astropedia.gr

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη επιτέλους γυρίζει ευθύδρομη στον Λέοντα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, δίνοντας  γενικότερα μια νέα ώθηση σε αισθηματικά και οικονομικά, αλλά για σένα συγκεκριμένα πέρα από τις αισθηματικές εξελίξεις και τις καινούργιες γνωριμίες, φέρνει και εξελίξεις σε επαγγελματικά σχέδια και ξεμπλοκάρει την δικτύωσή σου, η οποία τώρα φέρνει αποτελέσματα. Πρόσεξε όμως γιατί ο μικρός ευεργέτης, η Αφροδίτη, μπορεί να γυρίζει ευθύδρομη, αλλά ο μεγάλος ευεργέτης, ο Δίας, γυρίζει σε ανάδρομη τροχιά στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και αρχίζει μια περίοδος που μπορείς να δεις καθυστερήσεις και να μπλοκάρουν υποθέσεις και θέματα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σου εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα και φορείς, αλλά και τα μεγαλόπνοα σχέδια που μπορεί να κάνεις μαζί με τον σύντροφό σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η ευθυδρόμηση του Ερμή σε ανακουφίζει από ψυχολογικά μπλοκαρίσματα και φόβους και πλέον μπορείς να καταλάβεις πιο εύκολα και να εντοπίσεις τους κρυφούς εχθρούς σου. Ταυτόχρονα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο λαμβάνει χώρα στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και σε γεμίζει δύναμη που αναπτύσσει μέσα σου την ικανότητα να καταλάβεις καλύτερα τον ψυχισμό σου και να αναλάβεις θετική δράση ως προς μεθόδους και τρόπους αυτογνωσίας και αυτό βελτίωσης.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σου, οπότε αυτομάτως φωτίζονται για όλους θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και για σένα ειδικότερα η πρώτη σου προτεραιότητα πλέον γίνεται ο εαυτός σου και θέλεις να ρίξεις το βάρος σε σένα και στην βελτίωση της ζωής σου. Προς τα τέλη του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί τον έβδομο ηλιακό σου οίκο και τώρα συνειδητοποιείς πολλά γύρω από τον σύντροφο, ο οποίος ανοίγεται περισσότερο, αλλά και γύρω από μια συνεργασία που σε προβληματίζει αυτή την περίοδο.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 15 του μήνα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να δημιουργήσεις καλύτερες βάσεις και να κάνεις μια καινούργια αρχή σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας και έχεις την δύναμη να αντιμετωπίσεις κάθε κρυφό και φανερό εχθρό και αντίπαλο, ενώ στις 29 του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό κάνει να τελεσφορήσουν και να ολοκληρωθούν θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Είσαι δραστήριος και δημιουργικός στα επαγγελματικά σου και δεν αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Μπορεί κάποια από τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου να έμειναν λίγο πίσω, αλλά αυτός ο μήνας σου ανοίγει και πάλι τον δρόμο προς την επιτυχία με συμμάχους στο πλευρό σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Είναι μια περίοδος που δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στις δικές σου ανάγκες μέσα στην σχέση και αυτό μπορεί να παραξενέψει τον σύντροφο που σε έχει συνηθίσει αλλιώς, πράγμα που οδηγεί στο ότι αυτόν τον μήνα χρειάζεται να βρεθούν καινούργιες ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Αυτό δεν είναι κάτι δύσκολο για σένα φυσικά, αλλά αν είσαι ήδη σε σχέση είναι κάτι πιο δύσκολο από το αν είσαι μόνος και ξεκινάς τώρα μια νέα γνωριμία. Σε κάθε περίπτωση, είσαι δυναμικός και διεκδικείς αυτό που θέλεις στον έρωτα, με θετικά αποτελέσματα. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.