astropedia.gr

Ταρώ προβλέψεις - Απρίλιος 2024

Ταρώ προβλέψεις - Απρίλιος 2024
Η κάρτα του μήνα είναι ο  Θάνατος
Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου κάποιον ή κάτι που δεν εξυπηρετεί πλέον την εξέλιξη σου και σε κρατάει σε στασιμότητα. Η κάρτα του μήνα αυτού δεν αντιπροσωπεύει έναν κυριολεκτικό θάνατο, αλλά αναφέρεται σε ένα τέλος, δηλαδή να αφήσεις στην άκρη κάτι που δεν χρειάζεσαι πλέον. Σηματοδοτεί το τέλος μιας σχέσης, την απώλεια μιας θέσης εργασίας ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που φεύγει μακριά. Θα υπάρξουν δάκρυα και στεναχώριες, αλλά και μια περίοδος ανάκαμψης, χάρη στις νέες ευκαιρίες που θα φέρει αυτή η απώλεια.

Μην μένεις στα γενικά που αφορούν όλους! Είμαι η Ανθή Ρήγα και σε περιμένω για να σου δώσω ακριβείς απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έχεις και να σε βοηθήσω να βρεις λύσεις για οποιοδήποτε επαγγελματικό η προσωπικό θέμα σε απασχολεί.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 

Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980  ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699 ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Πεντάκτινο
Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να προχωρήσεις επαναξιολόγηση των κινήσεων σου προς την επίτευξη ενός προκαθορισμένου στόχου. Χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία για να δεις σε βάθος κάποια πράγματα και να πολεμήσεις τους φόβους σου και την απογοήτευση. Θα μπορούσες να εμπλακείς σε μια σχέση που δεν λειτουργεί με τον τρόπο που περίμενες ή να συνειδητοποιήσεις ότι ο αγώνας που κάνετε στη δουλειά σου δεν αποδίδει τα προσδοκόμενα. Μπορεί να αναρωτιέσαι αν θα πρέπει να αλλάξετε πορεία ή όχι. Αυτή η κάρτα αναφέρεται σε καθυστερήσεις, διλήμματα και αποφάσεις που δεν είναι εύκολο να αποσαφηνιστούν. Μπορεί να αντιπροσωπεύει μια παύση ή μια καθυστέρηση, τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών διαδρομών ή ακόμη και μια αλλαγή κατεύθυνσης. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Τροχός
Μια νέα σημαντική φάση στη ζωή σου ξεκινά από αυτό το μήνα και αν ένιωσες στάσιμους κάποιους τομείς της ζωής σου, κάποια αλλαγή που θα συμβεί θα είναι απελευθερωτική. Εάν έχεις κουραστεί από τη ρουτίνα , να περιμένεις νέες ευκαιρίες που θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να αλλάξεις προς μια θετική κατεύθυνση. Το πιο σημαντικό μήνυμα του σύμπαντος είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι θεατής της δικής σου ζωής, αντίθετα να αδράξεις τις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτείς. Ιδιαίτερα στην επαγγελματική σου ζωή, νέες συνεργασίες αποδέχονται και εκτιμούν τις δεξιότητες σου. Η ερωτική σου ζωή περνά σε φάση αναγέννησης και αν είσαι σε σχέση να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις από τον ταίρι σου που θα σε εντυπωσιάσει εκδηλώνοντας την πιο αυθόρμητη και συναισθηματική πλευρά του. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Κρεμασμένος
Αυτόν το μήνα δεν συνίσταται να κάνεις μεγάλα ανοίγματα, ούτε και να πάρεις τολμηρά ρίσκα, θα αναζητήσεις  την ηρεμία μέσω της περισυλλογής. Ωστόσο, είναι ένας μήνας όπου θα αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου στον προγραμματισμό και την προετοιμασία κάποιων σχεδίων. Μπορεί να επιθυμείς ή ακόμα και να χρειάζεσαι κάποια αλλαγή σε ορισμένες πτυχές της ζωής σου αλλά είναι σημαντικό να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις βιαστικά. Μην αφήνεις τους άλλους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου, ακόμα κι αν μερικοί άνθρωποι γύρω σου δυσαρεστηθούν που κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου. Στα επαγγελματικά σου θα  καταφέρεις να αναβαθμίσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό την εικόνα σου μέσω των δεξιοτήτων σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Κρίση
Αυτόν το μήνα γίνεσαι αποκτάς μεγάλη εσωστρέφεια εσωστρεφής και κάνεις απολογισμό της ζωής σου. Πας πίσω στο παρελθόν, στις πρόσφατες ενέργειες και αποφάσεις σου, και αναρωτιέσαι τι θα μπορούσες ή θα έπρεπε να έχεις κάνει διαφορετικά. Αυτή η αναδρομή στο παρελθόν σε βοηθά να δεις τα λάθη και τις παραλείψεις σου αλλά και να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη Απλά προσπάθησε να μην αφήσεις το φόβο ή το θυμό να εξουσιάζουν τις σχέσεις και τις αποφάσεις σου. Στην επαγγελματική σου ζωή, κάποιες προσφορές που θα έχεις θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην εξέλιξη της πορείας σου και σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτές οι προσφορές μπορεί ακόμη και να σηματοδοτήσουν μια αλλαγή θέσης εργασίας και αναβάθμιση καθηκόντων. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Πεντάκτινο
Ο Απρίλιος και οι ενέργειες του σου δίνουν ζωντάνια και ενθουσιασμό για αλλαγή, αλλά πρέπει να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες και έτσι θα βρεθείς όλο και πιο κοντά στην ευτυχία. Μην παίρνεις πολύ τολμηρά ρίσκα, αργά και σταθερά θα αναπτυχθείς και θα φτάσεις ψηλά σε ό, τι κι αν επιθυμείς. Επαγγελματικά, δεν είναι ο καλύτερος μήνας για να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές. Θα έχεις πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες και θα λάβεις  ευρύτερη εκτίμηση για τους κόπους και την προσφορά σου. Με τη λογική και με πρακτικό τρόπο έχεις τη δυνατότητα να φέρεις εις πέρας τα καθήκοντά σου, ακόμα και πολλές φιλοδοξίες σου θα καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Κόσμος
Αυτό το μήνα κάνεις προσπάθειες να ολοκληρώσεις τη σκληρή δουλειά σου και αλλάζει η στάση σου για κάποια άτομα γύρω σου. Επαγγελματικά, αν έχεις καταβάλει σκληρή προσπάθεια, τότε θα πάρεις αρκετές ανταμοιβές, ωστόσο, μπορεί να καταλαμβάνεσαι κάποιες στιγμές από εκνευρισμό, ο οποίος όμως θα σε ωθήσει να κινηθείς για την υλοποίηση ορισμένων μακροπρόθεσμων σχεδίων σου. Αν νιώθεις να πνίγεσαι μέσα σε απαισιόδοξες σκέψεις, δοκίμασε να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν προκειμένου να ανανεώσεις τόσο την ψυχική όσο και τη συναισθηματική σου ενέργεια. Ταξίδια και νέες γνωριμίες μπαίνουν στο παιχνίδι αυτό το μήνα τόσο στη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή, κάνεις χαρούμενες και ισχυρές διασυνδέσεις που σε βοηθούν, κυρίως στα οικονομικά σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΖΥΓΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Δικαιοσύνη
Ήρθε η ώρα να αφήσεις το παρελθόν και να αγκαλιάσεις το παρόν. Κοιτάζοντας πίσω, ακόμη και σε παλιότερες, ευτυχισμένες εποχές, μπορεί να σου δημιουργηθεί θλίψη και να νιώσεις ότι έχεις αλυσοδεθεί σε παλιά συναισθήματα και συμπεριφορές. Ίσως νιώθεις ένα φόβο ότι θα κριθείς ή θα αδικηθείς. Ωστόσο, οι συμπαντικές ενέργειες αυτού του Απριλίου θα σε βοηθήσουν να αποτινάξεις μερικές από αυτές τις παλιές φοβίες σου και να υποδεχτείς αλλαγές. Τα καλά πράγματα που έχεις κάνει στους άλλους τώρα θα σου επιστραφούν και μάλιστα με θετικό τρόπο. Αυτό θα είναι έκδηλο όχι μόνο στη συναισθηματική σου ζωή, αλλά ακόμη περισσότερο στα επαγγελματικά σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ξίφος
Αυτό το μήνα θα χρειαστείς χαλάρωση και ξεκούραση, θα αναζητήσεις χρόνο και χώρο για τον εαυτό σου. Αν νιώθεις ότι οι γύρω σου έχουν αρχίσει να απομυζούν όλο το χρόνο και την ενέργειά σου, θέτεις τα όριά σου και δεν διστάζεις να πεις «όχι» στους άλλους. Θα διαπιστώσεις ότι έχεις κουραστεί βοηθώντας στη ζωή και τα προβλήματα των άλλων. Επαγγελματικά, είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα αναζητήσεις περισσότερο προσωπικό χρόνο και θα προσπαθήσεις να δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές στην εργασία σου. Αν τα πράγματα δεν κινούνται όπως θα ήθελες στην καριέρα σου, μην πιέσεις κάποιες καταστάσεις ή πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Ιέρεια
Πλησιάζει το τέλος μιας ασταθούς φάσης της ζωής σου και ξεκινά κάτι καινούργιο, βλέπεις τους τομείς της ζωής σου να βελτιώνονται. Αυτό επισημαίνεται ιδιαίτερα στα θέματα της εργασίας σου, όπου μια χρονική περίοδος σχετικής αδράνειας αντικαθίσταται από τη δημιουργικότητα. Δεν μπορείς άλλο να ανεχτείς τη στατικότητα, θέλεις τώρα να δράσεις. Εμπιστεύσου στο ένστικτό σου, θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο αυτό το μήνα. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Αυτό το μήνα θα έχεις πολλούς ανθρώπους γύρω σου που θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό στα σχέδιά και τις φιλοδοξίες σου. Ο ρεαλισμός και η πρακτικότητά σας θα σε βοηθήσουν προς την επίτευξη των στόχους σου. Αν δρομολογείς αλλαγές στα επαγγελματικά σου, θα έχεις μια αξιόπιστη χείρα βοηθείας που θα σε οδηγήσει στην σωστή κατεύθυνση. Νέες γνωριμίες και επαγγελματική δικτύωση ενδέχεται να σε κατευθύνουν στο σωστό δρόμο και είναι οι αρωγοί για την οικονομική σου σταθεροποίηση. Στη συναισθηματική σου ζωή, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για την επούλωση των πληγών της ψυχής σου, εστιάζεις αυτό το μήνα πιο βαθιά τις συναισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος και τη δική σου συμπεριφορά, προκειμένου να απελευθερωθείς από παλαιά πρότυπα και να θεραπεύσεις τις παλιές πληγές. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα θα δεις ότι η σκληρή δουλειά σου και η υπομονή σου πραγματικά αποδίδουν καρπούς και θα υπάρξει αναγνώριση για τις πρόσφατες προσπάθειές σου. Ακόμα κι αν αντιμετωπίσεις αρκετά επίπονες επαγγελματικές καταστάσεις, έχεις θετικές προσδοκίες και ελπίδες για το μέλλον. Μερικοί άνθρωποι γύρω σου μπορεί να θεωρήσουν σκληρή τη στάση σου όταν στην πραγματικότητα έχεις μια δυναμική στάση και αποφασιστικότητα. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το Αστέρι

Αυτός είναι ένας μήνας που το σύμπαν σε καλεί να αποφασίσεις σχετικά με τις αλλαγές που θέλεις να υλοποιηθούν στη ζωή σου, έχεις ένα μεγάλο όραμα, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες. Αν αισθάνεσαι ότι σου αξίζει μεγαλύτερη ανταμοιβή για οποιεσδήποτε από τις προσπάθειές σου, τότε παίρνεις την πρωτοβουλία και ζητάς περισσότερα. Επαγγελματικά, αν αισθάνεσαι ότι η καριέρα σου δεν σου προσφέρει αυτά που θέλεις, τότε ήρθε η ώρα να θυμηθείς  ότι έχεις τη δύναμη να κάνεις αλλαγές. Εξέτασε το ενδεχόμενο να κάνεις νέες κοινωνικές επαφές ή ακόμα απευθύνσου σε κάποιες παλιές γνωριμίες σου, αν ψάχνεις για μια αλλαγή στη σταδιοδρομία σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter