astropedia.gr

Ζυγός με ποια ζώδια ταιριάζει; Ερωτική συναστρία

Ζυγός με ποια ζώδια ταιριάζει; Ερωτική συναστρία
Ο Ζυγός και στον έρωτα παραμένει καλόγουστος, αρμονικός, αξιαγάπητος, ευγενικός, καλοπροαίρετος και γοητευτικός.
Ο έρωτας για έναν Ζυγό είναι πηγή έμπνευσης, δημιουργικότητας και αισιοδοξίας.
Με την διπλωματική του μαεστρία, την ήρεμη προσωπικότητα του και την φιλική του προδιάθεση αποφεύγει τις συγκρούσεις και επιζητά την ισορροπία, ακόμα κι αν είναι εκείνος αυτός που θα υποχωρήσει τις περισσότερες φορές, αν χρειαστεί.
Η αναποφασιστικότητά του και η μερική του δειλία όμως, παραμένουν τα μελανά του σημεία και στην ερωτική του ζωή.
   
 
Κατά πόσο ταιριάζει με τα υπόλοιπα ζώδια ή και με το όμοιό του;
Ας ρίξουμε μια ματιά..


ΜΕ ΚΡΙΟ:
Όταν ο αέρας του Ζυγού συναντήσει την φωτιά του Κριού και όταν η Αφροδίτη ενωθεί με τον Άρη, τότε μόνο η απόλυτη σεξουαλική έλξη ξεπροβάλλει χωρίς αναστολές.
Συνδυασμός τόσο αντιφατικός και με αντιθέσεις 180 μοιρών, που ενώ αρχικά μπορεί να θεωρηθεί αδύνατος ακόμα και για μια απλή φιλία, μπορεί να επιφέρει εκρηκτικό ζευγάρι συνταιριάζοντας την αγάπη με το πάθος με μεγάλη επιτυχία.
Αντίθετα που έλκονται και που με προσοχή στην επικοινωνία τους, στην πρόκληση και στην δυσλειτουργία του "εγώ" (Κριός) και του "συνεργάζομαι" (Ζυγός), η έλξη τους επιτυγχάνει μια θαυμάσια ισορροπία, όπου ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.
Ενδεικτικό ποσοστό επιβίωσης σε ένα τέτοιο συνταίριασμα: 94%

ΜΕ ΤΑΥΡΟ: Συνδυασμός που μπορεί να βασιστεί στην αμοιβαία αγάπη για τις τέχνες, την ευγένεια, τον ερωτισμό, την καλαισθησία, την επιδίωξη ανέσεων και την αναζήτηση ασφάλειας.
Παιδιά της Αφροδίτης και τα δύο ζώδια. Όμως, όταν η γη και η σταθερότητα (Ταύρος) συναντήσει τον αέρα και τον παρορμητισμό (Ζυγός), κάποια σύννεφα διαφαίνονται στον ουρανό των καρμικά δεμένων αυτών ζωδίων.
Η κτητικότητα και η ισχυρογνωμοσύνη του Ταύρου, αλλά και η αναποφασιστικότητα, η φιλαρέσκεια και η έντονη κοινωνικότητα του Ζυγού είναι σημεία που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον συνδυασμό αυτό.
Ενδεικτικό ποσοστό επιβίωσης σε ένα τέτοιο συνταίριασμα: 70%

ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ: Αναμφισβήτητα ένας συνδυασμός με εξαιρετικές βάσεις. Ως ζώδια του αέρα συνεργάζονται αρμονικά και με την ένωση της αγάπης (Αφροδίτη κυβερνήτης του Ζυγού) και της επικοινωνίας (Ερμής κυβερνήτης του Δίδυμου), η συναστρία αυτή υπόσχεται μια τέλεια σχέση.
Μπορούν να βιώσουν μια θαυμάσια κοινωνική ζωή μαζί, και να κάνουν χιλιάδες πράγματα επίσης, αφού κανένας από τους δύο δεν απολαμβάνει το να μην κάνει τίποτα.
Φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και διανοητικά και σεξουαλικά.
Η νευρική και απότομη συμπεριφορά του Δίδυμου και η ανάγκη του κάποιες φορές να αφιερώνει χρόνο για τον εαυτό του, καθώς και η αναποφασιστικότητα του Ζυγού και η επιθυμία του για πολυτέλεια και λούσα θα μπορούσαν να είναι κάποιες αφορμές για καβγαδάκια που όμως ο Ζυγός θα προσπαθήσει να αποφευχθούν.
Ενδεικτικό ποσοστό επιβίωσης σε ένα τέτοιο συνταίριασμα: 97%

ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ: Κοινή βάση η ανάγκη για ισορροπία, για αγάπη και άνεση. Επιθυμία και επιδίωξή τους να έχουν στο πλάι τους τον άνθρωπο που τους αγαπά και τους νοιάζεται.
Η ανάγκη τους για συντροφικότητα και οικογενειακή ισορροπία θα διευκολύνει και τους δύο να υποχωρούν και να συμβιβάζονται με αμοιβαιότητα.
Ο Καρκίνος θα παρέχει προσοχή, φροντίδα και αναπτέρωση του ηθικού στον Ζυγό και ο Ζυγός ως εμφανώς κοινωνικότερος και εξωστρεφής θα παρασύρει τον Καρκίνο να εκφραστεί περισσότερο.
Συγκρουσιακή επικινδυνότητα υπάρχει όταν ο Ζυγός εμφανίζεται ως επιπόλαιος και με τις κοινωνικές του συναναστροφές και κατακτήσεις προκαλεί ανασφάλεια στον Καρκίνο και όταν ο Καρκίνος ασκεί πίεση με υπερβολικές συναισθηματικές απαιτήσεις ή ψυχολογικές μεταπτώσεις, δημιουργώντας ασφυξία και προβλήματα στο κεφάλι του Ζυγού.
Ενδεικτικό ποσοστό επιβίωσης σε ένα τέτοιο συνταίριασμα: 75%

ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ:  Εξαιρετικά συμβατός συνδυασμός. Η πολυτέλεια, η διασκέδαση, η καλοπέραση και οι ανέσεις αποτελούν κοινές επιθυμίες και επιδιώξεις.
Κι οι δύο λάτρεις του ωραίου, με γοητεία, λάμψη, ευγένεια, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό ζευγάρι που έλκει τον κόσμο κοντά τους, σαν μαγνήτης.
Εξωστρεφείς και κοινωνικοί, που μπορούν να ισορροπήσουν τη σχέση και να την ανάγουν σε ένα ρομαντικό, τρυφερό και υγιή δεσμό.
Εντάσεις σ' αυτό το συνδυασμό μπορεί να προκληθούν από την απολυτότητα και την επιβολή του Λέοντα, αλλά και από τα διλήμματα, τις ασάφειες, την αναβλητικότητα και την αναποφασιστικότητα του Ζυγού.
Ενδεικτικό ποσοστό επιβίωσης σε ένα τέτοιο συνταίριασμα: 87%

ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ: Ιδιαίτερος συνδυασμός που θα μπορούσε να επιβιώσει με τεράστια επιτυχία, αλλά και θα μπορούσε παταγωδώς να αποτύχει... Κοινές συνιστάμενες είναι η ανάγκη για ασφάλεια και εξισορρόπηση μέσα στη σχέση, καθώς και η αγάπη για όμορφα πράγματα και καταστάσεις.
Τα προβλήματα σ' αυτό τον συνδυασμό αρχίζουν όταν η Παρθένος εκνευρίζεται από την αναποφασιστικότητα του Ζυγού ή όταν ο Ζυγός προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί καταστάσεις βλέποντας από διαφορετική οπτική γωνία τα πράγματα.
Επίσης, οι υψηλές απαιτήσεις και η λεπτομερειακή ανάλυση των πραγμάτων που χαρακτηρίζουν την Παρθένο μπορεί να κουράσουν και να απομακρύνουν τον Ζυγό.
Δυσκολία αποτελεί και η διαφορετικότητα στον βαθμό του αυθορμητισμού των δύο.
Ο Ζυγός ως χαλαρότερος και με περισσότερη τάση ανεξαρτησίας και κοινωνικότητας πιθανόν να μην μπορέσει με ευκολία να προσαρμοστεί στα σταθερά χρονοδιαγράμματα της Παρθένου, που με τη σειρά της δυσκολεύεται από τους ρυθμούς του Ζυγού.
Ενδεικτικό ποσοστό επιβίωσης σε ένα τέτοιο συνταίριασμα: 62%

