ευελιξία χαρακτηρίζονται τα άτομα που έχουν πολυαστρία (stellium) στο ζώδιο της Παρθένου.

Ο ρόλος του Πυρήνα του γενέθλιου χάρτη

Ο λεγόμενος «Πυρήνας» αποτελεί την «καρδιά» του χάρτη και καθορίζεται από την ποιότητα και το στοιχείο που κυριαρχούν στο ωροσκόπιο. Για παράδειγμα, αν το Νερό υπερτερεί ποσοτικά ως στοιχείο σε ένα ωροσκόπιο και ταυτόχρονα υπερτερεί και η μεταβλητή ποιότητα, τότε ο «Πυρήνας» του συγκεκριμένου χάρτη εντοπίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων.
Ως αρσενικά θεωρούνται τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα και ως θηλυκά τα ζώδια της Γης και του Νερού. Μερικοί αστρολόγοι υποστηρίζουν ότι το ζώδιο των Διδύμων δε συγκαταλέγεται ούτε στα αρσενικά ούτε στα θηλυκά ζώδια, καθώς είναι ερμαφρόδιτο, γι’ αυτό και συχνά συνδέεται με την αμφισεξουαλικότητα.

Αν είσαι γυναίκα και έχεις τον «Πυρήνα» σου σε ζώδιο θηλυκό

Είσαι απόλυτα εναρμονισμένη με τη θηλυκή σου φύση και, συνήθως, εκπέμπεις σαγήνη και έντονη θηλυκότητα. Είσαι συναισθηματική και μυστηριώδης και ξέρεις πώς να μαγνητίσεις έναν άνδρα. Φαίνεσαι υποτακτική και συνδυάζεις τη σαρκική απόλαυση με το συναίσθημα. Αν ο παρτενέρ σου δεν σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια, δυσκολεύεσαι να καταλήξεις στο κρεβάτι μαζί του. Στο σεξ είσαι ευφάνταστη και ευρηματική αλλά αφήνεις τον παρτενέρ σου να πιστεύει ότι εκείνος αποφασίζει για τα πάντα.

Αν είσαι γυναίκα και έχεις τον «Πυρήνα» σου σε ζώδιο αρσενικό

Σε αυτή την περίπτωση φαίνεσαι πιο δυναμική και δε διστάζεις να διεκδικήσεις έναν άνδρα. Στο σεξ θέλεις να έχεις το πάνω χέρι, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να τρομάζεις τους παρτενέρ σου. Θεωρείς το σεξ ως μια βιολογική ανάγκη και μπορείς να λειτουργήσεις σεξουαλικά ακόμη και με κάποιον που δε γνωρίζεις καλά. Δεν τάσσεσαι εναντίον των one night stands καθώς θεωρείς ότι οι γυναίκες έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άνδρες, σε όλους τους τομείς (συμπεριλαμβανομένου και του σεξουαλικού).

Αν είσαι άνδρας και έχεις τον «Πυρήνα» σου σε ζώδιο αρσενικό

Εκφράζεις την αρσενική σου ορμή πιο εύκολα και συχνά χαρακτηρίζεσαι από αρρενωπότητα. Συνήθως μπαίνεις στη διαδικασία να διεκδικήσεις μία γυναίκα, την οποία τείνεις να βλέπεις ως υποψήφιο «θήραμά» σου. Αναζητάς τον έλεγχο στο σεξ, το οποίο για εσένα σε αρκετές περιπτώσεις  μοιάζει με ένα μέσο επιβολής και επίδειξης. Είσαι περήφανος για τον ανδρισμό σου, τον οποίο προσπαθείς να προβάλεις με κάθε τρόπο. Όταν δε μπορείς να λειτουργήσεις σεξουαλικά, η αυτοεκτίμησή σου κυριολεκτικά «γκρεμοτσακίζεται».

Αν είσαι άνδρας και έχεις τον «Πυρήνα» σου σε ζώδιο θηλυκό

Σε γενικές γραμμές είσαι χαμηλών τόνων και φαίνεσαι ήρεμος. Οι γυναίκες μπορεί να νιώθουν ότι σε κάνουν ό,τι θέλουν. Ωστόσο, κάποιες φορές καταφέρνεις να περάσει το δικό σου, χρησιμοποιώντας πλάγιους και υπόγειους τρόπους. Αν δε νιώσεις ότι ταυτίζεσαι ψυχικά και συναισθηματικά με την παρτενέρ σου και, βέβαια, ότι μπορείς να την εμπιστευτείς, η απρόσκοπτη κατά τ’ άλλα σεξουαλική λειτουργία σου «μπλοκάρεται». Διαθέτεις μια σπάνια εσωτερική δύναμη η οποία είναι καλά κρυμμένη. Ταυτόχρονα, είσαι ευαίσθητος και ρομαντικός και δίνεις την εντύπωση του καλού και αξιόπιστου παιδιού. Φυσικά, οι κρυφές σεξουαλικές σου χάρες έρχονται στην επιφάνεια στις ιδιαίτερες στιγμές που μοιράζεσαι με το ταίρι σου. Έτσι, εκπλήσσεις θετικά την εκάστοτε παρτενέρ σου, κάνοντάς την να κολλήσει τελικά μαζί σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980
 

Ποιοι είναι οι πιο συμβατοί ερωτικοί συνδυασμοί;

Όπως είναι αναμενόμενο, όσοι έχουν «Πυρήνα» σε αρσενικό ζώδιο χρειάζονται περισσότερο ένα ταίρι με «Πυρήνα» σε κάποιο εκ των θηλυκών ζωδίων, για να τους συμπληρώνει και να τους υποδεικνύει την…άλλη όψη του νομίσματος, δηλαδή μια διαφορετική προσέγγιση της ίδιας της ζωής. Σε αυτό το σημείο κρίνεται σκόπιμο να αναφερθεί ότι ο «Πυρήνας» σε θηλυκό ζώδιο ταιριάζει περισσότερο στις γυναίκες και, αντίστοιχα, ο «Πυρήνας» σε αρσενικό ζώδιο ταιριάζει πιο πολύ στη φύση και στην ιδιοσυγκρασία των ανδρών. Ως εκ τούτου, είναι προτιμότερο να συναντάται ο Γήινος ή Υδάτινος «Πυρήνας» σε ωροσκόπια γυναικών και ο Πύρινος ή Αέρινος «Πυρήνας» σε ωροσκόπια ανδρών. Τέλος, το ιδανικό ζευγάρι (θεωρητικά) είναι εκείνο στο οποίο ο άνδρας έχει «Πυρήνα» σε αρσενικό ζώδιο ενώ η γυναίκα σε θηλυκό ζώδιο, καθώς ο εν λόγω ερωτικός συνδυασμός θυμίζει την ένωση αρσενικού-θηλυκού αρχετύπου.

Τα δύο δίπολα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας

Ήλιος-Σελήνη

Ο Ήλιος σκιαγραφεί τους στόχους μας στη ζωή, τον συνειδητό εαυτό μας, τα θέλω μας και τη γενικότερη αυτοέκφρασή μας. Η Σελήνη, από την άλλη, περιγράφει τον υποσυνείδητο εαυτό μας, τις συνήθειες, τις ιδιοτροπίες μας, τον βαθύτερο ψυχικό μας κόσμο, το συναισθηματικό μας υπόβαθρο. Επίσης, ο Ήλιος συνδέεται με το πατρικό πρότυπο και γενικά με τους άνδρες που μας περιβάλλουν και συμβολίζει το αρσενικό αρχέτυπο, ενώ αντίστοιχα η Σελήνη συνδέεται με το μητρικό πρότυπο και με τις γυναίκες της ζωής μας και συμβολίζει το θηλυκό αρχέτυπο.

Οι θετικές όψεις μεταξύ Ηλίου και Σελήνης, όπως και η συμβατότητα αυτών ως προς τις ζωδιακές τους θέσεις αποκαλύπτουν έναν χαρακτήρα ισορροπημένο σε όλα τα επίπεδα, που μπορεί θεωρητικά να εκφράσει με μεγαλύτερη ευκολία και δίχως φραγμούς την σεξουαλικότητά του. Απεναντίας, οι δύσκολες όψεις μεταξύ των Φώτων (δηλαδή του Ηλίου και της Σελήνης) όπως και οι θέσεις τους σε ζώδια τα οποία δεν είναι συμβατά μεταξύ τους φανερώνουν έναν χαρακτήρα πιο περίπλοκο και δύσκολο. Ειδικότερα, αυτός ο άνθρωπος βιώνει εσωτερικές συγκρούσεις καθώς η σχέση μεταξύ συνειδητού και υποσυνείδητου εαυτού δεν είναι ιδιαίτερα αρμονική.

Οι προαναφερθείσες εσωτερικές διαμάχες μπορεί να βρίσκουν τις ρίζες τους σε βιώματα του ατόμου κατά τη διάρκεια της πρώιμης βρεφικής και παιδικής του ηλικίας, ενώ επίσης συχνά «αναπαριστούν» και τη δύσκολη σχέση που μπορεί να είχαν μεταξύ τους οι γονείς του. Αυτό με τη σειρά του είναι πιθανό να οδηγήσει σε σεξουαλικές ακρότητες ή ακόμη και σε κάποιο είδος δυσκολίας όσον αφορά στη σεξουαλική έκφραση του ατόμου.

Τέλος, όταν η Σελήνη του ατόμου είναι πιο ισχυρή (σε σύγκριση με τον Ήλιο του) από ζωδιακή θέση, όψεις και οικοθεσία (και, ενδεχομένως, όταν η γέννηση πραγματοποιήθηκε σε νυχτερινή ώρα), το άτομο είναι περισσότερο συντονισμένο με τη θηλυκή του φύση (ανεξάρτητα από το φύλο του) καθώς και με τον συναισθηματικό εαυτό του. Επιπλέον, συχνά εμφανίζεται κυκλοθυμικό και προσκολλημένο στο παρελθόν. Απεναντίας, όταν ο Ήλιος έχει περίοπτη θέση στο γενέθλιο ωροσκόπιο και είναι πιο ισχυρός από τη Σελήνη (πιθανώς και όταν η γέννηση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας), το άτομο μοιάζει να πατάει πιο γερά στα πόδια του, εμφανίζεται πιο διεκδικητικό, είναι συντονισμένο περισσότερο με την αρσενική του πλευρά αλλά τείνει να «θάβει» και να απωθεί τα συναισθήματά του.

Άρης-Αφροδίτη
Σε έναν γενέθλιο χάρτη (ανεξαρτήτως φύλου) ο Άρης σκιαγραφεί τη δράση μας, την ενεργητικότητά μας, τις παρορμήσεις μας, τα ένστικτά μας και την σεξουαλική μας όρεξη. Η δε Αφροδίτη αποκαλύπτει στοιχεία σχετικά με το πώς ερωτευόμαστε, αγαπάμε, διασκεδάζουμε, κοινωνικοποιούμαστε και εξασφαλίζουμε την αρμονία στο ευρύτερο περιβάλλον μας.

Ειδικότερα, σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο η ζωδιακή θέση, η οικοθεσία και οι όψεις του Άρη περιγράφουν το είδος του εραστή που ελκύει τη συγκεκριμένη γυναίκα. Απεναντίας, σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο, η ζωδιακή θέση, η οικοθεσία και οι όψεις της Αφροδίτης παρέχουν πληροφορίες για τον τύπο της ερωμένης που αναζητά ο εν λόγω άνδρας.

Επειδή, όπως ήδη αναφέρθηκε, ο Ήλιος συμβολίζει το πατρικό πρότυπο και άρα συχνά σκιαγραφεί και τα χαρακτηριστικά του συζύγου που αναζητά η γυναίκα (και αντίστοιχα η Σελήνη αποκαλύπτει τον τύπο της συζύγου που θα ταίριαζε στον άνδρα), τα πράγματα περιπλέκονται όταν σε γυναικείο ωροσκόπιο ο Ήλιος και ο Άρης βρίσκονται σε ζώδια τα οποία δεν είναι συμβατά μεταξύ τους. Διότι, άλλα είναι τα ζητούμενα της γυναίκας από τον σύζυγο και άλλα από τον εραστή της. Ως εκ τούτου, δυσκολεύεται να τα βρει όλα στο ίδιο πρόσωπο και συχνά οδηγείται είτε σε αυτοκαταπίεση και ένα μόνιμο αίσθημα ανικανοποίητου είτε σε απιστία. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα ανδρικά ωροσκόπια όταν η Σελήνη «έρχεται σε σύγκρουση» με την Αφροδίτη.

Ανεξάρτητα από το φύλο του ατόμου και δεδομένου ότι ο Άρης σκιαγραφεί τις σεξουαλικές μας επιθυμίες ενώ η Αφροδίτη τις συναισθηματικές μας ανάγκες, το άτομο αισθάνεται μπερδεμένο όταν ο Άρης του βρίσκεται σε ζώδιο κόντρα προς το ζώδιο της Αφροδίτης του. Φανταστείτε, για παράδειγμα, έναν άνθρωπο που έχει Άρη στον Σκορπιό και Αφροδίτη στους Διδύμους. Ερωτεύεται εγκεφαλικά, αναζητά λεκτικά παιχνίδια, υπονοούμενα και πνευματική ταύτιση αλλά διακατέχεται από σφοδρές επιθυμίες και οι ερωτικές του ανάγκες είναι «γιγαντωμένες»! Ένας ευφυής και πνευματώδης αλλά όχι ιδιαίτερα παθιασμένος παρτενέρ τον καλύπτει μονομερώς, όπως αντίστοιχα τον καλύπτει εν μέρει και ένας ιδιαίτερα σεξουαλικός αλλά ρηχός και άξεστος παρτενέρ. Είναι δύσκολο, λοιπόν, να επιτευχθεί η εύρεση του ιδανικού εραστή ή της ιδανικής ερωμένης.

Συν τοις άλλοις, μια ιδιαίτερα τονισμένη και ισχυρή Αφροδίτη σε συνδυασμό με έναν αδύναμο Άρη μπορεί να δείχνει ροπή σε πλατωνικές σχέσεις ενώ ένας πανίσχυρος Άρης που συνδυάζεται από μια αποδυναμωμένη Αφροδίτη σε αρκετές περιπτώσεις δείχνει έντονη σεξουαλική ζωή η οποία όμως στερείται συναισθήματος και συντροφικότητας. Τέλος, η ερωτική έκφραση του ατόμου μπορεί να παρεμποδίζεται ή να είναι ανεξέλεγκτη όταν στον γενέθλιο χάρτη ο Άρης ή η Αφροδίτη κινούνται σε ανάδρομη τροχιά, δε σχηματίζουν όψεις με άλλους πλανήτες ή βρίσκονται εκτός ορίων.

Τι γίνεται με τους υπόλοιπους
πλανήτες και τον Χείρωνα;

Οι υπόλοιποι πλανήτες του γενέθλιου χάρτη επίσης βάζουν τη δική τους «πινελιά» στην ερωτική ζωή του ατόμου. Για παράδειγμα, ο Ερμής ο οποίος σχετίζεται με τη λεκτική έκφραση και την επικοινωνία είναι σημαντικός, καθώς στο φλερτ και στον έρωτα τα λόγια και οι συζητήσεις έρχονται στο προσκήνιο. Το πώς θα προσεγγίσει κάποιος επικοινωνιακά τον υποψήφιο παρτενέρ του και το τι θα του πει για να τον ρίξει στο κρεβάτι εξαρτώνται από τη θέση και τις όψεις του Ερμή του. Ειδικά στην εποχή μας, όπου το τηλεφωνικό και το διαδικτυακό σεξ καλώς ή κακώς κυριαρχούν, ο ρόλος του Ερμή μοιάζει να είναι πιο σημαντικός από ποτέ.

Ο δε Ποσειδώνας, επειδή συνδέεται με τα επίπεδα της ρομαντικής μας διάθεσης, του ιδεαλισμού μας καθώς και με την τάση μας να ονειροπολούμε και να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις, επίσης καθορίζει ως έναν βαθμό την ερωτική μας ζωή. Ο Πλούτωνας, από την άλλη, συνδέεται με το απόλυτο πάθος, που συχνά εκφράζεται ακραία και παλαντζάρει μεταξύ της εσωτερικής μεταμόρφωσης και της αυτοκαταστροφής.

Επιπρόσθετα, ο Χείρωνας, ο οποίος σύμφωνα με ορισμένους αστρολόγους συγκαταλέγεται πλέον στην οικογένεια των πλανητών ενώ για άλλους παραμένει ένας απλός αστεροειδής και, πιο συγκεκριμένα, ένας εκ των Κενταύρων, διαδραματίζει το δικό του ρόλο στα ερωτικά μας ζητήματα. Για την ακρίβεια, πρόκειται για τον πλανήτη των «πληγών» μας και, την ίδια στιγμή, τον πλανήτη της «θεραπείας» και της «γιατρειάς»! Άραγε θα μπορούσε κανείς να αμφισβητήσει ότι ο έρωτας είναι ταυτόχρονα το πιο επώδυνο φαρμάκι αλλά και το πιο αποτελεσματικό φάρμακο;

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χείρωνας σε όψεις με προσωπικούς πλανήτες αποκαλύπτει διάθεση και προδιάθεση για μια μεγάλη αγάπη, ενώ όταν έχει εξέχουσα θέση στο ωροσκόπιο δείχνει ότι το άτομο πιθανώς στοχεύει στο ραντεβού εκείνο το οποίο –αργά ή γρήγορα- θα καταλήξει σε γάμο. Δύσκολες όψεις του Χείρωνα με τα Φώτα, την Αφροδίτη ή τον Άρη, και μάλιστα μέσα σε οίκους που συνδέονται με το σεξ και τον έρωτα, μπορεί να δείχνουν διαστροφές ή δυσλειτουργίες.

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  


Ο ωροσκόπος,
οι βιολογικές μας ανάγκες και το σεξ

Ο ωροσκόπος –μεταξύ άλλων- σχετίζεται με το φυσικό μας σώμα. Ως εκ τούτου, ανάλογα με τη ζωδιακή του θέση, αποκαλύπτει πρόσθετα στοιχεία σε σχέση με τις σωματικές μας ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων και των ερωτικών/σεξουαλικών. Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος με ωροσκόπο στο ζώδιο του Κριού, του Ταύρου ή του Σκορπιού συνήθως «κατακλύζεται» από δυνατές σεξουαλικές παρορμήσεις και επιθυμίες και τείνει να εκπέμπει ένα φλογερό και ελκυστικό ταμπεραμέντο προς τα έξω. Επίσης, ο ωροσκόπος καθορίζει (ανάλογα με τη ζωδιακή του μοίρα) τις ζωδιακές ακμές των υπόλοιπων οίκων του ωροσκοπίου, κάποιοι εκ των οποίων συνδέονται με τον έρωτα και το σεξ (όπως θα δούμε παρακάτω).

Οίκοι που συνδέονται με το σεξ

2ος οίκος
Ο συγκεκριμένος οίκος σχετίζεται με τις αρχές μας, την αυτοεκτίμησή μας, το βαθμό της κτητικότητάς μας, τις ηδονές και την ικανότητά μας να χαιρόμαστε τη ζωή. Συνεπώς, μπορεί να συνδεθεί και με τη σεξουαλική μας ζωή. Ανάλογα με το ζώδιο που καταλαμβάνει την ακμή του συγκεκριμένου οίκου, τον κυβερνήτη του οίκου, τις όψεις και την οικοθεσία αυτού και τους πλανήτες που μπορεί να βρίσκονται εντός του 2ου οίκου, αντλούμε συμπεράσματα για τις αξίες του ατόμου και τους τρόπους με τους οποίους εκφράζει τη φιλήδονη πλευρά του εαυτού του. Για κάποιους αστρολόγους, ο συγκεκριμένος οίκος (επειδή δείχνει την ευχαρίστηση που αντλούμε μέσα από τον ίδιο μας τον εαυτό) συνδέεται και με τον αυνανισμό. Για παράδειγμα, κάποιος με Άρη ή Πλούτωνα στον 2ο μπορεί να έχει εμμονή με την αυτοϊκανοποίηση.

5ος οίκος
Ο εν λόγω οίκος συνδέεται με την αυτοπεποίθησή μας, τον ίδιο τον έρωτα ως συναίσθημα, τα φλερτ, τα ρομάντζα, τις συναισθηματικές μας περιπέτειες, τον ερωτικό ενθουσιασμό που θυμίζει τα εφηβικά μας χρόνια και το σεξ (αλλά περισσότερο με την έννοια της διασκέδασης παρά της βαθύτερης ψυχοσωματικής ένωσης). Αναμφίβολα, ο βαθμός της αυτοπεποίθησής μας διαμορφώνει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την σεξουαλική μας ζωή. Πλανήτες όπως ο Άρης, ο Δίας ή ο Πλούτωνας μέσα στον συγκεκριμένο οίκο συχνά δίνουν ροπή σε ερωτικές υπερβολές καθώς και σε μια έντονη ερωτική ζωή, που χαρακτηρίζεται από παθιασμένες ερωτικές συνευρέσεις. Η Αφροδίτη στον 5ο μπορεί να δείχνει ότι το άτομο τείνει περισσότερο σε πλατωνικές ερωτικές περιπέτειες ενώ ο Ουρανός στον 5ο φανερώνει αντισυμβατικότητα, διάθεση για σεξουαλικό πειραματισμό, ενίοτε και ομοφυλοφιλία ή αμφισεξουαλικότητα.

6ος οίκος
Πρόκειται για έναν οίκο ο οποίος –μεταξύ άλλων- συνδέεται με θέματα υγείας και συμβολίζει την υπηρεσία καθώς και τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Ένας δυνατός 6ος οίκος μπορεί να φανερώνει ρωμαλέα σωματική υγεία, η οποία αποτελεί τη βασική προϋπόθεση προκειμένου για μια ισορροπημένη έκφραση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Επιπλέον, κάποιοι συνδέουν το σεξ με την έννοια της υπηρεσίας, καθώς η σεξουαλική πράξη, θεωρητικά τουλάχιστον, προϋποθέτει ότι το καθένα από τα 2 μέρη που συμμετέχουν στην εν λόγω διαδικασία προσπαθεί να ικανοποιήσει και να ευχαριστήσει την άλλη πλευρά. Για παράδειγμα, για κάποιον που έχει Αφροδίτη στον 6ο ο έρωτας μπορεί να σημαίνει «προσφέρω απλόχερα στο ταίρι μου, το υπηρετώ». Τέλος, επειδή ο 6ος οίκος σχετίζεται και με την καθημερινότητά μας, η οποία κατά κανόνα χαρακτηρίζεται από διαφόρων ειδών πρακτικά, γραφειοκρατικά και διαδικαστικά ζητήματα, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ένας «βεβαρημένος» 6ος οίκος θα γέμιζε το άτομο με έννοιες και, ενδεχομένως, θα μείωνε τη λίμπιντό του ή απλά δεν θα του επέτρεπε να εκφράσει υγιώς τις σεξουαλικές του επιθυμίες.

7ος οίκος
Ο συγκεκριμένος οίκος συνδέεται –μεταξύ άλλων- με το περιεχόμενο που δίνει ο καθένας από εμάς στην έννοια της συντροφικότητας αλλά και με τις ερωτικές μας σχέσεις, τον γάμο μας, τις συνεργασίες μας και τους φανερούς εχθρούς μας. Εξ’ ορισμού στο πλαίσιο των ερωτικών σχέσεων περιλαμβάνονται, εκτός από τη συνύπαρξη και την αγάπη, η σεξουαλική επαφή, η από κοινού προσπάθεια για διευθέτηση των πρακτικών θεμάτων της καθημερινής ζωής αλλά και οι στιγμιαίες αντιπαλότητες και συγκρούσεις. Τέλος, επειδή ο 7ος είναι ο οίκος της «προβολής», καμιά φορά τείνουμε να προβάλλουμε στον σύντροφό μας τη δική μας σεξουαλική ανεπάρκεια ή τις δικές μας σεξουαλικές ανάγκες, τις οποίες προσπαθούμε απεγνωσμένα να ικανοποιήσουμε. Θέσεις όπως ο Ποσειδώνας ή η Σελήνη στον 7ο μπορεί να δείχνουν ότι το άτομο τείνει να υιοθετεί τις συνήθειες του συντρόφου του και να ταυτίζεται μαζί του. Τέτοιου είδους ερωτικές σχέσεις είναι συνήθως σχέσεις εξάρτησης, ενώ οι (απο)χωρισμοί είναι φοβερά επώδυνοι.

8ος οίκος
Ο 8ος οίκος είναι ο κατεξοχήν οίκος του σεξ! Ωστόσο, διαφέρει από τον 5ο οίκο, γιατί δεν αναφέρεται στο σεξ ως μια ακόμη μορφή διασκέδασης αλλά ως μια ιδιαίτερη τελετουργία, ως μια διαδικασία ανταλλαγής ενεργειών, ως ένα μέσο σωματικής και ταυτόχρονα ψυχικής ένωσης, ως μια πράξη που συμβάλλει στην εσωτερική μεταμόρφωση και στην αναγέννηση και των 2 μερών. Επίσης, ο 8ος οίκος σχετίζεται με τη ζήλεια, το πάθος, τον οργασμό, τα γεννητικά όργανα, τις βαθύτερες σεξουαλικές επιθυμίες, ανάγκες ή ιδιαιτερότητες. Ο Άρης στον 8ο φανερώνει μια πανίσχυρη σεξουαλικότητα αλλά μπορεί να δείχνει κάποιο είδος επέμβασης στα γεννητικά όργανα ενώ ο Πλούτωνας και ο Χείρωνας (αν είναι «χτυπημένος») μέσα στον συγκεκριμένο οίκο μπορεί να μαρτυρούν σαδομαζοχιστικές τάσεις. Οι άνθρωποι με Αφροδίτη στον 8ο τείνουν να ερωτεύονται ακόμη και τους περιστασιακούς παρτενέρ τους, ενώ όσοι έχουν Σελήνη στον 8ο δυσκολεύονται να κάνουν σεξ αν δε νιώθουν βαθιά συναισθήματα για τον εραστή ή την ερωμένη τους και αν δεν επικρατεί μια ατμόσφαιρα που θα τους παρέχει ασφάλεια και μια αίσθηση οικειότητας. Συν τοις άλλοις, η σεξουαλική τους όρεξη εξαρτάται από τη γενικότερη διάθεσή τους, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή. Τέλος, ο Δίας στον 8ο δείχνει συνήθως μια υγιή και γεμάτη εμπειρίες σεξουαλική ζωή.

12ος οίκος
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν οίκο ο οποίος σχετίζεται με τον κόσμο της φαντασίας και των φαντασιώσεων, με την εξιδανίκευση, τον εσώτερο (συχνά «θαμμένο») εαυτό μας καθώς και με το συλλογικό ασυνείδητο. Δείχνει οτιδήποτε πρέπει να παραμείνει κρυφό για κάποιο λόγο. Ως εκ τούτου, συχνά σκιαγραφεί τα μυστικά πάθη μας, τυχόν φετίχ ή βίτσια μας καθώς και τις ασυνείδητες επιλογές μας. Μία Αφροδίτη στον 12ο οίκο δείχνει αυξημένη ρομαντική διάθεση αλλά και ροπή στις παράνομες σχέσεις. Αντίστοιχα, ο Άρης στον 12ο μπορεί να δείχνει μία «θολή» σεξουαλικότητα, την οποία δυσκολεύεται να αποκωδικοποιήσει ακόμη και το ίδιο το άτομο.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980
 

Ποια είναι τα πιο…
σεξουαλικά μεσοδιαστήματα;

Γενικά, τα μεσοδιαστήματα του γενέθλιου χάρτη είναι ζωτικής σημασίας, καθώς δίνουν πρόσθετες πληροφορίες για τον χαρακτήρα, τη συμπεριφορά, τις επιλογές και την πορεία ζωής του ατόμου. Τα μεσοδιαστήματα που –μεταξύ άλλων- συνδέονται με τον έρωτα και τη σεξουαλική πράξη είναι τα εξής:

1. Ηλίου/Σελήνης
2. Αφροδίτης/Άρη
3. Αφροδίτης/Πλούτωνα
4. Άρη/Πλούτωνα
Θα πρέπει να εξετάζεται, αν ενεργοποιούνται τα προαναφερθέντα μεσοδιαστήματα από τυχόν πλανήτες ή σημεία του χάρτη. Σημειώνεται ότι η ενεργοποίηση των μεσοδιαστημάτων πραγματοποιείται μόνο μέσω συνόδου ή κύριων αρνητικών γωνιών από πλανήτες (ή σημεία).

Πώς φαίνονται τυχόν εμμονές με το σεξ ή δυσλειτουργίες
και δυσκολίες στη σεξουαλική έκφραση;

Αναφέρονται ενδεικτικά ορισμένοι δείκτες του γενέθλιου χάρτη οι οποίοι μπορεί να φανερώνουν εμμονή με το σεξ:

⦁ Σύνοδος, τετράγωνο ή αντίθεση Άρη-Πλούτωνα
⦁ Άρης στον 8ο
⦁ Πλούτωνας σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Άρη
⦁ Πλούτωνας στον 8ο
⦁ Τετράγωνο ή αντίθεση Αφροδίτης-Άρη
⦁ Σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Σκορπιό, στον Κριό ή στον Ταύρο
⦁ Πλούτωνας στον 5ο
⦁ Ήλιος στον 8ο
⦁ Αφροδίτη στον 8ο
⦁ Ωροσκόπος στον Σκορπιό σε συνδυασμό με πολυαστρία επίσης στο ζώδιο του Σκορπιού
⦁ Άρης σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης
⦁ Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στον 8ο
⦁ Ήλιος σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με το μεσοδιάστημα Άρη/Πλούτωνα
⦁ Ήλιος σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Άρη

Αντιστοίχως, αναφέρονται και κάποιοι δείκτες οι οποίοι μπορεί να αποκαλύπτουν δυσλειτουργίες ή άλλες δυσκολίες που σχετίζονται με τη σεξουαλική έκφραση του ατόμου:

⦁ Κρόνος στον 8ο σε δύσκολη όψη με τα Φώτα
⦁ Χείρωνας στον 8ο σε δύσκολη όψη με τα Φώτα
⦁ Κρόνος στον 5ο
⦁ Αρνητική όψη Άρη-Κρόνου
⦁ Κρόνος σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Άρη
⦁ Κρόνος σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με το μεσοδιάστημα Άρη/Πλούτωνα
⦁ «Χτυπημένος» Κρόνος στον 2ο
⦁ Αρνητική όψη Αφροδίτης-Κρόνου
⦁ Αρνητική όψη Άρη-Χείρωνα
⦁ Χείρωνας στον 5ο
⦁ Σύνοδος ή τετράγωνο Κρόνου-Ωροσκόπου

Αστρολογικοί παράγοντες που δείχνουν ότι η σεξουαλική
μας εξέλιξη αποτελεί μέρος της αποστολής μας σε αυτή τη ζωή

Αναμφίβολα, ορισμένοι δείκτες του γενέθλιου χάρτη αποκαλύπτουν ότι το άτομο αισθάνεται πως έχει γεννηθεί για το σεξ και τη γενικότερη απόκτηση ερωτικών εμπειριών. Παρακάτω, παρατίθενται ενδεικτικά ορισμένα παραδείγματα τέτοιων δεικτών:

-Νότιος Δεσμός της Σελήνης στον 5ο
-Νότιος Δεσμός της Σελήνης στον 8ο
-Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στον 5ο
-Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στον 8ο
-Σύνοδος Βόρειου Δεσμού-Πλούτωνα
-Σύνοδος Νότιου Δεσμού-Πλούτωνα
-Κλήρος Τύχης στον 8ο
-Κλήρος Τύχης στον 5ο
-Βέρτεξ στον 8ο
-Βέρτεξ στον 5ο
-Σύνοδος Νότιου Δεσμού-Άρη
-Σύνοδος Βόρειου Δεσμού-Άρη
-Πλούτωνας σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με το μεσοδιάστημα Ηλίου/Βόρειου Δεσμού
-Δίας στον 5ο
-Δίας στον 8ο
-Πλούτωνας σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με το μεσοδιάστημα Δία/Βόρειου Δεσμού
-Αφροδίτη σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με το μεσοδιάστημα Πλούτωνα/Βόρειου Δεσμού

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  


Newsletter