astropedia.gr

Οι όψεις της ευτυχίας στον έρωτα!

Οι όψεις της ευτυχίας στον έρωτα!
Ερωτική Αστρολογια!
Οι όψεις της ευτυχίας στον έρωτα!


Οι όψεις των πλανητών στη συναστρία μπορούν να περιγράψουν τη σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων. Βέβαια, για να καταλήξουμε σε ένα σαφές συμπέρασμα θα πρέπει να μελετήσουμε διεξοδικά τους γενέθλιους χάρτες των δύο ατόμων, τον σύνθετο χάρτη καθώς επίσης τις διελεύσεις και τις προόδους που δέχονται και τα δύο άτομα μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Είναι απαραίτητο να εξετάσουμε και τους δύο χάρτες γιατί πραγματικά χρειάζεται να ξέρουμε πώς λειτουργεί ο κάθε πλανήτης στον γενέθλιο χάρτη, μεμονωμένα για το κάθε άτομο και ύστερα σε σχέση με τους πλανήτες του συντρόφου του. Η μελέτη ενός πλανήτη απομονωμένα μπορεί να μας οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Σε αυτό το άρθρο αναφέρονται οι πιο σημαντικές όψεις στη συναστρία που οδηγούν σε μια επιτυχημένη σχέση και δίνουν μακροπρόθεσμες προοπτικές στο ζευγάρι. Ο κατάλογος για τις αρμονικές όψεις στη συναστρία είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτές που αναφέρονται, αλλά εδώ θα περιοριστούμε στις πιο ουσιώδεις.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα 
 Κάλεσε 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Από Κύπρο στο900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Ο Ήλιος σε σύνοδο,
τρίγωνο ή εξάγωνο με τον Ήλιο.

Ο Ήλιος είναι ο πυρήνας της ύπαρξής μας και η προσωπική μας ταυτότητα, γι’ αυτό και οι αρμονικές όψεις μεταξύ των Ήλιων σας δείχνουν ότι βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Αισθάνεστε άνετα όταν είστε μαζί και θα υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον. Ακόμη και η αντίθεση δεν είναι δυσαρμονική όψη καθώς εδώ ισχύει «τα αντίθετα έλκονται». Απαιτούνται όμως παραχωρήσεις και συμβιβασμοί και από τις δυο πλευρές.

Η Σελήνη σε σύνοδο,
τρίγωνο ή εξάγωνο με την Σελήνη.

Η Σελήνη είναι οι συνήθειές μας και το πώς θα αντιδράσουμε ενστικτωδώς. Σηματοδοτεί τα συναισθήματα, έτσι οι θετικές όψεις της Σελήνης μεταξύ σας, δείχνουν μια ελεύθερη ροή συναισθημάτων και μια άνεση στην συναισθηματική έκφρασή σας.

Ο Ήλιος σε σύνοδο,
τρίγωνο ή εξάγωνο με την Σελήνη.

Αυτή είναι η κλασική ένδειξη γάμου ή μιας μακροχρόνιας σχέσης. Είναι η ένωση της ημέρας και της νύχτας, του Ying και του Yang, του αρσενικού και του θηλυκού και φέρνει αρμονία και ισορροπία στη σχέση. Αυτές οι όψεις οδηγούν στην πνευματική ανάπτυξη και των δυο σας, κάτι που είναι βασικό για μια επιτυχημένη σχέση. Επίσης, διευκολύνουν τη γονιμότητα.

Ο Ήλιος σε σύνοδο,
τρίγωνο ή εξάγωνο με την Αφροδίτη.

Το πρόσωπο της Αφροδίτης θαυμάζει και λατρεύει το πρόσωπο του Ήλιου. Από την άλλη πλευρά, το πρόσωπο του Ήλιου το γνωρίζει και ανταποδίδει την αγάπη του, ακτινοβολώντας τη ζεστασιά του στην Αφροδίτη. Όταν είστε μαζί, απολαμβάνετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο,
τρίγωνο ή εξάγωνο με τον Δία.

