astropedia.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη επιτέλους γυρίζει ευθύδρομη στον Λέοντα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, δίνοντας νέα ώθηση γενικότερα σε αισθηματικά και οικονομικά, αλλά για σένα συγκεκριμένα η ευθυδρόμηση επηρεάζει θετικά τον επαγγελματικό τομέα και οι δρόμοι ανοίγουν και πάλι! Πρόσεξε όμως γιατί ο μικρός ευεργέτης, η Αφροδίτη, μπορεί να γυρίζει ευθύδρομη, αλλά ο μεγάλος ευεργέτης, ο Δίας, γυρίζει σε ανάδρομη τροχιά στον έβδομο ηλιακό σου οίκο και αρχίζει μια περίοδος που μπορείς να δεις καθυστερήσεις και να μπλοκάρουν υποθέσεις και θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες σου, με σημαντικές συμφωνίες ή με μεγαλόπνοα σχέδια που αφορούν εσένα και τον σύντροφο.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η ευθυδρόμηση του Ερμή σε ανακουφίζει από παρεξηγήσεις και μπερδέματα που μπορεί να υπήρξαν με ένα φιλικό σου πρόσωπο και αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν και πάλι σε σειρά οι στόχοι σου και οι φιλοδοξίες σου. Ταυτόχρονα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο λαμβάνει χώρα στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και σε γεμίζει δύναμη που αναπτύσσει μέσα σου την ικανότητα διακρίνεις με ακρίβεια το όφελος και το κέρδος που μπορείς να έχεις αν εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο.  

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού, οπότε αυτομάτως φωτίζονται για όλους θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις αλλά για σένα ειδικότερα η πρώτη σου προτεραιότητα πλέον γίνεται ο εαυτός σου και το να μπορείς να είσαι καλά και ισορροπημένος. Η διαίσθησή σου τονίζεται και μπορείς να καταλάβεις και να ανακαλύψεις τους κρυφούς σου εχθρούς. Προς τα τέλη του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί τον έκτο ηλιακό σου οίκο και τώρα συνειδητοποιείς τι πρέπει να κάνεις όσον αφορά ένα θέμα υγείας και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε εντάσεις ή βιασύνες στον χώρο της εργασίας σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 15 του μήνα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να δημιουργήσεις καλύτερες βάσεις και να κάνεις μια καινούργια αρχή στις φιλικές σου σχέσεις και την κοινωνική σου δικτύωση, ενώ στις 29 του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό κάνει να τελεσφορήσουν και να ολοκληρωθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την εργασία σου και τις υποχρεώσεις σου, παρότι το άγχος γύρω από αυτές τις μέρες ανεβαίνει κατακόρυφα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας είναι απαιτητικός και θα χρειαστεί να επανέλθεις σε κάποια θέματα που νόμιζες ότι τα είχες αφήσει πίσω σου και ότι είχαν τακτοποιηθεί. Η αναδρομή του Δία μπορεί να επηρεάσει και να καθυστερήσει επαγγελματικές συμφωνίες και θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις άτομα που μπορείς να βασιστείς σε περίπτωση που υπάρξουν ξαφνικές αποχωρήσεις. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε τάξη αυτόν τον μήνα και πολλά αρχίζουν να ξεκαθαρίσουν γύρω από τον σύντροφο και τις προθέσεις του, αλλά και γύρω από τις δικές σου προθέσεις όσον αφορά το πού πάει η σχέση. Ο σύντροφος γίνεται ξεκάθαρος και το ίδιο απαιτεί και από σένα, ενώ αν είσαι μονός και θέλεις να βρεις κάποιον, τότε ο μήνας σου δίνει αρκετές ευκαιρίες για μια γνωριμία μέσα από επαγγελματικό περιβάλλον που θα σου αλλάξει την ζωή. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.