ΜΕ ΖΥΓΟ: Εδώ η Αφροδίτη μεγαλουργεί και δίνει την δυνατότητα να αναπτυχθεί μια σχέση γεμάτη καλοσύνη, σεβασμό, διπλωματία, αποφυγή συγκρούσεων, ρομαντισμό, καλαισθησία, κοινωνικότητα, ισορροπία, αρμονία, ζεστασιά, άνεση και οικειότητα.
Τι γίνεται όμως όταν καλούνται δύο Ζυγοί να πάρουν μια απόφαση; Όταν τα διλήμματα και οι διχασμοί δημιουργήσουν καταστάσεις αδιεξόδου; Αυτό είναι και το σημείο που αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα για τον συνδυασμό αυτό.
Ο Ζυγός δεν διαθέτει μια αποφασιστική και δυναμική προσωπικότητα και τη στιγμή που κάποιος θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη μιας επιλογής, τότε η πιθανότητα και οι δύο Ζυγοί να το βάλουν στα πόδια είναι μεγάλη.
Συνήθως τα προβλήματα σε έναν τέτοιο συνδυασμό μπαίνουν κάτω από το χαλί και φτάνει η στιγμή που το ύψος μεγαλώνει τόσο, που δύσκολα μπορεί κανείς να περάσει πάνω απ' αυτό...
Ενδεικτικό ποσοστό επιβίωσης σε ένα τέτοιο συνταίριασμα: 87%

ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ:
 Αρσενικό με θηλυκό, Άρης με Αφροδίτη, πάθος με έρωτα.
Αυτός είναι ο συγκεκριμένος συνδυασμός δύο ζωδίων που μπορούν να βιώσουν ένα δυναμικό και παθιασμένο ερωτικό συνταίριασμα.
Η έλξη και ο ερωτισμός είναι το μεγάλο ατού μιας τέτοιας σχέσης.
Όμως, για να προχωρήσει σε βάθος χρόνου θα χρειαστούν αρκετές θυσίες και από τους δύο και ίσως περισσότερες από τον Ζυγό, μιας και ο Σκορπιός δεν κάνει εύκολα πίσω στην κτητικότητα, την απολυτότητα και την απαιτητική συμπεριφορά που τον διακρίνει.
Ο Ζυγός συχνά θα χάνει τον αυθορμητισμό του και αναπόφευκτα θα πιέζεται από την οργή που θα αισθάνεται ο Σκορπιός λόγω της άνεσης του πρώτου στις κοινωνικές συναναστροφές αλλά συνάμα και από τα διλήμματά του.
Ενδεικτικό ποσοστό επιβίωσης σε ένα τέτοιο συνταίριασμα: 82%

ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ:  Ένας ιδιαίτερα αρμονικός συνδυασμός από δύο ζώδια που τους αρέσει να ανακαλύπτουν νέους ορίζοντες στη ζωή αλλά και στον έρωτα.
Μπορούν αμφίδρομα να συγχωρούν ο ένας τον άλλον, μοιράζονται την ίδια αισιοδοξία, διαθέτουν ενθουσιασμό και κοινωνικότητα, αναζητούν εμπειρίες.
Αν συζητούν τα προβλήματα που θα μπορούσαν να εμφανιστούν ίσως λόγω της μεγαλύτερης ανάγκης του Τοξότη για ανεξαρτησία ή της μεγαλύτερης ανάγκης του Ζυγού για ασφάλεια, τότε η σχέση αυτή μπορεί να φτάσει πολύ μακριά, είτε συναισθηματικά είτε και ... γεωγραφικά, διότι μιας και οι δύο αποφεύγουν τις συγκρούσεις, φτάνουν να αποφεύγουν και τις συζητήσεις πάνω σε θέματα που μπορεί να προκύψουν, με αποτέλεσμα την συσσώρευσή τους και ένα πιθανό αδιέξοδο αργότερα.
Ενδεικτικό ποσοστό επιβίωσης σε ένα τέτοιο συνταίριασμα: 81%

ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Ένας συνδυασμός που απαιτεί συμβιβασμούς και πολλή δουλειά πάνω στις διαφορές που έχουν αυτά τα δύο ζώδια.
Η ένωσή τους δεν είναι εύκολη και χρήζει αποδοχής της διαφορετικότητάς τους και μεγάλη υπομονή και αγάπη.
Η λογική και σχεδόν απόλυτη προσέγγιση του Αιγόκερω στα περισσότερα ζητήματα θα έρθει σε αισθητή αντίθεση με την ανέμελη στάση και την αναποφασιστικότητα του Ζυγού.
Η ένωση αέρα με γη και Αφροδίτης με Κρόνο δεν είναι εύκολη υπόθεση και είτε αυτές οι δύο ισχυρές ιδιοσυγκρασίες θα λειτουργήσουν άψογα μετά από πολλή δουλειά μεταξύ τους, είτε θα αγανακτήσουν και θα αποχωρήσουν χωρίς περιττές κουβέντες.
Ενδεικτικό ποσοστό επιβίωσης σε ένα τέτοιο συνταίριασμα: 50%

ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ: Ένωση δύο ενθουσιωδών προσωπικοτήτων, με έντονη την ανάγκη για κοινωνικοποίηση και ανεξαρτησία.
Αρέσκονται και οι δύο στις εμπειρίες, την γνώση, το αισθητικά ωραίο, τις τέχνες, τις συζητήσεις, την πνευματική καλλιέργεια.
Μια σχέση που έχει απειροελάχιστες πιθανότητες να παραμείνει στάσιμη και κανείς από τους δύο δεν θα ζητήσει παραπάνω απ' όσα μπορεί ο ίδιος να προσφέρει.
Μερικά πλήγματα που θα μπορούσαν να υπάρξουν μέσα σ' αυτόν τον συνδυασμό είναι η εμφάνιση της εκρηκτικότητας του Υδροχόου καθώς και το απρόβλεπτο που τον διέπει, κάτι που δημιουργεί στον Ζυγό ανασφάλεια. Ο συνδετικός τους κρίκος είναι τα μεγάλα περιθώρια ελευθερίας και αυτοέκφρασης που αφήνουν μεταξύ τους.
Ενδεικτικό ποσοστό επιβίωσης σε ένα τέτοιο συνταίριασμα: 91%

ΜΕ ΙΧΘΥ:  Αν κάπου μπορούν να τα βρουν τα δύο αυτά ζώδια μεταξύ τους είναι η ανάγκη και των δύο για επικοινωνία καρδιάς και επιθυμία ασφάλειας.
Όμως, αυτό και μόνο ίσως να μην είναι αρκετό ώστε να μην διαταράσσεται ένας τέτοιος συνδυασμός.
Σε πλήρη σύγχυση θα βρεθεί ο Ζυγός από την επικοινωνία με γρίφους που συνήθως κάνει ο Ιχθύς, από την υπερευαισθησία του και από το γεγονός ότι δεν μιλάει για το τι μπορεί να τον πλήγωσε ή να τον έκλεισε στο δικό του κόσμο.
Ο δε Ιχθύς θα νιώθει ανασφαλής από τις έντονες κοινωνικές ανάγκες και συναναστροφές του Ζυγού και η ανάγκη για ελευθερία και επιβεβαίωση του Ζυγού θα έρχεται σε αντίθεση με τον Ιχθύ που επιθυμεί την αποκλειστικότητα σε όλους τους τομείς.
Η αδράνεια στην ανάληψη πρωτοβουλιών και των δύο είναι μία από τις αιτίες για την διάλυση μιας τέτοιας σχέσης.
Ενδεικτικό ποσοστό επιβίωσης σε ένα τέτοιο συνταίριασμα: 41%