Αυτές οι όψεις υποδεικνύουν τύχη και ευτυχία και βοηθούν στην επίλυση των συγκρούσεων μεταξύ σας. Επίσης δείχνουν έρωτα, χαρά, διασκέδαση και μια πιο αγνή μορφή αγάπης.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο ή εξάγωνο με τον Ουρανό και κάποιες φορές και η σύνοδος.
Αν θέλετε να έχετε μια σταθερή και σίγουρη σχέση, δεν θα την έχετε με αυτές τις όψεις αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα πλήξετε καθώς η απρόβλεπτη φύση και ο αυθορμητισμός του προσώπου του Ουρανού, είναι πολύ πιθανό να θεωρηθεί ως κάτι πολύ συναρπαστικό και εκκεντρικό από το πρόσωπο της Αφροδίτης.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο ή εξάγωνο με τον Πλούτωνα και κάποιες φορές και η σύνοδος.
Με αυτές τις όψεις θα έχετε μια έντονα ισχυρή και παθιασμένη έλξη που με την πάροδο του χρόνου θα αυξάνεται. Η ζήλια και η κτητικότητα μπορεί να μπαίνουν στο παιχνίδι, αλλά η έλξη είναι τόσο μαγνητική που ίσως να μην δίνετε καν σημασία.

Ο Ήλιος και η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο.
Θα μπορούσατε να νιώθετε κάτι περισσότερο από μια ερωτική τρέλα μεταξύ σας, καθώς το πρόσωπο του οίκου βλέπει το άτομο του Ήλιου ή της Σελήνης σαν κάτι μοναδικό, κάτι μεγάλο, κάτι που τον συμπληρώνει. Θα μπορούσε ακόμη και να προσπαθήσει να το μιμηθεί.

Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο του άλλου ατόμου.
Το πνεύμα της διασκέδασης, του ρομαντισμού, της χαράς, του έρωτα, της περιπέτειας, σας φέρνει κοντά και παίρνετε αυθόρμητα ρίσκα από κοινού. Ίσως και να καταλήξετε με ένα παιδί.

Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο του άλλου ατόμου.
Υπάρχει αγάπη και ρομαντισμός και τάση προς μια σταθερή σχέση ή γάμο. Απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου, είτε είστε μόνοι οι δυο σας είτε σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Είστε διακριτικοί και συμβιβαστικοί, ενώ τα έντονα συναισθήματά σας, σας κάνουν να έχετε την επιθυμία να κάνετε ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο, τρίγωνο ή εξάγωνο με τον Άρη.
Αυτές είναι οι κλασικές όψεις για έντονο πάθος, αγάπη και σεξ. Η σεξουαλική ενέργειά σας είναι σε συγχρονισμό και ως αποτέλεσμα λαμβάνετε μεγάλη απόλαυση και ευχαρίστηση. Η σεξουαλική εκπλήρωση δημιουργεί αρμονία μεταξύ σας. Η σχέση σάς δίνει ενέργεια, πυροδοτεί τη ζωτικότητα και τη δημιουργικότητά σας σε πολλά επίπεδα.

Ο Άρης σε τρίγωνο ή εξάγωνο Πλούτωνα.
Αυτή θα είναι μια ανταγωνιστική, έντονη και ιδιαίτερα σεξουαλικά φορτισμένη σχέση. Η φύση αυτών των δύο πλανητών είναι ιδιαίτερα εκρηκτική και προσθέτει μια ακαταμάχητη σεξουαλική χημεία. Διοχετεύστε αυτή την ενέργεια προς μια θετική κατεύθυνση και να είστε σίγουροι ότι δεν θα παραμείνετε αδρανείς.

Η Σελήνη σε σύνοδο, τρίγωνο ή εξάγωνο με τον Δία.
Με αυτές τις όψεις υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός. Το πρόσωπο της Σελήνης θα αισθάνεται πιο ανοιχτά, τρυφερά και γενναιόδωρα προς το πρόσωπο του Δία και  σίγουρα θα θέλει να διευρύνει τους ορίζοντές του με τη βοήθεια του Δία καθώς θα αισθάνεται πιο αισιόδοξα και τυχερό μαζί του. Μαζί θα διασκεδάσετε πολύ!

♥ Ο Ερμής σε σύνοδο, τρίγωνο ή εξάγωνο με τον Ήλιο.
Η επικοινωνία και η έκφραση των σκέψεων σας έρχεται εύκολα και υπάρχει κατανόηση και εκτίμηση του ενός προς τις ιδέες του άλλου. Μιλάτε ελεύθερα και ο καθένας είναι πρόθυμος να ακούσει τον άλλον.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter