astropedia.gr

Καρμικές σχέσεις ζωδίων!

Καρμικές σχέσεις ζωδίων!
Οι καρμικοί έρωτες δεν βρίσκονται τυχαία στο δρόμο μας, είναι η συμπαντική ευκαιρία που μας δίνεται για να εκπληρώσουμε τις ανάγκες και  τις προσδοκίες της ψυχής μας! Οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν το κάρμα λανθασμένα ως τιμωρία, ενώ στην πραγματικότητα είναι ο δρόμος για να εξελιχθούμε βαδίζοντας στην ολοκλήρωση!Οι καρμικές σχέσεις δεν είναι εύκολες συναντούν εμπόδια τα οποία πρέπει να υπερβούν ώστε και οι δύο σύντροφοι να αποκομίσουν το όφελος της εξέλιξης σε προσωπικό επίπεδο ανακαλύπτοντας βαθύτερα τον εαυτό τους! Ο συνδυασμός ζωδίων φαινομενικά αταίριαστων με ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους, μπορεί να οδηγήσει σε μια δυνατή μακροχρόνια σχέση με καρμική χροιά!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μπορεί ο κεραυνοβόλος
έρωτας να εξελιχθεί σε σταθερή σχέση;  
  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760  
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699  
ΚΡΙΟΣ

Ο παθιασμένος παρορμητικός κριός ίσως καταφέρνει να χαλαρώσει τους εξωφρενικούς ρυθμούς του στα χέρια ενός οργανωτικού, μεθοδικού Παρθένου, το γήινο ζώδιο θα ηρεμήσει τον φλογερό Κριό σε μια σχέση ισορροπίας! Σίγουρα καρμική θα είναι και η σχέση Κριού – Σκορπιού όπου αν δεν κηρύξουν πόλεμο για την εξουσία θα δημιουργήσουν μια απόλυτα ολοκληρωμένη σχέση.

  
ΤΑΥΡΟΣ 

Ο αμετακίνητος, ήρεμος Ταύρος θα γοητευθεί από τον απρόβλεπτο Τοξότη! Ο σταθερός ταύρος αναζωογονείται δίπλα στον περιπετειώδη τοξότη και έχουν πιθανότητες να μείνουν μαζί για πάντα! Άλλο ένα ζώδιο που ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να ενεργοποιήσει τον Ταύρο είναι ο Ζυγός. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κολλήσουν μεταφορικά και κυριολεκτικά!

  
ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο άκρως επικοινωνιακός, παιχνιδιάρης, άπιαστος Δίδυμος εντυπωσιάζεται με τον σοβαρό εργασιομανή Αιγόκερω! Η περιέργεια του Διδύμου ικανοποιείται βρίσκοντας απαντήσει στον συγκροτημένο Αιγόκερω! Αν δεν νικήσει η ανία θα έχουν μια σχέση λατρείας. Μοιραία θα είναι και η χημεία μεταξύ Διδύμου και Σκορπιού, όπου στην αρχή θα δυσκολευτούν να βρουν κοινό σημείο επαφής, αλλά στην πορεία, το πάθος του Σκορπιού και η δύναμή του να διεισδύσει συναισθηματικά θα μαζέψει τον αέρινο Δίδυμο!

  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν ο ευαίσθητος, συναισθηματικός και λιγάκι καχύποπτος Καρκίνος συναντήσει τον εκκεντρικό και ανεξάρτητο Υδροχόο, μπορούν να καταλήξουν σε μια υπέροχη σχέση, αρκεί να βρουν ισορροπία ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα, και στην ανασφάλεια με την αισιοδοξία! Καρμικό ταίρι για τον Καρκίνο είναι και ο Τοξότης. Εδώ ο Καρκίνος μαθαίνει πως η ύπαρξη μιας ισχυρής φιλίας μεταξύ ερωτικών συντρόφων μπορεί να οδηγήσει σε μια πετυχημένη σχέση.

  
ΛΕΩΝ 

Ο αθεράπευτα σπάταλος Λέοντας θα βρει τον δάσκαλό του στο πρόσωπο ενός Αιγόκερω, ο οποίος θα του μάθει να επενδύει σωστά το χρήμα και τον χρόνο του χωρίς να αναλώνεται σε περιττές απολαύσεις της στιγμής! Όσο κι αν δυσκολευτούν αρχικά, στο τέλος θα αξίζει τον κόπο! Στην άκρη ίσως καταφέρει να αφήσει το εγώ του ένας Λέων όταν βρεθεί δίπλα σε ένα τρυφερό Ιχθύ που πάντα ονειρεύεται έναν καλύτερο κόσμο! Η συναισθηματική επίδραση του Ιχθύ θα γλυκάνει το ανήμερο θηρίο!

  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αναστάτωση και η σύγχυση που μπορεί να προκαλέσει ένας ζωηρός Κριός στη ζωή του προβλέψιμου και τακτικού Παρθένου θα είναι σαν αποκάλυψη ενός παράλληλου σύμπαντος! Ο παραπονιάρης Παρθένος θα αναχαιτιστεί από τον πολεμοχαρή Κριό, συνειδητοποιώντας πως δε μπορεί να επιβάλει παντού την τάξη και την πειθαρχία. Αντίστοιχα αποτελέσματα θα έχει και ο συνδυασμός του με τον αλλόκοτο Υδροχόο ο οποίος θα προσφέρει στον διανοούμενο Παρθένο την ευκαιρία να βιώσει όσα εκ του ασφαλούς φιλοσοφεί!

  
ΖΥΓΟΣ
  
Ο εκ φύσεως διπλωμάτης Ζυγός θα τα βρει σκούρα όταν συναντήσει το πείσμα του Ταύρου! Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά και τα δύο ζώδια, αυτό τους προσδίδει κοινά χαρακτηριστικά τα οποία άλλοτε τους ενώνουν και άλλες φορές τους οδηγούν σε σύγκρουση καθώς ο ένας καθρεφτίζει τον άλλο! Ο ωκεανός συναισθημάτων μέσα στον οποίο κολυμπάει ο Ιχθύς εύκολα μπορεί να πνίξει τον Ζυγό, αν δεν συμβεί αυτό, η μαγεία των παραισθήσεων που δημιουργεί ο Ιχθείς, θα τον καθηλώσει για πάντα.

  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ήσυχος αλλά φοβερά εκδικητικός και εξουσιαστικός Σκορπιός θα συγκρουστεί με τον ευφυέστατο-ειδικό στους ελιγμούς Δίδυμο, όταν σταματήσουν να διαφωνούν και να κοντράρονται, τίποτα δε θα καταφέρει να μπει ανάμεσα τους! Όταν ο δρόμος του Σκορπιού συναντήσει τον Κριό και αφού ολοκληρώσουν έναν μαραθώνιο του σεξ με επιδόσεις που αξίζουν βραβείο, θα μάθουν τι σημαίνει συνθηκολογώ για να τα βγάλουν πέρα στην καθημερινότητα.

  
ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο Τοξότης σίγουρα θα προβληματιστεί αδυνατώντας να καταλάβει γιατί έλκεται από τον Καρκίνο. Ο ρομαντικός και συναισθηματικός τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή ο Καρκίνος θα γοητεύει τον Τοξότη, όταν δε εξοργίζεται εξαιτίας της χρόνιας κλάψας του Καρκίνου! Το σίγουρο είναι πως αν και δεν θα το εξηγήσει ποτέ, δύσκολα θα ξεκολλήσει από  αυτό το καβουράκι. Ο πολυλογάς απελευθερωμένος Τοξότης, θα τη πατήσει εξίσου όταν τα βάλει με τον λιγομίλητο και απόλυτα σταθερό Ταύρο. Η πλήρης αντίθεση και η διαφορετικότητα που υπάρχει ανάμεσα τους είναι και η κόλλα που θα τους ενώσει για πολύ καιρό!

  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο λογικός κόσμος του Αιγόκερου βρίσκεται σε διαφορετικό πλανήτη από αυτόν του Διδύμου, για αυτό και χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να συναντηθούν. Αυτό που φοβίζει τον Αιγόκερω είναι πως δίπλα σε έναν Δίδυμο κινδυνεύει να εξωτερικεύσει την ανάγκη του για ανεμελιά, παιχνίδι και περιπέτεια! Ακριβώς το ίδιο παθαίνει και με τον Λέοντα, με τη διαφορά πως σε αυτή τη σχέση, το πάθος του λιονταριού είναι ικανό να καταστρέψει ώσπου να πεις κύμινο τις πολύτιμες ισορροπίες του Αιγόκερου!


  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν ο ανεξάρτητος αέρινος και κεφάτος Υδροχόος ερωτευτεί τον ειδικό στις καταστροφολογίες, τρυφερό Καρκίνο θα συγχυστεί άλλα δύσκολα θα ξεκολλήσει από πάνω του κι ας του προκαλεί μόνιμο πονοκέφαλο, μαζί του θα αναγκαστεί να οργανώνει επαναστατικά κινήματα στην θαλπωρή της φωλίτσας που θα δημιουργήσει ο Καρκίνος για τον έρωτα τους! Αλλά και η ρουτίνα της ζωής ενός παρθένου θα αποτελέσει στοίχημα για τον Υδροχόο, ο οποίος αν δεν το βάλει στα πόδια, θα πειραματίζεται για καιρό!

  
ΙΧΘΥΕΣ

Όταν ο Ιχθύς προσπαθήσει να ισορροπήσει στην πλάστιγγα του Ζυγού, η κτητικότητα του ψαριού θα συγκρουστεί με την συναισθηματική ελευθερία του Ζυγού. Ο Ιχθύς θα πληρώνεται αλλά ταυτόχρονα θα θαυμάζει το σύντροφό του! Η δημιουργική φαντασία που διαθέτει ο Ιχθύς θα γοητεύσει τον Ζυγό, ο οποίος με τη σειρά του θα κουκουλώσει την δύσκολη πλευρά της ζωής ανακουφίζοντας τον Ιχθύ. Την ενέργεια και τη ζωντάνια που του λείπει θα βρει ο Ιχθύς δίπλα στον ζωηρό και φιλόδοξο Λέοντα! Αρκεί να βρουν μια λύση ώστε να ισορροπήσουν την ανάγκη και των δύο για ενδιαφέρον και προσοχή!


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter