astropedia.gr

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη που σε κυβερνά επιτέλους γυρίζει ευθύδρομη στον Λέοντα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, δίνοντας νέα ώθηση σε αισθηματικά και οικονομικά γενικότερα, αλλά για σένα συγκεκριμένα φέρνει λύσεις και απεμπλοκή σε θέματα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που σε απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα και τώρα μπορείς να ανανεώσεις το σπίτι σου και να δημιουργήσεις μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα με τα δικά σου άτομα, ενώ παράλληλα ευνοούνται θέματα αγοραπωλησίας ακίνητης περιουσίας, αν αυτό είναι στα σχέδιά σου. Πρόσεξε όμως γιατί ο μικρός ευεργέτης, η Αφροδίτη, μπορεί να γυρίζει ευθύδρομη, αλλά ο μεγάλος ευεργέτης, ο Δίας, γυρίζει σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου και αρχίζει μια περίοδος που μπορείς να δεις καθυστερήσεις και να μπλοκάρουν υποθέσεις και θέματα που έχουν να κάνουν με ένα σημαντικό σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου ή να αρχίσεις να βλέπεις αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή και να χρειαστεί να προσαρμοστείς σε δεδομένα που αλλάζουν.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η ευθυδρόμηση του Ερμή σε ανακουφίζει από διλήμματα και μπλοκαρίσματα στα αισθηματικά σου, η επικοινωνίες σου γενικότερα γίνονται πιο απλές και σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σου, ενώ τώρα αποφασίζεις να δώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, στις δημιουργικές σου ασχολίες και τα χόμπι σου. Ταυτόχρονα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο λαμβάνει χώρα στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο και σε γεμίζει δύναμη που αναπτύσσει μέσα σου την ικανότητα να δημιουργήσεις στην ζωή σου αυτό που πραγματικά θέλεις, να έρθεις πιο κοντά με τα παιδιά σου και να τα βοηθήσεις σε θέματα που πιθανώς τα απασχολούν, αλλά και να θέσεις τις βάσεις για μια καλή γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος ή να ανανεώσεις την φλόγα στην σχέση που διατηρείς.  

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού, οπότε αυτομάτως φωτίζονται για όλους θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις αλλά για σένα ειδικότερα η πρώτη σου προτεραιότητα πλέον γίνονται οι σχέσεις στον εργασιακό τομέα και η δική σου αποτελεσματικότητα στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου, ενώ προς τα τέλη του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και τώρα συνειδητοποιείς κρυφά μυστικά και πληροφορίες που δεν είχες υπόψη σου μέχρι τώρα, πράγμα που σου ανοίγει τα μάτια και σε βοηθά να πάρεις καλύτερες αποφάσεις στην δουλειά σου και σε πρακτικά ζητήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 15 του μήνα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να δημιουργήσεις καλύτερες βάσεις και να κάνεις μια καινούργια αρχή στην προσωπική σου ζωή, να χρησιμοποιήσεις τον χρόνο σου με βάση τις δικές σου ανάγκες και να εστιάσεις σε θέματα παιδιών και αγαπημένων προσώπων. Στις 29 του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό κάνει να τελεσφορήσουν και να ολοκληρωθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σου, ενώ παράλληλα μπορείς να δεις ξεκάθαρα τους φόβους σου και να τους αντιμετωπίσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα επαγγελματικά σου συνεχίζουν να καλύπτονται από ένα αμυδρό πέπλο ανησυχίας, αλλά αυτό είναι μια γενική τάση που δεν επηρεάζει το ζώδιό σου συγκεκριμένα και πρακτικά, αν εξαιρέσεις τον ψυχολογικό παράγοντα. Είναι μια καλή περίοδος που θα σε ενεργοποιήσει σε σχέδια και θα προωθήσει το όραμά σου, αν και η αναδρομή του Δία στο ζώδιό σου αυτόν τον μήνα εγκαινιάζει μια περίοδο με αναβολές και αναθεωρήσεις, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Αυτόν τον μήνα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στο αισθηματικό κομμάτι, είτε μέσα από μια νέα γνωριμία που σε κάνει να αισθανθείς κάτι όμορφο και θετικό, είτε μέσα από μια δική σου εσωτερική απόφαση να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε μπλοκάρουν και να επανεκκινήσεις την σχέση που ήδη έχεις. Είναι μια κατάλληλη περίοδος αυτός ο μήνας να δουλέψεις εσωτερικά θέματα και φοβίες και να χαρείς τον έρωτα και την αγάπη. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.